PEP GUARDIOLA

Arhivirane teme...

Re: Ostaje li PEP?

PostPostao/la panda » 12 kol 2015, 14:24

Meni majke'm nije jasno odakle se stvorila tolika fama oko tog jebenog Kloppa :lol:

Prosječan trener i ništa više.

Benitez - 2 nacionalna prvenstva, 2 nacionalna kupa, 5 internacionalnih trofeja!
Klopp - 2 nacionalna prvenstva, 1 nacionalni kup

Ma mora da je je Jürgen koji je svoju ekipicu izbacio iz LP i ugurao u EL najbolja trenerčina na svijetu :haha: :haha: :haha: :haha:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 kol 2015, 16:49

panda napisao:Meni majke'm nije jasno odakle se stvorila tolika fama oko tog jebenog Kloppa :lol:

Benitez - 2 nacionalna prvenstva, 2 nacionalna kupa, 5 internacionalnih trofeja!

Ma mora da je je Jürgen koji je svoju ekipicu izbacio iz LP i ugurao u EL najbolja trenerčina na svijetu :haha: :haha: :haha: :haha:

Kada je Benitez posljednji put osvojio neku ligu? Izgleda da ga je uhvatio sindrom "Anćeloti". :haha: Ne voliš Anćelotija, a braniš Beniteza. Gdje je logika? #Dvostruki standardi. ;)

Klop nije imao priliku da vodi neki baš veliki klub. U Bajernu će, vjerovatno, dobiti takvu šansu.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 12 kol 2015, 18:43

Miki napisao:Kada je Benitez posljednji put osvojio neku ligu?

Kakve to veze ima ?
Ti si rekao da na ligu niti ne gledaš jer jer Bayern "dva koplja iznad svih" i da se osvajanje lige "očekuje".

Miki napisao:Izgleda da ga je uhvatio sindrom "Anćeloti". :haha: Ne voliš Anćelotija, a braniš Beniteza.

Tebi je jasno da Benitez sa Ancelottijem nema veze. Uostalom, ne volim Ancelottija zbog neke druge stvar :mig:

Miki napisao:Gdje je logika? #Dvostruki standardi. ;)

Logike ima, samo je ti odlučuješ ignorirati :a045:

Miki napisao:Klop nije imao priliku da vodi neki baš veliki klub.

Točno, jer da je imao, shvatio bi cijeli svijet da je čista prevara i ništa drugo.

Miki napisao:U Bajernu će, vjerovatno, dobiti takvu šansu.

I onda kad ne osvojimo niti ligu za koju ti više ni ne mariš, a ne kvalificiramo se niti za ligu prvaka, onda ćemo se ćut...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 kol 2015, 19:43

panda napisao:
Miki napisao:Kada je Benitez posljednji put osvojio neku ligu?

Kakve to veze ima ?
Ti si rekao da na ligu niti ne gledaš jer jer Bayern "dva koplja iznad svih" i da se osvajanje lige "očekuje".

Naravno da se očekuje, ali je veliko pitanje da li bi trener kakav je Benitez čak i to uspio.
panda napisao:
Miki napisao:Izgleda da ga je uhvatio sindrom "Anćeloti". :haha: Ne voliš Anćelotija, a braniš Beniteza.

Tebi je jasno da Benitez sa Ancelottijem nema veze. Uostalom, ne volim Ancelottija zbog neke druge stvar :mig:

Ima itekako veze. Obojica su osvajali više internacionalnih trofeja nego liga, mada je za mene Karlo svakako veći stručnjak. Bajern nikada nije pobijedio ekipu koju vodi Anćeloti i to je razlog više da ga cijenim.
panda napisao:
Miki napisao:Gdje je logika? #Dvostruki standardi. ;)

Logike ima, samo je ti odlučuješ ignorirati :a045:

Ti je ignorišeš, kolega. Prvo si, zajedno sa Lamom, spočitavao Anćelotiju kako ne može biti dobar trener onaj koji je osvojio tako malo ligaških titula, a Benitez je po tom parametru čak i gori od Anćelotija i ti izjavljuješ kako se ne bi bunio da Rafa bude trener Bajerna. Takođe, Karlo ima više internacionalnih trofeja. :bravo:

panda napisao:
Miki napisao:Klop nije imao priliku da vodi neki baš veliki klub.

Točno, jer da je imao, shvatio bi cijeli svijet da je čista prevara i ništa drugo.

Ovo su samo tvoja lupetanja bez realnog osnova. :bravo:
panda napisao:
Miki napisao:U Bajernu će, vjerovatno, dobiti takvu šansu.

I onda kad ne osvojimo niti ligu za koju ti više ni ne mariš, a ne kvalificiramo se niti za ligu prvaka, onda ćemo se ćut...

I ovo su tvoja lupetanja bez realnog osnova. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 12 kol 2015, 20:15

Miki napisao:Naravno da se očekuje, ali je veliko pitanje da li bi trener kakav je Benitez čak i to uspio.

A Klopp bi kao uspio.

:haha: :haha: :haha:

Miki napisao:Ima itekako veze.

Nema. Nemaju apsolutno nikakve veze jedan s drugim. Drugi je par opanaka što ti tražiš neku vezu između njih da bi meni mogao predbaciti da imam dvostruke standarde zbog toga što smatram da je Benitez dobar trener, a Ancelotti nije (s tim da tu treba i primjetiti - ja uopće nisam niti napisao da je Benitez dobar trener) :lol:

Ali to je tvoj problem / iskompleksiranost ili štoveć.

Miki napisao:Obojica su osvajali više internacionalnih trofeja nego liga, mada je za mene Karlo svakako veći stručnjak. Bajern nikada nije pobijedio ekipu koju vodi Anćeloti i to je razlog više da ga cijenim.

A ja smatram da je špagetarski klošar, pa šta sad ?

Miki napisao:Ti je ignorišeš, kolega. Prvo si, zajedno sa Lamom, spočitavao Anćelotiju kako ne može biti dobar trener onaj koji je osvojio tako malo ligaških titula, a Benitez je po tom parametru čak i gori od Anćelotija i ti izjavljuješ kako se ne bi bunio da Rafa bude trener Bajerna. Takođe, Karlo ima više internacionalnih trofeja. :bravo:

E i tu dolazimo do bitne stvari. Ne sjećam se točno za Lahma (iako mislim da ni on nije prigovarao za to), ali moji razlozi zašto ne bih želio Ancelottija na klupi uopće nisu njegovo slabo osvajanje nacionalnih titula. Apsolutno nikakve veze to nema s mojim protivljenjem za njega kao trenera Bayerna (tu dolazimo do one priče da si Benitez - Ancelotti uopće nisu povezani, već si ti vezu izmislio).

A i nadalje - ja uopće nisam rekao da se ne bih bunio kad bi Benitez bio trener Bayerna - ovo si si ti samo zamislio u svojoj malenoj glavici :mig:

Ja sam rekao da bi Benitez bio kud i kamo bolji izbor od Kloppa i samo davao usporedbu Benitezovih uspjeha sa Kloppovim s obzirom da na jednog svršavaš kao da je ponovno otkrio Ameriku, a drugog (koji je dokazano bolji) smatraš klošarem.

Miki napisao:Ovo su samo tvoja lupetanja bez realnog osnova. :bravo:

Realni osnov jest Dortmundova sezona 2014/2015

Miki napisao:I ovo su tvoja lupetanja bez realnog osnova. :bravo:

Opet, realni osnov za takvo nagađanje je Dortmundova sezona 2014/2015 :a045:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 kol 2015, 20:24

panda napisao:
Miki napisao:Naravno da se očekuje, ali je veliko pitanje da li bi trener kakav je Benitez čak i to uspio.

A Klopp bi kao uspio.

:haha: :haha: :haha:

Kad je uspio 2 puta uzastopno da bude prvak sa Borusijom pored daleko jačeg Bajerna, ne vidim razlog zašto to ne bi uspio sa Bajernom koji je na svakom polju jači od bilo kog konkurenta u BL?! Ne postoji nijedan jak argument protiv. :bravo:
panda napisao:
Miki napisao:Ima itekako veze.

Nema. Nemaju apsolutno nikakve veze jedan s drugim. Drugi je par opanaka što ti tražiš neku vezu između njih da bi meni mogao predbaciti da imam dvostruke standarde zbog toga što smatram da je Benitez dobar trener, a Ancelotti nije (s tim da tu treba i primjetiti - ja uopće nisam niti napisao da je Benitez dobar trener) :lol:

Ali to je tvoj problem / iskompleksiranost ili štoveć.

Ti si napisao da bi više volio da vidiš raspalog Rafu ili još goreg Manćinija u Minhenu nego Klopa. To bi poželio samo mazohista.

panda napisao:
Miki napisao:Ti je ignorišeš, kolega. Prvo si, zajedno sa Lamom, spočitavao Anćelotiju kako ne može biti dobar trener onaj koji je osvojio tako malo ligaških titula, a Benitez je po tom parametru čak i gori od Anćelotija i ti izjavljuješ kako se ne bi bunio da Rafa bude trener Bajerna. Takođe, Karlo ima više internacionalnih trofeja. :bravo:

E i tu dolazimo do bitne stvari. Ne sjećam se točno za Lahma (iako mislim da ni on nije prigovarao za to), ali moji razlozi zašto ne bih želio Ancelottija na klupi uopće nisu njegovo slabo osvajanje nacionalnih titula. Apsolutno nikakve veze to nema s mojim protivljenjem za njega kao trenera Bayerna (tu dolazimo do one priče da si Benitez - Ancelotti uopće nisu povezani, već si ti vezu izmislio).

Lam je najveći Anćelotijev hejter na ovom forumu. Takođe, ti si apsolutno protiv Anćelotija na klupi Bajerna zbog manjka nacionalnih titula, ali bi zato volio prije da vidiš Rafu koji ima isti problem kao Anćeloti nego Klopa koji je sa daleko slabijim timom 2 puta bio šampion BL, a kraće je u trenerskim vodama nego Benitez. Čudna logika. :roll:

panda napisao:
Miki napisao:Ovo su samo tvoja lupetanja bez realnog osnova. :bravo:

Realni osnov jest Dortmundova sezona 2014/2015

Jedna vrlo loša sezona se desila i Gvardioli u Barseloni 2011/2012. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 12 kol 2015, 20:30

Miki napisao:Kad je uspio 2 puta uzastopno da bude prvak sa Borusijom pored daleko jačeg Bajerna, ne vidim razlog zašto to ne bi uspio sa Bajernom koji je na svakom polju jači od bilo kog konkurenta u BL?! Ne postoji nijedan jak argument protiv. :bravo:

"I ovo su tvoja lupetanja bez realnog osnova. :bravo: "

Miki napisao:Ti si napisao da bi više volio da vidiš raspalog Rafu ili još goreg Manćinija u Minhenu nego Klopa. To bi poželio samo mazohista.

Isto vrijedi i za Kloppa :a045:

Miki napisao:Takođe, ti si apsolutno protiv Anćelotija na klupi Bajerna zbog manjka nacionalnih titula,

Ponavljam, ovo uopće nije istina. Ovo si ti upravo sada izmislio. Njegov (ne)dostatak nacionalnih titula u CVu uopće nije razlog zašto ga ne bi htio vidjeti na klupi Bayerna.

Miki napisao:ali bi zato volio prije da vidiš Rafu koji ima isti problem kao Anćeloti nego Klopa koji je sa daleko slabijim timom 2 puta bio šampion BL, a kraće je u trenerskim vodama nego Benitez. Čudna logika. :roll:

Ponavljam Miki, OPET IZMIŠLJAŠ.
Ja sam rekao da smatram da Klopp nije ništa bolji od Beniteza. To ne znači da bi zato volio vidjeti dotičnog na klupi Bayerna.
Treba znati čitati sa razumijevanjem ...
Uostalom, Klopp je u trenerskim vodama 14 godina, to baš i nije malo ...

Miki napisao:Jedna vrlo loša sezona se desila i Gvardioli u Barseloni 2011/2012. :bravo:

I tu se vraćamo na onu raspravu od prije nekoliko dana.

KATASTROFALNA SEZONA!
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 kol 2015, 20:56

panda napisao:
Miki napisao:Od kud toliki animozitet prema Klopu? U najmanju ruku kao da se radi o Benitezu ili Manćiniju. :roll:

obojica bi bilo barem duplo bolji izbor od dotičnog :lol:

Ovo si ti napisao. Benitez i Manćini su ti "duplo bolji" izbor od Klopa. Objasni ovu genijalnu izjavu. :hehe:

panda napisao:
Miki napisao:Ti si napisao da bi više volio da vidiš raspalog Rafu ili još goreg Manćinija u Minhenu nego Klopa. To bi poželio samo mazohista.

Isto vrijedi i za Kloppa :a045:

To je tvoje mišljenje sa kojim se, skoro sam siguran, ne bi složio veći dio forumaša. Uostalom, i neke poznate ličnosti u Njemačkoj su izjavile da bi Klop i Bajern bili vrlo zanimljiv i dobar spoj. Ispade da niko nema pojma osim tebe. :bravo:

panda napisao:
Miki napisao:Jedna vrlo loša sezona se desila i Gvardioli u Barseloni 2011/2012. :bravo:

I tu se vraćamo na onu raspravu od prije nekoliko dana.

KATASTROFALNA SEZONA!

Za Barselonine apetite komotno se može nazvati i katastrofalnom sezonom. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 12 kol 2015, 21:06

Miki napisao:Ovo si ti napisao. Benitez i Mančini su ti "duplo bolji" treneri od Klopa. Objasni ovu genijalnu izjavu. :hehe:

Objasni gdje tu piše da bi ja želio Beniteza kao trenera...

Miki napisao:To je tvoje mišljenje sa kojim se, skoro sam siguran, ne bi složio veći dio forumaša.

I šta sad ?
Nisam ovdje da tražim suglasnost sa drugima već da raspravljam.

Miki napisao:Uostlaom, i neke poznate ličnosti u Njemačkoj su izjavile da bi Klop i Bajern bili vrlo zanimljiv i dobar spoj.

To se prije 20 godina pričalo i za velikog Ottoja :a045:

Miki napisao:Ispade da niko nema pojma osim tebe. :bravo:

Your words, not mine.

Miki napisao:Za Barselonine apetite komotno se može nazvati i katastrofalnom sezonom. :bravo:

Kao i za Dortmundove :bravo:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 kol 2015, 21:32

panda napisao:
Miki napisao:Ovo si ti napisao. Benitez i Mančini su ti "duplo bolji" treneri od Klopa. Objasni ovu genijalnu izjavu. :hehe:

Ja ne mogu da vjerujem da neko može Manćinija smatrati boljim trenerom od Klopa, a ni Beniteza.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 12 kol 2015, 21:35

A ja ne mogu vjerovati da netko Kloppa smatra trenerskom veličinom.
Pa šta sad.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 12 kol 2015, 21:53

panda napisao:KATASTROFALNA SEZONA!

Aber warum?

Zasto je ispao sa Mainzom 2006/07 nakon onakve dve sezone u Bundesligi? Zasto nije uspeo da se vrati odma u prvu ligu sa njima?

Panda hoce da kaze da Klopp nije trener na duge staze...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 kol 2015, 13:32

Da sam pep roknul bi ovaj startelf :D

...........LEWA.......
MULLER........ROBBEN

..........GOTZE........
.....VIDAL......THIAGO...

ALABA-BENATIA-BOA-LAHM

...........NEUER...........
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Smežurani Lulek » 14 kol 2015, 21:37

panda napisao:Meni majke'm nije jasno odakle se stvorila tolika fama oko tog jebenog Kloppa :lol:

Prosječan trener?? Sad si se posral na kubik...Zato ga traži "pola Europe".Klopp je odličan trener.Loša sezona u BVB-u ide na dušu igračima.Gledao sam prošle sezone barem 20 utakmica BVB-a.Mene bi bilo sram da primam milje na račun a da neću ni potrčati kak spada.Imali su velikih problema sa ozljedama i obrana je bila očaj.Nije imao koga staviti u obranu.Grk Zorba i Subotić.Stoperski par za FK Voždovac...
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la panda » 14 kol 2015, 21:50

Smežurani Lulek napisao:zato ga traži "pola Europe".

To ga i dalje ne čini dobrim trenerom. Jedno vrijeme su i Balotelli i Carroll bili na veliko traži - to ne znači da su dobri igrači :a045:

Smežurani Lulek napisao:Klopp je odličan trener.

We'll have to agree to disagree.

Smežurani Lulek napisao:Loša sezona u BVB-u ide na dušu igračima.

On je bio zadužen za te igrače ergo loša sezona ide njemu na "dušu".

Smežurani Lulek napisao:Imali su velikih problema sa ozljedama i obrana je bila očaj.

To smo već ustanovili da nije istina.
2013/2014 su imali XYZ puta više problema sa ozljedama i završili DRUGI!

Smežurani Lulek napisao:Nije imao koga staviti u obranu.Grk Zorba i Subotić.Stoperski par za FK Voždovac...

Ili drugim riječima - Klopp je loš trener.
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva