Murta napisao:Pjanić umjesto Thiaga.

cruz napisao:Vidim da je i James Rodriguez na prodaju
......

nego za
Nemojte mi stoga uzet za zlo što šlajfam na tu pomisao

cruz napisao:Vidim da je i James Rodriguez na prodaju
......
anton 1983 napisao:cruz napisao:Vidim da je i James Rodriguez na prodaju
......
Što se tiće jamesa, o njemu sam pričao prije sezone. Po meni ako se odlučiš halati 4-3-3- sa Mullerom na krilu, onda jedan vezni igrač mora biti tipa James, koji može drkat i dati akcent našoj igri..

anton 1983 napisao:Kad već POOP.
Bayern je jako ograničen po pitanju dovođenja igrača. Poklopi nam se generacija, tu i tamo se nađe pravi ŠPEK igrač kojeg niko neće, a nama baš treba i sve se poklopi.
No u stvarnosti Bayern je dosta limitiran i uvijek ćemo pokušati izbjeć onaj Englesko - Španjolski model rada, a to je istinsko odrješavanje kase.
Sada dolazi do smjene generacije, a mi nekako nemremo doć do baš onih igrača koje bi trebali dofurati, al opet se nekako uspijemo pokrpati. Ak se mene pita ja mislim da smo sve dalje i dalje od samog vrha i sve su nam manje šanse za osvajanje LP (to ne znači da nam se nemože omaknuti), ali Real i Barca realno po kvaliteti igrača s nama pobrišu pod, a da negovorim kaj oni sve mogu dovesti a mi ne...
Kroos nije smio napustiti Bayern i gledajući kao general poslije bitke to je jedna od najvećih greški u Bayernovoj povjesti.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju