(06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (06/05/2015) FC Barcelona -:- FC Bayern München

PostPostao/la panda » 29 tra 2015, 14:21

Zamislite da uz sve gluposti koje su se desile ove sezone uspijemo riješiti barcu prek 2 tekme (pa čak i na golove u gostima).

Brijem da bi Anton trčao gol kroz ZG.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 29 tra 2015, 14:22

panda napisao:Zamislite da uz sve gluposti koje su se desile ove sezone uspijemo riješiti barcu prek 2 tekme (pa čak i na golove u gostima).

Brijem da bi Anton trčao gol kroz ZG.

Realno, ako nas sada Barsa ne izbaci, neka otpuste pola prvog tima odmah. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2015, 15:52

TiLe napisao:
The Scarface napisao:Rode nije ozbiljna opcija, to smo valjda do sada svi skužili.

Jesmo, zato sam i napisao da se radi o mojoj želji koja se vjerojatno neće ostvariti.

Rode također obavlja svoj posao više nego solidno i nejasno mi je zašto mu se ne daje više prilike, pogotovo kad je ovakva situacija u ekipi!
Lahm se nipočemu ne ističe u veznom redu ove sezone.

Zato što lik nije dovoljno kvalitetan veznjak za našu igru, simple as that.

Svaka čast na borbenosti i ostalom, ali mislim da je očito da Rode nije kandidat za prvih 11 Bayerna u polufinalu LP-a.

Prije Porta je možda i postojala šansa da zaigra od prve, ovako teško.

Lahm također to dosta lošije odrađuje nego prošle godine, zato se i nadam da će iz veze haharit po boku.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 tra 2015, 16:47

Morat ćemo bez velikih kreativnosti protiv Barce.
Obrana je ustvari ok, Boateng i Benatia na štoperima, Rafinha i Bernat na bekovima, ispred obrane Alonso, ispred njega stavit Lahm, Thiago & Schweinsteiger, i u napadu Müller & Götze.

Slika

Lahm se protiv Porta dosta često nalazio na desnoj strani, Thiago ulazi na 20-25m od gola a Schweinsteiger trči gdje god stigne. Alonso će igrati ko uvijek.
Protiv Barce se kroz sredinu teško ista postiže, zato će bekovi biti od posebnog značaja.
Čak bi rekao da, igrao Lewa ili ne, da se igra s dvije špice, Poput zadnje tekmu u Dortmundu koju smo odigrali tvrdo i disciplinirano te pobijedili s 1:0.
Kada imaš protivnika di igraju Messi, Suki, Neymar i Iniesta moraš biti uvijek s dva igrača na osobi koja ima loptu, jer čim im otvoriš malo prostora veća ti je šansa da te nabuše.

Protiv Barce moramo u gostima odigrati kao nedavno protiv Dortmunda. Samo su tada igrali Müller i Lewa, koji su trčali puno. Götze definitivno mora "step his game up", jer smo ostali bez ključnih igrača u napadu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 tra 2015, 17:56

Istina je da taj obrambeni dio čak izgleda dosta dobro. Veza solidno. Fale nam Martinez i Alaba. Samo što nogomet nije matematika i mora se uzet u obzir da će se Barca puno više i lakše odvažit ić naprijed kad iza leđa ostavljaju Weisera nego kad je tamo Ribery ili Robben. Tako da nedostatak napadača utječe i na obrambenu igru. Zapravo ne možemo nešto puno filozofirat. Igrat čvrsto kao u Dortmundu, ali opet ne smijemo pustit loptu previše da nas stisnu u našu polovicu. Šta je tu je

EDIT: super mi je kad pročitam komentare barceloninih navijača da se nemamo šta žalit na ozljede, da je i njima bilo isto tako 2013. jer je Messi bio ozljeđen. neki kažu da je čak njima gore bilo :haha: činjenica je da je barca tada bila ekipa koja je ovisila samo o jednom igraču, a mi nikad nismo pa tako ni sada, ali nam fali pola jebene prve postave manje više cijelu sezonu. mogu i ovi igrači koje imamo pokazat dobar nogomet i protiv jedne barcelone, ali mislim da su jednostavno preumorni da odigraju na vrhunskoj razini 2 poluvremena
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 02 svi 2015, 19:40

Kakvu biste postavu izveli protiv Barselone? Računajte da će Levandovski igrati. Cruz je dao svoje viđenje situacije. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Titan » 02 svi 2015, 23:08

Nadam se da ćemo iskoristiti prilike iz prekida kao prije dvije godine. Trenutno je Barcelona mnogo jača od Bayerna, nema nam tri, eventualno četiri standarna igrača, a to ni Bayern ne može nadoknaditi.

Još kada vidim Martineza na stoperskoj poziciji :facepalm:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 03 svi 2015, 08:03

Ja bih to ovako uradio:

Image

Nadam se da će Levandovski igrati. Kada su Alonso i Bastijan zajedno na terenu, Bajern djeluje kao zaribala mašina. Radije bih stavio i ovakvog Martineza nego Alonsa, koji je često sklon greškama. Rafinju zaista ne bih mogao da smislim u prvih 11 protiv Barse, jer bi ga Nejmar pravio budalom. Ako bude Rafinja igrao, biće to težak propuh u našoj odbrani. Jako teško da imamo bilo čemu da se nadamo. Barselona je već u velikoj prednosti iz više razloga, a nama ostaje samo da se nadamo da neće sve biti izvjesno nakon prve utakmice.

Želim da čujem mišljenja pande (iako me sada ignoriše), Scara, Murte, kao i Speedy-a i Antona, mada Bartola već odavno nema na forumu. Smatram da znate više od mene kada je Bajern u pitanju, pa me zbog toga zanima vaše mišljenje kako bismo trebali nastupiti protiv Barselone i koja su vaša očekivanja o krajnjem ishodu dvomeča. Zna se da je naša najveća šansa u prekidima, tj. u skok igri.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la vintage » 03 svi 2015, 08:39

Obrana ce biti ok, sta je bitno za gostujucu tekmu. Ovisi dal ce Lahma staviti napred na desno krilo ili na beka.
Protiv Porta je bio odličan kao desni vezni, i tamo bi ga htio opet vidjeti, znaci Rafinhu na beka.
Sredina je solidna, nego brine me napad bez Lewe (ako ne bude igrao) a Gotzea nebi ni stavio.
Prilika za gol ce biti sigurno, ne previse, pitanje je samo dal cemo to realizirati ili ne...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 svi 2015, 08:42

vintage napisao:Protiv Porta je bio odličan kao desni vezni, i tamo bi ga htio opet vidjeti, znaci Rafinhu na beka.

Mislim da bi takav potez na Nou Kampu bio ravan "samoubistvu". Porto i Barselona su kao golf 5 i lambordžini. Jednostavno se Rafinja ne smije ostavljati na Nejmaru ili Suarezu. Juče je imao par propusta u odbrani koji su 'ladno mogli biti kažnjeni. Uopšte mi nije pouzdan, a pogotovo ga ne posmatram kao neko rješenje protiv ovakve Barselone, bez obzira na Bajernovu kadrovsku situaciju. Lam bi morao na beka ako nam Pep želi dobro.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 03 svi 2015, 09:18

vintage napisao:Obrana ce biti ok, sta je bitno za gostujucu tekmu. Ovisi dal ce Lahma staviti napred na desno krilo ili na beka.
Protiv Porta je bio odličan kao desni vezni, i tamo bi ga htio opet vidjeti, znaci Rafinhu na beka.
Sredina je solidna, nego brine me napad bez Lewe (ako ne bude igrao) a Gotzea nebi ni stavio.
Prilika za gol ce biti sigurno, ne previse, pitanje je samo dal cemo to realizirati ili ne...

Lewa najvjerojatnije ni neće igrat. Mislim, čisto sumnjam da će tjedan dana nakon što si je skršio pol face igrat još u takvom stanju. Eventualno u uzvratu.

Znači da se sva nada polaže standardno u Müllera i da Götze bar malo digne golgetersku formu...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2015, 09:40

panda napisao:Znači da se sva nada polaže standardno u Müllera i da Götze bar malo digne golgetersku formu...

U Mullera se jedino sada i mogu polagati nade prema naprijed, naravno ukoliko Lewa ne bude igrao sto je izgledno. Sto se debelog tice, u kakvoj je trenutnoj formi ne moze nam nista dobrog donijeti a i cisto sumnjam da ce zapoceti tekmu protiv Barce.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 03 svi 2015, 09:48

ja ocekujem 442

bernat-boa-bena-rafin
thiago-basti-alons-lahm
muller-lewa*??
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la luctl » 04 svi 2015, 11:58

Ne osjećam se pretjerano zabrinuto. Dok se zabije u gostima uz prikazanu dobru igru, ne može biti loše. Pep poznaje Barcu, igrače i ustroj tako da se valja pouzdati u njeg. :bravo:

Priželjkujem 3-3-3-1, jako dobro igramo tako. Zadnja tekma protiv Dortmunda je dobar pokazatelj. Kada bi održali koncentraciju čitavih 90 minuta jako zadovoljni bi se vratili u Munchen. :bravo:

Neuer - Boateng,Benatia,Rafinha - Bernat,Alonso,Lahm - Gotze,Thiago,Muller - Lewandowski.

Ukoliko Lewa ne može, Mullca u napad i igru Švjanija ugurat, da Lahm pođe desno kao vs. Porta.

Barca je također u velikom naletu, Messi igra nenormalno. :legendo: Zabijaju, puni samopouzdanja, ne primaju puno! No, i to se da iskoristiti.

:mrgreen: Jedva čekam!
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la Murta » 04 svi 2015, 12:02

Svaki rezultat s jednim golom razlike za Barcu ili remi/naša pobjeda je bingo, 2 gola razlike je tu negdje očekivano, a 3+ je već teško nadoknaditi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.