Miki napisao:Mrljava pobjeda, ali je ipak pobjeda. Pep će morati dobro da razmisli šta će dalje da radi, jer ovakve igre ne obećavaju pred revanš u LŠ.

panda napisao:Miki napisao:Mrljava pobjeda, ali je ipak pobjeda. Pep će morati dobro da razmisli šta će dalje da radi, jer ovakve igre ne obećavaju pred revanš u LŠ.
Da je "lijepota" igre ikakav pokazatelj u nogometu, Murinjo ne bi osvojio nikad ništa.
Miki napisao:panda napisao:Miki napisao:Mrljava pobjeda, ali je ipak pobjeda. Pep će morati dobro da razmisli šta će dalje da radi, jer ovakve igre ne obećavaju pred revanš u LŠ.
Da je "lijepota" igre ikakav pokazatelj u nogometu, Murinjo ne bi osvojio nikad ništa.
Kakve veze ima Murinjo sa Bajernom?

panda napisao:Ne kužim kak ti usporedba nije jasna...
"ljepota" igre na terenu ≠ kvaliteta igre
Sad malo razmisli zašto sam spomenuo Murinjua u tom kontekstu(iako, s obzirom da je predodžba igre na terenu subjektivan dojam i kod svakog različita, u tu kategoriju možeš svrstiti i Pepa i njegovu Barcelonu od 2008 do 2011
)
Miki napisao:Mi smo se u prvih 45 minuta mučili da uopšte stvorimo šansu protiv jebenog Braunšvajga! Isto se desilo i protiv Šahtjora.
Miki napisao:Murinju se makar u takvim utakmicama te stvari ne dešavaju.

panda napisao:I tu se sad vrati natrag na prvobitni komentar:
Da "lijepa" igra osvaja trofeje, Njemačka bi bila svjetski prvak po 6ti ili 7ti puta, a Real bi osvojio još koju LP više, a Murinjo najvjerojatnije ne bi osvojio ništa u karijeri.
Ja sam s razlogom naveo Murinja, baš zbog toga što se njemu zna češće desit baš to što ti tvrdiš da se ne dešava.
Jedan očitiji primjer je bio Newcastle ove godine, jelte ?
ivan napisao:A jeste mi neki od vas ovdje navijači Bayerna u pm. Kad pobjedimo 8:0 i 6:0 onda nikog nema. Pobjediš 2:0 i odma se pojavite i serete po igri i po treneru. Lijepo reci barem - ne volim Guardiolu i nikad ga neću volit kako god da igramo i koliko god da pobjeđujemo i šta god da osvojimo. Ovako ispadate samo smiješni

mirko0410 napisao:Evo kad me baš vučeš za jezik -ja ne volim Guardiolu, razmontiral je najbolji Bayern u svojoj povijesti samo zbog svoje bahatosti. Osobno sam bio oduševljen kad je objavljeno da dolazi ali nisam očekival toliko promjena u ekipi koja je bila tip-top. Ova godina mu je po meni puno bolja od lanjske, želim mu da osvoji sa Bayernom sve kaj se može osvojiti, uostalom zato je i doveden.

Miki napisao:Jarane, niko nije rekao da želimo da "umiremo u ljepoti fudbala" dok Bajern igra.
Miki napisao:Mene zabrinjava činjenica da smo se u prvom poluvremenu mučili da stvorimo bilo kakvu šansu protiv Braunšvajgovog bunkera. Alabin gol, koji je došao nakon nepostojećeg faula nad Robenom, je stvari skroz preokrenuo. Dobili smo čist poklon i tu se priča završila.
Miki napisao:Ti se ni prošle godine nisi brinuo jer smo kao izbacili jedan Arsenal i Junajted (koji usput odavno gori nije bio), a zadali su nam prilične probleme, pa kao "sad će se javiti neki koji će biti nezadovoljni što takve timove nismo razbucali sa nekoliko golova razlike". Ja sam u tim utakmicama vidio problem da je Bajernova igra nezadovoljavajuća.
Miki napisao:Prošle godine je sve došlo na naplatu protiv Reala. Bojim se da nas i ove godine čeka sličan scenario ako se ne opametimo, u prvom redu Pep. Koliko znam on je prvenstveno doveden radi ponovnog osvajanja LŠ.

Vrati se na: DFB Pokal 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju