(17/02/2015) FC Shakhtar Donetsk 0:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (17/02/2015) FC Shakhtar Donetsk 0:0 FC Bayern München

PostPostao/la Lahm » 19 vel 2015, 13:13

i zaboravio si napomenuti, mada si ga samo nakratko spomenuo, cigojner bernat. alaba najvise ispasta zbog njega. guardiola ga toliko voli, da ima cvrstu zacementiranu poziciju, a ti se alaba jebi, i lutaj.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 19 vel 2015, 15:27

Ma svi su pogubljeni. Lahm je zadnji vezni a Martinez, Schweini i ekipa na klupi neke tekme, Alaba je stoper, a 3 stopera na klupi, Lewa ko jedini napadač je ili pazi sad ovo krilo? ili je na klupi ko sad ovu tekmu, samo čekam da Neuer bude stoper pa da zaključimo rotaciju kompletne ekipe.

Uvijek volimo uspoređivat triple Juppa i Pepa, pa tamo sam u ponoć kad si me probudio znao tko će igrat, gdje i kako ćemo igrat. Znalo se prvih 11, eventualno sitna rotacija zbog ozlijede ili kartona, al to se opet znalo tko će i gdje uskčit. Ekipa je bila uigrana. Ovo sad niti mi znamo, bojim se niti igrači tko je gdje a mislim da ni stručnjak Pep. Niti to kak zgleda niti je efikasno. Jedino protiv HsV-a koji je ionak rastrgan sam od sebe.

Pep, lampice alarma počele su se palit, sad dok još nije kasno...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 vel 2015, 15:57

Prije sat vremena čitam malo razne novine pa ajde uzeti jednom i SN današnji, vidim pišu kratki komentari kako Bayern postaje skroz ovisan o Robbenu, dok Guardiola nakon sezonu i pol nije uspio u klub unijeti svoje ideje i ponestaje mu vremena što se stavlja naglasak na 3. mjesec, četvrtfinale LP i probleme koji slijede ukoliko nalete na Chelsea, Real i Barcelonu.

Igra ne šljaka. Kamo sreće da ona šljaka, a rezultati izostanu zbog određenih nedvosmislenih sitnica poput loše realizacije i nedostatka kemije kod nekih igrača na terenu s ostatkom ekipe. Ovo je mučenje kada u zadnjoj trećini mi udarimo jedan udarac na okvir u 90 minuta.

Lucescu priča kako nisu napali i igrali svoju igru kod igrača više i istodobno priča kako opet ne smije baš jer je u pitanju Bayern, da bi onda svoju post-match filozofiju zaključio kako je ostvario ciljeve na način što nije izgubio niti je Bayern bio opasan po njegov gol te da će istu stvar napraviti u Münchenu.

Bernat cijelu sezonu igra i boli ga Q. Mislim ono... Nema igrača koji nije vidio klupe ove sezone, a ovaj totalno nepostistički forsira njega na lijevoj strani i famoznog Alonosa kojeg opraštam jer ostatak veznjaka je bio van stroja cijelu jesen. Sada kad ne šljaka, on ga opet tjera i eto crvenog i suci krivi, a realno lik se gubi u ovih 5 utakmica na terenu i došlo je vrijeme za našeg Bastiana da mu bude šef, a ne ovaj njemu. Nepotizam na djelu koji u dogledno vrijeme MORA prestati.

To sa tim glupostima o 10 veznjaka na terenu, trči vamo-tamo i sl. se pokazuje lošim na terenu i mora mijenjati a ne nastavljati eksperimentirati. Mislim, u pitanju je druga polovica druge sezone, dok je prva iza nas još malo pa godinu dana.

U uzvratu očekujem direktni udar i veliki rizik, nikakvu kontrolu i posjed već samo juriš i golove.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2015, 06:25

Xabi i Schweini ne igraju zajedno u prvih jedanaest, tako da bi sve osim pobjede bilo veliko iznenađenje. Dobro pa je Bilal iz utamice u utakmicu sve bolji. Xabi je nestao u drugom dijelu sezone upravo radi Generala.

Gotze bljesne, onda nestane, here i come Kroos sindrom :a045:

Nadam se da Pep neće igrati užasnu formaciju kao protiv Hannovera gdje se po ko zna koji put vidjelo da Bayern izgleda kao prosječan klub sa tri stopera.

Nakon Shakhtara novi problemi za Pepa, vraćaju se Lahm i Thiago, a od aprila i najbolji zadnji vezni svijeta, Javi Martinez. Sretno Pep, opet imamo igrače za osvajanje Lige prvaka, sve je do trenera.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 08 ožu 2015, 09:22

Titan napisao:Nakon Shakhtara novi problemi za Pepa, vraćaju se Lahm i Thiago, a od aprila i najbolji zadnji vezni svijeta, Javi Martinez. Sretno Pep, opet imamo igrače za osvajanje Lige prvaka, sve je do trenera.

Zna li se tačan datum povratka na teren tih igrača? Panda, ovo pitanje je za tebe.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 08 ožu 2015, 11:15

Miki napisao:
Titan napisao:Nakon Shakhtara novi problemi za Pepa, vraćaju se Lahm i Thiago, a od aprila i najbolji zadnji vezni svijeta, Javi Martinez. Sretno Pep, opet imamo igrače za osvajanje Lige prvaka, sve je do trenera.

Zna li se tačan datum povratka na teren tih igrača? Panda, ovo pitanje je za tebe.

Ako se ne varam, za Thiaga i Lahma su rekli da bi mogli bit na terenu već krajem mjeseca - najkasnije početkom Travnja.
Za Martineza se ne govori previše. Pisalo se samo prošli tjedan da je njegova povreda bila teža nego što se na početku uopće mislilo. Mogao bi on vjerojatno bit natrag sredinom / krajem travnja.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la effe__sa » 10 ožu 2015, 18:32

Ja vjerujem da ćemo mi ovo dobiti sa 2-3 gola razlike. Sasvim uvjerljivo i sigurno i pored toga što ne smatram da je Donezk bezopasna ekipa.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 10 ožu 2015, 19:33

effe__sa napisao:Ja vjerujem da ćemo mi ovo dobiti sa 2-3 gola razlike. Sasvim uvjerljivo i sigurno i pored toga što ne smatram da je Donezk bezopasna ekipa.... ;)

Ukoliko padne radni pogodak onda bi Bayern i mogao dobiti s nekoliko razlike. Krajnje vrijeme je da odigramo vise kako spada u KO fazi i opravdamo ulogu favorita.

Međutim, za mene idealan scenarij bi bio, ispadamo od Shakhtara i spanjolski digic sutradan dobiva otkaz. Brijem da bi odmah janje stavio da se okrece! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la panda » 10 ožu 2015, 19:50

Speedy napisao:Međutim, za mene idealan scenarij bi bio, ispadamo od Shakhtara i spanjolski digic sutradan dobiva otkaz. Brijem da bi odmah janje stavio da se okrece! :mrgreen:

U takvom scenariju ja bih očekivao poziv na janjetinu :mrgreen:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 10 ožu 2015, 20:07

Ja sam baš unfollowao The Pep na Twitteru, otvorim Bayern-cro i vidim ovo. :lol:
Ne navijam da ispadnemo iz LP, ali iskreno mi je dopizdio i Guardiola i njegove egzibicije. Nadam se da će sretno u Manchester City na kraju sezone.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la vintage » 10 ožu 2015, 20:39

Murta napisao:Ja sam baš unfollowao The Pep na Twitteru, otvorim Bayern-cro i vidim ovo. :lol:
Ne navijam da ispadnemo iz LP, ali iskreno mi je dopizdio i Guardiola i njegove egzibicije. Nadam se da će sretno u Manchester City na kraju sezone.

A koga bi ti doveo, da je izvedivo? Ja nemam ideju, iskreno...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 10 ožu 2015, 20:47

vintage napisao:
Murta napisao:Ja sam baš unfollowao The Pep na Twitteru, otvorim Bayern-cro i vidim ovo. :lol:

panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 10 ožu 2015, 21:08

panda napisao:
vintage napisao:

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 10 ožu 2015, 21:13

TiLe napisao:
panda napisao:
vintage napisao:A koga bi ti doveo, da je izvedivo? Ja nemam ideju, iskreno...

Ako ćemo već uzimati trenera sa balkanskih krajeva, ajmo onda ipak po najboljeg
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Titan » 10 ožu 2015, 21:16

Pep ostaje ove i sljedeće sezone, onda ide, nebitno od rezultata.

Inovator fudbala koji nije za Bayerna. Igra se bazira na milion dodavanja, traženje praznina u odbrani protivnika, visoke odbrane, dok je to u Yuppa bilo potpuno drugačije. Protiv jačih timova se igralo na kontre, čvrst nazad gdje se prepustio posjed protivniku dok nije uslijedila kontra i uništavanja svakoga ko je stajao nasuprot Bayernu.

Ruku na srce, jako sam zabrinut za ovu utakmicu, ne radi Shakhtara koji nije ništa pokazao ni sa igračem više, nego radi nas. Ne igra Xabi, tako da ne moramo gledati mučenje kada su on i General u prvih jedanaest zajedno.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.