Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Murta » 13 tra 2016, 20:12

Nije baš vrijeme da to pišem, al danas sam to razmišljao ujutro pa zaboravio i sad sam se sjetio. Pa da opet ne zaboravim.

Uglavnom, mi baš nemamo fleksibilnost u izgradnji momčadi zbog toga što je Costa svjetska klasa. Taj "problem" smo imali i s Robberyjem, u trenutku kad smo mogli razmišljati o tri stopera, nije bilo moguće igrati tako jer imamo dva startna krila.

Sad je situacija još jasnija, Muller i Lewa moraju biti naprijed, a Costa lijevo. Dobro je da se Coman bliži svjetskoj klasi jer bi najgore bilo da moramo imati dva krila, a jedno ne možemo naći. Zato se ja veselim transferu Dembelea, takvi igrači su nam nužni, Goetze je dokazao da nitko ispod top driblera ne može igrati na krilu kod nas.

Preostale tri legitimne varijante su da Costa bude lijevi vezni, Muller AMC i Lewa napadač ili da njih trojica budu tri napadača u 4-3-3 (potencijalno jako zanimljivo) ili 4-1-4-1 kao prve sezone pod Pepom.
1. varijanta:
desni vezni--------CM-------------Costa
---------AMC-------------Muller----------
-------------------Lewa-------------------

Meni su te tri više-manje iste, samo ovisi koja je čija zadaća, jedine razlike su u tipovima srednjih veznih koji igraju. U 4-3-3 možeš ludovati kakve igrače biraš jer ih ima trojica jedan pored drugog, ovaj gore CM mora biti defenzivni terijer koji zna dodavati, a 4-1-4-1 je nešto između te dvije opcije.
Također je bitno kakve bekove imaš (jer očito neće biti kompletne top klase kao nekada Lahm, nego neka 1B opcija) zato što nije isto igrati i napadati s krilom na strani i pokrivati 50 metara iza krilnog napadača u 4-3-3.

Hoću reći da ukoliko želimo fleksibilniju taktiku, transferi će se morati pažljivo planirati, a ako ćemo biti kreativni i neodlučni s transferima pa ih svrstavati u taktiku, to je isto moguća opcija, samo s napomenom da treba paziti na bekove.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 27 tra 2016, 21:46

Pjanić umjesto Thiaga.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 28 tra 2016, 08:43

Murta napisao:Pjanić umjesto Thiaga.

Kicker: Ancelottijeva najveća želja je Pjanić. :D Ima klauzulu od 40 milijuna €.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 20 lip 2016, 08:11

hoće li dolazit taj Ibrahimović?

vidim da se mediji trude uzjebati Bayernove fanove, međutim za sada nitko ne puši tu priču..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 20 lip 2016, 11:48

Pitanje je isto da li ce on da ujebe atmosferu unutar ekipe. Juce su objavili sliku njegovog sina kako nosi dre Uniteda. Moze biti hint.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 pro 2016, 20:31

Vidim da je i James Rodriguez na prodaju

......

:bighug:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 pro 2016, 20:45

cruz napisao:Vidim da je i James Rodriguez na prodaju

......

A šta će nam točno ta prevara od igrača? S tim da ga Real ne bi dao ispod onog šta je platio za njega, najmanje 70 milja. Bitch please :tstnd:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 pro 2016, 21:52

Isco je zanimiljivniji i korisniji od njega ali nam trenutno ne treba s obzirom da Alcantara kara guzove.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 pro 2016, 22:23

I za Robbena su govorili slično dok je bio u realu.
Nego, jamit i igrat 4-2-3-1

Ovaj topic je više za "--" nego za :mudrac: Nemojte mi stoga uzet za zlo što šlajfam na tu pomisao
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 pro 2016, 13:18

Ja bih Draxlera i Thorgana Hazarda jamio. Gnabry će doći, ali nam treba i jaka klupa, a s njima bi popunjeni bili.

I naravno, ostane još jedan stoper uz Sülea kako bi se trajno eliminiralo Martíneza iz zadnje linije. Na kraju ostaje još desni bek koji će zamijeniti Lahma, ali i Rafinhu. Rudy je tu jedno od rješenja.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2016, 10:48

......

Što se tiće jamesa, o njemu sam pričao prije sezone. Po meni ako se odlučiš halati 4-3-3- sa Mullerom na krilu, onda jedan vezni igrač mora biti tipa James, koji može drkat i dati akcent našoj igri..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Smežurani Lulek » 24 pro 2016, 17:58

anton 1983 napisao:

......

Što se tiće jamesa, o njemu sam pričao prije sezone. Po meni ako se odlučiš halati 4-3-3- sa Mullerom na krilu, onda jedan vezni igrač mora biti tipa James, koji može drkat i dati akcent našoj igri..

Taj ziher ide u Englesku.Jedino su tamo ludi da za njega iskrcaju te gadne pare.
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2017, 14:13

Kad već POOP.

Bayern je jako ograničen po pitanju dovođenja igrača. Poklopi nam se generacija, tu i tamo se nađe pravi ŠPEK igrač kojeg niko neće, a nama baš treba i sve se poklopi.

No u stvarnosti Bayern je dosta limitiran i uvijek ćemo pokušati izbjeć onaj Englesko - Španjolski model rada, a to je istinsko odrješavanje kase.

Sada dolazi do smjene generacije, a mi nekako nemremo doć do baš onih igrača koje bi trebali dofurati, al opet se nekako uspijemo pokrpati. Ak se mene pita ja mislim da smo sve dalje i dalje od samog vrha i sve su nam manje šanse za osvajanje LP (to ne znači da nam se nemože omaknuti), ali Real i Barca realno po kvaliteti igrača s nama pobrišu pod, a da negovorim kaj oni sve mogu dovesti a mi ne...

I sad mi neamo drugu opciju već s decom pokušavamo preskakati razvoj dok još ovi stari neš mogu - možda urodi plodom.

No što je naš najveći problem? Problem je dosloFce u 4 igrača...

Kroos nije smio napustiti Bayern i gledajući kao general poslije bitke to je jedna od najvećih greški u Bayernovoj povjesti.

Gotze nije u Bayernu uspio, ma u biti očenito je propo i tu rupu mi nemremo nadoknaditi. Nažalost zbog straha da ga nikada nećemo imati jer će ga uzet Englez, bacili smo novac u vjetar, upropastili igrača, a sebi samo napravili problem. Nažalost on je tek trebo biti kupljen na ljeto 2016 - no već sam naveo - takav Gotze ne ide u Bayern - taj ide u real, BArcu, City jer košta 70+. Heh možda je dobro što smo ga kupili jer ga bar sad drugi nemaju :mrgreen:

Propadanje Gundogana, jednog od možda najboljih veznjaka svijeta - grozim se od pomisli Gundogan Thiago Kroos - pa imali bi 95% loptu u našim nogama :mrgreen:

I zadnje kao šlag na tortu - REUS - nažalost ozlijede su učinile svoje - ma vrati se on, podere on to, ali što je taj igrač trebao biti... Umjesto da bude uz bok Baleu, ljudi se pitaju jel se on uopće više bavi nogometom...

Ta 4 igrača bila su krucijalna za budučnost Bayerna, a sad je sve palo u vjetar, pa se razmišlja o produženju ugovora xabiju, produžuje se ugovor sa ROBBERYEM, a pravog svjetla na kraju tunela nema.

Poanta je da kvalitetnog švabu Bayern još uvijek može dovesti za razliku od strane zvijezde koja je okusila krF...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 15 sij 2017, 16:10

anton 1983 napisao:Kad već POOP.

Bayern je jako ograničen po pitanju dovođenja igrača. Poklopi nam se generacija, tu i tamo se nađe pravi ŠPEK igrač kojeg niko neće, a nama baš treba i sve se poklopi.

No u stvarnosti Bayern je dosta limitiran i uvijek ćemo pokušati izbjeć onaj Englesko - Španjolski model rada, a to je istinsko odrješavanje kase.

Sada dolazi do smjene generacije, a mi nekako nemremo doć do baš onih igrača koje bi trebali dofurati, al opet se nekako uspijemo pokrpati. Ak se mene pita ja mislim da smo sve dalje i dalje od samog vrha i sve su nam manje šanse za osvajanje LP (to ne znači da nam se nemože omaknuti), ali Real i Barca realno po kvaliteti igrača s nama pobrišu pod, a da negovorim kaj oni sve mogu dovesti a mi ne...

Kroos nije smio napustiti Bayern i gledajući kao general poslije bitke to je jedna od najvećih greški u Bayernovoj povjesti.

Da, sviđalo se to ljudima ili ne, ali ova momčad je daleko od kvalitete Reala i Barcelone, pogotovo ofenzivno. Oni imaju 4-5 vrhunskih igrača, mi jedva jednog i taj je usro oba polufinala LP u kojima je istrčao u dresu Bayerna (Lewandowski). Mi ne da nemamo Messija ili Ronalda, nego nemamo niti nikoga blizu Riberyju i Robbenu iz 2013.

Za Kroosa se apsolutno slažem, tu sam i ja bio u krivu jer sam mislio da ga možemo zamijeniti, ali to je komična pogreška iz današnje perspektive. Rivalu praktički pokloniti 24-godišnjeg jako dobrog (iako ne odličnog) igrača je katastrofa.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 15 sij 2017, 16:22

Kroos nije hteo da produzi ugovor sto bi znacilo da bi napustio klub sezonu kasnije.

Obio nam se njegov transfer te sezone o glavu jer se Thiago povredio pa je Lahm morao da predje u vezu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi