(06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

PostPostao/la Murta » 07 svi 2015, 13:36

luctl napisao:Čisto informativno.

Kako smo morali odigrati da ne budeš zadovoljan?

Kao protiv Reala doma prošle godine.

Ne znam koji su točno rezultat očekivao, ali ovo su moja očekivanja u zadnjem postu 2. stranice ove teme:
Murta napisao:Svaki rezultat s jednim golom razlike za Barcu ili remi/naša pobjeda je bingo, 2 gola razlike je tu negdje očekivano, a 3+ je već teško nadoknaditi.

Da nismo primili onaj debilni treći gol koji je posljedica jedine stvari koju posebno zamjeram, bilo bi točno kako sam najavio.
Igra je bila solidna s obzirom da nam je cilj bio primiti što manje golova. Dobro smo uštopali Barcu, ali dogodio se Messi.

Jedna usporedba s Hitzfeldovim 0:1 pobjedama u Manchesteru i Madridu 2001. Barcelona je napravila manje čistih šansi nego te dvije momčadi. Oni su imali 5-7 čistih šansi koje su promašili ili im je obranio Kahn. Onda smo mi uspješno uguzili jedan gol i nakon toga se nastavili braniti.
Bayern je 15 minuta pristojne igre dijelilo od velikog defenzivnog uspjeha u Barceloni. Ali to se nije dogodilo jer su vezni igrači cijelu utakmicu odigrali ko govna, a Bernat ne zna igrati obranu na širokom prostoru. I zato jer Barcelona ima Messija.
Neymara i Suareza nije se imalo što vidjeti i to nije slučajno, ali Messija je čuvao Bernat.

*Tih utakmica nema više na YouTubeu. Probao sam naći (zato dugo čekaš odgovor), ima 2000. i 2002., ali od 2001. je (vjerojatno zbog autorskih prava) ostalo samo finale.

Ali to ne znaći da želim da Guardiola ostane u Bayernu jer ovo što on radi nije dovoljno dobro. Samo znači to da se ova utakmica dogodila Heynckesu, ne bi mu ni riječ rekao i da ne mogu drukčije protiv Guardiole.

TiLe napisao:
Murta napisao:Unatoč 3:0 mislim da imamo solidne šanse ovo okrenuti ako prvi zabijemo dovoljno rano.

Zbilja misliš da smo u stanju dati 5 golova, a toliko će nam minimalno trebati jer šanse da ne primimo nijedan su mizerne?

Mislim da se možemo obraniti. Moj preduvjet za prolazak Barcelone je da Benatia zabije gol nakon kornera. On je imao niz udaraca u bitnim utakmicama protiv Leverkusena i Dortmunda. Vrijeme je da on konačno zabije gol jer odlično puca, ali ga nimalo neće sreća.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2015, 13:43

TiLe napisao:
Murta napisao:Unatoč 3:0 mislim da imamo solidne šanse ovo okrenuti ako prvi zabijemo dovoljno rano.

Zbilja misliš da smo u stanju dati 5 golova, a toliko će nam minimalno trebati jer šanse da ne primimo nijedan su mizerne?

Svatko je rekao kako smo gotovi. Sve ostalo ravno je čudu. Prošle sezone smo baš svi govorili nakon 1:0 u Madridu kako taj zaostatak bez problema hvatamo i kako će se sve promijeniti za drugu utakmicu. Na kraju u Münchenu prvi put od Reala uopće izgubimo i to 0:4.

E sad ako mi doista mislimo kako ćemo ovdje nešto napraviti nakon 3:0 zaostatka u uzvratu, svaka čast... Bit ću sretan ako bude opet 1:1 ala Klinsmann 2008/2009.
Na drugim forumima sam vidio samo nakon utakmice kako je sezona gotova i najbolje bi nam došlo kad bi odmah otišli na odmor.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 07 svi 2015, 13:43

Murta napisao:Mislim da se možemo obraniti. Moj preduvjet za prolazak Barcelone je da Benatia zabije gol nakon kornera. On je imao niz udaraca u bitnim utakmicama protiv Leverkusena i Dortmunda. Vrijeme je da on konačno zabije gol jer odlično puca, ali ga nimalo neće sreća.

Daj, Murta, ne zasmijavaj me više. Mi ne možemo čistu šansu stvoriti, a sada smo počeli postavljati uslove na koji način je poželjno da damo gol. :lol: :hehe:

Igrači su psihički slomljeni nakon sinoćnjeg meča i sigurno je da iz takve atmosfere pobjeda ne može da proistekne. Pretpostavljam da im je sada samo u glavi kako da "odrade" taj revanš i da idu na odmor. Povrh svega smo limitirani povredama, a MSN samo čekaju da ih napadnemo, pa ćemo vrlo često gledati situacije kao što je Suarezova u 1. poluvremenu ili Nejmarova kod trećeg gola. Moja jedina želja je da se ne osramotimo i u revanšu, ništa više.

Sjeti se priče prije 2 godine kada smo pobijedili Barselonu 4:0. U njihovom taboru je provijavala ta neka nada da se čudo u revanšu može desiti. Ali, bilo je to daleko od realnosti. Završilo je 0:3. Nemojte se iznenaditi ako se ista stvar ponovi, samo sa obrnutim ulogama. :bravo:
Zadnja izmjena: Miki; 07 svi 2015, 13:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 07 svi 2015, 13:48

Murta napisao:Mislim da se možemo obraniti. Moj preduvjet za prolazak Barcelone je da Benatia zabije gol nakon kornera. On je imao niz udaraca u bitnim utakmicama protiv Leverkusena i Dortmunda. Vrijeme je da on konačno zabije gol jer odlično puca, ali ga nimalo neće sreća.

Volio bih dijeliti takav optimizam, ali brate ne ide mi.
Uzmi u obzir da krećemo s dubokim hendikepom što znači da ćemo igrati rizičnije nego jučer što opet znači da će obrana nerijetko ostajati visoko i morati se nositi s njihovim kontrama.
Dodaj još tu Bernata koji će opet biti zadužen za Messija i eto ti recepta za potop.

Prije sam mišljenja da će nam se osvetiti za 7up nego da smo ih u stanju uopće pobijediti, a kamoli proći.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 07 svi 2015, 17:37

Ne brinite, u utorak trpamo!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 svi 2015, 08:27

Miki napisao:

Daj, Murta, ne zasmijavaj me više. Mi ne možemo čistu šansu stvoriti, a sada smo počeli postavljati uslove na koji način je poželjno da damo gol. :lol: :hehe:

Igrači su psihički slomljeni nakon sinoćnjeg meča i sigurno je da iz takve atmosfere pobjeda ne može da proistekne. Pretpostavljam da im je sada samo u glavi kako da "odrade" taj revanš i da idu na odmor. Povrh svega smo limitirani povredama, a MSN samo čekaju da ih napadnemo, pa ćemo vrlo često gledati situacije kao što je Suarezova u 1. poluvremenu ili Nejmarova kod trećeg gola. Moja jedina želja je da se ne osramotimo i u revanšu, ništa više.

Sjeti se priče prije 2 godine kada smo pobijedili Barselonu 4:0. U njihovom taboru je provijavala ta neka nada da se čudo u revanšu može desiti. Ali, bilo je to daleko od realnosti. Završilo je 0:3. Nemojte se iznenaditi ako se ista stvar ponovi, samo sa obrnutim ulogama. :bravo:

Miki stvarno si i meni postao naporan s tim konstantnim pesimizmom ja ne.shvatam kakav si ti navijac i sto radis uopce ovdje
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 08 svi 2015, 08:50

UltrasMentalita napisao:Miki stvarno si i meni postao naporan s tim konstantnim pesimizmom ja ne.shvatam kakav si ti navijac i sto radis uopce ovdje

Zato što očigledno vidim ono što vi ne vidite ili ne želite da vidite. Sa Gvardiolom na klupi Bajern ne može da se nada tituli u LŠ. On je u ove 3 utakmice u polufinalima prošle i ove sezone pokazao da apsolutno nema ideju kako da se suprotstavi španskim gigantima. Gol razlika 0:8, broj upućenih udaraca u okvir gola u te 3 utakmice: 3-5!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 svi 2015, 10:12

Nisam ni ja.zadovoljan s rezultatima a vjerujem da nije nitko ali ne mozes uvijek kenjati nesto...sad na.ljeto ako ovaj Pep ostane ocekujem velika pojacanja prije svega u napadu i da se rijesimo nekih igraca poput Gotzea da se oslobodi prostor drugima
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 08 svi 2015, 10:21

UltrasMentalita napisao:Nisam ni ja.zadovoljan s rezultatima a vjerujem da nije nitko ali ne mozes uvijek kenjati nesto...sad na.ljeto ako ovaj Pep ostane ocekujem velika pojacanja prije svega u napadu i da se rijesimo nekih igraca poput Gotzea da se oslobodi prostor drugima

Da li ti stvarno vjeruješ da ćemo mi prodati igrača kome su tek 23 godine, koji je plaćen 37 miliona eura i koji je kod nas došao sa statusom "njemačkog Mesija"?

Juče sam izdvojio naše rezultate protiv jačih konkurenata u BL i LŠ za prošlu i ovu sezonu. Vidljivo je koliko imamo lošiji skor ove godine, a svi smo očekivali mnogo više. Prva sezona mu je bila ta u kojoj se upoznavao sa ekipom, probao je neke svoje eksperimente, ali nije išlo. Osvojili smo BL i Kup, dogurali do polufinala LŠ gdje smo poniženi od Reala, ali hajd', nekako smo prešli preko toga jer su druga 2 trofeja osvojena.

Ove sezone smo izgubili Kup, ponovo se blamiramo u polufinalu LŠ. Titula u BL je osvojena, to je jedina pozitivna stvar, iako se i tu može primijetiti kako u onim jačim utakmicama imamo daleko lošiji skor nego prošle sezone.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la luctl » 08 svi 2015, 12:35

@Murta:

Pa, ja sam recimo uz 3 gola koja smo primili (izgledne šanse) izbrojao još minimalno 2 zicera za Barcu. Dakle razlika između tekme vs. Madrida prošle godine i ove je ta što smo primili gol rano.

Mi u ovoj tekmi nismo prmili gol rano isključivo radi Neuera. Da smo ga primili u, bubam 25. minuti i da je na kraju završilo 3:0 to znači da bi bio nezadovoljan?

Znam da nije sve crno-bijelo ( :mrgreen: ), ali meni je tekma (naša igra) bila očaj očaja. ;)
Ukoliko se ne zabije u Munchenu, to će biti dva polufinala u kojima nismo zabili gola. Ako to nije loše i ispod razine Bayerna, ja ne znam što jest. :bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la mirko0410 » 08 svi 2015, 21:38

Šteta na kraju smo se raspali i dobro da je završilo jer smo mogli još više stradati, a samo dvadesetak minuta prije se činilo da je 0-0 zicer, činilo se da Bayern kontrolira situaciju. Tih 0-0 je bila u stvari velika laž, tih 0-0 je zasluga velikog, fantastičnog Neuera koji je uspio pohvatati sve kaj se može i kaj većina golmana ne može. A Bayern je imao jedan udarac na gol Barce odbijen od nekoga u u bloku i lopta mijenja smjer, ipak malo premalo. Messi je po tko zna koji puta pokazal da je najbolji, da je igrač van kategorije, marka za sebe ali da li je sad L.Enrique bolji trener od Pepa nakon ove pobijede? Nije,iako ima dobre rezultate i ruši neke rekorde sa Barcom nije bolji od Pepa ali sad se pokazalo da je Messi bio prevaga u ovoj utakmici i da je Messi donio pobjedu L.Enriqueu.Takvu prevagu je prije par godina imal i Pep, imal je Messia koji je bio prevaga u puno utakmica koji je svojim individualnim kvalitetama donosio pobjede. Tako je nastala velika priča o velikom treneru Pepu koji to na žalost nije potvrdil u Bayernu. Bayern je trebal u paketu kupiti i Pepa i Messia i danas bi Pep bio daleko najveći trener u povijesti nogometa. Ovako je Pep probao zaustaviti Messia i sa svim svojim taktičkim vratolomijama je uspio samo ispremiješati ekipu Bayerna bez rezultata, a nakon Dortmunda još jednu utakmicu nepotrebno vadi Mullera i radi si probleme gdje ih objektivno ne bi trebao imati.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 09 svi 2015, 07:41

uvijek postoji nada, ali... :roll: ali.

nisam baš uvjeren u prolaz, dao dragi Bog da napravimo čudo.

stvarno šteta za ovu generaciju što nas ozljede tako nemilosrdno prate.. :|
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 09 svi 2015, 11:45

cruz napisao:uvijek postoji nada, ali... :roll: ali.

nisam baš uvjeren u prolaz, dao dragi Bog da napravimo čudo.

stvarno šteta za ovu generaciju što nas ozljede tako nemilosrdno prate.. :|

Hajde, sad je stvarno dosta. Kakva nada, o čemu vi pričate, ljudi? Pa i u Minhenu ima da bude 0:3. Mi nismo stvorili šansu vrijednu pomena u Barseloni, ljudi su nam dali 3 gola i ima da nas iskontriraju na Alijanc Areni i kraj priče.

Ova godina je propuštena što se tiče LŠ. Moramo se dobro pojačati za narednu sezonu kako ne bismo dozvoljavali da nam 4 skoro najvažnija igrača budu povrijeđena u najvažnijem dijelu sezone.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 09 svi 2015, 13:35

Ti si već i nakon prve utakmice protiv Porta pisao da smo ispali.

Ne bih htio pisat odjebi, ali daj odjebi.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 09 svi 2015, 13:39

panda napisao:Ti si već i nakon prve utakmice protiv Porta pisao da smo ispali.

Ne bih htio pisat odjebi, ali daj odjebi.

Apsolutno svakome treba da bude dozvoljeno da iznese svoje mišljenje sve dok ne vrijeđa. Ako se ti ne slažeš sa mojim mišljenjem, možeš to napisati, naravno. Čestitam ti na primjerenom rječniku. I ti si jedan od admina? :doh:
Zadnja izmjena: Miki; 09 svi 2015, 13:45; ukupno mijenjano 2 put/a.
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.