(04/03/2015) FC Bayern München 2:0 Eintracht Braunschweig

Teme s utakmicama DFB Pokala 2014./2015.

Re: (04/03/2015) FC Bayern München -:- Eintracht Braunschwei

PostPostao/la Miki » 04 ožu 2015, 22:22

Mrljava pobjeda, ali je ipak pobjeda. Pep će morati dobro da razmisli šta će dalje da radi, jer ovakve igre ne obećavaju pred revanš u LŠ.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 04 ožu 2015, 22:25

2:0 pobjeda i idemo dalje. Igru ko jebe.

Idući tjedan slijedi show.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 04 ožu 2015, 22:33

Miki napisao:Mrljava pobjeda, ali je ipak pobjeda. Pep će morati dobro da razmisli šta će dalje da radi, jer ovakve igre ne obećavaju pred revanš u LŠ.

Da je "lijepota" igre ikakav pokazatelj u nogometu, Murinjo ne bi osvojio nikad ništa.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 04 ožu 2015, 22:37

panda napisao:
Miki napisao:Mrljava pobjeda, ali je ipak pobjeda. Pep će morati dobro da razmisli šta će dalje da radi, jer ovakve igre ne obećavaju pred revanš u LŠ.

Da je "lijepota" igre ikakav pokazatelj u nogometu, Murinjo ne bi osvojio nikad ništa.

Kakve veze ima Murinjo sa Bajernom? :?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 04 ožu 2015, 22:44

Miki napisao:
panda napisao:

Kakve veze ima Murinjo sa Bajernom? :?

Ne kužim kak ti usporedba nije jasna...

"ljepota" igre na terenu ≠ kvaliteta igre

Sad malo razmisli zašto sam spomenuo Murinjua u tom kontekstu :roll: (iako, s obzirom da je predodžba igre na terenu subjektivan dojam i kod svakog različita, u tu kategoriju možeš svrstiti i Pepa i njegovu Barcelonu od 2008 do 2011 ;) )
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 04 ožu 2015, 22:53

panda napisao:Ne kužim kak ti usporedba nije jasna...

"ljepota" igre na terenu ≠ kvaliteta igre

Sad malo razmisli zašto sam spomenuo Murinjua u tom kontekstu :roll: (iako, s obzirom da je predodžba igre na terenu subjektivan dojam i kod svakog različita, u tu kategoriju možeš svrstiti i Pepa i njegovu Barcelonu od 2008 do 2011 ;) )

Mi smo se u prvih 45 minuta mučili da uopšte stvorimo šansu protiv jebenog Braunšvajga! Isto se desilo i protiv Šahtjora. Dakle, nismo igrali protiv Barse ili Reala, već jebenog Braunšvajga. Murinju se makar u takvim utakmicama te stvari ne dešavaju.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 04 ožu 2015, 22:57

Miki napisao:Mi smo se u prvih 45 minuta mučili da uopšte stvorimo šansu protiv jebenog Braunšvajga! Isto se desilo i protiv Šahtjora.

I tu se sad vrati natrag na prvobitni komentar:

Da "lijepa" igra osvaja trofeje, Njemačka bi bila svjetski prvak po 6ti ili 7ti puta, a Real bi osvojio još koju LP više, a Murinjo najvjerojatnije ne bi osvojio ništa u karijeri.

Miki napisao:Murinju se makar u takvim utakmicama te stvari ne dešavaju.

Ja sam s razlogom naveo Murinja, baš zbog toga što se njemu zna češće desit baš to što ti tvrdiš da se ne dešava.
Jedan očitiji primjer je bio Newcastle ove godine, jelte ? :a045:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 04 ožu 2015, 23:24

Ajde bitan prolaz i da nismo primili gol..u lp budu više grizli ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 04 ožu 2015, 23:44

Lijep gol Alabe, postaje pravi specijalista za slobodnjake. Odličan gol i Goetzea, kako se njemu samo ta lopta lijepi za noge, elegantno urađeno, izigrani protivnički igrači i lagana realizacija. Njegova sezona je dobra, imao je on par pogodaka efektnih, samo mu treba malo više kontinuiteta u igri. Trebao bi još malo više da vuče igru te problem je što u pojedinim utakmicama nestaje. Nakon zimske stanke je imao par loših partija...

A ovo je bila večeras rutinska pobjeda, bez mnogo ljepote, ali sa dva lijepa gola. I sve je ovo bilo nekako s pola snage, a Braunschweig se dobro držao u prvom poluvremenu, bolje nego neki bundesligaši..
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 05 ožu 2015, 00:54

A jeste mi neki od vas ovdje navijači Bayerna u pm. Kad pobjedimo 8:0 i 6:0 onda nikog nema. Pobjediš 2:0 i odma se pojavite i serete po igri i po treneru. Lijepo reci barem - ne volim Guardiolu i nikad ga neću volit kako god da igramo i koliko god da pobjeđujemo i šta god da osvojimo. Ovako ispadate samo smiješni
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 05 ožu 2015, 08:34

Lijepi golovi, igra za zaborav...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 05 ožu 2015, 16:00

panda napisao:I tu se sad vrati natrag na prvobitni komentar:

Da "lijepa" igra osvaja trofeje, Njemačka bi bila svjetski prvak po 6ti ili 7ti puta, a Real bi osvojio još koju LP više, a Murinjo najvjerojatnije ne bi osvojio ništa u karijeri.

Ja sam s razlogom naveo Murinja, baš zbog toga što se njemu zna češće desit baš to što ti tvrdiš da se ne dešava.
Jedan očitiji primjer je bio Newcastle ove godine, jelte ? :a045:

Jarane, niko nije rekao da želimo da "umiremo u ljepoti fudbala" dok Bajern igra. Mene zabrinjava činjenica da smo se u prvom poluvremenu mučili da stvorimo bilo kakvu šansu protiv Braunšvajgovog bunkera. Alabin gol, koji je došao nakon nepostojećeg faula nad Robenom, je stvari skroz preokrenuo. Dobili smo čist poklon i tu se priča završila. Slična stvar se desila protiv Šahtjora, samo što tada za 90 minuta nismo imali nijednu šansu! Samo se pitam šta će se desiti ako naiđemo baš na taj Murinjov bunker?!

Ti se ni prošle godine nisi brinuo jer smo kao izbacili jedan Arsenal i Junajted (koji usput odavno gori nije bio), a zadali su nam prilične probleme, pa kao "sad će se javiti neki koji će biti nezadovoljni što takve timove nismo razbucali sa nekoliko golova razlike". Ja sam u tim utakmicama vidio problem da je Bajernova igra nezadovoljavajuća. Jako je važno da se šanse stvaraju, a mi se tu mučimo. Dakle, nije problem samo ova utakmica od sinoć, već i neke prije toga u prilično kratkom vremenskom periodu (Volfsburg, Šalke, Šahtjor, Keln (bez obzira na visoku pobjedu, kod rezultata 2:1 Nojer nas je 2 puta spasio od izjednačenja).

Prošle godine je sve došlo na naplatu protiv Reala. Bojim se da nas i ove godine čeka sličan scenario ako se ne opametimo, u prvom redu Pep. Koliko znam on je prvenstveno doveden radi ponovnog osvajanja LŠ. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mirko0410 » 05 ožu 2015, 16:47

ivan napisao:A jeste mi neki od vas ovdje navijači Bayerna u pm. Kad pobjedimo 8:0 i 6:0 onda nikog nema. Pobjediš 2:0 i odma se pojavite i serete po igri i po treneru. Lijepo reci barem - ne volim Guardiolu i nikad ga neću volit kako god da igramo i koliko god da pobjeđujemo i šta god da osvojimo. Ovako ispadate samo smiješni

Evo kad me baš vučeš za jezik -ja ne volim Guardiolu, razmontiral je najbolji Bayern u svojoj povijesti samo zbog svoje bahatosti. Osobno sam bio oduševljen kad je objavljeno da dolazi ali nisam očekival toliko promjena u ekipi koja je bila tip-top. Ova godina mu je po meni puno bolja od lanjske, želim mu da osvoji sa Bayernom sve kaj se može osvojiti, uostalom zato je i doveden.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la ivan » 05 ožu 2015, 18:14

mirko0410 napisao:Evo kad me baš vučeš za jezik -ja ne volim Guardiolu, razmontiral je najbolji Bayern u svojoj povijesti samo zbog svoje bahatosti. Osobno sam bio oduševljen kad je objavljeno da dolazi ali nisam očekival toliko promjena u ekipi koja je bila tip-top. Ova godina mu je po meni puno bolja od lanjske, želim mu da osvoji sa Bayernom sve kaj se može osvojiti, uostalom zato je i doveden.

Gledaj prijatelju - nitko ne može znati što bi bilo s Bayernom i da je Jupp ostao. Činjenica je da je ekipa bila te sezone motivirana kao nikada i to se teško može ponoviti. A i te godine bez Riberija i Schweinija smo uvijek bez iznimke izgledali dosta slabije. Pep s 5-6 ozljeda i dalje drži rezultate na razini. Prošle godine mu se sralo za ogromne rotacije na proljeće. Ove godine čovjek ide ozbiljno, protiv drugoligaša izvodi praktički prvu postavu. Svi igraju na svojim pozicijama, zar ne? I čija je sad krivica što ta ista momčad u gostima pobjedi prvoligaša 6-0, a kod kuće drugoligaša "jedva" 2-0? Trenerova ili nečija druga?
Jasno mi je da nekad ne odigramo vrhunski, ali nema smisla javljat se samo kad sve ne blista, a kad rasturimo šutit. Jedino što ja mogu primjetit je da mi se ne sviđa Basti-Alonso kombinacija i to govorim već tjednima. S obzirom da Alonso ima crveni, protiv Shaktara neće igrat i ja mislim da ćemo ih dobit s hendikepom.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 05 ožu 2015, 21:02

Miki napisao:Jarane, niko nije rekao da želimo da "umiremo u ljepoti fudbala" dok Bajern igra.

Sudeći po jučerašnjim komentarima za vrijeme tekme, bogami u krivu si ti.
A i opet, pišeš romane, a vrtimo se u krug. Pogledaj moj prvobitni post i malo razmisli, bar na koju milisekundu.

Miki napisao:Mene zabrinjava činjenica da smo se u prvom poluvremenu mučili da stvorimo bilo kakvu šansu protiv Braunšvajgovog bunkera. Alabin gol, koji je došao nakon nepostojećeg faula nad Robenom, je stvari skroz preokrenuo. Dobili smo čist poklon i tu se priča završila.

Neovisno o jučerašnjoj utakmici, ali ja da čujem da smo pobjedili 2:0 i imali samo dvije prilike, moja prva asocijacija na utakmicu ne bi bila - "igrali smo preloše", već "bili smo efektivni".
Džabe tebi i 500 šansi pred golom ako ih potratiš.
Sjeti se one fine utakmice u triple sezoni protiv Leverkusena. Koliko smo onda šansi imali pa su sve qrac značile pošto su Mandžukić i Müller uspjeli sve profulat, a mi na kraju popljugali.

Miki napisao:Ti se ni prošle godine nisi brinuo jer smo kao izbacili jedan Arsenal i Junajted (koji usput odavno gori nije bio), a zadali su nam prilične probleme, pa kao "sad će se javiti neki koji će biti nezadovoljni što takve timove nismo razbucali sa nekoliko golova razlike". Ja sam u tim utakmicama vidio problem da je Bajernova igra nezadovoljavajuća.

JACKPOT!!!!
Definiraj "zadovoljavajuću" i "nezadovoljavajuću" igru. (to sad poveži sa onim mojim komentarom uz Murinja koji je i pokrenuo ovu cijelu raspravu :mig: )

Imaš onaj jedan dobar citat:

It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning.

Pobjedili mi 1:0 iz jedne prilike i igru koja nije "lijepa" za oko, ili 8:0 uz 500 prilika, hattrick Robbena, bez šanse za protivnika bla bla bla - na kraju dana je poprilično svejedno. Pobjeda je pobjeda.

Miki napisao:Prošle godine je sve došlo na naplatu protiv Reala. Bojim se da nas i ove godine čeka sličan scenario ako se ne opametimo, u prvom redu Pep. Koliko znam on je prvenstveno doveden radi ponovnog osvajanja LŠ. :bravo:

Protiv Reala nam je na naplatu došla prvenstveno činjenica da nam je obrana kod kornera / slobodnih udaraca živi odron, a to nije neka novost. Sjeti se malo da nam ga je 2012. i Drogba uvalio nakon kornera u 88. minuti...

A tek potom je na naplatu došla činjenica da su nam neki igrači bili kriminalno izvan forme - što je i Pep uvjetovao svojim konstantim rotacijama prije te utakmice sa Realom.
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: DFB Pokal 2014./2015.