bavarac napisao:...svakom loncu poklopac mora Tun biti....
BRAVO.... to je poenta cijele ove rasprave...
bavarac napisao:...svakom loncu poklopac mora Tun biti....

anton 1983 napisao:
Pa doleti do ZGNeznam ja di ti živiš!
![]()
anton 1983 napisao:Nije to baš tak - ove godine tu je Gomez ŠPEK!I to je veliki napredak nasprem Tonija - Mi prošle sezone uopće Poldija nismo imali, već je tu sad Olić! Tymo je došo! I nije isto imat Riberya i Robbena ili samo jednog. I negledam ja to uopće tak jer nemrem tak gledat kad još sezona nije tolko otišla dalje - ti mešaš kruške i jabuke. Recimo ove sezone je Schweini bolji neg prošle i igra drugu poziciju, također je i buyten bolji, dok je recimo Bommel lošiji itd....
Nama je prošle sezone ekipa bila limitirana šta se tiće daljeg prolaska od 1/4 finala s tim da nam je falilo previše BITNIH igrača. To je ono kaj oču reč - mi u tekmi sa Barcom nismo imali, KLOSEA koji je prošle sezone razaro, Lucia, Lahma i mislim da nije igro ZE il još neko, nesečam se točno....Mi smo prošlo ljeto uložili ništa a ove sezone smo ipak doveli 4 ŠPEK BRUTALA pojačanja i zbljuvali PK novaca!
I meni je jasTno kristalno jasTno da se Bayern prošle sezone bruko, al isto ti tak shvati da se je i ove - ti koda se nesečaš BordoXa i nekih tekmi u BL. I nemreš reč da nas Bordox doma nije ubio - pa imali smo samo jedan udarac na gol i to je sramota!!!!
anton 1983 napisao:
Joj daj ne drišči, reko je da LP nemremo očekivat odmah te da tak neki pothvat moremo tek za 2-3 godine očekivat!
Speedy napisao:Intervju s Nerlingerom
BILD: Koliko je van Gaal bio blizu otkaza?
Nerlinger: Gaal nam je dao naslutiti, da će prvih 8 tjedana biti jako teški. Problem je bio što su se loše igre nastavile i nakon tih 8 tjedana. Teško se nositi sa takvom situacijom kada si klub poput Bayerna – pogotovo kada je iza nas sezona u kojoj nam nije išlo baš optimalno. Uvijek smo bili uvjereni da se filozofija Louisa van Gaala slaže sa filozofijom Bayerna. Sada smo na dobrom putu i jako sam optimističan da će se na kraju sve poklopiti.
BILD: Što bi se dogodilo da rezultati nisu krenuli na bolje?
Nerlinger: Moja želja je da se u budućnosti sa imenom sportskog direktora Bayerna Christianom Nerlingerom povezuje izraz: KONTINUITET. To znači: kada se odlučimo za određenog trenera, da budemo uz njega i kada nam ide loše.
BILD: Da li će van Gaal već na zimu dobiti igrače koje on eventualno želi?
Nerlinger: Ne planiramo dovoditi igrače na zimu. Ali ako se pod nove igrače računaju igrači iz našeg mladog pogona, onda moram reći: biti će najvjerojatnije pojačanja. Mladi igrači u Bayernu sada imaju veću šansu, jer van Gaal voli koristiti i davati prilike mladim igračima (Muller, Badstuber).

JEL SAD RAZUMIJETE RAZLIKU IZMEĐU rezultata I REZULTATA?!?!?!

Effenberg23 napisao:bavarac@
znači po tebi je bolje nek se igra napadački pa nema veze iako se bodovi prospnu samo nek se igra fin nogomet...mislim, ja gledam igru ove sezone i prošle pa tu je meni ogromna razlika, prošle sezone je bilo kao da je netko djecu na travnjak pustio, i ti čuvaj tog ti tog, igrajte se malo, nabijajte loptu i sigurno ćemo pobijediti.....nogomet je rat gdje treba biti ful koncentriran taktički sve u detaljno razrađeno, a to ja vidim kod gaala, rezultata još nema jer on goni svoju taktiku pa makar išao glavom kroz zid-to je to što vi ne volite kod nejag a meni se sviđa, on će sam sebi sastavit ekipu uz pomoć uprave i kad je sastavi ta ekipa će razarati....znaći igrači koji se njemu sviđaju a tu su sada trenutno će biti otpušteni i dovedeni koje on smatra da će bit pojačanja-i ja njemu tu vjerujem, on je doveden kao stručnjak a ne bavarac anton ili effe 23, i treba čovjeku dati povjerenje, a na kraju sezone se zbrajaju rezultati....
kod klinsmana ja nisam vidio igru koja je zadovoljavala velik klub, on je ful neozbiljan trener...

bavarac napisao:Sad igramo bunkeraški,disciplinirano,gnojno,liverpolski,kak god da kažeš nisi pogriješio...

I_Love_Bayern napisao:Tune moj dragi, jel ti Van Gaal danas imalo blizi srcu???![]()
![]()
anton 1983 napisao:I_Love_Bayern napisao:Tune moj dragi, jel ti Van Gaal danas imalo blizi srcu???![]()
![]()
Da al još uvijek je na testiranju i to mora bit još bolje kako je on i sam reko prije nego postane pravi izbor!

I_Love_Bayern napisao:Al opet, mislim da je Gaal dokazao da zna sta radi i da je konacno zasluzio da skines to "R.I.P." sa avatara....stvarno je to ruzno od jednog navijaca Bayerna da se tako odnosi prema svom treneru koji u zadnjih 10 utakmica ne zna za poraz.......
anton 1983 napisao:I_Love_Bayern napisao:Al opet, mislim da je Gaal dokazao da zna sta radi i da je konacno zasluzio da skines to "R.I.P." sa avatara....stvarno je to ruzno od jednog navijaca Bayerna da se tako odnosi prema svom treneru koji u zadnjih 10 utakmica ne zna za poraz.......
Krivo misliš jer ja nezaboravljam neke stvari tako brzo - možda ti nisi svjestan činjenice i brzo zaboravljaš neke stvari, al mi smo bili 2. u skupini i 3. smo u prvenstvu. Sada naravno sve to super izgleda zbog zadnjih par tekmi. Prošle sezone je to još bolje u ovom stadiju izgledalo. Ti si opčinjen sada jer se izbjegla propast, al moraš sam sebi priznat da je propast prijetila i to samo zbog njega i nikog drugo i zato se on još treba dokazat i nama pokazat da on radi kako treba. Daleko je još to od te razine.
Ja ću imat RIP u avataru sve dok ne prođemo Fiorentinu!

I_Love_Bayern napisao:
E vidis tu ti grijesis.
Ja sam itekako bio svjestan da je ta "propast" blizu, tj da hodamo po rubu. Ali sam itekako bio svjestan da je LVG odlican trener i
anton 1983 napisao: Zato ti i velim avatar stoji dok mi ne prođemo Fiorentinu!

I_Love_Bayern napisao:
OK, nema frke, al onda ces staviti avatar koji ti mi ostali forumasi napravimo.......A ako kojim cudom ne prodjemo Fiorentinu, onda ja stavljam R.I.P.......Dogovoreno?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost