Murta napisao:Mislim da je Pep u odnosu na Juppa doveden da bi se povećao profil kluba, marketinški i reputacijski, a u tom zadatku je i najviše zakazao. Previše se ljudi sprda njime i Bayernom zadnje 2 godine.

effe__sa napisao:Murta napisao:Mislim da je Pep u odnosu na Juppa doveden da bi se povećao profil kluba, marketinški i reputacijski, a u tom zadatku je i najviše zakazao. Previše se ljudi sprda njime i Bayernom zadnje 2 godine.
Samo što kod ovog marketinški te moram ispraviti, tu pod njim jesmo dodatno napredovali....

Murta napisao:Bilo kakav publicitet je dobar publicitet?![]()
Teško je reći koliko je on tu zaslužan jer se Bayern sam potrudio otvoriti nove urede u SAD-u i Kini.

Murta napisao:Bilo kakav publicitet je dobar publicitet?![]()
Teško je reći koliko je on tu zaslužan jer se Bayern sam potrudio otvoriti nove urede u SAD-u i Kini.

luctl napisao:Jel ti mene stvarno zajebaš?
Pričamo o nekakvom opuštanju zar ne?
Pa kako će se netko opusitit ako nije niti osvojio?
Pogledaj 07/08, 05/06, 04/05.
luctl napisao:Pričamo o "neshvatljivom" padu u formi u drugom dijelu sezone, koji je po mnogima uzrokovan renim osvajanjem prvenstva. Ili su se možda tih "par" (khm više 10ak) tekmi dogodili u prvom dijelu prvenstva,
luctl napisao:Jesam ti naveo tri sezone gdje je Bayern osvojio titulu par kola prije kraja pa opet u preostalim kolima nema ispljugane tekme. Dakle to se jedino događa pod Pepom. Nije on kriv, krivi su navijači.
luctl napisao:edit: ostalih godina Bayo je usko osvajao BL ili nije osvajao.
anton 1983 napisao:Sad ću Vam pokazat zašto se meni uvijek sere nakon kritike na Pepov račun. Činjenica je da je Pep izgubio jako malo bitnih utakmica, može ih se nabrojiti na prste jedne ruke. Nije sad tu bitan broj, već nam je lakše kritizirati stvari kad se zna o kojim se utakmicama radi tj. koje su kritične.
anton 1983 napisao:Nisi morti razumio kaj sam napiso. Naravno da se nisu pogubile samo one tekme koje sam ja napiso, nego da su te diskutabilne. Naravno da se još pušilo, ali nebitnih tekmi. E sad iz tog popisa možda se može doći do zaključka za sisanje ovih tekmi koje sam ja reko, ali ako samo zasebno gledam poraz od Augsburga nakon kaj puknemo BL ili poraz od Citya a unatoč tome budemo prvi u skupini, onda iz rezultatske perspektive ti porazi nemaju težinu.
anton 1983 napisao:Ti si sad sa ovim potegnuo nešto drugo, a to je utjecaj tekmi iz BL na druga natjecanja i to se slažem da postoji. Zato i napisah:
luctl napisao:Logika je glupa jer te tekme moraju služiti kao uigravanja za jače (CL i eventualno Pokal), ako ti i ostali pojedinci ne mogu skapirati što je forma i kako se tempira, nisam ja kriv. Iz aviona se vidi da nogometu nikad prismrdili niste.
anton 1983 napisao::haha: E jebote, pa niko to ne negira
anton 1983 napisao:Naravno da te tekme, u biti taj naš pad u drugom djelu sezone (već dvije zaredom) je "neshvatljiv" i da je recimo poraz od BvB-a utjecao na poraz od Barce, dok za poraz od Reala stvarno ne znam kaj je bilo. Uglavnom kad izgubiš sa tako velikim rezultatom, a navodno si tako dobar ko mi onda se pitam, jel je triple sezona bila samo slučajnost i koliko je trener kriv a koliko igrači? Uglavnom kad te nabiju ja ne bi nabio prvenstveno trenera nego igrača. Bernatu bi zbog Barce glavu razbio, al opet Pep ga je doveo.
panda napisao:http://grup14.com/column/the-pep-episodes-ix-pep-guardiola-fc-bayern-munich-struggles-continue-german-media-contract-extension
luctl napisao:Sad znam da me trollaš.
luctl napisao:I onda se počneš izvalič da sve uspoređujem sa tripletom, pa ti opet navodim tri (3) sezone koje su više sličinije ovim Pepovim i u kojima nema tog pada.
luctl napisao:Ne moraš više niti pokušavati.
luctl napisao:Dakle želiš da uspoređujem sezonu u kojoj je liga osvojena i sezonu u kojoj nije?![]()
Živio ti meni.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost