GENERALI PRIJE BITKE!

Arhivirane teme...

GENERALI PRIJE BITKE!

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 22:34

Ajde ovak, stanimo malo na loptu:

Dolazi LvG - 5 je mjesec, več se zna da dolaze Tymo, Olić i Baumjohann. Gomez još nije doveden, Ze se premišlja Lucio još nije prodan.

E sad I_Love Bayern ti meni reci, ma u biti recite vi , kako bi vi tu postupili, al imajte na umu realnost i ove činjenice kada će te to pisati. ( ne znam dal se morete sjetiti kak ste onda razmišljali) ali pokušajte složiti vi to sve po svome od tog trenutka.

A ovo su činjenice:

Ako niste za dovođenje Gomeza on nikada neće zaigrati u Bayernu.

Ne možete reč da bi vi doveli Ozila jer u tom trenutku je on još uvijek smeće od igrača za kojeg niko ne predviđa ovakvu exploziju u ovoj sezoni

Robbena također nemožete dovesti jer sve do pred kraj 8. mjeseca njega Bayern neinteresira niti nam ga Real želi prodati, niti si mi možemo zamisliti da će on doči kod, nas.

Možda možete dovesti Rafinhu al on vas košta 12 miljona eura

Možda možete dovesti Neuera ili Adlera al oni vas koštaju 20-25 miljona eura

Možda Tonija nemrete nikom prodati ili to možete učiniti samo za 7 miljona eura

Pokušajte na ovoj moj upit odgovoriti kako bi vi to napravili onda a ne sada ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: GENERALI PRIJE BITKE!

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 stu 2009, 22:41

Samo mi reci jos iz cije pozicije da govorim: Iz pozicije Ulija ili iz pozicije Gaala ?
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 22:46

I_Love_Bayern napisao:Samo mi reci jos iz cije pozicije da govorim: Iz pozicije Ulija ili iz pozicije Gaala ?

Iz SVOJE - znači kaj bi ti napravio i to je to, al moraš ostat realan - moraš bit ULI, znači nemreš se igrat menađera i reč ja bi Gurkufa, Sneidera, Samuela, De Rossia i da to dolazi ko na traci. Jer čim zasereš ja te dolazim gaziit i demantirat 8-)

PS. NEMOJ citirati onakav post da bi napiso sam jednu rečenicu - il citiraj sam dio na koji odgovaraš il napiši kome odgovaraš!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 23 stu 2009, 22:52

Ako se zna da Tymo dolazi onda naravno Bommel rauß! Ja bi to svakak napravil, nije sad zato jer je on sada loš nego jednostavno sam već prije videl da je on svoje dal!

Zerobi - igrač svoje klase, koji namjerava igrati do 40! E sad, ljijepo se sjesti snjim pitati ga kaj želi i naravno probati mu to omogučiti i svakak bi ja produžio ugovor!

Gomez - e jebiga, dosta je škakljivo to sad....doveli Olu, ali ipak Toni I Kose nisu baš u nekoj formi....tu je i Muller....

Lucio - moram bit iskren, ja bi ga ostavio i produžio mu ugovor

Kaj se tiče golmana, vjerojatno nebi nikoga dovodio, ali bi forsirao Rensinga tako dugo dok se ne preobrazi u Khana! Butt nebi opće bil u planu ma kak got ovaj kiksal!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 23 stu 2009, 22:59

Znaci nebi nista kupovao, dok ne vidim sta timu fali.

Tek kada uvidim sta timu fali onda bi postavio formaciju po kojim bi slagao igrace.
Nebi mogao nikog dovesti dok ne ispitam kakvo je stanje i sta fali.

Gomeza nebi doveo.
Za te pare bi ponudio Arsenalu da prodaju Van Persi-a ili Arsawina.

Nakon ispitivanja iduce sezone bi doveo nekog dobrog igraca veznog ak mi treba (jer svi dobri igraci igraju ligu prvka)
A na zimskom bi doveo desnog beka i golmana.
Prodao bi sve igrace koji su visak.

E sada ovdje gledano Gaal je radio sve sto bi i ja.

U vezi Gomeza on je to probao al uprava je insistirala da ga dovedu jer je on SVABO mamu im, 30M za nizasta. To je kao da dadnemo 30 M za ibisevica jer je bio strijelac jedno vrijeme.
On je bio protiv Gomeza koliko ja znam al jbg tupava nam uprava.

Pogrijesio je u vezi Pranjica i Braaf-a al ajd jbg. svako grijesi. Nek budu na klupi.
Al opet braaf je igrac koji dobro igra sa Ribery-em
Za to je Gaal rekao da mu treba vise vremena. Tj dok ispita kakvo je stanje i koga da dovede.
Jer treba cekati ljetni transfer.

Prodao bi dosta igraca kao sto su Toni, Klose, Swajn, Bommel, Demi ,
I pokusao dovesti Ronaldinha
Zadnja izmjena: TulE; 23 stu 2009, 23:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 23:02

Da imate malo bolji pregled

Rensing, Butt

Lahm, Micho, Buyten, Lucio,Breno, Lell, Gorlitz - badstuber tu nepostoji!

Ribery, Baumjohann, Tymo, Bommel, Ze, Borowski, Ottl, Hamit, Schweini, Sosa,

Toni , Olić, Klose, Muller - la jako gnjili Muller od kojeg ovo niko neočekuje

Evo sad tu gradite prodajte itd. nadam se da znate kakve su bile cijene i kako su neki od ovih igrača gledali na naš tim tj. koji su šteli proč koji ne...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 23:05

TulE napisao:Gomeza nebi doveo.
Za te pare bi ponudio Arsenalu da prodaju Van Persi-a ili Arsawina.

Evo super da je došao ovakav jedan primjer - To je nemoguće jer Persia nemreš dovest jer ga Arsenal ne bi prodo niti bi on htio u BL, Arshavina nemreš dovest iz istog razloga i on je tek odšao u Arsenal

Znači ovakve ideje koje nemaju veze sa vezom izbjegavajte...

Ak oćete napadača onda recimo morete reč, ja bi rađe dao 30 milja za Džeku jer za te novce mi bi ga najvjerojatnije mogli dopelajti...

A na zimskom bi doveo desnog beka i golmana.

Ovo vam nema smisla jer to nemreš planirati...

Prodao bi dosta igraca kao sto su Toni, Klose, Swajn, Bommel, Demi ,
I pokusao dovesti Ronaldinha

I ovakve želje isto izbjegavajte...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 23 stu 2009, 23:06

Aha...
Prodao bi:
Toni-a (vrijeme mu je)
Demichelisa (ostavio bi brenu da moze biti zamjena)
Klose (proslo njegovo vrijeme)
Bommel ( proslo njegovo vrijeme)
Swajn (proslo njegovo vrijeme)
Altintopa (bezze igrac)
Rensinga (nije se dokazao)

Doveo bi:
Ronaldinha
Adlera
Rafinhu
Van persie ili Arsawina (moze i onaj mali walcot ak ovi odbiju)
Srnu
TulE

PostPostao/la TulE » 23 stu 2009, 23:12

Antone ja sam dao misljenje nemoj sada govoriti sta da mislimo :?
Onda to vise ispadne tvoje misljenje a ne nase.

I u vezi Dzeke OMG OMG pa ti bi napravio veci promasaj od Gomeza kada bi dao za njega 30 M
Ma nisi ti ni dobar.
Dati 30 M za Dzeku je glupost.

Ima jos dobrih igraca koji nisu u BL.
I odkud ti znas ocel Van Persie doci u Bayern ak Bayern ponudi veliku lovu. Jbt nisi ti svemoguci pa da znas bil dosao il nebi.
Isti slucaj i sa Ronaldinhom.

U italiji su ga proglasili medju 10 Müllspieler. Zasto on nebi dosao ak su ga tamo proglasili u top 10 mullspieler :? + ak bi Milan bio zainteresovan za Toni-a moglo bi se nesta uskladiti onda
On je ko stvoren za Bundes Ligu. U BL bi rasturao.

Ja govorim ono sto bi ja probao uraditi. Tim treba komplet mjenjati. Treba nam kicma koja cee nositi tim.
Zato pls. respect misljenje taman da sam rekao da otju dovesti KAKU I RONALDA :mrgreen:
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 23:18

Slušaj Tule ti si izgubljen u prostoru i vremenu

TulE napisao:Antone ja sam dao misljenje nemoj sada govoriti sta da mislimo :?
Onda to vise ispadne tvoje misljenje a ne nase.

Nisam ti ja reko da daješ mišljenja koja nemaju smisla, jer nemreš bit "nemogućeg" mišljenje, nemreš ti reč da bi ti htio igrača u bayernu kojeg bayern nemože dovest ( Ronaldinho il neki od ova 3 ArsenaloFca - u tom je ponata) - koda je neko mišljenja da bi on Kaku - svi bi mi kaku, al neostvarivo

I u vezi Dzeke OMG OMG pa ti bi napravio veci promasaj od Gomeza kada bi dao za njega 30 M
Ma nisi ti ni dobar.
Dati 30 M za Dzeku je glupost.

Nisam ja reko da bi ja to dao, nego da na taj način MORAŠ pričat jer to ti je realan transfer - poanta je da ako neželiš Gomeza onda u biti ne bi smio htjet niti jednog drugog napadača jer u tom trenutku je Gomez najbolji napadač kojeg Bayern može dovesti.

Ima jos dobrih igraca koji nisu u BL.
I odkud ti znas ocel Van Persie doci u Bayern ak Bayern ponudi veliku lovu. Jbt nisi ti svemoguci pa da znas bil dosao il nebi.
Isti slucaj i sa Ronaldinhom.

Istina neznam, pa ti ja onda isto tako mogu reč, odkud ti znaš da Kaka nemože u bayern - zvuči glupo zar ne? Znači ti bi doveo za 25 milja Persia al nebi Gomeza za 30 - bit je u novcu - shvačaš?

Zato pls. respect misljenje taman da sam rekao da otju dovesti KAKU I RONALDA :mrgreen:

Onda i dalje tak nastavi pa će ti se ljudi smijati a ja ti više neću reči ništa ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 23 stu 2009, 23:53

Ja stvarno ne vidim zasto mislis da je Ronaldinho neostvariv transfer :geek:
Bayern je jedan od klubova sa naj historijom u svijetu. Ima novce ima slavu i zasto nebi onda mogao doci Ronaldinho.
Ti oces reci da je Bayern kurtonski club koji nije nista osvojio, nema novce i da ne moze dovesti popularne igrace.

Nisam rekao da Ronaldinho moze otici u Hoffenheim vec u Bayern.

Sta je to Milan bolji od Bayern-a + u Milanu nije kao sto je bio u Barceloni.
Milan ga kupio za 20-tak M.

Nista nije neostvarivo i boli me q ak se smiju ja mislim da je ronaldinho pravi igrac za Bayern i da nije neostvarivo da ga Bayern dovede.

Al on sam nebi mogao pomoci Bayern-u vec nam treba min 8 igraca da bi mogli konkurirati Chelse-u, Barci, sada i Realu ( koji je sada prejak) itd....
Ti igraci nisu Bommel, Swajnstajger, Tymo itd .... To su drvene marije u mojim ocima koji ne znaju izvesti slobodni udarac kak Bog zapovijeda.

Fazon je sto Van Persie vrijedi 30 M i vise a Gomez ne vrijedi 20 M.
Pogledaj malo klipove na youtube pa vidi koji je igrac bolji i koji daje mocnije golove.
TulE

PostPostao/la I_Love_Bayern » 24 stu 2009, 00:15

Dobro. Znaci ja sam na mjestu Ulija, 5. je mjesec, Gaal dolazi, Tymo, Ola i Baumjohan su tu.

1. sastanak:
Ja: Dobar dan sefe. Ja sam ILB menadzer kluba, kao sto vec znate. Interesuje me kako mislite sprovesti u djelo ono sto smo dogovorili na potpisu ugovora?

Gaal: Zelim igrai 4-3-3, trebaju mi 2 godine da poslozim ekipu kako treba. Niko nece imati garantovano mjesto u prvih 11 dok se ne dokaze i ne ocekujte nikakve trofeje do tad. Moze?

Ja: NE MOZE!!! Imas godinu dana, moju svu mogucu podrsku, i nemamo cilj osvajanje nijednog trofeja ove sezone, ali ako se ukaze prilika za neki nemoj ga ispustiti. Cilj nam je da igramo na Finalu LP u Munchenu 2012. godine. To mi moras obezbijediti. I zato te pitam sad: Moemo li mi to ili ne?

Gaal: Mozemo. Vjerujte u mene, imajte strpljenja i pratite me u stopu.

Ja: Ok, imate 5 dana da sastavite listu zelja i prezentirate vas nacin igre i vase misljenje o promjenama koje treba uvesti. Vodite racuna da imamo 70 Miliona EURA na raspolaganju, plus ako nekoga prodamo. Sastanak je zavrsen, vidimo se za 5 dana na istom mjestu.

2. sastanak:

Ja: Dobar dan sefe. Nadam se da imate ono sto sam trazio?

Gaal: Da. Moj plan je sljedeci:

Igracemo 4-3-3. Prvo zelim da napravim mladu ekipu i da gradim okosnicu tima od mladih igraca.U tu formaciju mi se uklapaju: Lahm, Demichelis, Badstuber, Tymoschuk, Vanbommel, Riberry, Schweinsteiger, Muller, Baumjohann, Klose, Toni, Olic, Breno. Golmani su losi, trebalo bibi dovesti nekog.

Ze Roberto mi se takodjer odlicno uklapa, ali je problem sto je star. Lucio takodjer.

Ja: Sta predlazete?

Gaal: Za sad, dovedite mi golmana i beka (desnog).

Ja: Ok, vidjecu sta mogu uciniti.Sastanak je zavrsen.

Za dva dana, vanredni sastanak:

Ja: Sefe, moramo razgovarati. Izletila nam je prilika: Stuttgart prodaje Gomeza, jako je skup ali ako ga sad ne kupimo, ode preko bare u EPL. Znam da nam nije potreban, ali ja bih ga kupio, steta ga je propustiti.

Gaal: Ok, ja se slazem ali samo pod uslovom da se proda Toni. Imali bi previse napadaca i nezadovoljstvo u ekipi. Moj je cilj da imam max 22 igraca u ekipi. Sve preko je glupost jer ce biti neslaganja. Vodite racuna o tome.

Ja: Ok. I Jos nesto: Ze Roberto trazi produzenje ugovora za dvije godine. Ja mu nudim samo jednu, ipak je u godinama. Sta raditi?

Gaal: On je odlican. Jeste star, ali mi trenutno nemamo nekog na njegovoj poziciji. Ponudite mu dvogodisnji ugovor, pokusajte sa manjim primanjima ako uspijete ali ga zadrzite. Ovu ce nam sezonu biti od koristi njegovo iskustvo, a za narednu ga uvijek mozemo zadrzati kao dzokera sa klupe.

Ja: Ok. Jos nesto: Lucio nije zadovoljan sa vasom izjavom da niko pa ni on nece imati zagarantovano mjesto u prvih 11, te zeli da potrazi novi klub. Sta cemo sa njim?

Gaal: Ovako, moji planovi sa odbranom su ukljucivali njega, ali i bez njega se moze. Imamo dvojac Van Buyten – Demichelis kao stopere i oni mogu zasad biti udarna postava. Takodjer imamo dvojicu mladih: Badstubera i Brenu, oni su nasa buducnost i pokusacu kroz ovu sezonu da od njih napravim igrace za prvu postavu tako da Demichelis i Van Buyten mogu polako kroz koju godinu u zasuzenu igracku penziju. A do tad Breno i Badstuber mogu dosta nauciti od ove dvojice.
Jos bih rekao, sto se tice bekova: Lahm je neprikosnoven na lijevoj strani, mada bih ja ipak vise volio da igra desno. Sta mi mozete ponuditi od lijevih bekova?

Ja: Nasi skauti za sada nemaju nista kvalitetno.

Gaal: Ok, onda Lahm ostaje lijevo, a dovedite mi onog Rafinhu. On se idealno uklapa u ekipu. Da li je to izvodivo?

Ja: Mislim da jeste, mali kosta 15 Mio ali mislim da ga mogu dobit za 12. Preko 12 ne dam.

Gaal: Ok, pokusajte.

Poslije par dana:

Ja: Sefe, Rafinha potpisao zaa 12,5 Mio.

Gaal: Odlicno. Ali sad mi je problem zamjena za Lahma. Mada, imam jednog iz Holandije koji je mlad a jeftin.

Ja: A to je?

Gaal: Edson Braafhaid, mlad, borben a samo 2,5 mio.

Ja: Ok, rijeseno.

Gaal:Recite mi sta radite po pitanju golmana? I ima li nekih ponuda za nase igrace?

Ja: Koga bi se vi od golmana htijeli?

Gaal: To prepustam vama.

Ja: Mi zasad nemamo nikog u vidu osim Neuera, ali je on preskup. Sta mislite da pokusamo sa Rensingom i Buttom ove sezone?

Gaal: Moze. Ali naljeto mora doci novi golman, Butt je star a rensing nije za prvih 11.

Ja: Dobro.

Gaal: A sta je sa prodajama?

Ja: zasad imamo ponudu za Tonija od Rome od 7 Mio i ponudu od Reala za Riberyja od 35 Mio + Sneijder.
Gaal: Riberyja ne dam ni za zivu glavu, to zaboravite. A Toni sto se mene tice moze ici, ako vama cijena odgovara.

Ja: Pa bas i ne odgovara....

Gaal: Ne znam, radite sta znate, doveli ste mi Gomeza, ja obojicu necu u ekipi.

Ja: dobro sefe. Sta ste uradili sa sredinom?

Gaal: Moj plan je da jos ovu sezonu odigram sa kapitenom Bommelom na poz. Zadnjeg veznog. Polako cu Tymoschuka uvoditi na tu poziciju. Lijevo planiram Ze Roberta ove sezone, a desno Schweinsteigera. Za narednu sezonu lijevo bi mi trebao neko mladji. Mozda Baumjohann, ali moram ga probati. Za njega mi je zamjena Ottl zasad, a kasnije cemo vidjeti. Na Lella ne racunam, kao ni na Altintopa. Slobodni su.
Napad, lijevo Ribery, desno Klose a u sredini Gomez. Riberyju zamjena Olic, Kloseu Muller kojeg zelim vrlo brzo u prvih 11. Gomezova zamjena mi je problem, trebao bi neko mlad. Dzeko mozda.

Ja: Dzeko ne dolazi u obzir, preskup je za zamjenu. Neko drugi?

Gaal: razmislicu.

Poslije par dana:

Ja: Ima li sta novo?

Gaal: Zasad stvari idu po planu. Kod vas?

Ja: Altintop potpisao za Besiktas. Takodjer real nudi 40 Mio i Robbena.

Gaal: Hm, taj Robben.... strasan igrac. Ali ne dam Riberyja. Nista...

Ja: Ok.

Poslije par sedmica:

Ja: Kako idu pripreme?

Gaal: Uh, ima svega.

Golman – Butt, definitivno.
Odbrana – Lahm, demichelis, Van Buyten i Rafinha. Mda mi se mali Badsuber opasno namece svojim igrama. Gorlitz nije los.

Veza: - uh, ovdje je dosta problema. Ribery se povrijedio i odah nam pada igra. Olic ga bas i ne mijenja kako treba. Treba mi kreativac.... Misimovic mozda...

Ja: Misimovic? Uh... to je malo nezgodno....

Gaal: zasto?

Ja: Pa Misimovic je bio nas igrac i nije bilo mjesta za njega kod nas.....

Gaal: PAAAAAA!!!!! KAKVE TO IMA VEZE? Misimovic je tada bio igrac pocetnik, a sad se razvio u klasnog igraca!!!

Ja: Da ali sta kad se Ribery oporavi? Misimovic nece na klupu!

Gaal: Da. Ali rekoh ja niko nema mjesto u prvih 11 ako ga nije zasluzio.

Ja: Da ali bice problem sa ....

Gaal: Sa kim?

Ja: Sa Schweinsteigerom....

Gaal: Ne. Ja sam to zamislio ovako. Kad je Ribery OK, Misimovic bi igrao na poziciji na kojoj je sad Ze Roberto, on mi je nekako pao u formi. Usput, da li ste produzili ugovor sa njim?

Ja: Ne, jos nismo. Nece da prihvati niza primanja koja mu nudimo na dvije godine.

Gaal: Da li se neko interesuje za njega?

Ja: Da, HSV.

Gaal: Ovako, probajte sa Misimovicem. Ako uspijete, pustite Ze Roberta.

Ja: Ok

Poslije par dana:

Ja: Sefe, dobre vijesti, Misimovic potpisao za 15 Mio.

Gaal: Super. Ze je slobodan.

Ja: Ok. Recite mi kako sada stvari stoje?

Gaal: Gomez mi nije bas u formi, a nemam alternative.

Ja: Ne znam sta da radimo sad, Toni je otisao....

Gaal: Ja imam pomocno rjesenje, ali to nije trajno. I naravno u slucaju da Gomez zakaze. Klosea u sredinu a Mulleras unutra na Kloseovo mjesto...

Ja: Ne znam, bas mi to i nije pametno...

Gaal: Da ali ja ne znam sta drugo radit...

Ja: Ja vise ne mogu nikoga dovesti, kraj je transfer perioda za par dana...

Gaal: A onaj Robben?

Ja: Nemamo sanse sad, nemamo raspolozivog novca, a novi ne mozemo stici odobriti do kraja transfer roka.

Gaal: A kakva ce situacija biti na zimu?

Ja: Dobra. Ali ce tad biti kasno za Robena.

Gaal: Ja mogu porazgovarati sa njegovim menadzerom da ga ubijedi da saceka zimu...

Ja: da ali nam mozda nece trebati?

Gaal: Da, u pravu ste. Nista, nek ostane ovako kako jeste, a na zimu cemo vidjeti gdje smo i kako stvari stoje. A bice jos igraca, nije Robben jedini.

Ja: Da, tako je. Mada ja mislim da sa Gomezom nece biti problema, samo nek se malo raspuca. I recite mi kako izgleda nasa prva postava?

Gaal: Zasad ovako, znaci za prvo kolo BL:

---------------------Butt--------------------

Rafinha----Van Buyten----Badstuber-----Lahm

Schweinsteiger----Bommel----Misimovic

Klose----------Gomez----------Riberry

Rezerve:

-----------------Rensing------------------

Gorlitz-------Breno----Demichelis-----Braaf

Ottl--------Tymoschuk------------Baumjohan

----Muller------(na zimu)-----olic

Ja: Dobro. Zelim vam srecu u novoj sezoni....

Gaal: I ja vas da napomenem....

Ja: A sta to?

Gaal: Ne ocekujete trofeje ove godine, nju cemo nazvati “Godina Reformi“...

Ja: Da, da.....

I ispijajuci sampanjac nazdravljamo uglas : ZA BAYERN!!!!

Eto, tako se radi planski. Mozda se necete sloziti sa izborom igraca i sa nacinom pregovora koji je prikazan ovdje. Znam da je to u realnom zivotu mnoogo kompleksnije, ali poenta je da se vidi saradnja generalnog menadzera i trenera. A ne ovako kao kod nas sto je, svak svakog ucjenjuje i niko nikog ne postuje.... zato i lete glave........
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 09:13

E jebiga sad se tu treba snač!

Sad da vidimo koja je razlika:

1.) Ti bi također kupio Gomeza ali bi prodo Tonija

OK, slažem se sa tim i da se mene pita i ja bi to tak napravio. E sad ja pitanje da li ja Bayern na ljeto htio prodat Tonija! Ja mislim da je ali se nije našao kupac, nevjerujem da smo mi htjeli imat njih dvojicu u timu.

Al dobro znači greška 1 - ostajanje Tonija

2.) Znači ti bi također prodao Lucia ali bi zadržao Ze Roberta pod svaku cijenu - ostvarivo! Jedinpo kaj je tu frka kaj bi se to kosilo sa pravilima Bayerna da se tim starijim igračima neprodužuje ugovor na više od jedne godine...

3.) Onda ti bi prodo Altintopa - za Sosu ništa nisi rekao...

4.) Ti bi doveo Miške da nam bude playmaker, nebitno kaj si sad napiso za njega ali ti bi doveo nekog kreativnog igrača za sredinu terena...

Valjda sam sve pogodili ili nisam? Bilo bi bolje da si u šturo napiso razlike a ne da si piso ovakav text jer za tim nema potrebe.

Ti u biti oćeš reč da se sa Gaalom uopće nije raspravljalo o kadru već da se Uli i on nisu nikada vidli i da je Uli kupovo po svome ili kaj? To od tebe zvuči mutavo, pa sigurno je da su razgovarali, pa to i čorav vidi.

Poanta priče cjelog ovog prelaznog roka je GOMEZ i niko drugi, jer da nije došo on u 5. mjesecu onda bi mi imali te pare na raspolaganju za druge pozicije jel tak?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 stu 2009, 14:10

TulE napisao:Ja stvarno ne vidim zasto mislis da je Ronaldinho neostvariv transfer :geek:
Bayern je jedan od klubova sa naj historijom u svijetu. Ima novce ima slavu i zasto nebi onda mogao doci Ronaldinho

pa jel ti nekad procitas sta si napisao prije no stisnes "POSALJI" ?
jos ti se fino kaze da ne pricas o nemogucim transferima ! prvo je nemoguc jer Dinho NIKADA ne bi dosao u bayern , a drugo jer je i on sam pred kraj karijere i u najgorim godinama da pravi transfer 20+M !
jel ti stvarno mislis da je Bayern TAKO GLUP tim da za veterana da 20miliona !
pa Gomez je ujednu ruku i preplacen zbog godina , a i zbog cinjenice da je bayern tu morao biti brzi od ostatka evrope !
Gomez je ŠPEK ! ;)

TulE napisao:Pogledaj malo klipove na youtube pa vidi koji je igrac bolji i koji daje mocnije golove.

pa ja ti kao fanboy Persija napravim video o njem di je on bolji ,kreativniji od Zidanea :bravo:
poenta je da Persie u ovom trenutku kosta vjerovatno vise od njega jer je vezan pupcanom vrpcom za arsenal , i to da igra u najjacoj ligi na svijetu !
gomez nema lijepe golove , ali ih ima po 20+ u sezoni !
to Persie nije imao u 5 sezona u koliko je u arsenalu ! malo ih je i retardirano porediti , kuzis jer Persie ima fenomenalan allround ucinak , njegovo ti je 15ak asistencija i 10tak golova po sezoni i po vokaciji je wide attacking player :bravo:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 14:16

Persija bi se moglo uzimati recimo kad bi Ribery napuštao klub.

A kad smo kod toga ja Gomeza ne bi dovodio! :( Moram to reč jer bi ispo papak da to ne priznam. Ne zato kaj ga ja nevolim, nego zbog tajminga, u ono vrijeme meni je primat bio golman , desni bek i desno krilo - čekalo se Bosingwu i Srnu, makar ja i onda ne bi imao ništa protv Rafinhe - tada Boateng i Beck ne dolaze u obzir.

I sad si zamislite da je došao Enke - ma to je uopće sada Tabu tema, a on je bio moj favorit :?
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva