Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

Arhivirane teme...

Re: Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 14:49

Effenberg23 napisao:kako sam previše zabrijao, kod tebe nikad schweinsteiger, gomez, klose itd.sad da ne nabrajam nikad krivi ni za šta, ni ulli ni rummenige....

zašto papaš govna? :roll: Pa po ćemu ti to zaključuješ?

a dobro, jel taj tvoj plan propada ako ribery ode na ljeto?????

ja pričam o Bayernovom planu, a ne "mojem" ;) I da ako Ribery ode na čljeto cjela koncepcija Bayerna se uvelike mjenja - to je normalno za očekivati...

I smješan si ti igrač - uvijek ama baš uvijek bježiš od konstruktivne rasprave kad trebaš nekaj argumentirano za reč - rekoh tzv. "PLJUVAČ" 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 23 stu 2009, 19:10

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:kako sam previše zabrijao, kod tebe nikad schweinsteiger, gomez, klose itd.sad da ne nabrajam nikad krivi ni za šta, ni ulli ni rummenige....

zašto papaš govna? :roll: Pa po ćemu ti to zaključuješ?

a dobro, jel taj tvoj plan propada ako ribery ode na ljeto?????

ja pričam o Bayernovom planu, a ne "mojem" ;) I da ako Ribery ode na čljeto cjela koncepcija Bayerna se uvelike mjenja - to je normalno za očekivati...

I smješan si ti igrač - uvijek ama baš uvijek bježiš od konstruktivne rasprave kad trebaš nekaj argumentirano za reč - rekoh tzv. "PLJUVAČ" 8-)

e vako, pa zaključio sam to zato što doslovice braniš svinju klosea i gomeza svaki put, akd ih se kritizira, uvijek nađeš neki argument da ih obraniš, to što npr.svinja ne može ništa učiniti u napadu osim šuta(kada je slobodni udarac) tebe ne jebe ni 1% ti se izvlačiš kako se troši u obrani kako trči kako se trudi a jedan bommel koji jede govna ali opet kud i kamo povuče loptu prema napadu, ali ne igra obranu ne trudi se-njega napadaš...a isto tako sa druge strane svršavaš po gomezu kako je ovaki onaki golgeter i to, ali taj ne trči nikako, samo stoji kad će ga se uposlit....a npr.olić ti se ne sviđa, bolji je gomez a ola se trudi trči, gine za klub u kojem igra(ovo si potvrdio u jednom postu...ako trebadne naći ću ga i citirati, samo ga nemoj brisat ;) )....nikada ništa ne govoriš protiv ulija a znaš i sam da su on i rumenige gadno ponekad zajebali stvar sa miješanjem "svojih nekih interesa" u trenerov posao(čitaj:Hitzfeld)...

dalje prvo govoriš kako ti znaš da uprava nema taj plan-I love bayern-u, pa ti ja govorim kako ti znaš dali ga imaju, i onda si naveo ti nešto što sam ja razumio kao plan bayerna a ne tvoj...mislim logično bi bilo da odgovoriš na moje pitanje a ne da ga izvrćeš...ali eto ti si to uradio, pa da ponovim " a kako ti znaš da ga bayern(uprava) ima-PLAN"...ja osobno ne bih mijenjao upravu ali bi volio isto tako da netko može stati uliju i rumenigeu u kraj kad se ovi ponekad ponašaju kao da je bayern njihova igračka....rade šta hoće i kad god hoće, i to nas je dovelo i do ove situacije da smo ne konkurentni u europi...

meni se ponekad neda sa tobom raspravljat, jer si previše subjektivan i uporan....ti poznaješ bayern možda najviše od sviju nas ali si previše subjektivan i previše si navijač(i ja sam navijač, ali neke stvari se ne smiju gledati subjektivno) i tvoj ponos ti neda da sagledaš neke stvari realno, i onda lupaš neke stvari, a uz to si tvrdoglav i uporan pa si i pola foruma uspio utupiti svoje mišljenje, ne vidiš da nama nije trebao gomez(iako je možda i najbolji napadač njemačke-nema veze), puno se poteza vuče što nebi trebalo da uli i rumenige odlučuju već prepuste nekom stručnjaku....po tebi je Uli BOG I BATINA u njega vjeruješ i u nikoga drug...

u slučaju gomez bayern je ispao jako glup i ne profesionalan klub, htjelo se isprsiti i pokazati da i bayern može dovesti super zvijezdu(iako to gomez nije) za velike pare i nije se raspravilo sa novim trenerom, šta kako i gdje, nego su se vukli potezi gdje uprava se nebi trebala miješati....ako si odabrao tog trenera, izvoli, daj mu svu moguću podršku i pusti nek on obavlja svoje stvari a ti svoje....a još uz to iz njemačke je, pa bar bayern ima primat kod njemačkih igrača u odnosu na ostale klubove....bayern mi nekad sliči na dinamo, i to mi ide strašno na kurac...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 20:13

Effenberg23 napisao:e vako, pa zaključio sam to zato što doslovice braniš svinju klosea i gomeza svaki put, akd ih se kritizira, uvijek nađeš neki argument da ih obraniš, to što npr.svinja ne može ništa učiniti u napadu osim šuta(kada je slobodni udarac) tebe ne jebe ni 1% ti se izvlačiš kako se troši u obrani kako trči kako se trudi a jedan bommel koji jede govna ali opet kud i kamo povuče loptu prema napadu, ali ne igra obranu ne trudi se-njega napadaš...a isto tako sa druge strane svršavaš po gomezu kako je ovaki onaki golgeter i to, ali taj ne trči nikako, samo stoji kad će ga se uposlit....a npr.olić ti se ne sviđa, bolji je gomez a ola se trudi trči, gine za klub u kojem igra(ovo si potvrdio u jednom postu...ako trebadne naći ću ga i citirati, samo ga nemoj brisat ;) )....nikada ništa ne govoriš protiv ulija a znaš i sam da su on i rumenige gadno ponekad zajebali stvar sa miješanjem "svojih nekih interesa" u trenerov posao(čitaj:Hitzfeld)...

Znači ti si reko idem ja lagat pa si ti to zaključio? Ti oš reč da ja nikad nisam reko da su Klose, Gomez i Schweini bili loši? Sve ja kritiziram kako treba, sam ja kad vidim da neko sere nešto što nebi trebao ja velim da to nije tak, recimo Scareface je reko da je buyten sjebo naš gol, a ja sam reko da to nije tako i da je micho kriv, malo pogledaj kaj sam ja reko za Schweinija Mullera itd.

A sad pazi:

Schweini - DOBAR igrač koji nikad neće bit svjetska klasa, al ja znam kaj on smije i može radit i ja ne očekujem od njega da bude ono kaj nemre bit - druga je stvar kaj neki to očekuju i di ja onda POPIZDIM - kad mi neko počne srat kak je Kroos sada profesor nogometa za Schweinija, ej alo ljudi pa ko je tu lud? U toj raspravi ja ću uvijek stat na Schweinijevu stranu zato kaj znam da sam u pravu, a da mi neko ponudi Modrića umjesto Schweinija bez brige ne bi Schweini bio u prvih 11 ;)

Klosea popljujem kad god treba al on je sigurno svjetska klasa kad je u top formi a sada to nije - ej pa kaj ti nisi reko da si navijač bayerna? Bar se tak priča po ovom forumu - sam se sjeti kak je Klose igro na početku prošle sezone - UŽAS, da bi se plakali i preklinjali Boga što nam ga je uzeo protiv Barce.

Gomez - kuiš ja u njemu vidim nadu jer to je igrač koji nas sada kad nema Riberya i Robbena može izvuč iz gnoja - da je on stepo onu petu i baš petu i na taj način zabio gol mi smo iste sekunda van krize jer bi na taj način mi posramili našeg protivnika i naslovi bi bili nekaj tipa - DARUM KOSTET ER 35 Mio itd itžnj.

A kad želiš bit takav papak, onda šta ne pričaš o tome kak ja volim Ottla, Lella i ostale Bayernove idiote?

A kaj se tiće Olića - ja ću ti sam reči da su Klose i Gomez bolji, a to kaj ti nerazumeš da su oni bolji tvoj problem. Ja protiv Olića neam ništa, on je za mene prejeben JOKER 8-)

A protiv Ulija i KHR sam ja najkonstruktivniji i najjači kritičar kad to treba bit, jer ja znam po ćem se i kak treba pljuvat a ti spadaš u masu koja nema veze sa vezom, al ajmo laprdat...

dalje prvo govoriš kako ti znaš da uprava nema taj plan-I love bayern-u, pa ti ja govorim kako ti znaš dali ga imaju, i onda si naveo ti nešto što sam ja razumio kao plan bayerna a ne tvoj...mislim logično bi bilo da odgovoriš na moje pitanje a ne da ga izvrćeš...ali eto ti si to uradio, pa da ponovim " a kako ti znaš da ga bayern(uprava) ima-PLAN"...ja osobno ne bih mijenjao upravu ali bi volio isto tako da netko može stati uliju i rumenigeu u kraj kad se ovi ponekad ponašaju kao da je bayern njihova igračka....rade šta hoće i kad god hoće, i to nas je dovelo i do ove situacije da smo ne konkurentni u europi...

A po ćem ti misliš da oni nemaju plan? Koji potez je tebi pokazo da mi neamo plan? Kak da ja tebi dokažem nešto što ti neželiš prihvatiti?

Plan ti se sastoji u ove 3 stavke:

Kroos

Gomez

Golman

I tebi to nije jasTno, u biti da ti bolje preformuliram - tebi se to nesviđa pa to nije dobar plan ;)

meni se ponekad neda sa tobom raspravljat, jer si previše subjektivan i uporan....ti poznaješ bayern možda najviše od sviju nas ali si previše subjektivan i previše si navijač(i ja sam navijač, ali neke stvari se ne smiju gledati subjektivno) i tvoj ponos ti neda da sagledaš neke stvari realno, i onda lupaš neke stvari, a uz to si tvrdoglav i uporan pa si i pola foruma uspio utupiti svoje mišljenje, ne vidiš da nama nije trebao gomez(iako je možda i najbolji napadač njemačke-nema veze), puno se poteza vuče što nebi trebalo da uli i rumenige odlučuju već prepuste nekom stručnjaku....po tebi je Uli BOG I BATINA u njega vjeruješ i u nikoga drug...

Gle s menom je jako teško raspravljat jer imam previše informacija, fantastično baratam sa njima te imam nogomet u malom prstu. Večina foruma ti se sastoji od šačice ljudi koji razumiju nogomet i ostatak spada u laike KOJI MISLE da Znaju nogomet , e viš ti spadaš u večinu i zato ja do tebe ne dopirem ;)

u slučaju gomez bayern je ispao jako glup i ne profesionalan klub, htjelo se isprsiti i pokazati da i bayern može dovesti super zvijezdu(iako to gomez nije) za velike pare i nije se raspravilo sa novim trenerom, šta kako i gdje, nego su se vukli potezi gdje uprava se nebi trebala miješati....ako si odabrao tog trenera, izvoli, daj mu svu moguću podršku i pusti nek on obavlja svoje stvari a ti svoje....a još uz to iz njemačke je, pa bar bayern ima primat kod njemačkih igrača u odnosu na ostale klubove....bayern mi nekad sliči na dinamo, i to mi ide strašno na kurac...

CRNO BIJELI SVIJET!!!! :lol:

Evo odradio si Gomeza, sad te molim da napiše i popljuješ sva naša pojačanja i kako je naš kadar loše planiran i da je sve krivo. Znači reci neš o Oliću, tymu, baumjohannu itd...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 23 stu 2009, 20:25

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:e vako, pa zaključio sam to zato što doslovice braniš svinju klosea i gomeza svaki put, akd ih se kritizira, uvijek nađeš neki argument da ih obraniš, to što npr.svinja ne može ništa učiniti u napadu osim šuta(kada je slobodni udarac) tebe ne jebe ni 1% ti se izvlačiš kako se troši u obrani kako trči kako se trudi a jedan bommel koji jede govna ali opet kud i kamo povuče loptu prema napadu, ali ne igra obranu ne trudi se-njega napadaš...a isto tako sa druge strane svršavaš po gomezu kako je ovaki onaki golgeter i to, ali taj ne trči nikako, samo stoji kad će ga se uposlit....a npr.olić ti se ne sviđa, bolji je gomez a ola se trudi trči, gine za klub u kojem igra(ovo si potvrdio u jednom postu...ako trebadne naći ću ga i citirati, samo ga nemoj brisat ;) )....nikada ništa ne govoriš protiv ulija a znaš i sam da su on i rumenige gadno ponekad zajebali stvar sa miješanjem "svojih nekih interesa" u trenerov posao(čitaj:Hitzfeld)...

Znači ti si reko idem ja lagat pa si ti to zaključio? Ti oš reč da ja nikad nisam reko da su Klose, Gomez i Schweini bili loši? Sve ja kritiziram kako treba, sam ja kad vidim da neko sere nešto što nebi trebao ja velim da to nije tak, recimo Scareface je reko da je buyten sjebo naš gol, a ja sam reko da to nije tako i da je micho kriv, malo pogledaj kaj sam ja reko za Schweinija Mullera itd.

A sad pazi:

Schweini - DOBAR igrač koji nikad neće bit svjetska klasa, al ja znam kaj on smije i može radit i ja ne očekujem od njega da bude ono kaj nemre bit - druga je stvar kaj neki to očekuju i di ja onda POPIZDIM - kad mi neko počne srat kak je Kroos sada profesor nogometa za Schweinija, ej alo ljudi pa ko je tu lud? U toj raspravi ja ću uvijek stat na Schweinijevu stranu zato kaj znam da sam u pravu, a da mi neko ponudi Modrića umjesto Schweinija bez brige ne bi Schweini bio u prvih 11 ;)

Klosea popljujem kad god treba al on je sigurno svjetska klasa kad je u top formi a sada to nije - ej pa kaj ti nisi reko da si navijač bayerna? Bar se tak priča po ovom forumu - sam se sjeti kak je Klose igro na početku prošle sezone - UŽAS, da bi se plakali i preklinjali Boga što nam ga je uzeo protiv Barce.

Gomez - kuiš ja u njemu vidim nadu jer to je igrač koji nas sada kad nema Riberya i Robbena može izvuč iz gnoja - da je on stepo onu petu i baš petu i na taj način zabio gol mi smo iste sekunda van krize jer bi na taj način mi posramili našeg protivnika i naslovi bi bili nekaj tipa - DARUM KOSTET ER 35 Mio itd itžnj.

A kad želiš bit takav papak, onda šta ne pričaš o tome kak ja volim Ottla, Lella i ostale Bayernove idiote?

A kaj se tiće Olića - ja ću ti sam reči da su Klose i Gomez bolji, a to kaj ti nerazumeš da su oni bolji tvoj problem. Ja protiv Olića neam ništa, on je za mene prejeben JOKER 8-)

A protiv Ulija i KHR sam ja najkonstruktivniji i najjači kritičar kad to treba bit, jer ja znam po ćem se i kak treba pljuvat a ti spadaš u masu koja nema veze sa vezom, al ajmo laprdat...

A po ćem ti misliš da oni nemaju plan? Koji potez je tebi pokazo da mi neamo plan? Kak da ja tebi dokažem nešto što ti neželiš prihvatiti?

Plan ti se sastoji u ove 3 stavke:

Kroos

Gomez

Golman

I tebi to nije jasTno, u biti da ti bolje preformuliram - tebi se to nesviđa pa to nije dobar plan ;)

Gle s menom je jako teško raspravljat jer imam previše informacija, fantastično baratam sa njima te imam nogomet u malom prstu. Večina foruma ti se sastoji od šačice ljudi koji razumiju nogomet i ostatak spada u laike KOJI MISLE da Znaju nogomet , e viš ti spadaš u večinu i zato ja do tebe ne dopirem ;)

CRNO BIJELI SVIJET!!!! :lol:

Evo odradio si Gomeza, sad te molim da napiše i popljuješ sva naša pojačanja i kako je naš kadar loše planiran i da je sve krivo. Znači reci neš o Oliću, tymu, baumjohannu itd...

na ovo boldirano ću ti samo odgovoriti, neda mi se sad više, a ak mi se dadne onda ću ti i odgovorit i na ostatka....sve si rakao sa ovim boldiranim, čim ti sam sebe tako hvališ, veze i pojma ti nemaš........onaj tko se ne slaže sa tobom nema pojma, tako samo može neznalica razmišljati...isprićavam se doktore antone :lol: :lol:
možda posle odgovorim na ostatk....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 20:34

Effenberg23 napisao:
na ovo boldirano ću ti samo odgovoriti, neda mi se sad više, a ak mi se dadne onda ću ti i odgovorit i na ostatka....sve si rakao sa ovim boldiranim, čim ti sam sebe tako hvališ, veze i pojma ti nemaš........onaj tko se ne slaže sa tobom nema pojma, tako samo može neznalica razmišljati...isprićavam se doktore antone :lol: :lol:
možda posle odgovorim na ostatk....

To ja namjerno da bi ti pokazo da i ja mogu vrijeđat na jedan suptilni način ;)

Ti odgovori sada na ova 2 pitanja već jedanput -

1.) Objasni zašto Bayern nema plan

2.) Svakog igrača koji je došao u bayern ovo ljeto komentiraj...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 23 stu 2009, 21:11

@ Effe 23

Gle nitko od nas ne misli da je uprava bez greški...dapače...ali najveću odgovornost snosi isključivo Gaal.....

Evo recimo....sad ću nabrojit igrače i trenerove zamisli s njima....

Dakle....

Bayern je kupio ogromno pojačanje....Mario Gomez je obukao Bayenrov Dres...nasljednik Elbera i sl....U Stuttgartu je u 4 sezone zabio oko 80 golova........dakle prejeben prosjek....odvukao je Švabe do prvog naslova prvaka i to u vrijeme kad su u Bayernu igrali Ballack,Klose...u Werderu Diego....itd....dakle toliko o kvaliteti Gomeza....

sad jel nam on bio potreban.....u ovom trenutku nije...ali nagodinu lik bi nam utekao u Primeru ili EPL:...tako da kad se sve sagleda...Godine Tonija i Klosea....Gomez je bio sam po sebi potreban...kažem u ovom trenutku nam je previše koštao....ali to isu bačene pare...jer lik je u Bayernu još najmanje 4-sezone...tako da.....a tek je prošlo 13 kola u prvenstvu...

Tymo......lik je kupljen da igra 6-cu.....da bude naš novi Mathaus....tako ga je Klinaman zamišljao i uprava ga je zbog toga i dovela....njegove uigre u Zenitu i repki Ukrajine su pokazale da je on u ovom trenutku jedan od 3 najbolja DM-a u Europi...po meni.....e sad on ove sezone nije ni jednu tekmu startovao na 6-ci i igrao svih 90min..na toj poziciji da bi mogao sudit o njegovoj dobroj i lošoj igri...jer ruku na srce Tymo nije kupljen da igra 8-cu.....ili pak desno krilo.....to su sve silovanja Luisa Van Gaala..i traženje alibija da mu ljubimac Bommell igra svaku tekmu svih 90-min...iako je ubjedljivio najlošiji igrač ove sezone Bayerna....a da stvar bude gora,još je kapetan kluba....

Olić....on da nije bio Free...nikad nebi on obukao Bayernov dres..u to sam siguran...dakle što god da zabije i napravi u Bayernu nema previše štete s financijske strane....a s nogometne...kad su Klose i Gomez ozljeđeni bolje da ti je on alternativa nego neko iz pomladka Bayerna....

Bradfonja.....lik je došao isključivo jer je Gaal njega htio.....e sad prv je doveden kao opciju stopera....(al je iskrsnuo Badstuber )...i onda se njega prekomandovalo na beka.....gdje je trebao igrat Pranjić....ali je on malo previše ofanzivan i zaboravan...uobrani...pa se s toga Bradfonja bio ustalio na beku....

Pranjić.....lik je doveden kao alternativa za odmor Ribery-u....e sad nitko nije mogao pretpostavit da ćemo mi gotovo 10 tekmi igrat bez francuza.....a pogotovo da ćemo igrat u 4-3-3 formaciji gdje pranjić nema mjesta za igru.....opet dolazimo do Gaala i njegovih fiks ideja.....

Robben.....isti kur. kao i kod Gomeza....nebi došao da ga Real nije trebao riješit...i da nam je Ribery bio zdrav do zime....jer bi u tom slučaju vjerojatno imali bolju poziciju u LP-a...i bili bi višlje u bundesligi...ali kad je već došao....jedan špek igrač više nikad nije na odmet u Bayernu.....

To su dolasci.....e sad ono još gore po Gaala su odlasci....

Lucio....otišao jer je Južnoamerikanac,jer su zaigrani i nisu disciplinirani....i otišao jer nam je kadar bio previše popunjen....

ZeRoberto....malo teži slučaj...al recimo ovako....da je on ostao (ptpisao na dve godine - Ulli )...tad se nebi pojavio Muller ove sezone,Tymo nam nebi trebao ( MVB klupa- nikad ),Kroos bi nam stagnirao....Bsastian nebi previše igrao.....i sl...dakle...žao mi je al kad sve satvim na vagu....dobro je da je otišao....klub je htio da produži na godinu dana dok se ne riješimo Bommela....ali on nije prihvatio...i schluss....

Toni.....mislim da je tu Gaal pokazao sve svoje loše poteze.....jer ti jednog Tonija pošalješ u 3-ligu da igra....dok ti jedan Muller igra u prvih 11 i riješava tekme u LP-a...(slučaj Bordeaux -dva žuta )....i kaj je najgore...u tom trenutku tebi u napadu igraju Muller i Olić ,a Klose i Gomez sjede na klupi...i pune tabloide....i preve dar-mar u klubu....kretenluk na n-tu potenciju....

Ali eto....ja sam ipak samo navijač koji mrzi Gaala....i želi Švabu za trenera...(Schuster)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 stu 2009, 21:25

Evo ja cu pokusati odgovoriti:

Bayern NEMA PLAN!!! Kako? Pa lijepo.

Nismo imali trenera. Klinsi otpusten, Jupi ne prihvata ugovor i mi na ledini.

Ok. Idemo traziti novog trenera. U moru trenera, poznatih i nepoznatih, starih i mladih, Svaba i Nesvaba, iskusnih i neiskusnih, uspjesnih i neuspjesnih...... nas izbor pada na jednog od najboljih, najtvrdoglavijih, najcudnijih i najprincipijelnijih trenera dostupnih u tom trenutku. Louis Van Gaal.

Ok, cudan izbor, ali ocigledno da je odgovarao kriterijima koje je postavila uprava. I sve se cini da ide nabolje. Ali...

Prva stvar koju smo svi znali i koju je Gaal rekao kad je dosao jeste da ce se igrati 4-3-3 formacija. Takodjer je rekao da mu treba vremena (godina - dvije, tako je rekao) da napravi totalnu reformu u Bayernu i da se od njega u ovoj sezoni ne traze trofeji.

OK, rekla je uprava. Tada je zaista izgledalo da imaju plan, doveli su odlicnog trenera i zacrtali sebi cilj: Finale LP u Munchenu. Ali umjesto da sjednu sa trenerom i porazgovaraju o ekipi, formaciji, trenerovim zeljama, oni kupuju igrace koji se savrseno uklapaju u 4-4-2 formaciju, ali ne razmisljaju da Gaal planira igrati 4-3-3 i ne pitaju ga za nista. To nisu Gaalovi igraci, to su Klinsmannovi igraci (Tymo, Ola) i Ulijevi (Gomez, Baumjohan). Tek kad je gaal javno zakukao da ima neprilagodjen kadar svojim zamislima i da ima previse igraca, sjetili su se da imaju trenera u ekipi i "slusali" njegove zamisli. I to na tako jadan nacin: dali su mu 10 Mio EUR za pojacanja. I Gaal je "nasao" najbolje sto je mogao za te pare: Braafhaid i Pranjic. Uprava je i tu ispala jadna jer nisu htjeli doplatiti za Pranjica, pa je on morao sam placati razliku, zato da se ne bi presla suma od 10 Mio EUR koje je uprava dala Gaalu.
Sezona je pocela. Rezultati losi, napadaci nezadovoljni, pritisak raste, Uli na trenutak shvata da je pogrijesio. I dovodi Robbena. To je jedini pametan potez uprave, ali opet bez pitanja Gaala (ok, Gaal sigurno ne bi odbio Robbena, ali ga ipak treba konsultovati pri bilo kojem transferu). I u ionako losem stanju, Gaal pokusava nesto napraviti, cesto rotira igrace, pokusavajuci naci idealnih 11. U tome ga ometaju svi: Uprava pritisce, igraci nezadovoljni, povrijedjeni, novinari prave medijsku hajku.... i sad kad se doslo do kraja, past ce Gaalova glava, doci ce NN trener, odigrati nekako do kraja sezone i onda jovo nanovo. Bit ce nezadovoljan jer je naslijedio nagomilane igrace od gaala, Ulija, Klinsmanna, a Uli ce tvrditi kako imamo dobru ekipu i da nam ne trebaju pojacanja, da su zadovoljni sa ekipom.... i opet cemo imati 5 napadaca i jednu 6, po jedno krilo, po jednog stopera, trubu golmane i katastrofalne rezerve. I taj novi NN trener ce igrati dobro do prve povrede Riberyja i Robenna, a onda kad ih bude morao mijenjati Ottlom, Altintopom, Praniicem.... a onda ce opet medijska hajka, Upravin pritisak, lose igre, i na kraju otkaz NN treneru i jovo nanovo. Zacarani krug....

A sve se moglo rijesiti planiranjem. Kad smo vec uzeli Gaala i ZNALI da on tesko odstupa od svoje 4-3-3 frmacije, trebali smo planirati igru 4-3-3 i prodati visak i dovesti SPEK na mjesta koje Gaal kaze.

Ili planirati 4-4-2 i dovesti trenera koji preferira 4-4-2 i dovesti pojacanja koja on trazi i ne petljati Gaala u sve ovo....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 21:35

bavarac napisao:Gle nitko od nas ne misli da je uprava bez greški...dapače...ali najveću odgovornost snosi isključivo Gaal...

I to se isključivo odnosi na rezlutate ove sezone, uprava može biti kriva samo za neke dugoročne posljedice...

sad jel nam on bio potreban.....u ovom trenutku nije...ali nagodinu lik bi nam utekao u Primeru ili EPL:...tako da kad se sve sagleda...Godine Tonija i Klosea....Gomez je bio sam po sebi potreban...kažem u ovom trenutku nam je previše koštao....ali to isu bačene pare...jer lik je u Bayernu još najmanje 4-sezone...tako da.....a tek je prošlo 13 kola u prvenstvu...

8-)

A koće drugi nego moj bavarac :mrgreen:

Sam da te malo "ispravim", ne nagodinu, da ga Bayern sad nije hapio bi već ovo ljeto udarao u nekoj drugoj ligi, najvjerojatnije u EPL. I sad dođe ovo sada nadolazeće ljeto Toni prestar i mi smo ga primorani prodat, a koga uzet kad najbolji kojeg možeš dobit više nije na raspolaganju, a kad si ga mogo dobit nisi htio platit i sad se sam moreš plakat, a poslije će ti generali poslije bitke govorit koji je Uli kreten što nije doveo Gomeza kad je mogao. Ali surova stvarnost je rekla ovo - il ga uzmeš"kad ti nepaše" il ga ne uzmeš nikad - i mi smo se odlučili za ovo prvo , a nakon 13 kola sigurno nećemo znati dal smo pogriješili , za 2-3 godine ćemo znati. Bilo bi idealno da je on još ovu sezonu igro u Stuttgartu i da smo ga mi doveli na ljeto 2010, ali na našu žalost takva opcija u stvarnosti NIJE POSTOJALA, NITI POSTOJI.

jer ruku na srce Tymo nije kupljen da igra 8-cu.....ili pak desno krilo.....to su sve silovanja Luisa Van Gaala..i traženje alibija da mu ljubimac Bommell igra svaku tekmu svih 90-min...iako je ubjedljivio najlošiji igrač ove sezone Bayerna....a da stvar bude gora,još je kapetan kluba....

E moj bavarac , pa nije to najgore! Najgore je kaj je čitav svijet vidio to da je Bommel "preslab" da igra tu 6-icu i baš smo dopeljali Tyma da ga zamjeni - i svi smo se tom transferu baš zbog te činjenice radovali ko djete lizalici i onda LvG stupa na scenu :cry:

Olić....on da nije bio Free...nikad nebi on obukao Bayernov dres..u to sam siguran...dakle što god da zabije i napravi u Bayernu nema previše štete s financijske strane....a s nogometne...kad su Klose i Gomez ozljeđeni bolje da ti je on alternativa nego neko iz pomladka Bayerna....

I kad usporediš njega i Poldija, nama je opala sekira u med, jer on je FANTASTIČAN igrač za nas da bude JOKER - Poldi to nikada nije mogo bit, Poldi je igrač na kojeg se osloniš ili od njega nemaš koristi, dok ti Olić sigurno može pomoć kada uđe sa klupe, te je takva vrsta napadača koji se svakom može prilagoditi - Olić nije svjetska klasa ali sigurno je jako dobro i nadasve PAMETNO pojačanje!

Bradfonja.....lik je došao isključivo jer je Gaal njega htio.....e sad prv je doveden kao opciju stopera....(al je iskrsnuo Badstuber )...i onda se njega prekomandovalo na beka.....gdje je trebao igrat Pranjić....ali je on malo previše ofanzivan i zaboravan...uobrani...pa se s toga Bradfonja bio ustalio na beku....

Ja protiv Braffa neam ništa, jer nas ništa nije košto, dapače ja zbog njega više nemoram gledati Lella u ekipi, a ruku na srce ja sam i tražio neko smeće za lijevu stranu KAO ZAMJENU tako da Lell napokon napusti Bayern - usput sam se nadao da on vrijedi više od te 2 milje al se bojim da to nije istina i da je on samo "LELL sa lijevom" nogom...

Pranjić.....lik je doveden kao alternativa za odmor Ribery-u....e sad nitko nije mogao pretpostavit da ćemo mi gotovo 10 tekmi igrat bez francuza.....a pogotovo da ćemo igrat u 4-3-3 formaciji gdje pranjić nema mjesta za igru.....opet dolazimo do Gaala i njegovih fiks ideja.....

Ja iskreno neam pojma zakaj je on doveden PRVOTNO - on je trebo igrat neki kurac u vezi al ja ne znam kaj. Brijem da se kasnije ovak neš dogodilo - nakon mainza počinju pregovori oko pojačanja, Bayern (ULI) pregledava tržište i gleda kaj može dobit - dolazi sa spiskom LvG-u i veli mu "biraj, al ti sveukupna cifra nesmije bit veće od te i te cifre". I sad na tom papiru su bili neki igrači i ja se kladim da je tamo bio neki desni bek, ali je LvG vidio da je na tom popisu Robben i umjesto da uzme desnog beka on je sebi reko ovak - ja ću sad za silu bacit Pranjića na lijevog bočnog, Lahm će mi igrat desnog , a vi meni dopeljajte Robbena. Sad da ne bi bilo da ja tu krivim lvG-a za nekog nego sam velim svoje mišljenje kako ja smatram da se to dogodilo....

Lucio....otišao jer je Južnoamerikanac,jer su zaigrani i nisu disciplinirani....i otišao jer nam je kadar bio previše popunjen....

Ja sam malo to istraživao i moram reč da je i Lucio malo ispo peder jer njemu je bilo ispod časti da on nema zagarantirano mjesto u prvih 11. Al opet ja da morem na zimu bi ga vratil u Bayern :D

ZeRoberto....malo teži slučaj...al recimo ovako....da je on ostao (ptpisao na dve godine - Ulli )..

Al pazite vi njega pedera - on je prvotno htio ugovor od 3 godine :shock: kad je vidio da to ne ide onda je htio 2. LvG je već potpisao za Bayern ali je Ze izjavio da za njega trener ne znači ništa. I da smo mi sa njim potpisali 2-godišnji ugovor morali bismo platiti one 4 milje odštete...E sad, treba tek vidjeti kakav će on biti sveukupno u ove dvije godine - sad se i on malo potrgo i pitanje je kakav će biti nakon ozlijede...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 21:46

I_Love_Bayern napisao:Nismo imali trenera. Klinsi otpusten, Jupi ne prihvata ugovor i mi na ledini.

Bayern uzima Klinsija za trenera da bi dugorčno promijenio imidž Bayerna sa jednim totalno drugačijim pristupom nogometu -Ak postoji veće planiranje od ovog ja mam dajem glavu na panj!

nas izbor pada na jednog od najboljih, najtvrdoglavijih, najcudnijih i najprincipijelnijih trenera dostupnih u tom trenutku. Louis Van Gaal.

Hmm? E sad zašto je to znak da to nije planiranje ja ne znam - pa ti si za lvG-a kaj ne? Kad smo vidli da sa Klinsijevim načinom ne ide onda smo otišli u drugu krajnost i uzeli "nogometnog učitelja". Pazite sad ja sam bio skeptičan prema LvG-u zato kaj sam se bojao da će se dogoditi ovakva situacija i jebiga sad se ona dogodila, ali da je LvG uspio u svom naumu mi osvajamo LP jer je on takva vrsta trener. Mislim da je to jedan naš član rekao , ili nokia ili nele tj, njihov stari :D : LvG će upropastiti Bayerna ili ga odvesti na vrh europe, e našu žalost dogodilo se ovo prvo...

Prva stvar koju smo svi znali i koju je Gaal rekao kad je dosao jeste da ce se igrati 4-3-3 formacija. Takodjer je rekao da mu treba vremena (godina - dvije, tako je rekao) da napravi totalnu reformu u Bayernu i da se od njega u ovoj sezoni ne traze trofeji.

:lol: Pa koji je vama kurac, pa jel ste vi uopće pratili Bayerna ove godine - NIKADA NIGDJE LvG- PRVO NIJE REKO DA ĆE ON IGRATI 4-3-3, NITI SMO JEDNU PRIPREMNU UTAKMICU IGRALI U TOJ TAKTICI!!!

Pa kaj je tebi pamćenje tak kratko da ti zaboravljaš da je on htio igrat 4-3-1-2 sa Riberyem kao desetkom, pa smo tek onda uzeli Robben da bi usred sezone pokušali igrat novu taktiku iako se sa Robbenom NEMORA igrati 4-3-3 ;)

a Uli ce tvrditi kako imamo dobru ekipu i da nam ne trebaju pojacanja, da su zadovoljni sa ekipom.... i opet cemo imati 5 napadaca i jednu 6, po jedno krilo, po jednog stopera, trubu golmane i katastrofalne rezerve.

E moj jarane, nisi ti baš nešto - pogledaj druge VELIKE ekipe i u svakoj ćeš pronać neko smeće. I još to kažeš kad bayern zdrobi 75 miljona eura na pojačanja, tužno je ovako nešto čitat od "bayernovog navijača" koji navodno prati Bayerna.. :(

I pazi sad ovo jarane zašto je tvoja teorija glupa u 3 pičke materine - LvG zbog svog kretenizma dobi otkaz i dolazi novi trener i dal je sad bolje da taj novi trener ima ili nema Gomeza na raspolaganju?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 stu 2009, 22:23

Procitaj ponovo moj post, rekao sam da je na pocetku sve izgledalo kao da se ima plan.

Za 4-3-3 formaciju: Potrazi malo prve izjave Gaala koje je dao kad je dosao u Bayern....

Za pripreme: Pa normalno je da nece igrati 4-3-3 kad mu nije omoguceno da to igra. Pokusao je Gaal da igra 4-3-1-2, ali prvo ga je docekala Riberyeva reakcija kako ne zeli igrati 10. te kako zeli igrati krilo. Tad se zaostrava situacija i onda se Ribery malo povlaci i pristaje da igra 10. Onda se povrijedio Bommel, pa onda Ribery, Toni vec duze vrijeme out, pa se povrijedi Olic, pa Robben.............. I onda Gaal mijenja sve moguce formacije sto je znao ne bi li izvukao neki maximum iz ekipe. Al zamijeniti Robberija Altintopom, Pranjicem, Ottlom.... pa to ne moze niko....

A za tih 75 Mio EUR: Prestanite vise drkati na 75 Mio EUR i pricati kako se Bayern pojacao.... Baciti 30 MIO na Gomeza moze samo budala, koliko god to bilo opravdano.
Da je tih 75 Mio eur potroseno ovako:

Adler 5 Mio
Dzeko 15 Mio
Rafinha 15 Mio
Robben 30 Mio
Ozil 10 Mio
Olic 0 Mio
+
Badstuber
+
Muller
+
Gorlitz

i jos prodati Tonija, Bommela, Ottla, Lella, Altintopa....

tad bih i ja drkao uveliko na tih 75 Mio EUR, a ovako smo bacili bruku para nizasta, jer opet smo na nekim pozicijama prezasiceni, a na nekim ocajni....

I na kraju, na pitanje u vezi Gomeza: Naravno da ce svaki trener biti sretan ako ima Gomeza u ekipi, ali ako u isto vrijeme u ekipi nema jos 4 napadaca, vec dvojicu, eventualno trojicu, i ako jedan od njih nije Toni. Jer Toni i Gomezz ni u ludilu ne smiju biti u istoj ekipi, jer ne mogu obojica igrati u isto vrijeme, a to povlaci nezadovoljstvo jednog od njih, a to povlaci usranu atmosferu u ekipi. Dakle, ako se vec kupio Gomez, trebali su otjerati Tonija, ostaviti Gomeza, Mullera i Klosea.
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 22:44

I_Love_Bayern napisao:Procitaj ponovo moj post, rekao sam da je na pocetku sve izgledalo kao da se ima plan.

Za 4-3-3 formaciju: Potrazi malo prve izjave Gaala koje je dao kad je dosao u Bayern...

Pročitaj ti ponovo svoj post - to ti govori da uprava ima plan te da ga LvG nema ;) I pročitaj ti izjave na početku van gaalovog dolaska, ja ih znam napamet 8-)

Za pripreme: Pa normalno je da nece igrati 4-3-3 kad mu nije omoguceno da to igra.

Aha nije? Pa je onda zmišljo toplu vodu sa oliće, Kloseom i Mullerom na krilima pa i Sosom, a da negovorim da Schweini igra desno krilo u 4-3-3 taktici koju igra Njemačka . TOLIKO O TOME

Pokusao je Gaal da igra 4-3-1-2, ali prvo ga je docekala Riberyeva reakcija kako ne zeli igrati 10. te kako zeli igrati krilo. Tad se zaostrava situacija i onda se Ribery malo povlaci i pristaje da igra 10. Onda se povrijedio Bommel, pa onda Ribery, Toni vec duze vrijeme out, pa se povrijedi Olic, pa Robben.............. I onda Gaal mijenja sve moguce formacije sto je znao ne bi li izvukao neki maximum iz ekipe. Al zamijeniti Robberija Altintopom, Pranjicem, Ottlom.... pa to ne moze niko....

Problem kod LvG-a je sam nasto zato kaj je on glup - da je on igro ovakvih 4-4-2 ko protiv Kusena ka d nije bilo igrača za drugu taktiku, mi bi sigurno bili bolji i sigurno se nebi toliko sralo po njemu - Trener mora bit svjestan mogučnosti svog kadra i svojih igrača a ne da bude glup - najbolje bi bio po tvome da smo mu doveli 20 novih igrača, jel tak? :roll:

A za tih 75 Mio EUR: Prestanite vise drkati na 75 Mio EUR i pricati kako se Bayern pojacao

ne oni služe za to da bi se pobila LAŽ da je Uli škrt ;)

Adler 5 Mio
Dzeko 15 Mio
Rafinha 15 Mio
Robben 30 Mio
Ozil 10 Mio
Olic 0 Mio

Te cijene objesi mami o rep skupa sa igračima koje si ti naveo.
Adlera ćeš dobit nikada za 5 milja, Wolfsburg jedva čeka da Džeku Bayernu proda za 15 a oni traže 30 :lol: , jebote još je on bosanac, bar bi trebo ako niš drugo kod njega znat kakva je situacija i ne znam odkad je to Gomez slabiji igrač od Džeke. Ozil je bio smeće i sad ti naravno ispadaš onaj cigan o kojem ja pričam jer ti a i niko drugi nije mogo znat nit je očekivo da će on bit ovako dobar i sigurno nemreš tvrdit da bi njegov razvoj bio isti u Bayernu kakav je u Werderu.

trebali su otjerati Tonija, ostaviti Gomeza, Mullera i Klosea.

Yep trebali su - al ko veli da nisu probali, sad ćemo vidjet na zimu

+ ne pametuj sa Mullerom jer sam siguran da si se na početku sezone sprdo sa tim igračem jer nisi imo pojma ko je niti si očekivo da će on ovako explodirat ove sezone - Muller je naš krump i samo šlag na tortu sa kojim niko nije planirao...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 16 sij 2010, 16:37

ja mislmi da ova tema može pod ključ, mislim da više nema forumaša koji je protiv gaala smile12 c007
svi smo sada za c007
je fino kad sam ja u pravu :yeee: :avogp1: :prvi: :fcb:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 sij 2010, 19:27

a cemu toliki optimizam , jos uvijek postoji sansa da zavrsu 5ti u ligi , da ispadne u LP , iz kupa i u cemu sve jos se natjecete ... :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 16 sij 2010, 21:46

Čeki Fabregnoj napisao:a cemu toliki optimizam , jos uvijek postoji sansa da zavrsu 5ti u ligi , da ispadne u LP , iz kupa i u cemu sve jos se natjecete ... :mrgreen:

Nije bit tolko u optimizmu, ali sad van Gaal sigurno ima podršku od nas sviju, jer se izvuko u ključnom djelu sezone. Da su rezultati nepodnošljivi onda ju ne bi imo, ali na to se više nemre tako gledati. Ono najgore je nadajmo se iza nas...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 17 sij 2010, 14:22

Gaal je sada opasna zvjerka! Nek samo jedan trofej osvoji, a ja mislim da će dva minimalno, ima da se svi treneri bl dođu klanjat Gaalu :legendo:

Samo da kažem nekaj o ovom vašem prepucavanju o Oliću i Kloseu i Gomezu. Govorit ko je bolji od njih trojice je glupo.
Svaki ima svoje prednosti, i svoje mane, ni jedan od njih nije superiorniji u odnosu na drugoga - smile31
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva