luctl napisao:Čisto informativno.
Kako smo morali odigrati da ne budeš zadovoljan?
Kao protiv Reala doma prošle godine.
Ne znam koji su točno rezultat očekivao, ali ovo su moja očekivanja u zadnjem postu 2. stranice ove teme:
Murta napisao:Svaki rezultat s jednim golom razlike za Barcu ili remi/naša pobjeda je bingo, 2 gola razlike je tu negdje očekivano, a 3+ je već teško nadoknaditi.
Da nismo primili onaj debilni treći gol koji je posljedica jedine stvari koju posebno zamjeram, bilo bi točno kako sam najavio.
Igra je bila solidna s obzirom da nam je cilj bio primiti što manje golova. Dobro smo uštopali Barcu, ali dogodio se Messi.
Jedna usporedba s Hitzfeldovim 0:1 pobjedama u Manchesteru i Madridu 2001. Barcelona je napravila manje čistih šansi nego te dvije momčadi. Oni su imali 5-7 čistih šansi koje su promašili ili im je obranio Kahn. Onda smo mi uspješno uguzili jedan gol i nakon toga se nastavili braniti.
Bayern je 15 minuta pristojne igre dijelilo od velikog defenzivnog uspjeha u Barceloni. Ali to se nije dogodilo jer su vezni igrači cijelu utakmicu odigrali ko govna, a Bernat ne zna igrati obranu na širokom prostoru. I zato jer Barcelona ima Messija.
Neymara i Suareza nije se imalo što vidjeti i to nije slučajno, ali Messija je čuvao Bernat.
*Tih utakmica nema više na YouTubeu. Probao sam naći (zato dugo čekaš odgovor), ima 2000. i 2002., ali od 2001. je (vjerojatno zbog autorskih prava) ostalo samo finale.
Ali to ne znaći da želim da Guardiola ostane u Bayernu jer ovo što on radi nije dovoljno dobro. Samo znači to da se ova utakmica dogodila Heynckesu, ne bi mu ni riječ rekao i da ne mogu drukčije protiv Guardiole.
TiLe napisao:Murta napisao:Unatoč 3:0 mislim da imamo solidne šanse ovo okrenuti ako prvi zabijemo dovoljno rano.
Zbilja misliš da smo u stanju dati 5 golova, a toliko će nam minimalno trebati jer šanse da ne primimo nijedan su mizerne?
Mislim da se možemo obraniti. Moj preduvjet za prolazak Barcelone je da Benatia zabije gol nakon kornera. On je imao niz udaraca u bitnim utakmicama protiv Leverkusena i Dortmunda. Vrijeme je da on konačno zabije gol jer odlično puca, ali ga nimalo neće sreća.
width="960"