Josep "Pep" Guardiola

Arhivirane teme...

Re: Josep "Pep" Guardiola

PostPostao/la Murta » 04 kol 2015, 19:17

Mislim da je Pep u odnosu na Juppa doveden da bi se povećao profil kluba, marketinški i reputacijski, a u tom zadatku je i najviše zakazao. Previše se ljudi sprda njime i Bayernom zadnje 2 godine.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 04 kol 2015, 19:58

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 04 kol 2015, 21:20

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1mJbC02BtFg[/youtube]

:hehe:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 04 kol 2015, 21:49

Murta napisao:Mislim da je Pep u odnosu na Juppa doveden da bi se povećao profil kluba, marketinški i reputacijski, a u tom zadatku je i najviše zakazao. Previše se ljudi sprda njime i Bayernom zadnje 2 godine.

Samo što kod ovog marketinški te moram ispraviti, tu pod njim jesmo dodatno napredovali.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 04 kol 2015, 21:56

effe__sa napisao:
Murta napisao:Mislim da je Pep u odnosu na Juppa doveden da bi se povećao profil kluba, marketinški i reputacijski, a u tom zadatku je i najviše zakazao. Previše se ljudi sprda njime i Bayernom zadnje 2 godine.

Samo što kod ovog marketinški te moram ispraviti, tu pod njim jesmo dodatno napredovali.... ;)

Bilo kakav publicitet je dobar publicitet? :mrgreen:

Teško je reći koliko je on tu zaslužan jer se Bayern sam potrudio otvoriti nove urede u SAD-u i Kini.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 04 kol 2015, 22:03

Murta napisao:Bilo kakav publicitet je dobar publicitet? :mrgreen:

Teško je reći koliko je on tu zaslužan jer se Bayern sam potrudio otvoriti nove urede u SAD-u i Kini.

Nemojmo se zavaravat. Pep je u trenutku kad je došao u Bayern praktički mogao birat klub u koji želi. A vjerojatno će moć i nagodinu kad/ako ode. Tako da reći da Pep nije pridonijeo popularnosti kluba ili privukao neke igrače bi bilo jako krivo po mom mišljenju jer ne može baš puno trenera birat klub između svih top klubova u svijetu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 04 kol 2015, 22:14

Murta napisao:Bilo kakav publicitet je dobar publicitet? :mrgreen:

U pravu si da je teško to tačno ocijeniti. I generalno kada ljudi počnu pričati Bayern Pepa najviše drži zbog marketinga, onda odmah znam i da se pretjeruje, jer Bayern i bez njega može na tom polju ogromne pare obrnuti, a i već je obrtao. U konačnici bitna je i atraktivnost ekipe i imena koja igraju, pa da ne govorimo sada i o drugim segmentima.

Samo gledaj, dovoljno je opet da oni svi koji vole Pepa i koji su ga npr dosta pratili u Barci te koji ga gotive zbog njegove pojave, kako šminkerske :D , tako gledajući i u drugom svjetlu (sve u svemu lik privlači pažnju), počnu više da prate Bayern, znači povećava se gledanost, klub je više u fokusu, više stranih medija i s više pažnje prati klub, onda to odmah sve klub diže i marketinški i reputacijski.
Samo Bayernu sportski uspjeh i reputacija kroz taj uspjeh treba naravno biti i dalje najbitnija. To je uvijek bio temelj kluba, jer i igrači su se dovodili da na terenu donesu uspjeh, a ne da donesu neki uspjeh izvan terena (marketinški itd).
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 07:27

luctl napisao:Jel ti mene stvarno zajebaš?

Pričamo o nekakvom opuštanju zar ne?

Pa kako će se netko opusitit ako nije niti osvojio?

Pogledaj 07/08, 05/06, 04/05.

Ne zajebavam? Ko priča o opuštanju? Možda ti, ja ne. Ja pričam o par diskutabilnih tekmii debilnom načinu kritiziranja.

Zašto bi uopće uspoređivali i smatrali da je taj način dobar za dokaz nećeg? Zašto se ne bi digli iznad toga i pametnije radili kritike, a ne na ciganski novinarski način?

Kak da ja nađem sezonu u kojoj smo osvojili triple ili 15 utakmica prije kraja prvenstvo pa nakon toga neš igralii ne opustili se bla bla bla, pa da smo nakon toga nešto napravili, kad se triple samo jednom dogodio.

Pa ajmo fakat više sjašit.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 05 kol 2015, 08:12

Pričamo o "neshvatljivom" padu u formi u drugom dijelu sezone, koji je po mnogima uzrokovan renim osvajanjem prvenstva. Ili su se možda tih "par" (khm više 10ak) tekmi dogodili u prvom dijelu prvenstva,

Jesam ti naveo tri sezone gdje je Bayern osvojio titulu par kola prije kraja pa opet u preostalim kolima nema ispljugane tekme. Dakle to se jedino događa pod Pepom. Nije on kriv, krivi su navijači.

edit: ostalih godina Bayo je usko osvajao BL ili nije osvajao.
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 08:25

luctl napisao:Pričamo o "neshvatljivom" padu u formi u drugom dijelu sezone, koji je po mnogima uzrokovan renim osvajanjem prvenstva. Ili su se možda tih "par" (khm više 10ak) tekmi dogodili u prvom dijelu prvenstva,

Ja ne pričam o tome. Zašto ti pričaš o tome?

luctl napisao:Jesam ti naveo tri sezone gdje je Bayern osvojio titulu par kola prije kraja pa opet u preostalim kolima nema ispljugane tekme. Dakle to se jedino događa pod Pepom. Nije on kriv, krivi su navijači.

Al zašto si to naveo?

Navedi još jedan period u Bayernovoj povijesti gdje se osvojio triple i gdje se 2 sezone poslije toga nije osvojila LP, možda se onda može nekakva paralela podvuć. A i ne znam u kojoj se to sezoni nakon osvajanje tripla osvojilo rano prvenstvo pa se kasnije nisu pušile tekme.

Prestani navodit! :D

luctl napisao:edit: ostalih godina Bayo je usko osvajao BL ili nije osvajao.

?

Ja recimo smatram da je Ancelotti trebao obraniti titulu LP ili bar jednu kantu uzet. Također smatram da Barca mora ponoviti triple. Također mislim da bi Chelsea ove godine trebao osvojiti LP. Ipak najveći favorit za osvajanje LP-a je Real i mislim da će oni.

E sad ako se nešto od gore navedenog nedogodi ne znam kako dalje....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 05 kol 2015, 08:40

Sad znam da me trollaš.

Krenimo redom.

anton 1983 napisao:Sad ću Vam pokazat zašto se meni uvijek sere nakon kritike na Pepov račun. Činjenica je da je Pep izgubio jako malo bitnih utakmica, može ih se nabrojiti na prste jedne ruke. Nije sad tu bitan broj, već nam je lakše kritizirati stvari kad se zna o kojim se utakmicama radi tj. koje su kritične.

Nakon ovog ide moj kvot s drugog foruma, pa onda ti:

anton 1983 napisao:Nisi morti razumio kaj sam napiso. Naravno da se nisu pogubile samo one tekme koje sam ja napiso, nego da su te diskutabilne. Naravno da se još pušilo, ali nebitnih tekmi. E sad iz tog popisa možda se može doći do zaključka za sisanje ovih tekmi koje sam ja reko, ali ako samo zasebno gledam poraz od Augsburga nakon kaj puknemo BL ili poraz od Citya a unatoč tome budemo prvi u skupini, onda iz rezultatske perspektive ti porazi nemaju težinu.

Pa sam ja napisao da tom logikom ni pobjeda protiv Rome (1:7) nije nešto bitna jer bi skupinu prošli i da smo popljugali 7:1, te sam povukao paralelu kako tekme u BL nakon osvajanja iste ipak imaju neku važnost jer održavaju daljnju formu i "prupremu" za LP, s čime si se i ti složio.

anton 1983 napisao:Ti si sad sa ovim potegnuo nešto drugo, a to je utjecaj tekmi iz BL na druga natjecanja i to se slažem da postoji. Zato i napisah:

Ili ako oćeš još dokaza:

luctl napisao:Logika je glupa jer te tekme moraju služiti kao uigravanja za jače (CL i eventualno Pokal), ako ti i ostali pojedinci ne mogu skapirati što je forma i kako se tempira, nisam ja kriv. Iz aviona se vidi da nogometu nikad prismrdili niste.

Na što ti odgovaraš:

anton 1983 napisao::haha: E jebote, pa niko to ne negira :lol:

I onda potvrda da pričamo o padu u drugom dijelu sezone:

anton 1983 napisao:Naravno da te tekme, u biti taj naš pad u drugom djelu sezone (već dvije zaredom) je "neshvatljiv" i da je recimo poraz od BvB-a utjecao na poraz od Barce, dok za poraz od Reala stvarno ne znam kaj je bilo. Uglavnom kad izgubiš sa tako velikim rezultatom, a navodno si tako dobar ko mi onda se pitam, jel je triple sezona bila samo slučajnost i koliko je trener kriv a koliko igrači? Uglavnom kad te nabiju ja ne bi nabio prvenstveno trenera nego igrača. Bernatu bi zbog Barce glavu razbio, al opet Pep ga je doveo.

I onda se počneš izvalič da sve uspoređujem sa tripletom, pa ti opet navodim tri (3) sezone koje su više sličinije ovim Pepovim i u kojima nema tog pada.

Ne moraš više niti pokušavati.
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 08:43

panda napisao:http://grup14.com/column/the-pep-episodes-ix-pep-guardiola-fc-bayern-munich-struggles-continue-german-media-contract-extension

Ovo je jako dobar text (bar meni). Nije kako bi se reklo kritičan, već se svodi na činjenice, bar u ovom djelu kojeg pokriva.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 09:26

luctl napisao:Sad znam da me trollaš.

Pa moram, jer moji citati koje si naveo, baš govore da te moram trollat i da si nejastan sa svojim nepotrebnim navodima. Tvoj cilj je kranje mutan i nedorečen.

luctl napisao:I onda se počneš izvalič da sve uspoređujem sa tripletom, pa ti opet navodim tri (3) sezone koje su više sličinije ovim Pepovim i u kojima nema tog pada.

I zašto bi to bilo izvlačenje, to je samo prijedlog. Ajmo sve uspoređivati sa sezonom prije. Zašto ne bi?

luctl napisao:Ne moraš više niti pokušavati.

Pokušavat kaj?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 05 kol 2015, 09:29

Dakle želiš da uspoređujem sezonu u kojoj je liga osvojena i sezonu u kojoj nije? :hehe:

Živio ti meni.
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 05 kol 2015, 09:34

luctl napisao:Dakle želiš da uspoređujem sezonu u kojoj je liga osvojena i sezonu u kojoj nije? :hehe:

Živio ti meni.

Ne. Želim da prestaneš :lol:

Želim da budeš pametniji od novinara i da ti primjer za bilo kakvu usporedbu ne bude glup i izlizan. Ne želim da povlačiš paralele di ih nema i želim da si kažeš da sve tekme u sezoni možeš spušit ako osvojiš trofej, jer na taj način može hodati po svijetu kao ponosan licemjer
Zadnja izmjena: anton 1983; 05 kol 2015, 09:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva