Prvo se onaj "balavac" iz Sinsheima posere po onom " gospodinu ", pa onda onaj iz Wolfsburga te jucer onaj Spanjolac.
Na upit jucer zasto je takvu formaciju stavio .... " Htjeli smo kontrolu u veznom redu "
O njemu samo vec sve napisao, tako da nema smisla dalje o toj prevari. Meni su samo smijesni oni , koji su ga branili, a sada su u cudu, kako to da nam ekipa tako lose igra ?
Pogled Rolexa i onog kobasicara kako se PSG "poigrava" s klubom koji " razumno " trosi je bio super.
Bayern se u Europi pretvara lagano u Arsenal u PLu. Bitni su novci na racunu, tu i tamo jos koji euro sa strane, da se moze zamracit, a rezultati u LP, ma... koga briga. Mi smo prvaci Njemacke e.
Zamisli ti to.
Zamisli ti to, biti prvakom jedne zemlje, u kojem drzis godinama monopol, kupujes sve najbolje iz BLa, tu i tamo se zalomi da netko drugi uzme titulu, no nista strasno.
Mia san Meister Navijaci sretni, a u LP...jbg, kriv sudac, kriv onaj Arap, Rus, Kinez, Amerikanac, Balkanac sto nismo prosli dalje. Nikako ne mi sa nasom losom politikom kluba. Dokle god ima navijaca koji puse nasu pricu, nama dobro.
-------
Ja se toplo nadam, da ce ona zuta govna pametno uloziti novce prodajom onog malog u Barcelonu. Neka onda onaj kobasicar prica o racionalnom trosenju i stednji ( zamisli ti to , zbog " extremne stednje " zavrsio je na robiji ) skupa sa Rolex Sverc - Komerc GmbH.
Najbolji primjeri njihove "racionalne" stednje su : Tolisso, Vidal, Sanches
Znaci dajes za jednog igraca preko 40 millijuna eura koji igra u propalom Lyonu. Bravo. Navijaci skepticni, ali trotzdem u transu. E, probila se granica od 40 millijuna. Wauuu.
Realnost : Da taj sta valja, hapio bi ga prvo Monaco, pa zatim PSG. Kratko i jasno.
Sanches : Dajes pravo bogatstvo za klinca po TMu 35 milijuna eura, no ne dajes mu podrsku, te ga nakon samo jedne sezone " tjeras " na posudbu. Racionalnost do neba.
Secer za kraj : Vidal
Govnar, koji je pogazio svoju rijec, te umjesto u Münchenu zavrsio u Torinu. Ishaban od talijanskog nogometa.... Kein Problem.
37 milijuna eura ( TM ) : nema problema, zaboravit cemo sve sto je bilo prije.

Daj ga ovamo.
Er is unser Krieger 
Tko tu koga zajebava ?
Dao si preko 100 milijuna za igrace koji su kurca pokazali. Klase ? E...nö... mittelmaß.
Uzjebitis oko onog Jamesa... hm... da li smo zbilja postali klub, koji moze dobiti neke igrace koji u svojim prvim klubovima griju klupu / otpatke ?
Rudy / Süle - za LP - nein, vise na to da se onaj klub iz Sinsheima oslabi. Sve vec vidjeno u blizoj / daljnoj proslosti.
Trotzdem navijaci su zadovoljni. Prvaci smo Njemacke. Kad dodje poraz kao onaj jucer u glavnom gradu Francuske, e onda se postavljaju pitanja, traze se odgovori i sl. No, brzo se sve to zaboravi kada dodje mjesec Mai.
Mogu se okladiti da "voljena" uprava nije ni pokusala kontaktirati "Mblentu".... vodjeni racunicom... koji ce nam on K, imamo Riberya u " cvjetu " mladosti i Comana.

Ups, pardon, skoro sam zaboravio....

, preskup nam je.
Zato jedan Tolisso nije.

Tu smo pokazali ostatku Europe tko je i koliko je mocan jedan Bayern.
--------
Vezni red, treba osvjezenje, Thiago / Vidal adios kao i Robben i Ribery.
S obzirom da je kobasicar izjavio, da se ide ciljano na Jugend, ok.... adios LP, sretno zuta govna iz Dortmunda i pamet u glavu.