NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2017, 08:07

cruz napisao:Zbog toga sam i otvorio ovu temu.

Ma ti si nju otvorio zbog debljine, ne seri 8-)

Jučer mi je sinula jedna ideja, a ona glasi da bi CA trebo ostati trener Bayerna za našu bolju budućnost. Fino nek on duže bude tu i neka se sve slomi na njegovoj kičmi, kako bi novi trener došao na finu čistu i frišku nulu. Nek on potera i riješi problem s ROBBERYEM, nek izbaci nepotrebne igrače, proda Mulelra, riješi se viška itd...

Jer sad ak dođe novi trener onda bu on to trebo raditi. Ako CA dovoljno dugo šikanira određene igrače on će ih učiniti nezadovoljnima, a oni će cijelu ekipu učinit nezadovoljnima, no onda će oni zadovoljni koji halaju srat po ovim drugima i tada ćemo se pročistiti od trulih jabuka.

Jer RSC kao što sam ti reko, ja nisam prvenstveno zadovoljan s Bayernovim kadrom i kad se to riješi onda moremo dalje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 28 ruj 2017, 08:30

Koga dovest, koga pustit, ko će to sve vodit? Koji će biti naš stil igre? :shock:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 28 ruj 2017, 09:15

Prvo se onaj "balavac" iz Sinsheima posere po onom " gospodinu ", pa onda onaj iz Wolfsburga te jucer onaj Spanjolac. :bravo:

Na upit jucer zasto je takvu formaciju stavio .... " Htjeli smo kontrolu u veznom redu " :bravo:

O njemu samo vec sve napisao, tako da nema smisla dalje o toj prevari. Meni su samo smijesni oni , koji su ga branili, a sada su u cudu, kako to da nam ekipa tako lose igra ?

Pogled Rolexa i onog kobasicara kako se PSG "poigrava" s klubom koji " razumno " trosi je bio super. :bravo:

Bayern se u Europi pretvara lagano u Arsenal u PLu. Bitni su novci na racunu, tu i tamo jos koji euro sa strane, da se moze zamracit, a rezultati u LP, ma... koga briga. Mi smo prvaci Njemacke e.

Zamisli ti to.

Zamisli ti to, biti prvakom jedne zemlje, u kojem drzis godinama monopol, kupujes sve najbolje iz BLa, tu i tamo se zalomi da netko drugi uzme titulu, no nista strasno. Mia san Meister

Navijaci sretni, a u LP...jbg, kriv sudac, kriv onaj Arap, Rus, Kinez, Amerikanac, Balkanac sto nismo prosli dalje. Nikako ne mi sa nasom losom politikom kluba. Dokle god ima navijaca koji puse nasu pricu, nama dobro.

-------
Ja se toplo nadam, da ce ona zuta govna pametno uloziti novce prodajom onog malog u Barcelonu. Neka onda onaj kobasicar prica o racionalnom trosenju i stednji ( zamisli ti to , zbog " extremne stednje " zavrsio je na robiji ) skupa sa Rolex Sverc - Komerc GmbH.

Najbolji primjeri njihove "racionalne" stednje su : Tolisso, Vidal, Sanches :a045:

Znaci dajes za jednog igraca preko 40 millijuna eura koji igra u propalom Lyonu. Bravo. Navijaci skepticni, ali trotzdem u transu. E, probila se granica od 40 millijuna. Wauuu. :shock: :hehe: :ugeek:

Realnost : Da taj sta valja, hapio bi ga prvo Monaco, pa zatim PSG. Kratko i jasno.

Sanches : Dajes pravo bogatstvo za klinca po TMu 35 milijuna eura, no ne dajes mu podrsku, te ga nakon samo jedne sezone " tjeras " na posudbu. Racionalnost do neba. :bravo:

Secer za kraj : Vidal

Govnar, koji je pogazio svoju rijec, te umjesto u Münchenu zavrsio u Torinu. Ishaban od talijanskog nogometa.... Kein Problem.
37 milijuna eura ( TM ) : nema problema, zaboravit cemo sve sto je bilo prije. :bravo: Daj ga ovamo. Er is unser Krieger

:haha: Tko tu koga zajebava ?

Dao si preko 100 milijuna za igrace koji su kurca pokazali. Klase ? E...nö... mittelmaß.

Uzjebitis oko onog Jamesa... hm... da li smo zbilja postali klub, koji moze dobiti neke igrace koji u svojim prvim klubovima griju klupu / otpatke ?

Rudy / Süle - za LP - nein, vise na to da se onaj klub iz Sinsheima oslabi. Sve vec vidjeno u blizoj / daljnoj proslosti.

Trotzdem navijaci su zadovoljni. Prvaci smo Njemacke. Kad dodje poraz kao onaj jucer u glavnom gradu Francuske, e onda se postavljaju pitanja, traze se odgovori i sl. No, brzo se sve to zaboravi kada dodje mjesec Mai.

Mogu se okladiti da "voljena" uprava nije ni pokusala kontaktirati "Mblentu".... vodjeni racunicom... koji ce nam on K, imamo Riberya u " cvjetu " mladosti i Comana. :bravo: Ups, pardon, skoro sam zaboravio.... :oops: , preskup nam je.

Zato jedan Tolisso nije. :bravo: :a045: Tu smo pokazali ostatku Europe tko je i koliko je mocan jedan Bayern.
--------

Vezni red, treba osvjezenje, Thiago / Vidal adios kao i Robben i Ribery.
S obzirom da je kobasicar izjavio, da se ide ciljano na Jugend, ok.... adios LP, sretno zuta govna iz Dortmunda i pamet u glavu. :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 28 ruj 2017, 10:34

Ima istine u tome Lahm.

I ja sam također pomislio, što se sad čudimo svi, i navijači, i uprava i igrači, kad smo jasno dali do znanja da nećemo kupovat skupe igrače. Jer MI smo Bayern.

E onda ne treba čuđenje kad nas ti skupi igrači natamburaju.

A i licemjerno je kupovat sve što valja u Njemačkoj, čak od direktnog konkurenta, a onda srat vani kak to nije više nogomet, kad netko da više para od tebe za nekog igrača.

To smo htjeli, to i imamo. Čak počinjem tek sad razumjet Lewu i njegove kritike...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 28 ruj 2017, 10:59

Sule i Rudy su dobri igrači al oni su uzeti za back up to je svima jasno i na njih nema kritike u ovo kratko vrijeme oni su pokazali da mogu dobro igrat a mjesta napredtku ima....ono što mi nije jasno zašto smo mi uzeli Tolissa i dali veliku lovu za nepoznatog igrača a Renata se riješili nepotrebno sa malim je trebalo samo radit više na psihi jer i tom mu je največi problem te dolazak Jamesa iako posudba radio se kompromis kao zvučno ime a nisi dal veliku lovu umjesto da se da se na tih 50 milja dodalo još nešto love i uzelo zamjenu za riberya...dojma sam da smo stvarno htjeli Alexisa da bi ga i dofurali mi smo bili onak dođi a ak nečeš ko te hebe....ribrob je čisto promašaj uprave kaj nisu otišli pogotovo ribery..dolazimo do martineza koji nepotrebno kod nas, preskup da bude zamjena preloš da bude u prvih 11.....dolazimo po meni do još večih problema a to su "najbolji lijevi bek na svijetu" Alaba,šminker-hip-hoper Boateng i zgubljeni Muller koji tim redom igraju loše....razgovor strogi sa njima još 1 šansa ako ne upali kazne pa i prodaja s tim da bi Mulca ostavio jer nije hipster već je upao u lošu formu i izašo bude iz nje dok ova dvojica su mi na nekoj drogi dobro je napisao jedan lik na fejsu :mrgreen: i za kraj problem Lewe kaj s njim vidi se da je počeo igrat za sebe i da mu najvažniji prestiž..dal ga se riješit na godinu i stvorit jedan potpuno novi Bayern il riješit ove probleme ovdje navedene pa bu poljak ostal ionak jer brzo bu opral kosicu sa Head&shouldersom zagrlil palčicu i reko sve je ok :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 28 ruj 2017, 11:01

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Zbog toga sam i otvorio ovu temu.

Ma ti si nju otvorio zbog debljine, ne seri 8-)

Jučer mi je sinula jedna ideja, a ona glasi da bi CA trebo ostati trener Bayerna za našu bolju budućnost. Fino nek on duže bude tu i neka se sve slomi na njegovoj kičmi, kako bi novi trener došao na finu čistu i frišku nulu. Nek on potera i riješi problem s ROBBERYEM, nek izbaci nepotrebne igrače, proda Mulelra, riješi se viška itd...

Jer sad ak dođe novi trener onda bu on to trebo raditi. Ako CA dovoljno dugo šikanira određene igrače on će ih učiniti nezadovoljnima, a oni će cijelu ekipu učinit nezadovoljnima, no onda će oni zadovoljni koji halaju srat po ovim drugima i tada ćemo se pročistiti od trulih jabuka.

Jer RSC kao što sam ti reko, ja nisam prvenstveno zadovoljan s Bayernovim kadrom i kad se to riješi onda moremo dalje...

Ideja je debilna do bola jer na taj način bu potero prije svega ono kaj valja a ostalo bu ono kaj treba poterat.....to tak uvijek biva kad se problem prepusti slučaju to bi trebao već znat nisi klinac....ak dolazi novi trener neka sam napravi reda kak spada a ne da neki debil poruši sve kaj treba i netreba ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 28 ruj 2017, 11:08

Falk: Ancelotti je pred otkazom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 11:11

Murta napisao:Falk: Ancelotti je pred otkazom.

Slika

https://twitter.com/cfbayern/status/913345599361159168
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 28 ruj 2017, 11:32

cruz napisao:
Murta napisao:Falk: Ancelotti je pred otkazom.

Slika

https://twitter.com/cfbayern/status/913345599361159168

Ohrabrujuće :roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 11:35

Falk je u svom članku pisao i o Tuchelu..

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 ruj 2017, 11:52

Krizni sastanak je upravo u tijeku...otkaz je vrlo moguč al ja bio dao fifti-fifti da se bude desio....slažem se sa cruzom da treba i u upravi postavit neke nove ljude..njemački trener pod obavezno..ako se desi otkaz na zimu prodat martineza i thiaga i za taj novac uzet ofanzivca špeka...ribery jasno dat do znanja da je rezerva i sljedeće ljeto aus kao i robben...James na pozicju Thiaga te uzet Goretzku...Alabu,Boatenga i Mullera dobro zašamarat!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 28 ruj 2017, 12:33

Ja sam za to da vratimo Klinsmanna.
Ako već idemo retard - za'š ne full retard.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 12:44

panda napisao:Ja sam za to da vratimo Klinsmanna.
Ako već idemo retard - za'š ne full retard.

upravo to. promjena trenera (just for the sake) je samo fasada zgrade kojoj je nužno komplet renoviranje.
bolje je probat s interims-trenerom poput Sagnola, dok ne nađemo trenera koji će odraditi pomno smišljeni posao. I jako nezahvalan posao riješavanja pojedinih (do sada bitnih) igrača.

ovu sezonu treba žrtvovati, jebaji ga, tako je sad.

i kako to hoće, taj tajming i kada mediji služe za samopromociju, tako u businessinsider.de osvane na naslovnici veliki interview s Philippom Lahmom koji otvoreno priča da bi preuzeo poziciju Rummenigge-a i kako sam smatra da ima sve predispozicije.
Pročitajte interview, pričaju i o poduzetništvu, nogometu i mnogo čemu. Uglavnom vrijedi pročitati.

BI: Wenn Sie eine Sache im Management des FC Bayern ändern könnten, welche wäre das?

Lahm: „Ich würde definitiv etwas ändern. Aber das ist nicht unbedingt etwas, worüber Sie jetzt schreiben müssen.“ :a045:

bit će ŠPEKulacija, nemojte da vas sada išta više iznenadi
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 13:09

Počelo je... vidim spominje se Klopp, Tuchel, neki se šprdaju ko Panda da će nam treneri biti lik poput Matthäusa :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 ruj 2017, 13:19

cruz napisao:Počelo je... vidim spominje se Klopp, Tuchel, neki se šprdaju ko Panda da će nam treneri biti lik poput Matthäusa :lol:

:lol:

Ime 2 varijente il skulirano privest ovu sezonu kraju npr. sa Sagnolom il riskirat pa odmah u boj sa novim trenerom jbg to je sad tanka nit izemđu dobroga i lošega....Lahma treba pod obavezno dofurat bar probat a rolexa poterat...zanimljivo zanimljivo :P
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu