ivan napisao:Ti se pitaj gdje su ti oči ako samo 2 stranca vidiš.
Još ćeš ti puno morati učiti imenjače.

Tko priča španjolski, domaći je. Tko priča portugalski isto je domaći. Oni su svi svoji.
ivan napisao:Možda mi ne trebamo totalno promjenu kadra, ali tko može garantirat da će Robben odigrat cijelu iduću sezonu i da će ju odigrat na razini? A pogotovo Schweini i Ribery. Ako oni odigraju kako znaju nema tu straha, ali kao što je Titan već pisao - jel se ikome više da svake sezone gledat kako nam pola glavnih igrača fali? Frustrirajuće je i samo se živciram jer nikad na kraju nismo vidjeli pravi potencijal ove momčadi zbog tih jebenih ozljeda, a nažalost vjerojatno ni nećemo
Vidiš, doveli smo Shaqirija, Götzea, Rodea i Lewyja. Prodali smo Gustava, Gomeza, Mandžukića, Cana, Kroosa, posudili Hojbjerga...
Napravili smo sranje. Upravo Müller je prije igrao desno krilo i iza napadača(te pozicije nema skoro 2 godine). Upravo je Shaqiri bio 2013. backup za Robbena i Riberyja, a uskakao je nekad u sredinu - danas ga nema.
Rode je doveden za Bastiana. Götze je doveden za Riberyja i sredinu terena. Cigo je doveden za pitaj Boga što sve ne, ali on je opravdan, bio je odsutan i ništa no opet može pokriti 3 pozicije.
Can pokriva sve od zadnjeg veznog do krila i 10-tke. Hojbjerg čitav vezni red. Mi smo tu trebali rotirati, davati šansu mladim igračima rotacijom ili kad su ovi izvan stroja i suspendirani. Ništa od navedenoga nismo radili, baš ništa.
Na to dođu doista ozljede koje su naš ogromni kadar pogodile kao nikad prije kad smo imali i puno manji kadar s daleko manjim kvalitetama od danas.
Što se mene osobno tiče, može se sve prodati kad od ovoga više ne možeš ništa extra ispeći. Cijeli pirenejski poluotok neka dovede, lova nije problem.
Ali Sammer mi je najveća budaletina u cijeloj priči ispao zadnjih 2 i pol godine. On je planirao Rodea i Lewyja i kako ih instalirati u ekipu s godinama, ista stvar je struka planirala s Hojbjergom. Od svega samo Poljak je jedino što može jer on je NAPADAČ i MORA igrati na svojoj poziciji.
No bitno kako je atmosfera stalno izvrsna, idealna, savršena, problema nema a onda odjednom jaki tektonski poremećaji i tsunamiji u 2 proljeća.
Ma neka si jebu mater i seru po medijima bajke svi redom, posebice genijalni šef kluba zvano Đubre. Upalit ću onaj film s Hargreavesom što je @Scar stavio na multimediju pa pustiti onaj njegov dio o igri kakvoj želi.
Zapravo neću, samo ću se zabavljati na lijepom vremenu.

TiLe napisao:Baš sam ovo sinoć napisao. Dakle umjesto malih preinaka koje bi trebalo napraviti mi smo zapravo na nuli.
To nam se nije smjelo dogoditi.
Tako je Sammer i počeo raditi. Nije dugo, brzo je završio. Sad smo mentalno opet negdje u proljeću 2011. ili možda u ljetu 2007.
Teško sranje...