panda napisao:Zamislite da uz sve gluposti koje su se desile ove sezone uspijemo riješiti barcu prek 2 tekme (pa čak i na golove u gostima).
Brijem da bi Anton trčao gol kroz ZG.
TiLe napisao:The Scarface napisao:Rode nije ozbiljna opcija, to smo valjda do sada svi skužili.
Jesmo, zato sam i napisao da se radi o mojoj želji koja se vjerojatno neće ostvariti.
Rode također obavlja svoj posao više nego solidno i nejasno mi je zašto mu se ne daje više prilike, pogotovo kad je ovakva situacija u ekipi!
Lahm se nipočemu ne ističe u veznom redu ove sezone.

činjenica je da je barca tada bila ekipa koja je ovisila samo o jednom igraču, a mi nikad nismo pa tako ni sada, ali nam fali pola jebene prve postave manje više cijelu sezonu. mogu i ovi igrači koje imamo pokazat dobar nogomet i protiv jedne barcelone, ali mislim da su jednostavno preumorni da odigraju na vrhunskoj razini 2 poluvremena

vintage napisao:Protiv Porta je bio odličan kao desni vezni, i tamo bi ga htio opet vidjeti, znaci Rafinhu na beka.
vintage napisao:Obrana ce biti ok, sta je bitno za gostujucu tekmu. Ovisi dal ce Lahma staviti napred na desno krilo ili na beka.
Protiv Porta je bio odličan kao desni vezni, i tamo bi ga htio opet vidjeti, znaci Rafinhu na beka.
Sredina je solidna, nego brine me napad bez Lewe (ako ne bude igrao) a Gotzea nebi ni stavio.
Prilika za gol ce biti sigurno, ne previse, pitanje je samo dal cemo to realizirati ili ne...

panda napisao:Znači da se sva nada polaže standardno u Müllera i da Götze bar malo digne golgetersku formu...

Zabijaju, puni samopouzdanja, ne primaju puno! No, i to se da iskoristiti. 
Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju