Titan napisao:@Effe
Nisam ti htio odgovoriti na drugoj temi, pa ću ovdje.
Tamo se nisam izrazio na pravi način kada sam rekao da je Gladbach ekipa manje u Ligi prvaka za Nijemce. Ono što sam tamo zaboravio dodati je "još". Napreduju iz godine u godinu, a fali ima još 2-3 sezone da bi postali respektabilan tim za takmičenje kao što je Liga prvaka. Mogu oni proći, uz mnogo sreće i grupnu fazu (bili bi u 3 ili 4 potu?), tako da bi grupa sigurno bila jako teška. Treba vidjeti kako će Gladbach sljedećih sezona sastaviti igrački kadar jer im ide jedan od najboljih igrača (Kramer), tako da će biti zanimljiv prelazni rok kada je ova ekipa u pitanju. Fali tu još i evropskog iskustva, to neka stegnu kroz Evropsku ligu, a ne Ligu prvaka.
Sevilla je pokazala na kojem je nivou u Evropi Gladbach.

melodyne napisao:Problem je sto Favre nema kao mi 20 i kusur vrhunskih igraca. On ima mozda 15 dobrih. U sezoni u kojoj igraju Evropu to jednostavno nije dovoljno. Nakon sto su izgubili tamo kao da sam znao da ispadaju... Steta bas, kuci su ih nadigrali a dobijali su tako bezveze golove.

melodyne napisao:Problem je sto Favre nema kao mi 20 i kusur vrhunskih igraca. On ima mozda 15 dobrih. U sezoni u kojoj igraju Evropu to jednostavno nije dovoljno. Nakon sto su izgubili tamo kao da sam znao da ispadaju... Steta bas, kuci su ih nadigrali a dobijali su tako bezveze golove.

Max Eberl , Sports Director of Gladbach was spotted in A hotel in Gladbach with Hoffenheim Forward Kevin Volland and Werder Striker Franco Di Santo
Both who could be potential replacements for Max Kruse who will join Wolfsburg

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju