Murta napisao:Ne kužim šta je ljudima lijepo oko ovog rezervnog dresa reprezentacije, pa to je prvi dres i plavi photoshop filtar.
CroSports @CroSports_
'Sport' claim Real Madrid interest in Brozovic. Realistic? Maybe not, but funny how many couldn't spot his value/potential at Dinamo Zagreb.

cruz napisao:ma ne, svak ima svoje mišljenje sve ok. Nego mi se gadi kada vidim anonimce u reprezentaciji, ili neke kvazi igrače koje treba prodati. Zašto???
Po meni je bezobrazno izbaciti Lovrena i pozvati nekog Caletu-Cara! Tko si ti da izbacuješ Lovrena!?
Posebno mi kopaju oči čop, rog i antolić? ne mogu shvatiti poziv takvih igrača a izostaviti Miju Caktaša, Pašalića, Eduarda, pa kad već forsiraš mlade onda bar stavi Balića
Ok, pričamo o igračima koji nadam se neće ni zaigrati na EP, ali opet teško je gledati kako jedan mafijaš bez stida radi šta želi i javnost mu odobrava

Murta napisao:cruz napisao:ma ne, svak ima svoje mišljenje sve ok. Nego mi se gadi kada vidim anonimce u reprezentaciji, ili neke kvazi igrače koje treba prodati. Zašto???
Po meni je bezobrazno izbaciti Lovrena i pozvati nekog Caletu-Cara! Tko si ti da izbacuješ Lovrena!?
Posebno mi kopaju oči čop, rog i antolić? ne mogu shvatiti poziv takvih igrača a izostaviti Miju Caktaša, Pašalića, Eduarda, pa kad već forsiraš mlade onda bar stavi Balića
Ok, pričamo o igračima koji nadam se neće ni zaigrati na EP, ali opet teško je gledati kako jedan mafijaš bez stida radi šta želi i javnost mu odobrava
Balić nije odigrao niti jednu utakmicu otkad je došao u Udinese, Pašalić je ozlijeđen, oni nisu niti ne mogu biti u konkurenciji. Caktaš je razuman kandidat, pitanje je bolji ili lošiji od Antolića ili Roga, ali može biti u konkurenciji.
Lovrena nema jer je Čačić idiot koji mu se ne želi ispričati, a ne zato jer je tu netko umjesto njega.

a šta je s Domagojem "Jacky" Vidom, Darijom "Heinekenom" Srnom i ostalima?

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 12 gostiju