bavarac napisao:Gle nitko od nas ne misli da je uprava bez greški...dapače...ali najveću odgovornost snosi isključivo Gaal...
I to se isključivo odnosi na rezlutate ove sezone, uprava može biti kriva samo za neke dugoročne posljedice...
sad jel nam on bio potreban.....u ovom trenutku nije...ali nagodinu lik bi nam utekao u Primeru ili EPL:...tako da kad se sve sagleda...Godine Tonija i Klosea....Gomez je bio sam po sebi potreban...kažem u ovom trenutku nam je previše koštao....ali to isu bačene pare...jer lik je u Bayernu još najmanje 4-sezone...tako da.....a tek je prošlo 13 kola u prvenstvu...
A koće drugi nego moj bavarac
Sam da te malo "ispravim", ne nagodinu, da ga Bayern sad nije hapio bi već ovo ljeto udarao u nekoj drugoj ligi, najvjerojatnije u EPL. I sad dođe ovo sada nadolazeće ljeto Toni prestar i mi smo ga primorani prodat, a koga uzet kad najbolji kojeg možeš dobit više nije na raspolaganju, a kad si ga mogo dobit nisi htio platit i sad se sam moreš plakat, a poslije će ti generali poslije bitke govorit koji je Uli kreten što nije doveo Gomeza kad je mogao. Ali surova stvarnost je rekla ovo - il ga uzmeš"kad ti nepaše" il ga ne uzmeš nikad - i mi smo se odlučili za ovo prvo , a nakon 13 kola sigurno nećemo znati dal smo pogriješili , za 2-3 godine ćemo znati. Bilo bi idealno da je on još ovu sezonu igro u Stuttgartu i da smo ga mi doveli na ljeto 2010, ali na našu žalost takva opcija u stvarnosti NIJE POSTOJALA, NITI POSTOJI.
jer ruku na srce Tymo nije kupljen da igra 8-cu.....ili pak desno krilo.....to su sve silovanja Luisa Van Gaala..i traženje alibija da mu ljubimac Bommell igra svaku tekmu svih 90-min...iako je ubjedljivio najlošiji igrač ove sezone Bayerna....a da stvar bude gora,još je kapetan kluba....
E moj bavarac , pa nije to najgore! Najgore je kaj je čitav svijet vidio to da je Bommel "preslab" da igra tu 6-icu i baš smo dopeljali Tyma da ga zamjeni - i svi smo se tom transferu baš zbog te činjenice radovali ko djete lizalici i onda LvG stupa na scenu
Olić....on da nije bio Free...nikad nebi on obukao Bayernov dres..u to sam siguran...dakle što god da zabije i napravi u Bayernu nema previše štete s financijske strane....a s nogometne...kad su Klose i Gomez ozljeđeni bolje da ti je on alternativa nego neko iz pomladka Bayerna....
I kad usporediš njega i Poldija, nama je opala sekira u med, jer on je FANTASTIČAN igrač za nas da bude JOKER - Poldi to nikada nije mogo bit, Poldi je igrač na kojeg se osloniš ili od njega nemaš koristi, dok ti Olić sigurno može pomoć kada uđe sa klupe, te je takva vrsta napadača koji se svakom može prilagoditi - Olić nije svjetska klasa ali sigurno je jako dobro i nadasve PAMETNO pojačanje!
Bradfonja.....lik je došao isključivo jer je Gaal njega htio.....e sad prv je doveden kao opciju stopera....(al je iskrsnuo Badstuber )...i onda se njega prekomandovalo na beka.....gdje je trebao igrat Pranjić....ali je on malo previše ofanzivan i zaboravan...uobrani...pa se s toga Bradfonja bio ustalio na beku....
Ja protiv Braffa neam ništa, jer nas ništa nije košto, dapače ja zbog njega više nemoram gledati Lella u ekipi, a ruku na srce ja sam i tražio neko smeće za lijevu stranu KAO ZAMJENU tako da Lell napokon napusti Bayern - usput sam se nadao da on vrijedi više od te 2 milje al se bojim da to nije istina i da je on samo "LELL sa lijevom" nogom...
Pranjić.....lik je doveden kao alternativa za odmor Ribery-u....e sad nitko nije mogao pretpostavit da ćemo mi gotovo 10 tekmi igrat bez francuza.....a pogotovo da ćemo igrat u 4-3-3 formaciji gdje pranjić nema mjesta za igru.....opet dolazimo do Gaala i njegovih fiks ideja.....
Ja iskreno neam pojma zakaj je on doveden PRVOTNO - on je trebo igrat neki kurac u vezi al ja ne znam kaj. Brijem da se kasnije ovak neš dogodilo - nakon mainza počinju pregovori oko pojačanja, Bayern (ULI) pregledava tržište i gleda kaj može dobit - dolazi sa spiskom LvG-u i veli mu "biraj, al ti sveukupna cifra nesmije bit veće od te i te cifre". I sad na tom papiru su bili neki igrači i ja se kladim da je tamo bio neki desni bek, ali je LvG vidio da je na tom popisu Robben i umjesto da uzme desnog beka on je sebi reko ovak - ja ću sad za silu bacit Pranjića na lijevog bočnog, Lahm će mi igrat desnog , a vi meni dopeljajte Robbena. Sad da ne bi bilo da ja tu krivim lvG-a za nekog nego sam velim svoje mišljenje kako ja smatram da se to dogodilo....
Lucio....otišao jer je Južnoamerikanac,jer su zaigrani i nisu disciplinirani....i otišao jer nam je kadar bio previše popunjen....
Ja sam malo to istraživao i moram reč da je i Lucio malo ispo peder jer njemu je bilo ispod časti da on nema zagarantirano mjesto u prvih 11. Al opet ja da morem na zimu bi ga vratil u Bayern
ZeRoberto....malo teži slučaj...al recimo ovako....da je on ostao (ptpisao na dve godine - Ulli )..
Al pazite vi njega pedera - on je prvotno htio ugovor od 3 godine

kad je vidio da to ne ide onda je htio 2. LvG je već potpisao za Bayern ali je Ze izjavio da za njega trener ne znači ništa. I da smo mi sa njim potpisali 2-godišnji ugovor morali bismo platiti one 4 milje odštete...E sad, treba tek vidjeti kakav će on biti sveukupno u ove dvije godine - sad se i on malo potrgo i pitanje je kakav će biti nakon ozlijede...