anton 1983 napisao:cruz napisao:to onda znači da zbog toga ne odobravaš ovaj transfer.
Ni mi, ni oni.
idemo dalje.
Hmmm... Ne znam otkud iluzija da sam ikad "odobrio" 150 milja za 4 godine?Baš zato hoću znati detalje.
Jer ja sam oćekivao 60 + 18x4 = 132 i to je plafon...I sad tu ovisi koliko ćemo uspjet za Costu, jer isto tako sam reko da bi za kompletić Verrati, Alexis dao 150 il 140 zar ne?
Mislim znao sam kaj nije za pregovore a to je plaća, a ta razina igrača ima plaću po 18 milja da ga jebeš. E sad dal ćemo mi dogovoriti 40-60 milja odštete to je na našima i isto tako dal ćemo za Costu dogovoriti 35-50 milja....
Još će na kraju ispast da Costa nebu išo, da bumo mu dali milju više za slijedećih godinu dana pa neka se potrudi!![]()
Mislim da nas najviše muči što alexis nerazara na krilnoj poziciji trenutno, a možda i opčenito.
Costa bu išo ziher jel debosi iz juvea su ko konji navalili na to al se đibere tj glumataju ruše svaki miljonćek..bit će zanimljivo na koga bumo hitili oko ako od alexisa odustanemo jer čini se da ništa od carassca jer tamo su još veći debili koji se pujaju sa 100 milja odštete
width="960"