(06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (06/05/2015) FC Barcelona -:- FC Bayern München

PostPostao/la doro » 06 svi 2015, 21:45

Nažalost kad počeli igrat ovo govno od bernata napravi glupost koda hakla rekreativno mali nogomet..bez alabe i lahma na bekovima znalo se da nemamo šanse protiv barcelone koja je u top formi i bez ikakvih problema....sjebale nas ozljede umor i nevjerojatni peh...istina neki igrači su ispali amateri..danas svka čast neueru,benatiji i alonsu fakat su se trudili i igrali..ostali svi skupa koma..gotze,lahm i schweini van forme....pep imal sreće il ne nemre proč svoje španjolce....nakraju zasrali sa 3 poklonjena gola sav trud al teško je bilo očekivat realno da ovakvi sjebani možemo u finale...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 06 svi 2015, 21:48

Zasluzena pobeda Barcelone. Smetalo mi je to sto je Bernat ceo mec isao u drubling a videlo se da ne moze nikoga da predje.

I nema da fali da zbog tog sranja dobije gol. Pozadi ga nije bili isto nigde. Jbg 99 posto utakmica se vraca od korner zastavice do korner zastavice, neumorno. Ovu tekmu je lauf penzum trebao da bude na maksimumu a ne na minimumu. Koliko je Boateng puta morao da sam zatvara desnu stranu. Ostalo sam zadovoljan. Odigrali smo koliko smo mogli.

Eh da nam je Alaba zdrav.
Zadnja izmjena: melodyne; 06 svi 2015, 21:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 21:49

Titan napisao:Messi je majstor, ali ispasti tako naivan kao Boateng u polufinalu Lige prvake je sramotno. Draže bi mi bilo da je penal napravio nego se prosuo kao 85kg riže na pod.

Boateng iskopirao Van Bujtenov pokret kada mu je Milito pomjerio kičmu! :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 06 svi 2015, 21:49

doro napisao:Nažalost kad počeli igrat ovo govno od bernata napravi glupost koda hakla rekreativno mali nogomet..bez alabe i lahma na bekovima znalo se da nemamo šanse protiv barcelone koja je u top formi i bez ikakvih problema....sjebale nas ozljede umor i nevjerojatni peh...istina neki igrači su ispali amateri..danas svka čast neueru,benatiji i alonsu fakat su se trudili i igrali..ostali svi skupa koma..gotze,lahm i schweini van forme....pep imal sreće il ne nemre proč svoje španjolce....nakraju zasrali sa 3 poklonjena gola sav trud al teško je bilo očekivat realno da ovakvi sjebani možemo u finale...

:bravo:
Očekujem da nas pobjede s 2 gola razlike i onda mi duramo do 80. minute i na kraju primimo 3 gola i ispadne da su nas razvalili. Puknem ko kokica odma. Bernata ne želim ni na slici vidjet trenutno, poklonio je prvi gol taman kad smo ih držali
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 06 svi 2015, 21:50

A ništa.
Valjda ćemo dogodine časno ispasti u polufinalu. :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 06 svi 2015, 21:51

Šteta, 75 minuta je koliko toliko sve izgledalo pristojno, ne može se reć da je Barcina pobjeda nezaslužena, al kako ne žalit za ovakvim rezultatom. 1-0 bi bilo skroz ok :(
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 06 svi 2015, 21:52

Ne radi ovog poraza ( da nebi neko kenjal bezveze) ja ne želim pepa za trenera a nikad ga nisam ni htio...poterat španjolčeke njegove osim martineza i dovest 2 brza vezna igrača srčana eventualno stopera zamjenu za dantea te dovest njemačkog trenera a za tu opciju sam oduvjek i bio ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2015, 21:54

Šteta jer smo po meni puno bolje stajali u drugom dijelu.

To je ta individualna kvaliteta (bog nogometa Messi) koji odluči utakmicu.

Možemo mi kompenzirati izostanak Robbena/Riberyja kad protivnika apsolutno dominiramo, ali kad igramo protiv ovih teškaša je teško nešto smisleno napravit u ofenzivi bez individualne klase.

Xabi je jebeno igrao, koliko je samo puta pravovremeno reagirao i uzimao lopte u opasnim zonama.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 06 svi 2015, 21:55

Jel se netko od ozlijedenih vraca za uzvrat?
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 06 svi 2015, 21:56

Mogu kritičari srat koliko hoće.

Mi smo do 77. minute izgledali poprilično dobro.
Stvarala je Barca prilike, ali se sve u svemu dosta dobro zatvaralo što sama obrana, što Neuer.

Nakon toga, ona glupost sa Gaymarom u šesnaestercu, Neuer prebrzo izvodi ubačaj, Bernat usere sa bezveznim driblingom i Messi sa majstorijom. To je poput onih golova u Portu gdje sami sve useremo.

Iako je Bernat tu prvi krivac, moram priznat da me uzjebe i Neuer u takvim situacijama kad želi prebrzo odigrat. Zna on nekad pokrenut i dobru akciju i kontru, ali više puta i zajebe nego da napravi nešto dobro.
Nakon toga šok i raspad. Tu se nema baš šta za reć.
Pep je pokušao još prije gola uvođenjem Götzea nešto naprijed napraviti, ali eto, nažalost odmah pada i drugi.

Benatia i Boateng svoje više manje dobro obavili. Usprkos golu, Boateng je situacije poprilično dobro zatvarao, da mu jedna pobjegne, tu mu se nemre neka kritika uputit, nemoguće je svaku situaciju i priliku poklopit, pogotovo protiv Messija koji je znao i trojicu od jednom izvozat.

Alonso i Thiago također solidni.

Neuer najbolji na terenu.

Basti i Bernat najgori.

Odoh se napit. Panda out.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la vintage » 06 svi 2015, 21:56

The Scarface napisao:Šteta jer smo po meni puno bolje stajali u drugom dijelu.

Možemo mi kompenzirati izostanak Robbena/Riberyja kad protivnika apsolutno dominiramo, ali kad igramo protiv ovih teškaša je teško nešto smisleno napravit u ofenzivi bez individualne klase.

Xabi je jebeno igrao, koliko je samo puta pravovremeno reagirao i uzimao lopte u opasnim zonama.

Xabi me jebeno odusevio i najbolji igrac iza Neuera!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 06 svi 2015, 21:57

vintage napisao:Jel se netko od ozlijedenih vraca za uzvrat?

Ma ko će se bitan vratit kad su nam 3 okosnice (Alaba,Ribery i Robben) otpale do kraja.

Pičku materinu, šteta 3. gola. :(
Zadnja izmjena: The Scarface; 06 svi 2015, 21:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 06 svi 2015, 21:57

Sa ovakvim sistemom igre mi nemamo šta da tražimo kada je trofej LŠ u pitanju. Bajern je uvijek važio za tipičnu njemačku ekipu, sa onim ratobornim duhom koji se jednostavno usadi u igrače. Ovo je neka mlaka kombinacija sa španskim govnima, od koje mi se povraća. Gvardiola, ćelavi pederu, napusti klub. Ne brukaj se više i ne brukaj nas više!
Zadnja izmjena: Miki; 06 svi 2015, 21:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Haris » 06 svi 2015, 21:58

Što jest jest, nakon što smo mu se 4 mjeseca najebali mamice i čitave familije, Alonso odigrao bogovsku utakmicu. :bravo:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 06 svi 2015, 21:59

The Scarface napisao:Šteta jer smo po meni puno bolje stajali u drugom dijelu.

Pa jedino za čim možemo žalit je da smo imali 0-0 skoro 80. min i taman u trenutku kad smo izgledali u najmanju ruku ravnopravno jebeni Bernat izgubi loptu i primimo gol. Ajd još i drugi, svaka čast Messiju, ali onda na kraju onaj treći. Pa to je već previše.
Miki napisao:Sa ovakvim sistemom igre mi nemamo šta da tražimo kada je trofej LŠ u pitanju. Bajern je uvijek važio za tipičnu njemačku ekipu, sa onim ratobornim duhom koji se jednostavno usadi u igrače. Ovo je neka mlaka kombinaciaj sa španskim govnima, od koje mi se povraća. Gvardiola, ćelavi pederu, napusti klub. Ne brukaj se više i ne brukaj nas više!

Ajd sad miki prestani jest govna i reci jesi mislio da će bit 0-0 nakon skoro 80. minuta? mislio si kurac moj. nakon takoreći poklonjenog gola primamo još 2 iz neobjašnjivih razloga. ne kužim šta je tu Pep kriv. objasni gdje je pogriješio tih zadnjih 10 min? a za predstavu u napadu pogledaj post od scara koji sam citirao ovdje. bez vrhunske individualne kvalitete šta se može očekivat.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.