Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Pranjić - nije igrač koji je mene zadivio....al ne pravi greške...ne glumi nešto što nije i odrađuje posao....nije nesebičan...itd....jest da je malo kilav i loš u defanzivi...al opet ak moram birat između nezainteresiranog Mullera i napaljenog Pranju za dokazivanjem...onda biram ovo drugo....
TulE napisao:Bezveze igra.![]()
Ak ovako budemo igrali Fiorentina ce nam dati 20 golova
, jedino nismo baš vezu imali koja bi uputila kvalitetnu loptu prema naprijed (Bommel, Schweini), jer su imali više defanzivnu ulogu, nego smo loptu prema napadu prebacivali dugim loptama i napadali preko krila (Robben, Muller)Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Fiorentina ovakvom Bayernu kakav smo danas gledali nebre dati ni jedan(1) gol. Obrana je bila gotovo nepogrešiva,, jedino nismo baš vezu imali koja bi uputila kvalitetnu loptu prema naprijed (Bommel, Schweini), jer su imali više defanzivnu ulogu, nego smo loptu prema napadu prebacivali dugim loptama i napadali preko krila (Robben, Muller)
Bayern je danas zasluženo pobjedio i nemam kaj drugo reći nego svaka čast !!

stinkfinger napisao:Olic ce voditi rovovsku bitku sa Kloseom za pocetnu postavu. Koliko god mi Ola bio drag, nista manje nije ni Miro.
Nek' je zabio i on taj gol, jeste li primjetili kako se vraca nazad na svoju polovicu...hebo Runija![]()

,očajnom Mulleru
....i glupom Buytenu i njegovim dugim loptama
......
Butt,Badtruba,Micho odigrali sjajno......
.što je očekivao ovacije za Bommela...zbog slučajne asistencije.....

bavarac napisao:dakle evo i Bavarca....jučer sam prvo poluvrijeme jeb..majku našem kapetanu,nevidljivom Oliću
,očajnom Mulleru
....i glupom Buytenu i njegovim dugim loptama
......
u drugom poluvremenu je dakle man of the mach bio Arjen Robben....iako je bio dosta sebičan ,jer je sjebal dosta kontri i lakih golova...al opet i poništen mu je čisti gol zbog zaleđa....tako da....sve u svemu bio je pravi showman sinoć....

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju