doro napisao:Sve to stoji al ne oslonac i igrač u kojeg se budeš pouzdao...kolko godo to mi ne želimo on je pri kraju a ribery još puno više....
Ribery je odavno propao ali Robben je i dalje igrac za prvu postavu.
doro napisao:Sve to stoji al ne oslonac i igrač u kojeg se budeš pouzdao...kolko godo to mi ne želimo on je pri kraju a ribery još puno više....

ivan napisao:@Cruz znaš li možda slučajno gdje taj dečko igra?

ivan napisao:1. Nama bundesliga nikako nije olakotna okolnost, nego baš suprotno. Lova koju mi zarađujemo samo na račun bundeslige je smiješna u usporedbi što bi zarađivali da smo recimo u engleskoj. Isto tako to konstantno osvajanje lige, odnosno zadnjih 5 godina, sigurno nam nije plus. Htjeli ili ne htjeli, nakon takve dominacije u prvenstvu moraš se uspavat malo. Ono što bi nama najbolje sjelo jest da jedan dobar i kvalitetan dortmund uzme prvenstvo iduće godine, a još bolje bi bilo da su uzeli odmah ove. Onda se uprava zainati i opla, odjednom i bayern zna kupovat sex igrače i pare davat.
anton 1983 napisao:@cruz
ja uopće nisam pričao o našem pomladku nego cčitavoj filozofiji kluba. Pomladak je samo jedna kontradiktorna stvar. Nije problem niti da mi kupujemo igrače od 17-19 pa ih implementiramo, nego sve skupa.
Pa znaš da će ti trebat krilo, znaš da oćeš ovak igrat, znaš da trebaš prodat. Nisi se snašo. Kažem, mi kupujemo Alexisa zato što "moramO", ak me razmete, nema tu pripreme. Mi znamo "prodat Mullera", ali zašto je onda doveden i steran Gotze? Zašto nemremo nać način kako da kupujemo igrače za 70-90 milja bez beda.
Nije to jedna jedina stvar ima toga puno.ivan napisao:1. Nama bundesliga nikako nije olakotna okolnost, nego baš suprotno. Lova koju mi zarađujemo samo na račun bundeslige je smiješna u usporedbi što bi zarađivali da smo recimo u engleskoj. Isto tako to konstantno osvajanje lige, odnosno zadnjih 5 godina, sigurno nam nije plus. Htjeli ili ne htjeli, nakon takve dominacije u prvenstvu moraš se uspavat malo. Ono što bi nama najbolje sjelo jest da jedan dobar i kvalitetan dortmund uzme prvenstvo iduće godine, a još bolje bi bilo da su uzeli odmah ove. Onda se uprava zainati i opla, odjednom i bayern zna kupovat sex igrače i pare davat.
Prvo nemoj bit jedan od onih " joj da Bayern igra u Španjloskoj"![]()
Što se tiće BL i toga dal je prednost ili mana, to je sam ovisno iz koje perspektive gledaš. Iz ove perspektive koje ja gledam je prednost. Iz perspektive kako konkurirati vrhu europe je mana. I baš zato što je prednost nama je lakše probleme gurnuti pod tepih.
Jedan Schalke - znači jedan od 5 najvećih i najbogatijih klubova u Njemačkoj, nemre jednom govnetu od Goretzke ponuditi takav ugovor i uvjete da on kaže, ma gle do 24-te ja ne idem i nemoram ići nigdje. Pazite, ovdje se nepriča o vanserijskom tačlentu već govnetu popute Goretzke. To je užas. jedan Everton može napraviti to da mu igrač bude zadovoljan da ostane i kad ide da ide na težak način. BUNDESLIGAŠKI klub to ne može!
I još sam da kažem da uopće nije stvar u tituli. Može BvB uzeti titulu i kolko god oće, ali ok on neće biti od strane svijeta pecipiran kao ival ili neko ko može konkurirati sve je to zakurac i niš se nemjenja. Pa mi bez obzira na to trošimo nekakve novce i dovodimo dobre igrača.
Ovdje se više radi o kompleti u cjelosti. Naš komplet ili filozofija je "pokupuj" konkurenciju i to je ono prema ćemu je Bayern poznat kao svi ovi ostai, ali to se nije nadogradilo i u tom je problem.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju