Smežurani Lulek napisao:Šteta, jer da se iskoristilo pola onih zicera,danas bi Bayern bio u finalu.Smatram da je Bayernu poništen regularan gol.

The Scarface napisao:Zna svaka budala da ce Barca zabit pokoji gol, ali kad im jos doslovno poklonis 2-3 nemas sta traziti u dvomecu.
Miki napisao:The Scarface napisao:Zna svaka budala da ce Barca zabit pokoji gol, ali kad im jos doslovno poklonis 2-3 nemas sta traziti u dvomecu.
Zbog ovakvih stvari su nam, prije svega, potrebna ozbilja pojačanja u odbrani. Na Dantea, Rafinju i Badštubera se više ne može ozbiljno računati. Nadam se da se slažeš sa mnom.

panda napisao:Shvatio bih te ozbiljno da nisi napisao prekidi.
Naši prekidi su se tek s Guardiolom i popravili lol.
Prije toga je bila jebena rijetkost da bi zabili poslije prekida.
U triple sezoni smo bili medju najgorim momčadima po broju golova nakon prekida (posebice nakon kornera)

The Scarface napisao:
Benatia koji dva puta ima brain fart a poslije toga igra kao svjetski stoper. Jednostavno u takvom dvomecu treba odograti bez greske, ne vjerujem da fali kvalitete.
Osobno mislim da smo bili top fit da bi i to drugacije izgledalo.

Murta napisao:Prvi gol se ne bi dogodio da je trener van Bommel ili ja. Ona je kontra školski primjer za faul. To sam tek na poluvremenu shvatio kad su prikazali širu sliku terena.

The Scarface napisao:Svjestan si da je Chelsea ispao od PSG-a iako je imao povoljan rez i igraca vise.
Slag na tortu je bilo sto su primili 2 komada iz kornera.
Shit happens sometimes.

Miki napisao:The Scarface napisao:Svjestan si da je Chelsea ispao od PSG-a iako je imao povoljan rez i igraca vise.
Slag na tortu je bilo sto su primili 2 komada iz kornera.
Shit happens sometimes.
Ja pričam o golovima iz igre. Naravno da im je to veliki propust, ali čisto sumnjam da bi Čelzi primio golove kakve je Bajern primio protiv Barselone. Možda i bi neki, ali 3-4 gola na skoro isti način čisto sumnjam.

The Scarface napisao:Golovi iz prekida se ne broje?
Poanta je da su i jedni i drugi golovi glupi i da se ne smiju dogadati ako zelis proci u k.o. fazi natjecanja.
Miki napisao:The Scarface napisao:Golovi iz prekida se ne broje?
Poanta je da su i jedni i drugi golovi glupi i da se ne smiju dogadati ako zelis proci u k.o. fazi natjecanja.
Naravno da se broje, samo ponavljam - onakvo vozanje Čelzijeva odbrana ne bi dozvolila i .

Miki napisao:Činjenica je da nam treba novi štoper i to svjetske klase.
Miki napisao:Benatija jeste dobar, ali to nije ono što smo tražili. Ljudi su me ovdje kritikovali kada sam rekao da igrač koji tek sa 27 godina zaigra u Ligi šampiona ne može da bude neko vanserijsko pojačanje.
Miki napisao:Niko ne komentariše kriminalno postavljanje odbrane kod skoro svih Barseloninih golova. U prvom meču kod prvog gola, Bernat griješi i umjesto da neko uleti klizeći Mesiju, ovaj elegantno šutira i daje gol.

Miki napisao:Kod drugog gola Boateng je ostavljen potpuno sam protiv Mesija. Nigdje nikog nije bilo blizu i ponovo je Bernat zakasnio.
Miki napisao:Kod trećeg gola odbrana postavljena previsoko, pitam se čija li je to sumanuta ideja bila da se kod 2:0 napada Barselona.![]()

Miki napisao:Sve u svemu, čisto sumnjam da bi Čelzijeva odbrana dozvolila Mesiju da ih onoliko voza.

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju