Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la Murta » 28 ožu 2016, 10:20

Ne kužim šta je ljudima lijepo oko ovog rezervnog dresa reprezentacije, pa to je prvi dres i plavi photoshop filtar. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 28 ožu 2016, 13:09

Murta napisao:Ne kužim šta je ljudima lijepo oko ovog rezervnog dresa reprezentacije, pa to je prvi dres i plavi photoshop filtar. :neee:

Meni je opčenito lep dres. Po mom ukusu, mi već jako dugo nismo imali lijep dres niti prvi nit zamjenski.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 svi 2016, 14:35

CroSports ‏@CroSports_
'Sport' claim Real Madrid interest in Brozovic. Realistic? Maybe not, but funny how many couldn't spot his value/potential at Dinamo Zagreb.

:smile30: :smile30:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 16 svi 2016, 16:04

Slika

mamićevo ruganje hrvatskom nogometu nema kraja :sick:

čop? antolić? rog? car? schildenfeld? livaković?

boga ti ko je ovdje lud?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 16 svi 2016, 17:02

Ajde reci koga bi ti vodio umjesto njih. Meni je tu samo Livaković padobranac, ali on je golman u21 pa to razumijem. Ionako će biti prekrižen.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 16 svi 2016, 19:34

Moje mišljenje je ovakvo:
- Livaković - budućnost reprezentacije, nek bude u kampu, onda ga prekrižiti, ako se dogodi da se netko od prva tri ozlijedi, može kao 3. golman. Nemamo boljeg osim Kresića koji je, koliko znam, prekrižio reprezentaciju.
- Schildenfeld - nije odigrao jesen, standardan na proljeće, isksusan, dobro odigrao 2012., i ja bi ga vodio prije nego Leškovića. Nažalost nema Lovrena.
- Car - standardan u RBS-u u boljoj momčadi nego HNL-ovske, ja bi ga vodio ČAK I DA JE LOVREN tu, još jedna budućnost. Neću se praviti da znam puno o njemu, ali kad je standardan u RBS i igra u u21 momčadi od 18. godine, mora nešto vrijediti.
- Antolić - očekujem da će biti prekrižen, rezervna opcija u sredini, druge opcije su 30-godišnji debitant Brezovec i Močinić koji je stalno ozlijeđen. Nemam problema s tim da ga se vodi kao 23. igrača, ali svaka minuta koju odigra je previše.
- Rog - realno tu nema mjesta, očekujem da će biti prekrižen. Opcija za budućnost, ali ne treba dodatno povjerenje kao Car jer svi znaju za njega i konkurencija mu je jako duboka za razliku od obrambene.
- Čop - napadači su nam nažalost govna (osim prvih, mislim na pool izbora iz kojeg je izašao Čop) i on mora ići na pripreme, ali ne smije igrati ako svi budu zdravi. Ako ne budu, e jebiga, onda Čop nažalost mora na EP jer nemreš vodit samo 2 napadača.

Ja sam čak bi rekao da sam ugodno iznenađen razumnošću popisa i da sam se bojao da će Čačić raditi sranja. Npr. ugodno me iznenadio što nije ignorirao Jedvaja i što nema Šimunovića. Jedini pravi izostanak je Pašalić koji nije igrao od 2. mjeseca zbog problema s leđima.
Ako bude vodio Antolića, Roga ili Čopa bez ozljeda prvotimaca, onda neću biti zadovoljan. Onda ću prvi kritizirati.

Širi kadar je dobar. Vlašić je premlad (Ćorić bi trebao biti prekrižen ili 23., realno, a on je ispod Ćorićeve razine i po statistici i po dojmu), očito se Čačiću ne sviđaju opcije na lijevom beku (re: Milić, Leovac) niti su mu se ikada sviđale. Iskreno, niti meni, ja bi uvijek radije stavio Jedvaja, Vrsaljka ili Strinića lijevo nego nekog od te dvojice.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 16 svi 2016, 19:41

Nemoj me krivo shvatiti, Čačić je i dalje grozan trener, klaun i poslušnik, što će se (ovo klaun) pokazati na EP, ali se s popisom slažem (osim naravno svađe s Lovrenom).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 17 svi 2016, 07:24

ma ne, svak ima svoje mišljenje sve ok. Nego mi se gadi kada vidim anonimce u reprezentaciji, ili neke kvazi igrače koje treba prodati. Zašto???
Kad se samo sjetim Zelenike 2014. :doh:

Po meni je bezobrazno izbaciti Lovrena i pozvati nekog Caletu-Cara! Tko si ti da izbacuješ Lovrena!?
Posebno mi kopaju oči čop, rog i antolić? ne mogu shvatiti poziv takvih igrača a izostaviti Miju Caktaša, Pašalića, Eduarda, pa kad već forsiraš mlade onda bar stavi Balića

Ok, pričamo o igračima koji nadam se neće ni zaigrati na EP, ali opet teško je gledati kako jedan mafijaš bez stida radi šta želi i javnost mu odobrava
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 17 svi 2016, 07:48

cruz napisao:ma ne, svak ima svoje mišljenje sve ok. Nego mi se gadi kada vidim anonimce u reprezentaciji, ili neke kvazi igrače koje treba prodati. Zašto???

Po meni je bezobrazno izbaciti Lovrena i pozvati nekog Caletu-Cara! Tko si ti da izbacuješ Lovrena!?
Posebno mi kopaju oči čop, rog i antolić? ne mogu shvatiti poziv takvih igrača a izostaviti Miju Caktaša, Pašalića, Eduarda, pa kad već forsiraš mlade onda bar stavi Balića

Ok, pričamo o igračima koji nadam se neće ni zaigrati na EP, ali opet teško je gledati kako jedan mafijaš bez stida radi šta želi i javnost mu odobrava

Balić nije odigrao niti jednu utakmicu otkad je došao u Udinese, Pašalić je ozlijeđen, oni nisu niti ne mogu biti u konkurenciji. Caktaš je razuman kandidat, pitanje je bolji ili lošiji od Antolića ili Roga, ali može biti u konkurenciji.

Lovrena nema jer je Čačić idiot koji mu se ne želi ispričati, a ne zato jer je tu netko umjesto njega.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 17 svi 2016, 08:44

Murta napisao:
cruz napisao:ma ne, svak ima svoje mišljenje sve ok. Nego mi se gadi kada vidim anonimce u reprezentaciji, ili neke kvazi igrače koje treba prodati. Zašto???

Balić nije odigrao niti jednu utakmicu otkad je došao u Udinese, Pašalić je ozlijeđen, oni nisu niti ne mogu biti u konkurenciji. Caktaš je razuman kandidat, pitanje je bolji ili lošiji od Antolića ili Roga, ali može biti u konkurenciji.

Lovrena nema jer je Čačić idiot koji mu se ne želi ispričati, a ne zato jer je tu netko umjesto njega.

Ne moraš se odmah za Balića hvatati :) njega navedoh u smislu mladih nada.. mogao je onda i Brekala povesti, ali ne - njega je uspio prodati prije EP.

Caktaš je po meni ispred i antolića i roga, potrebniji reprezentaciji.
ali, antolić i rog!???? :roll: rog te jebo mamiću :haha:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 27 svi 2016, 21:43

Vratio se baš s tekme.
Majko mila koje sranje.
Ovu utakmicu najbolje opisuje švapska riječ Grottenkick.

Još najporažavajuća činjenica je da nisu uspjeli niti cijeli stadion ispunit.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la cruz » 07 lip 2016, 08:06

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 lip 2016, 07:55

Ako dobijemo Češku i osiguramo prolaz, odlučio sam da ću dečke odvesti da se napijemo - u glavu će Čačić u utorak novinarima u Deauvilleu

:smajl010:

prvo ti pajdo dobij čehe.. što će biti dovoljno zajebano

Ma, od dva piva svi ćemo se skupa napiti - dodao je izbornik.

:haha: a šta je s Domagojem "Jacky" Vidom, Darijom "Heinekenom" Srnom i ostalima? :hehe:

Ovo nije baš toliko smiješna izjava. bila bi smiješna da ju je izjavio Cico "Gemištec" Kranjčar :smile10:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 15 lip 2016, 08:12

Bez nekog navijačkog ludila, ili hvalisanje svoga, mogu reći da smo do sada uz Talijane najviše pokazali u prvoj tekmi, prvom krugu.

Svi znamo kritizirat i seruckat, no niko nezna pohvalit, a pohvalu svakako zaslužuje Čačić jer nikad otkako ja pratim nogomet nismo izgledali tak moćno na otvaranju eura.

Ispočetka mi je bilo čudno i gledao sam WTF kad su u igri bili Badelj na zadnjem veznom i Broz na krilu, no pokazalo se to kao pogodak i ja mu čestitam na tome.

Treba pobjedit Čehe i otić u drugi krug di već nismo bili 8 godina, uzevši u obzir i SP, još tamo od Austrije.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 20 lip 2016, 12:36

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja