Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Arhivirane teme...

Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Je, Bayern će osvojiti Meisterschaft
9
50%
Može bolje, može gore
4
22%
Nije, Bayern će ponovno ostati bez ijednog naslova, a možda neće ni u LP
5
28%

Ukupno glasova : 18

Re: Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

PostPostao/la I_Love_Bayern » 15 pro 2009, 14:17

bavarac napisao:...svakom loncu poklopac mora Tun biti....

BRAVO.... to je poenta cijele ove rasprave... :mrgreen:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 15 pro 2009, 14:54

anton 1983 napisao:

Pa doleti do ZG :D Neznam ja di ti živiš! 8-)

U metropoli zvanoj Široki Brijeg :D a bio sam u ZG ima mjesec dana...kad opet odem javim se :bravo:

anton 1983 napisao:Nije to baš tak - ove godine tu je Gomez ŠPEK! 8-) I to je veliki napredak nasprem Tonija - Mi prošle sezone uopće Poldija nismo imali, već je tu sad Olić! Tymo je došo! I nije isto imat Riberya i Robbena ili samo jednog. I negledam ja to uopće tak jer nemrem tak gledat kad još sezona nije tolko otišla dalje - ti mešaš kruške i jabuke. Recimo ove sezone je Schweini bolji neg prošle i igra drugu poziciju, također je i buyten bolji, dok je recimo Bommel lošiji itd....

Nama je prošle sezone ekipa bila limitirana šta se tiće daljeg prolaska od 1/4 finala s tim da nam je falilo previše BITNIH igrača. To je ono kaj oču reč - mi u tekmi sa Barcom nismo imali, KLOSEA koji je prošle sezone razaro, Lucia, Lahma i mislim da nije igro ZE il još neko, nesečam se točno....Mi smo prošlo ljeto uložili ništa a ove sezone smo ipak doveli 4 ŠPEK BRUTALA pojačanja i zbljuvali PK novaca!

I meni je jasTno kristalno jasTno da se Bayern prošle sezone bruko, al isto ti tak shvati da se je i ove - ti koda se nesečaš BordoXa i nekih tekmi u BL. I nemreš reč da nas Bordox doma nije ubio - pa imali smo samo jedan udarac na gol i to je sramota!!!!

ajd molim te pogledaj samo bordeaux ove sezone kako razvaljuju, najjači u francuskoj, a i u europi su među boljima...a mi smo sa njima igrali ravnopravno obe tekme samo nismo imali sreće, oni su münchenu dva ili tri puta opucali po golu i dva gola, najmanje i mi smo toliko puta opucali....što se tiče sastava ja ti kažem jedina razlika je robben, golmani isit, obran bolja prošle godine, sredina jednaka, napad bolji sada...a što se tiče govoriš van buyten i svinja bolji ove godine možda je to zato što je van gaal njih možda boljim napravio ove sezone jer ih bolje trenira ;) znači klinsi nije znao dobro njihov potencijal iskoristiti.

anton 1983 napisao:
Joj daj ne drišči, reko je da LP nemremo očekivat odmah te da tak neki pothvat moremo tek za 2-3 godine očekivat! ;)

može biti.... :lol: ;)
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 15 pro 2009, 15:06

bavarac@

znači po tebi je bolje nek se igra napadački pa nema veze iako se bodovi prospnu samo nek se igra fin nogomet...mislim, ja gledam igru ove sezone i prošle pa tu je meni ogromna razlika, prošle sezone je bilo kao da je netko djecu na travnjak pustio, i ti čuvaj tog ti tog, igrajte se malo, nabijajte loptu i sigurno ćemo pobijediti.....nogomet je rat gdje treba biti ful koncentriran taktički sve u detaljno razrađeno, a to ja vidim kod gaala, rezultata još nema jer on goni svoju taktiku pa makar išao glavom kroz zid-to je to što vi ne volite kod nejag a meni se sviđa, on će sam sebi sastavit ekipu uz pomoć uprave i kad je sastavi ta ekipa će razarati....znaći igrači koji se njemu sviđaju a tu su sada trenutno će biti otpušteni i dovedeni koje on smatra da će bit pojačanja-i ja njemu tu vjerujem, on je doveden kao stručnjak a ne bavarac anton ili effe 23, i treba čovjeku dati povjerenje, a na kraju sezone se zbrajaju rezultati....

kod klinsmana ja nisam vidio igru koja je zadovoljavala velik klub, on je ful neozbiljan trener...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la I_Love_Bayern » 15 pro 2009, 16:10

Speedy napisao:Intervju s Nerlingerom

BILD: Koliko je van Gaal bio blizu otkaza?

Nerlinger: Gaal nam je dao naslutiti, da će prvih 8 tjedana biti jako teški. Problem je bio što su se loše igre nastavile i nakon tih 8 tjedana. Teško se nositi sa takvom situacijom kada si klub poput Bayerna – pogotovo kada je iza nas sezona u kojoj nam nije išlo baš optimalno. Uvijek smo bili uvjereni da se filozofija Louisa van Gaala slaže sa filozofijom Bayerna. Sada smo na dobrom putu i jako sam optimističan da će se na kraju sve poklopiti.

BILD: Što bi se dogodilo da rezultati nisu krenuli na bolje?

Nerlinger: Moja želja je da se u budućnosti sa imenom sportskog direktora Bayerna Christianom Nerlingerom povezuje izraz: KONTINUITET. To znači: kada se odlučimo za određenog trenera, da budemo uz njega i kada nam ide loše.
BILD: Da li će van Gaal već na zimu dobiti igrače koje on eventualno želi?

Nerlinger: Ne planiramo dovoditi igrače na zimu. Ali ako se pod nove igrače računaju igrači iz našeg mladog pogona, onda moram reći: biti će najvjerojatnije pojačanja. Mladi igrači u Bayernu sada imaju veću šansu, jer van Gaal voli koristiti i davati prilike mladim igračima (Muller, Badstuber).

Mislim da je Nerlinger sve fino objasnio sto se tice Van Gaala u Bayernu, tako da ova tema moze pod kljuc, nema dalje...... :mrgreen:

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TulE » 15 pro 2009, 18:04

JEL SAD RAZUMIJETE RAZLIKU IZMEĐU rezultata I REZULTATA?!?!?!

Antone bas tako. Pricekaj da vidimo koje ce rezultate LvG postici ;)
Rezultati se gledaju na kraju sezone, a ne nakon mjesec-dva.

Nismo ispali iz kupa.
U ligi prvaka smo.
Samo dva boda bjezi vodeci u BL.
U svemu se takmicimo

Za sada je ovo vrlo dobar REZULTAT :zivio:
TulE

PostPostao/la bavarac » 16 pro 2009, 11:08

Effenberg23 napisao:bavarac@

znači po tebi je bolje nek se igra napadački pa nema veze iako se bodovi prospnu samo nek se igra fin nogomet...mislim, ja gledam igru ove sezone i prošle pa tu je meni ogromna razlika, prošle sezone je bilo kao da je netko djecu na travnjak pustio, i ti čuvaj tog ti tog, igrajte se malo, nabijajte loptu i sigurno ćemo pobijediti.....nogomet je rat gdje treba biti ful koncentriran taktički sve u detaljno razrađeno, a to ja vidim kod gaala, rezultata još nema jer on goni svoju taktiku pa makar išao glavom kroz zid-to je to što vi ne volite kod nejag a meni se sviđa, on će sam sebi sastavit ekipu uz pomoć uprave i kad je sastavi ta ekipa će razarati....znaći igrači koji se njemu sviđaju a tu su sada trenutno će biti otpušteni i dovedeni koje on smatra da će bit pojačanja-i ja njemu tu vjerujem, on je doveden kao stručnjak a ne bavarac anton ili effe 23, i treba čovjeku dati povjerenje, a na kraju sezone se zbrajaju rezultati....

kod klinsmana ja nisam vidio igru koja je zadovoljavala velik klub, on je ful neozbiljan trener...

:bravo: ...to se zove post sa glavom i repom....jeste...i ja sam svjestan da Gaal pno taktizira i najprije mu je bitno da ne primi gol....i to sve štima...ali što kad primiš u nezgodno vrijeme a malo vremena ti je ostalo da zabiješ dva gola....kaj onda.... :?: ....zasad sve ide prema boljem....kod Klinsamana se vidjela ta neozbiljnst...ali je bio pravi motivator,minusi - taktička nedisciplina,neznanje o taktici...12 igrač je bio ponekad....kod njegovog angažmana smo pokušali stvorit našeg Guardiolu....da Bayern igra atraktivno,lijepo i učinkovito...nažalost nije prošlo.....svi znamo zakaj....morao je pasti.....jer je visila LP-a....da smo mi osigurali prva tri sa Klinsmanom prošle godine nebi mi ni išli po Gaala...ali što je tu je....

Sad igramo bunkeraški,disciplinirano,gnojno,liverpolski,kak god da kažeš nisi pogriješio... :mrgreen: ...to se meni nesviđa...ta vrsta trenera...i dok god nam ne donese Lp-a kao Benitez Liverpoolu ,ja ću bit protiv njega,njegovog razmišljanja,taktike,svega....sam što je razliga između Beniteza i Gaala što Bayern neće njega držat na klupi da 5sezona ne osvoji državno prvenstvo kao što je to slučaj u Liverpoolu..... :lol: :lol: :lol:

evo reći ću to ovako...ako ima gori trener za mene od Gaala da trenira Bayern onda je to Benitez.....

ili ovako....kaj sad da Gaal na ljeto proda Tyma....a produži Bommmelu ugovor....kaj bi rekao na to.... :?: ...o tome ti ja pričam....on ima nekih svojih mušica da je to za popizdit..... :twisted: ....a tvrdoglav je u tri....pi...materine.... :cry:

:D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 pro 2009, 18:02

Tune moj dragi, jel ti Van Gaal danas imalo blizi srcu??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la ankujund » 20 pro 2009, 00:58

bavarac napisao:Sad igramo bunkeraški,disciplinirano,gnojno,liverpolski,kak god da kažeš nisi pogriješio...

da bog da mi uvik imali bunkerasku ekipu koja daje 5 golova po utakmici...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:06

I_Love_Bayern napisao:Tune moj dragi, jel ti Van Gaal danas imalo blizi srcu??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da al još uvijek je na testiranju i to mora bit još bolje kako je on i sam reko prije nego postane pravi izbor!
8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 pro 2009, 10:11

anton 1983 napisao:
I_Love_Bayern napisao:Tune moj dragi, jel ti Van Gaal danas imalo blizi srcu??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da al još uvijek je na testiranju i to mora bit još bolje kako je on i sam reko prije nego postane pravi izbor!
8-)

Pa dobro, svi mi zelimo da budemo jos bolji, to je logicno. "Proces" jos traje....

Al opet, mislim da je Gaal dokazao da zna sta radi i da je konacno zasluzio da skines to "R.I.P." sa avatara....stvarno je to ruzno od jednog navijaca Bayerna da se tako odnosi prema svom treneru koji u zadnjih 10 utakmica ne zna za poraz.......

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:17

I_Love_Bayern napisao:Al opet, mislim da je Gaal dokazao da zna sta radi i da je konacno zasluzio da skines to "R.I.P." sa avatara....stvarno je to ruzno od jednog navijaca Bayerna da se tako odnosi prema svom treneru koji u zadnjih 10 utakmica ne zna za poraz.......

Krivo misliš jer ja nezaboravljam neke stvari tako brzo - možda ti nisi svjestan činjenice i brzo zaboravljaš neke stvari, al mi smo bili 2. u skupini i 3. smo u prvenstvu. Sada naravno sve to super izgleda zbog zadnjih par tekmi. Prošle sezone je to još bolje u ovom stadiju izgledalo. Ti si opčinjen sada jer se izbjegla propast, al moraš sam sebi priznat da je propast prijetila i to samo zbog njega i nikog drugo i zato se on još treba dokazat i nama pokazat da on radi kako treba. Daleko je još to od te razine.

Ja ću imat RIP u avataru sve dok ne prođemo Fiorentinu! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 pro 2009, 10:31

anton 1983 napisao:
I_Love_Bayern napisao:Al opet, mislim da je Gaal dokazao da zna sta radi i da je konacno zasluzio da skines to "R.I.P." sa avatara....stvarno je to ruzno od jednog navijaca Bayerna da se tako odnosi prema svom treneru koji u zadnjih 10 utakmica ne zna za poraz.......

Krivo misliš jer ja nezaboravljam neke stvari tako brzo - možda ti nisi svjestan činjenice i brzo zaboravljaš neke stvari, al mi smo bili 2. u skupini i 3. smo u prvenstvu. Sada naravno sve to super izgleda zbog zadnjih par tekmi. Prošle sezone je to još bolje u ovom stadiju izgledalo. Ti si opčinjen sada jer se izbjegla propast, al moraš sam sebi priznat da je propast prijetila i to samo zbog njega i nikog drugo i zato se on još treba dokazat i nama pokazat da on radi kako treba. Daleko je još to od te razine.

Ja ću imat RIP u avataru sve dok ne prođemo Fiorentinu! 8-)

E vidis tu ti grijesis.

Ja sam itekako bio svjestan da je ta "propast" blizu, tj da hodamo po rubu. Ali sam itekako bio svjestan da je LVG odlican trener i da je Bayern previse velik klub da bi sebi dopustio jos jednu sezonu propasti. Ja sam samo imao u glavi jednu Gaalovu recenicu kojom se branio kad su ga novinari napadali: "Liga se igra do zadnjeg kola i onda se krunise prvak!"... i nisam se previse opterecivao trenutnom losom igrom. Mozda je i bolje sto smo katastrofalno otvorili sezonu, jer sad kad ulazimo u formu i Gaalove kockice se polako slazu, stvari mogu ici samo nabolje, a onda moze doci i rezultat kojem se niko ne nada.... Liga prvaka....naravno uz dosta srece.... i to bas zato sto se to od Bayerna nikako ne ocekuje, niti iko moze zamisliti Bayern u Finalu LP ove sezone....

Ja imam zaista neki cudan feeling da smo na dobrom putu prema Finalu, ne znam zasto, jednostavno imam taj osjecaj....kao nikad do sad.

A tako sam se osjecao i pred tekmu sa Juventusom, jednostavno sam bio miran, jer sam NEKAKO znao da mi to 100% prolazimo, i uopste nije bilo one treme i one zabrinutosti, nekako .....ne znam to objasniti....

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:36

I_Love_Bayern napisao:
E vidis tu ti grijesis.

Ja sam itekako bio svjestan da je ta "propast" blizu, tj da hodamo po rubu. Ali sam itekako bio svjestan da je LVG odlican trener i

Pa i ja sam svjestan da je on odličan trener, ja to nikad niti nisam osporavo, ono kaj mene brine je to da on ne paše nama i to je to. To nije tako jako čudno za zamisliti. Nije problem u tome dal hoćemo il nećemo osvojiti BL - mene to nikad ne brine niti se sa time zamaram jer u BL uvijek imaš vremena - meni je LP BITNA, tamo rezultati moraju štimati a u BL će sve kad tad sjest na svoje mjesto - propast se izbjegla jer smo mi prošli skupinu.

Zato ti i velim avatar stoji dok mi ne prođemo Fiorentinu! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 pro 2009, 10:41

anton 1983 napisao: Zato ti i velim avatar stoji dok mi ne prođemo Fiorentinu! 8-)

OK, nema frke, al onda ces staviti avatar koji ti mi ostali forumasi napravimo.......A ako kojim cudom ne prodjemo Fiorentinu, onda ja stavljam R.I.P.......Dogovoreno? :mrgreen:

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:46

I_Love_Bayern napisao:
OK, nema frke, al onda ces staviti avatar koji ti mi ostali forumasi napravimo.......A ako kojim cudom ne prodjemo Fiorentinu, onda ja stavljam R.I.P.......Dogovoreno? :mrgreen:

Nije dogovoreno, jer ispadanje od Fiorentine za mene nije opcija i mene to kaj ćemo mi ispast iz LP neće zadovoljit - jer meni je Bayern prije nekog mojeg dokazivanja nekakvih gluposti. Da Bog da mi osvojimo LP, pa da ja doživotno moro govoriti da je LvG najbolji trener u povjesti Bayerna, a Bommel najbolji kaptean kojeg smo mi ikad imali.
8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva