Miki napisao:Naravno da se očekuje, ali je veliko pitanje da li bi trener kakav je Benitez čak i to uspio.
A Klopp bi kao uspio.
Miki napisao:Ima itekako veze.
Nema. Nemaju apsolutno nikakve veze jedan s drugim. Drugi je par opanaka što ti tražiš neku vezu između njih da bi meni mogao predbaciti da imam dvostruke standarde zbog toga što smatram da je Benitez dobar trener, a Ancelotti nije (s tim da tu treba i primjetiti - ja uopće nisam niti napisao da je Benitez dobar trener)

Ali to je tvoj problem / iskompleksiranost ili štoveć.
Miki napisao:Obojica su osvajali više internacionalnih trofeja nego liga, mada je za mene Karlo svakako veći stručnjak. Bajern nikada nije pobijedio ekipu koju vodi Anćeloti i to je razlog više da ga cijenim.
A ja smatram da je špagetarski klošar, pa šta sad ?
Miki napisao:Ti je ignorišeš, kolega. Prvo si, zajedno sa Lamom, spočitavao Anćelotiju kako ne može biti dobar trener onaj koji je osvojio tako malo ligaških titula, a Benitez je po tom parametru čak i gori od Anćelotija i ti izjavljuješ kako se ne bi bunio da Rafa bude trener Bajerna. Takođe, Karlo ima više internacionalnih trofeja.
E i tu dolazimo do bitne stvari. Ne sjećam se točno za Lahma (iako mislim da ni on nije prigovarao za to), ali moji razlozi zašto ne bih želio Ancelottija na klupi uopće nisu njegovo slabo osvajanje nacionalnih titula. Apsolutno nikakve veze to nema s mojim protivljenjem za njega kao trenera Bayerna (tu dolazimo do one priče da si Benitez - Ancelotti uopće nisu povezani, već si ti vezu izmislio).
A i nadalje - ja uopće nisam rekao da se ne bih bunio kad bi Benitez bio trener Bayerna - ovo si si ti samo zamislio u svojoj malenoj glavici

Ja sam rekao da bi Benitez bio kud i kamo bolji izbor od Kloppa i samo davao usporedbu Benitezovih uspjeha sa Kloppovim s obzirom da na jednog svršavaš kao da je ponovno otkrio Ameriku, a drugog (koji je dokazano bolji) smatraš klošarem.
Miki napisao:Ovo su samo tvoja lupetanja bez realnog osnova.
Realni osnov jest Dortmundova sezona 2014/2015
Miki napisao:I ovo su tvoja lupetanja bez realnog osnova.

Opet, realni osnov za takvo nagađanje je Dortmundova sezona 2014/2015