Ali koji potez, šalje jednog od najboljih stopera po čevape i mrtav hladan lobom sa slabijom nogom zabija pokraj najboljeg golmana na svijetu.

The Scarface napisao:Miki odjebi u troskoku, dosadan si.
Jebeno zanimljiva utakmica u tih prvih 80 minuta, prava šteta što nismo vidjeli utakmicu Barca-Bayern kad su obje momčadi u naponu snage.
panda napisao:Aj Miki skuliraj malo, da ne bi trebali ići u neke teške mjere - tipa, odstraniti te sa foruma permanentno.
Miki napisao:Od kad je zabranjeno kritikovati? Eto, sad se ne smije ništa ni napisati protiv Gvardiole. Dotle je došao forum.

Miki napisao:Vruće sam glave još uvijek. Teško podnosim kada Bajern gubi, a pogotovo kad nas neko razbije. Pošto vi više znate o klubu i svemu oko kluba, šta je vaš prijedlog na sljedeću sezonu? Ovako više ne ide. Ili ćemo pljunuti 100 miliona evra za 2 krila ili šta već drugo...?

panda napisao:Miki napisao:Vruće sam glave još uvijek. Teško podnosim kada Bajern gubi, a pogotovo kad nas neko razbije. Pošto vi više znate o klubu i svemu oko kluba, šta je vaš prijedlog na sljedeću sezonu? Ovako više ne ide. Ili ćemo pljunuti 100 miliona evra za 2 krila ili šta već drugo...?
Ja sam isto vruće glave i gledao sam tekmu usred jebenog Dortmunda pa me ne vidiš da pišem budalaštine po forumu.

panda napisao:Ja sam isto vruće glave i gledao sam tekmu usred jebenog Dortmunda pa me ne vidiš da pišem budalaštine po forumu.

Miki napisao:Vruće sam glave još uvijek. Teško podnosim kada Bajern gubi, a pogotovo kad nas neko razbije. Pošto vi više znate o klubu i svemu oko kluba, šta je vaš prijedlog na sljedeću sezonu? Ovako više ne ide. Ili ćemo pljunuti 100 miliona evra za 2 krila ili šta već drugo...?

ivan napisao:Ne znam šta ćemo, znam da definitivno po meni Pep nije zaslužio otkaz zbog ove tekme. Nije fulao taktiku, nije fulao pristup. Igrali smo kako smo mogli. Naravno da Barca, pogotovo u ovoj formi, nije Dortmund ili Leverkusen. Ispade da su nas osramotili, a u trenutku kad su dali gol najviše se činilo da će završit bez golova.
Kao što je Titan pisao, na Riba i Roba više računat ne možemo kao glavne igrače. Uz nadanje da će ostali bit zdravi, kupit neka nova krila, nešto se mora. U ključnom dijelu sezone mi moramo igrat bez glavnih igrača i tražit opravdanja za poraze. Iako na kraju svaka čast dečkima osim za ovih zadnjih 10-15. Ne mogu shvatit kako je sve krenulo nizbrdo odjednom

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju