(06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 07 svi 2015, 07:09

panda napisao:Sa najskupljim i najboljim kadrom Čelsija svih vremena on ispada odmah u prvom krugu. I mozes ti sad bacati izlike koliko zelis, ali dvostruki standardi u takvim stvarima su očiti.

A PSŽ je mnogo jeftiniji od Čelzija, nema šta!

panda napisao:Rekoh već, da nam bar dodje drugi trener i da iduće godine ispadnemo odmah u prvom krugu. Jebeno me interesira što bi dezurni kritičari onda imali za reć

Isto što i za Gvardiolu. Prva mu je sezona, neka skocka tim pa da u drugoj vidimo od čega smo sastavljeni. Gvardiola ni nakon druge sezone nije napravio pomak, čak štaviše izgubili smo i Kup, tako da je vrijeme da ide. Sa njim nismo napravili taj očekivani korak naprijed. Bezveze je bačen toliki novac umjesto da je doveden neki kvalitetan njemački stručnjak sa njemačkim mentalitetom.

Koga je to Gvardiola imao za protivnika u nok aut fazama LŠ? Luzerski Arsenal, posrnuli Mančester i 2 tima koja su ipak klasa ispod najjačih (Šahtjor i Porto). Kad je naletio na one najjače, djelovali smo kao razbijena vojska. Takav Bajern nije bio ni u vrijeme Jeremisa, Linkea i Kufura. Dobijali su Galaktikose u Madridu sa sve Zidanom i Ronaldom u timu.

p.s. Da je Pep ispao prije 2 mjeseca od Šahtjora ili malo kasnije protiv Porta, ne bih vidio nijedan razlog zbog koga bismo ga trebali zadržati. I ovako ga ne vidim.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 07 svi 2015, 07:28

Miki napisao:
panda napisao:Sa najskupljim i najboljim kadrom Čelsija svih vremena on ispada odmah u prvom krugu. I mozes ti sad bacati izlike koliko zelis, ali dvostruki standardi u takvim stvarima su očiti.

Kakve to pobogu veze ima ? :haha:
Ali opet, dobra izlika je zlata vrijedna, jel ? :mig:

Nisam vidio da si takvu izliku radio u slučaju Pepa. Nije recimo ni Barcelona mnogo jeftinija od Bayerna.
Baš me zanima koja je iduća izlika da se opravdaju Murinjovi failovi.

A dok njegove failove opravdavaš sa raznoraznim (glupim) izlikama, zbog isti (tj. sličnih) stvari po Guardioli sereš neprestano već skoro godinu dana.

bravo Miki. Toliko o onim dvostrukim standardima o kojima si tu i tamo znao pričati, jel? :mig:

Miki napisao:Bezveze je bačen toliki novac umjesto da je doveden neki kvalitetan njemački stručnjak sa njemačkim mentalitetom.

Našla se najveća budala koja nikad nije nogom kročila u Njemačku pričati o Njemačkom mentalitetu. :haha: :hehe:
Majko mila.
Da je Njemački trener onda bi mu se oprostilo čak da ispadne u grupi. Ili još bolji da se niti ne kvalificira za LP. Bitno da je Njemac jel ?

Miki napisao:p.s. Da je Pep ispao prije 2 mjeseca od Šahtjora ili malo kasnije protiv Porta, ne bih vidio nijedan razlog zbog koga bismo ga trebali zadržati. I ovako ga ne vidim.

Sad se malo vrati na ono sa Murinjom.
Pametnom dosta.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la UltrasMentalita » 07 svi 2015, 08:18

Po mome misljenju ono sinoc sto smo odigrali do prvog gola nije bilo lose iako smo imali kriminalno loseg lahma ,bastian je takoder bio pogubljen i kao i vecina igraca osim neuera alonsa ...nismo uspjevali nista skoro napraviti naprijed i kad je.nam.se.ukazivala prilika....zao mi je je mislim da nismo zasluzili ovako izgubiti...a posebno bi se osvrnuo na.lahma sinoc kako je moguce da je.onako kriminalno odigrao i jos se jednom pokazala ona stara da se.u ovako vaznim utakmicama ne.moze.igrati bez jednog razbijaca u ekipi....sto reci za.Maria Gotzea ako je.on njenacki messi ja.sam barack obama...kriminalno los nemojte mi samo statistiku spominjati katastrofa ziva ne.zasluzuje vise.prilike 2 godine on ne.cini nikakvu razliku na.terenu apsolutno los i promasen transfer
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la TiLe » 07 svi 2015, 09:06

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la luctl » 07 svi 2015, 09:16

Po meni loša utakmica s naše strane. Ne opucati u okvir gola je ponižavajuće. Nema se što više dodati.

Slika
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la Miki » 07 svi 2015, 09:57

panda napisao:
Miki napisao:

Kakve to pobogu veze ima ? :haha:
Ali opet, dobra izlika je zlata vrijedna, jel ? :mig:

Nije ponižen, u svakom slučaju, iako jeste njegova krivica što je Čelzi ispao. Međutim, Murinjo nikada u istoriji LŠ nije rezultatski ponižen, dok mi poniženje proživljavamo već drugu sezonu uzastopno. Meni nije problem da mi ispadnemo od Reala ili Barselone, ali nisam mogao da zamislim da smo ovoliko inferiorni u odnosu na španske klubove. I Real i Barsa nas izbacuju bez apsolutno ikakve neizvjesnosti. Zar je to tebi ohrabrujući podatak pred narednu sezonu ako ćelavi ostane? Pogledaj samo ove podatke koje je luctl iznio:

Image

Image

Dakle, lik ima prilično lošu statistiku na gostujućim terenima, a vodio je 2 tima na vrhuncu snage. U Barseloni je imao onog koji nije sa ove planete, dok je u Bajernu dobio na upravljanje TIM skockan do tančina od strane Jupa Hajnkesa. Svaka čast na postignutim rezultatima u Barseloni, ali je pitanje da li bi sve tako bilo da nije bilo najveće krađe u istoriji LŠ na meču Čelzi-Barselona 2009. Luis Enrike je pokazao da svaki iole bolji trener može bez problema da vodi ovu Barselonu sa Leom Mesijem, samo što umjesto Anrija i Etoa ima Suareza i Nejmara.

panda napisao:Nisam vidio da si takvu izliku radio u slučaju Pepa. Nije recimo ni Barcelona mnogo jeftinija od Bayerna.
Baš me zanima koja je iduća izlika da se opravdaju Murinjovi failovi.

A dok njegove failove opravdavaš sa raznoraznim (glupim) izlikama, zbog isti (tj. sličnih) stvari po Guardioli sereš neprestano već skoro godinu dana.

Barselona je skuplja od Bajerna nekih 40-ak miliona evra prema transfermarkt-u. Nisam znao da je tih 40 miliona napravilo razliku od čak 3 gola.

panda napisao:
Miki napisao:Bezveze je bačen toliki novac umjesto da je doveden neki kvalitetan njemački stručnjak sa njemačkim mentalitetom.

Našla se najveća budala koja nikad nije nogom kročila u Njemačku pričati o Njemačkom mentalitetu. :haha: :hehe:
Majko mila.
Da je Njemački trener onda bi mu se oprostilo čak da ispadne u grupi. Ili još bolji da se niti ne kvalificira za LP. Bitno da je Njemac jel ?

Bitno je da je Nijemac jer poznaje područje, zna mentalitet i ne bi srao sa dovođenjem ovolikog broja Španaca. Bajern jednostavno nije Bajern od kako je došao Gvardiola. Pep je u prvoj sezoni pokušao sa nekim svojim eksperimentima iz Barselone, ali se to neslavno završilo. U drugoj sezoni je postigao još manje nego u prvoj, iako smo svi očekivali da će biti obrnuto. Da li to njemu treba dati još 200 miliona evra kako bi doveo 2-3 super zvijezde, pa da onda MOŽDA odigramo neizvjesnu utakmicu protiv Reala ili Barse?

panda napisao:
Miki napisao:p.s. Da je Pep ispao prije 2 mjeseca od Šahtjora ili malo kasnije protiv Porta, ne bih vidio nijedan razlog zbog koga bismo ga trebali zadržati. I ovako ga ne vidim.

Sad se malo vrati na ono sa Murinjom.
Pametnom dosta.

Ti upoređuješ PSŽ sa Portom i Šahtjorom iako je pariški tim skuplji od portugalskog i ukrajinskog zajedno? :doh:

Iako sam ja započeo priču o Murinju, okanimo se sada njega. Naš trener je Gvardiola, pa da se osvrnemo na njegov dosadašnji učinak. Sada odgovori na ovaj Murtin post. Svi čekamo tvoje objašnjenje, pošto očigledno ne vidimo nešto što ti primjećuješ. Prosvijetli nas!

Murta napisao:Meni je pravo pitanje: "Koji ne može ovoliko dati?". Dal bi sa Schaafom (ne, ne želim ga za trenera Bayerna) postigli ovakve rezultate? Stvarno ne vidim koji je to razlog da ne bi.

Ja sam bio jedan od najvećih zagovaratelja Guardiole jer sam očekivao da će prenijeti one sexy napadačke akcije iz Barcelone. Toga nema kako god okreneš.

A neko dugoročno planiranje s Pepom jednostavno ne vidim. Da znam da će on tu željeti biti još 4 godine onda bi mu dao slobodne ruke godinu dana jer je on unatoč svemu vrhunski trener. Ništa što je dosad radio ne govori da je to sigurno.

Šta to Pepa čini toliko posebnim, pa da ne daš da ga previše kritikujemo? I da te pitam još jedno važno pitanje.

Koliko smo imali dobrih prilika na 2 utakmice protiv Reala prošle godine i na ovoj jednoj u Barseloni???

U Madridu se sjećam one šanse Gecea pred sami kraj meča, u Minhenu se ne sjećam nijedne, a sinoć samo prilika Levandovskog. Da li sam ja stvarno toliko glup da ne mogu da shvatim kako se iz 2 šanse može doći do finala Lige šampiona? Bravo, Pep, ti si genije!
Zadnja izmjena: Miki; 07 svi 2015, 10:11; ukupno mijenjano 3 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 07 svi 2015, 10:09

Ja mislim da bi mi igrali cijelu sezonu drugačiji nogomet da je cijeli kadar bio zdrav. A pogotovo drugačije od ovog što smo primorani igrat zadnih mjesec dana zbog ozljeda.
Osvrnio bi se na neke stvari koje sam vidio da se pišu poput pljuvanja španjolskih igrača - čista je glupost tražiti samo Nijemce u Bayernu. Pa upravo zbog takvog mentaliteta nećemo moć bit najbolji na svijetu i držat tu titulu. Pa pogledajte ekipe Reala koji je uvijek pun zvijezda iz cijelog svijeta. Ili Barcelonu sada, koja je imala par godina dominaciju s igračima iz svoje škole, ali šta su skužili ubrzo - pa da se tako ne može. Jel ima Barca samo Španjolce? Golman nijemac, obrana brazilac, argentinac i 2 španjolca; veza 2 španjolca i hrvat, napad brazilac, argentinac i urugvajac.
Barci će ovo bit prvo finale nakon 4 godine što nije mala stvar. A što nam to govori? Nogomet je postao takav da se više ne može dominirat s igračima iz svoje škole. Neće Bayern više osvajat ligu prvaka sa kupovinama igrača od 20 milja i manje. Barca nije došla u finale, Barca je iskeširala PREKO 150 MILIJUNA u 2 GODINE ZA 2 IGRAČA. I onda se čudimo vidi kakav Barca ima napad. I ne imala.

Nažalost mislim da smo već u padu i da nas čeka rekonstrukcija momčadi. Čak i veliki Lahm nije viši isti nakon ozljede, Basti je cijelu godinu li-la, a Robben i Ribery su priča za sebe s tim ozljedama. Realno gledajući mi teško možemo računat više na ijednog od njih. Poanta cijele priče je da mislim da moramo napravit neke transfere - pametne i velike. A čisto sumnjam da će uprava sad promijenit svoj način vođenja kluba i krenut se razbacivat s novcem, a to će za posljedicu imat da opet par godina nećemo moć osvojit LP dok nam se ne posloži postava jer ako ne iskeširamo velike pare, nećemo preko noći moć opet stvorit strašno jaku momčad. Možda da su svi zdravi, možemo reć da imamo dobar kadar, ali bojim se da je ova okosnica momčadi postala jednostavno prestara i neće krenut na bolje.

Moja prognoza je da Bayern u iduće 3-4 godine ima šansu osvojit LP jedino iduće godine još sa Pepom pod uvjetom da mu je iduća godina zadnja. Ako ostane još koju godinu mislim da imamo šanse. Tko god dođe nakon njega neće osvojit LP. :lock:

@Panda: i meni nekad dođe da poželim samo da Pep ode pa da se vesele ovi koji tu seru pa da vidim reakcije kad ispadnemo u osmini finala. Ali onda se sjetim da je to ista stvar kao i sa onim hejterima glupim - seru po bundesligi da je preslaba i da bayern uvijek sve pobjeđuje, a kad bayern izgubi seru da je bayern katastrofa. Ne možeš pobjedit i ne isplati se željet takve stvari :)

Poanta iz cijele jučerašnje utakmice je jedna jedina stvar - Barca ima (trenutno) bolju ekipu i u daleko su boljoj formi. Nažalost završilo je rezultatom kojim jest, a to nismo smjeli dopustit u zadnjih 15 min ali tako ti je kad oni imaju igrače koji rade razliku, i to ne bilo koga nego najboljeg igrača na svijetu u životnoj formi, a mi ih imamo ozljeđene. Kod kuće bi mi igrali hrabrije dosta, sada nažalost više nema šanse. Jučer nisam mogao zaspat do pola 3. Legnem i samo se vrtim i mislim o utakmici. Jebem ti nogomet. Nekad se pitam dal mi to treba u životu. :navijac:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 07 svi 2015, 10:27

ivan napisao:Ja mislim da bi mi igrali cijelu sezonu drugačiji nogomet da je cijeli kadar bio zdrav. A pogotovo drugačije od ovog što smo primorani igrat zadnih mjesec dana zbog ozljeda.
Osvrnio bi se na neke stvari koje sam vidio da se pišu poput pljuvanja španjolskih igrača - čista je glupost tražiti samo Nijemce u Bayernu. Pa upravo zbog takvog mentaliteta nećemo moć bit najbolji na svijetu i držat tu titulu. Pa pogledajte ekipe Reala koji je uvijek pun zvijezda iz cijelog svijeta. Ili Barcelonu sada, koja je imala par godina dominaciju s igračima iz svoje škole, ali šta su skužili ubrzo - pa da se tako ne može. Jel ima Barca samo Španjolce? Golman nijemac, obrana brazilac, argentinac i 2 španjolca; veza 2 španjolca i hrvat, napad brazilac, argentinac i urugvajac.

Nisam ja pljuvao sve španske igrače, ali čemu potreba sa dovođenjem tolikog broja Španaca? U BL nema boljih rješenja od npr. Bernata, je l'? Alkantara je prenapuhano pojačanje, a ništa od njega nismo vidjeli. U bolnici je bio 80% svog boravka u Bajernu. Alonso je više mator. Sinoć je, nakon dugo vremena, odigrao maestralno, ali poslije Mesijevih poteza to više ni ku*cu nije vrijedilo.
ivan napisao:Barci će ovo bit prvo finale nakon 4 godine što nije mala stvar. A što nam to govori? Nogomet je postao takav da se više ne može dominirat s igračima iz svoje škole. Neće Bayern više osvajat ligu prvaka sa kupovinama igrača od 20 milja i manje. Barca nije došla u finale, Barca je iskeširala PREKO 150 MILIJUNA u 2 GODINE ZA 2 IGRAČA. I onda se čudimo vidi kakav Barca ima napad. I ne imala.

Uvijek smo se vodili onom "Daj što jeftinije da se plati, pa šta nam Bog da". Umjesto da smo doveli nekog špica tipa Suarez, iako bismo ga debelo iskeširali, mi smo doveli Poljaka jer je besplatan, a nema veze što mu treba xy šansi da da gol.

ivan napisao:Moja prognoza je da Bayern u iduće 3-4 godine ima šansu osvojit LP jedino iduće godine još sa Pepom pod uvjetom da mu je iduća godina zadnja. Ako ostane još koju godinu mislim da imamo šanse. Tko god dođe nakon njega neće osvojit LP. :lock:

@Panda: i meni nekad dođe da poželim samo da Pep ode pa da se vesele ovi koji tu seru pa da vidim reakcije kad ispadnemo u osmini finala. Ali onda se sjetim da je to ista stvar kao i sa onim hejterima glupim - seru po bundesligi da je preslaba i da bayern uvijek sve pobjeđuje, a kad bayern izgubi seru da je bayern katastrofa. Ne možeš pobjedit i ne isplati se željet takve stvari :)

Osvrni se na Murtin post i odgovori "Koji trener ne bi postigao ovo što je Pep uradio do sada"? Ja sam baš ubijeđen da bi Šmit iz Leverkuzena bio odlično rješenje za Bajern, kao i Tučel, mada je on već odabrao Dortmund. Šmit je od luzerskog Leverkuzena stvorio jako ozbiljan tim, koji će samo napredovati. Zamalo su izbacili finalistu LŠ, u BL odlično igraju, iako protiv sebe imaju daleko skuplje rivale (Bajern, Borusija, Volfsburg, Šalke).
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Speedy » 07 svi 2015, 11:02

Miki napisao:Uvijek smo se vodili onom "Daj što jeftinije da se plati, pa šta nam Bog da". Umjesto da smo doveli nekog špica tipa Suarez, iako bismo ga debelo iskeširali, mi smo doveli Poljaka jer je besplatan, a nema veze što mu treba xy šansi da da gol.

Spominjes Suareza? Pa on bi sinoc bio tragicar da Messi svojom genijalnoscu nije povukao Barcu.

A onaj prvi dio posta ne zelim ni komentirati jer ti ocigledno nemas o nekim stvarima blage i samo laprdas kao i obicno! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 07 svi 2015, 11:14

Speedy napisao:
Miki napisao:Uvijek smo se vodili onom "Daj što jeftinije da se plati, pa šta nam Bog da". Umjesto da smo doveli nekog špica tipa Suarez, iako bismo ga debelo iskeširali, mi smo doveli Poljaka jer je besplatan, a nema veze što mu treba xy šansi da da gol.

Spominjes Suareza? Pa on bi sinoc bio tragicar da Messi svojom genijalnoscu nije povukao Barcu.

A onaj prvi dio posta ne zelim ni komentirati jer ti ocigledno nemas o nekim stvarima blage i samo laprdas kao i obicno! :mig:

Svakome se desi da promaši izglednu šansu, samo što se nekima to događa mnogo češće nego ovim drugim. ;)
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 07 svi 2015, 11:28

Miki napisao:Svakome se desi da promaši izglednu šansu, samo što se nekima to događa mnogo češće nego ovim drugim. ;)

Ono od Lewandowskog nije bio promašaj nego nije stigao do lopte. Ono što je Suarez promašio je čisti promašaj. Svaka čast Neueru, najbolji je golman na svijetu, ali kad u onakvoj situaciji ne bude gol to može ići samo na dušu napadaču. Nije mi cilj sad tu uspoređivat tko je bolji ili gori, svaki ima svoje kvalitete, ali ono od sinoć nije bilo tako kako ti opisuješ Miki. Lewandowski recimo savršeno prima visoke lopte, ogradi se i sačuva ih u teškim situacijama. U tome možda i ponajbolji na svijetu.

Što se tiče trenera... Možda bi svaki uspio ovo što je uspio Pep, možda i ne bi. Ljudi zaboravljaju kako je Bayern izgledo 2012/2013 kad nisu igrali Schweini ili Ribbery, ali ne želim se vraćat na nešto što je bilo. Svjedno mislim da ako nitko ne bi uspio manje, ne bi uspio ni više. Nema puno filozofije, Barca je prejaka za nas u ovom trenutko s obzirom na raspoloživ kadar i formu. Da smo izvukli 0-0 bilo bi to ravno čudu, priznali to neki ili ne i cijeli nogometni svijet bi nas hvalio
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2015, 11:29

ivan napisao:Pa pogledajte ekipe Reala koji je uvijek pun zvijezda iz cijelog svijeta. Ili Barcelonu sada, koja je imala par godina dominaciju s igračima iz svoje škole, ali šta su skužili ubrzo - pa da se tako ne može. Jel ima Barca samo Španjolce? Golman nijemac, obrana brazilac, argentinac i 2 španjolca; veza 2 španjolca i hrvat, napad brazilac, argentinac i urugvajac.

Ja ovdje vidim SAMO 2 STRANCA. Pitaj se kako to i kad shvatiš vidjet ćeš koliko je zapravo jednostavno.

ivan napisao:Poanta cijele priče je da mislim da moramo napravit neke transfere - pametne i velike. A čisto sumnjam da će uprava sad promijenit svoj način vođenja kluba i krenut se razbacivat s novcem, a to će za posljedicu imat da opet par godina nećemo moć osvojit LP dok nam se ne posloži postava jer ako ne iskeširamo velike pare, nećemo preko noći moć opet stvorit strašno jaku momčad. Možda da su svi zdravi, možemo reć da imamo dobar kadar, ali bojim se da je ova okosnica momčadi postala jednostavno prestara i neće krenut na bolje.

Poanta je kako smo mi svake sezone trebali samo 1-2 igrača dovesti nakon 2012/2013., kozmetičke promjene, lagana smjena generacije ili zamjena igrača koji više nije htio imati osrednju ili jako malo minutažu. Sad smo u manje od dvije pune godine došli do priče kako pola ekipe moramo promijeniti. Dakle, ona Juppova priča u ljeto 2012. "svake godine jedan veliki transfer" uz plansku zamjenu onih koji hoće otići i to znači kako mi ne ispadamo iz štosa nikako već ostajemo uz sami vrh ili ćemo opet doći na vrh vrhova.
To je i više nego zastrašujuće uopće čuti i bit će kako su Heynckes, Sammer i Hoeneß katastrofalno radili i planirali u ljeto 2011. i ljeto 2012. oko kadroviranja. Mi smo u manje od dvije godine sjebali nešto što se sjebati ne može i što može sjebati samo klub poput Chelseaja gdje Abramovič jaše ili Real Madrid gdje je jet-set, glamur, prodaja dresova i izdrkavanje na cifre transfera važnije od sportske vrijednosti kluba. Eventualno još Morattijev Inter iz 'zlatnih' 90-ih i ranih 2000-ih kad je kupovao i imao skoro sve najbolje, a nije nikad imao ekipu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 07 svi 2015, 11:32

ivan napisao:Ono od Lewandowskog nije bio promašaj nego nije stigao do lopte.

Bio je na lopti i spetljao se u trenutku kad je trebao zabit.
Tipični choke.

FCB_general napisao:Poanta je kako smo mi svake sezone trebali samo 1-2 igrača dovesti nakon 2012/2013., kozmetičke promjene, lagana smjena generacije ili zamjena igrača koji više nije htio imati osrednju ili jako malo minutažu. Sad smo u manje od dvije pune godine došli do priče kako pola ekipe moramo promijeniti.

Baš sam ovo sinoć napisao. Dakle umjesto malih preinaka koje bi trebalo napraviti mi smo zapravo na nuli.
To nam se nije smjelo dogoditi.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 07 svi 2015, 11:37

FCB_general napisao:Ja ovdje vidim SAMO 2 STRANCA. Pitaj se kako to i kad shvatiš vidjet ćeš koliko je zapravo jednostavno.

Ti se pitaj gdje su ti oči ako samo 2 stranca vidiš.

FCB_general napisao:Poanta je kako smo mi svake sezone trebali samo 1-2 igrača dovesti nakon 2012/2013., kozmetičke promjene, lagana smjena generacije ili zamjena igrača koji više nije htio imati osrednju ili jako malo minutažu. Sad smo u manje od dvije pune godine došli do priče kako pola ekipe moramo promijeniti. Dakle, ona Juppova priča u ljeto 2012. "svake godine jedan veliki transfer" uz plansku zamjenu onih koji hoće otići i to znači kako mi ne ispadamo iz štosa nikako već ostajemo uz sami vrh ili ćemo opet doći na vrh vrhova.

Pa to sve stoji, ali kad tebi Ribery, Robben, Schweini, Martinez, Thiago, Alaba, Lahm propuste pola sezone, ajde planiraj momčad. Ne možeš imat toliko velik kadar da to kompenziraš. Prošle godine nas je koštalo prerano osvajanje prvenstva jer smo strašno pali u formi - uglavnom Pepu na dušu poraz od Reala. Ove godine sam bio uvjeren da se tako neće ponovit - jebu nas masovne ozljede cijelu sezonu. Možda mi ne trebamo totalno promjenu kadra, ali tko može garantirat da će Robben odigrat cijelu iduću sezonu i da će ju odigrat na razini? A pogotovo Schweini i Ribery. Ako oni odigraju kako znaju nema tu straha, ali kao što je Titan već pisao - jel se ikome više da svake sezone gledat kako nam pola glavnih igrača fali? Frustrirajuće je i samo se živciram jer nikad na kraju nismo vidjeli pravi potencijal ove momčadi zbog tih jebenih ozljeda, a nažalost vjerojatno ni nećemo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2015, 12:01

ivan napisao:Ti se pitaj gdje su ti oči ako samo 2 stranca vidiš.

Još ćeš ti puno morati učiti imenjače. :lol: Tko priča španjolski, domaći je. Tko priča portugalski isto je domaći. Oni su svi svoji. ;) :zivio:

ivan napisao:Možda mi ne trebamo totalno promjenu kadra, ali tko može garantirat da će Robben odigrat cijelu iduću sezonu i da će ju odigrat na razini? A pogotovo Schweini i Ribery. Ako oni odigraju kako znaju nema tu straha, ali kao što je Titan već pisao - jel se ikome više da svake sezone gledat kako nam pola glavnih igrača fali? Frustrirajuće je i samo se živciram jer nikad na kraju nismo vidjeli pravi potencijal ove momčadi zbog tih jebenih ozljeda, a nažalost vjerojatno ni nećemo

Vidiš, doveli smo Shaqirija, Götzea, Rodea i Lewyja. Prodali smo Gustava, Gomeza, Mandžukića, Cana, Kroosa, posudili Hojbjerga...

Napravili smo sranje. Upravo Müller je prije igrao desno krilo i iza napadača(te pozicije nema skoro 2 godine). Upravo je Shaqiri bio 2013. backup za Robbena i Riberyja, a uskakao je nekad u sredinu - danas ga nema.

Rode je doveden za Bastiana. Götze je doveden za Riberyja i sredinu terena. Cigo je doveden za pitaj Boga što sve ne, ali on je opravdan, bio je odsutan i ništa no opet može pokriti 3 pozicije.

Can pokriva sve od zadnjeg veznog do krila i 10-tke. Hojbjerg čitav vezni red. Mi smo tu trebali rotirati, davati šansu mladim igračima rotacijom ili kad su ovi izvan stroja i suspendirani. Ništa od navedenoga nismo radili, baš ništa.

Na to dođu doista ozljede koje su naš ogromni kadar pogodile kao nikad prije kad smo imali i puno manji kadar s daleko manjim kvalitetama od danas.

Što se mene osobno tiče, može se sve prodati kad od ovoga više ne možeš ništa extra ispeći. Cijeli pirenejski poluotok neka dovede, lova nije problem.

Ali Sammer mi je najveća budaletina u cijeloj priči ispao zadnjih 2 i pol godine. On je planirao Rodea i Lewyja i kako ih instalirati u ekipu s godinama, ista stvar je struka planirala s Hojbjergom. Od svega samo Poljak je jedino što može jer on je NAPADAČ i MORA igrati na svojoj poziciji.

No bitno kako je atmosfera stalno izvrsna, idealna, savršena, problema nema a onda odjednom jaki tektonski poremećaji i tsunamiji u 2 proljeća.

Ma neka si jebu mater i seru po medijima bajke svi redom, posebice genijalni šef kluba zvano Đubre. Upalit ću onaj film s Hargreavesom što je @Scar stavio na multimediju pa pustiti onaj njegov dio o igri kakvoj želi.

Zapravo neću, samo ću se zabavljati na lijepom vremenu. :) :good: :uziva:

TiLe napisao:Baš sam ovo sinoć napisao. Dakle umjesto malih preinaka koje bi trebalo napraviti mi smo zapravo na nuli.
To nam se nije smjelo dogoditi.

Tako je Sammer i počeo raditi. Nije dugo, brzo je završio. Sad smo mentalno opet negdje u proljeću 2011. ili možda u ljetu 2007.

Teško sranje...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.