15.01.2010 20.30 FC Bayern - 1899 Hoffenheim

hoće li Bayern nastaviti s dobrom igrom od prošle godine?

sigurno hoće i pobjeda nam se smješi
11
100%
dobro će igrat, ali bit će remi
0
Nema glasova
loša igra i pobjeda gostiju
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 11

Re: 15.01.2010 20.30 FC Bayern - 1899 Hoffenheim

PostPostao/la FCB m@niac » 15 sij 2010, 21:10

Goooooooool!!!!!!!
Demichelis!
Svakaa čast!!

- odlićan i u obrani!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2010, 21:33

Ja zadovoljan. odmah je teže igrat kad igramo protiv pravog protivnika. Hoff se dobro postavio na terenu i nemremo mu nametnuti svoju igru ko protiv one gnjiloće koje smo dobivali u zadnej vrijeme, ali rezultat je dobar...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 15 sij 2010, 22:27

Drugo poluvrime puno bolje nego prvo. Hoffenheim gubia a i nisu mogli stalno onako visoko i brzo pritiskat naš srednji red.

Robben pokaza kakva je igračina. Ono primanje u full trku kad je pa drugi gol. :shock:

Gomez se danas trudia ali nije uspia zabit gol. Par puta je sam zasra a jedanput nije ima sriće i Klose mu je drpia jednog. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 sij 2010, 22:34

:bravo:

Svaka čast. Nula stoji! 8-)

Nit ga Danjel niti Ola niti Gomez nisu dali al zato su ga Micho i Miro pritisnuli. Prije tekme sam si zaželil gol Schweinija i Mira, ovaj bitniji mi se ostvario. Dečec grize koda mu je 20. Al zato moj marac, ja se nadam da si se sad naispromašivo za slijedećih 10 tekmi!!! kaj je najgore to nisu oni promašaji za koje bi ga šupil, nego peh, da mi ga je već bilo žao, za nepovjerovat i još staKtiva. Na kraju svega bitna je pobeda.

Mora se reč da nam ova 4-3-3 formacija danas hoffenheima uopće nije pasala, dosta smo se bunili i gubili na terenu, al isto tako Hoff nam nije uspio složit niti jednu ozbiljnu akciju.

Pohvalit Badstubera za igru u obrani, Bommel je danas odigro korektno, stvarno je bil dobar u obrani i nema mu se kaj zamjeriti, čak bi reko da je i Schweini danas malo visio, ali problem je bio u tome kaj njih 2 nisu sam tak mogli držati hoffenheimovu vezu sa igračem više. Nije da je to sad bilo nekaj loše al nije bilo one dominacije, ruku na srce Hoffenheim nije smeće od kluba za razliku od Bochuma, herthe i Juvea....

Jednu veliku pljusku šaljem Robben - danas je baš onak odigro kako sam se ja najviše bojo, da bi mogo igrat. Škrt u 3 PM i dolslovce ono kad nije dodo Oliću ili Mulleru na kraju 1. poluvremena je za svaku osudu, nakon toga valjda mu je došlo iz riti u glavu ili se LvG na njega obrušio pa je djelio lopte, s tim da je još jenput zasro kada se zabio u Schweinija pa niti jedan nije mogao pucati....

Valjda je to to, ka se još ćega setim, sutra napišem! :D

E DA:

Slika
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 15 sij 2010, 22:49

Bezveze igra. :neee:
Ak ovako budemo igrali Fiorentina ce nam dati 20 golova
TulE

PostPostao/la sch0ll7 » 15 sij 2010, 22:50

Pranjić - nije igrač koji je mene zadivio....al ne pravi greške...ne glumi nešto što nije i odrađuje posao....nije nesebičan...itd....jest da je malo kilav i loš u defanzivi...al opet ak moram birat između nezainteresiranog Mullera i napaljenog Pranju za dokazivanjem...onda biram ovo drugo.... :D

Muller sa 20 godina ima vise samopouzdanja nego sto ce Pranjic ikad imati...Pranjic je igrac sto igra na sigurno a takvi igraci trebaju u odbrani a ne u ofenzivi na boku.
Pranjic je slika Braafheida sto samo vraca loptu i igra na sigurno a nikad nece ni pomisliti da odigra 1-2 ili trci po boku sa loptom kamoli da se upusti u dribling.

Mali muller se bori ko lav dok pranjic se brani ko neka kokos bez glave [to smo vidjeli u pola utakmica u kojim je igrao] i ne markira svog igraca itd...
sch0ll7

PostPostao/la FCB m@niac » 16 sij 2010, 00:22

TulE napisao:Bezveze igra. :neee:
Ak ovako budemo igrali Fiorentina ce nam dati 20 golova

Fiorentina ovakvom Bayernu kakav smo danas gledali nebre dati ni jedan(1) gol. Obrana je bila gotovo nepogrešiva, :good:, jedino nismo baš vezu imali koja bi uputila kvalitetnu loptu prema naprijed (Bommel, Schweini), jer su imali više defanzivnu ulogu, nego smo loptu prema napadu prebacivali dugim loptama i napadali preko krila (Robben, Muller)

Bayern je danas zasluženo pobjedio i nemam kaj drugo reći nego svaka čast !! :bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la sch0ll7 » 16 sij 2010, 00:30

Fiorentina ovakvom Bayernu kakav smo danas gledali nebre dati ni jedan(1) gol. Obrana je bila gotovo nepogrešiva, :good:, jedino nismo baš vezu imali koja bi uputila kvalitetnu loptu prema naprijed (Bommel, Schweini), jer su imali više defanzivnu ulogu, nego smo loptu prema napadu prebacivali dugim loptama i napadali preko krila (Robben, Muller)

Bayern je danas zasluženo pobjedio i nemam kaj drugo reći nego svaka čast !!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :good: :good: :zivio: :zivio: :zivio:
sch0ll7

PostPostao/la Lizarazu » 16 sij 2010, 02:45

Bayern veceras sasvim solidan, dok bi se za drugo poluvreme moglo reci, vise nego dobar. Zbog cega je to bilo, da li zbog manjeg pritiska nakon vodstva ili je ekipa hoffenheima bila trkacki nespremnija od nas.
Za mene je Robben bio raketa, igrac koji sto sta moze sam rijesiti, milina ga gledati. Pomalo sebican, ali i to ce doci kraju.
Muller jeste borac, ali bi za njega rekao da mu je forma u laganom padu. Ili mu vecerasnja pozicija nije bas odgovarala.
Olic ce voditi rovovsku bitku sa Kloseom za pocetnu postavu. Koliko god mi Ola bio drag, nista manje nije ni Miro.
Nek' je zabio i on taj gol, jeste li primjetili kako se vraca nazad na svoju polovicu...hebo Runija :mrgreen:

Vecina vas je za odlazak nenadjebivog kapitena (ja isto tako), koliko me brine odlazak/ostanak Riberija, toliko isto ovo u vezi MvB. Zbog prevelikog povjerenja kojeg uziva kod Galca, ja garantujem da cemo se mi sa njim druziti jos neko vrijeme :twisted:
Hoce li Tymo platiti ceh tome, ostaje da se vidi.

Sve u svemu, raduje me pobjeda Baye, nek' je se niz nastavio. Pa makar samo za veceras bili na liderskoj poziciji.
Za neke druge stvari u i oko ekipe, drugom prilikom ;)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Speedy » 16 sij 2010, 11:27

Jeste skontali da je jedino Bommel jucer s LvG-om slavio pobjedu?! :lol: :haha:

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la mladjo_dj » 16 sij 2010, 11:45

stinkfinger napisao:Olic ce voditi rovovsku bitku sa Kloseom za pocetnu postavu. Koliko god mi Ola bio drag, nista manje nije ni Miro.
Nek' je zabio i on taj gol, jeste li primjetili kako se vraca nazad na svoju polovicu...hebo Runija :mrgreen:

Otkad je dosao LVG svi nasi napadaci se vracaju dosta cesto u obranu pomoci.
Obrana je imala jedini kiks kod onog prekidas lijeve strane kada je Ba ostao sam ali na srecu promasio loptu milsim da je to bila greska Demichelisa i Badstubera.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 16 sij 2010, 12:02

dakle evo i Bavarca....jučer sam prvo poluvrijeme jeb..majku našem kapetanu icon_hy ,nevidljivom Oliću c009 ,očajnom Mulleru smile44 ....i glupom Buytenu i njegovim dugim loptama smile31 ......

al zato su mad0012 Butt,Badtruba,Micho odigrali sjajno...... :D

u drugom poluvremenu...točnije nakon gola Miche...sve se okrenulo u našu korist....morali su više ostavljat prostora iza leđa...a onda je i Robben i Gomez došli na svoje....

Nažalost Gomezu lopta nije htjela u gol....iako je mogao zabit barem hat-trick....na kraju u 90min....pogodio i stativu....ali ajde poslao je strašnog Šimunića po burek u obližnju pekaru u blizini stadiona....maalo je i sjebao koji priliku....(spetljao se u 1-1 šansi...i traljavo pucao sa 5m...iz okreta doduše....)

u drugom poluvremenu je dakle man of the mach bio Arjen Robben....iako je bio dosta sebičan ,jer je sjebal dosta kontri i lakih golova...al opet i poništen mu je čisti gol zbog zaleđa....tako da....sve u svemu bio je pravi showman sinoć....

od ostalih treba istaći još Miru koji je pokazao što znači imat inat u sebi i nos za gol..... 8-) ....

i još da napomenem izmjene Gaala...Pranja za Mullera očekivano u 70'...al Tymo u 88'... smile31 .što je očekivao ovacije za Bommela...zbog slučajne asistencije..... c007

sve u svemu nakon 608 dana Bayern je napokon došao tamo gdje je navikao bit....i sama spoznaja da smo mi na vrhu nam daje psihološkul prednost pred protivnicima...jer budite sigurni da će sad i Schalke i Kusen bit pod većim pritiskom,jer je Bayern nastavio tamo gdje je stao na kraju sezone....a Ribery se tek treba vratit....

tako da reći ću samo...lako vodit kolo kad je mačor daleko..da ih vidimo sad.... :avogp1: :prvi: :navijac: :cool: :fcb: :naprijed: :logo: :zivio:

sljedeća postaje Bremen..... :yeee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la mladjo_dj » 16 sij 2010, 12:17

bavarac napisao:dakle evo i Bavarca....jučer sam prvo poluvrijeme jeb..majku našem kapetanu icon_hy ,nevidljivom Oliću c009 ,očajnom Mulleru smile44 ....i glupom Buytenu i njegovim dugim loptama smile31 ......

u drugom poluvremenu je dakle man of the mach bio Arjen Robben....iako je bio dosta sebičan ,jer je sjebal dosta kontri i lakih golova...al opet i poništen mu je čisti gol zbog zaleđa....tako da....sve u svemu bio je pravi showman sinoć....

u prvom poluvremenu je Van Bommel imo jedno 6-7 krivih dodavanja, vecinom su bila prekratka pa su svaku drugu loptu nakon njegovog dodavanja igraci Hoffenhajma osvajali loptu, takoder su nam mogli svirati i 11-sterac kad je MVB u kaznenom prostoru nagazio na nogu Ibisevica i ovaj se naravno kotrljo tri dana :D

Mislim da to nije bilo zalede nego faul ako mislimo na istu situaciju, a mislim da da.
To mi nije bilo jasno zasto sudac nakon preksaja Simunica nad MVB nije pustio prednost Bayernu jer je ionako lopta isla prema Robbenu tj. vec je bila kod njega tu su nam tako rec sudci ukrali gol.
I onda se nas Joey ljuti na sudca zast je dobio zuti karton :neee:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 16 sij 2010, 12:26

em su bila prekratka dodavanja,em je trebao požuti zbog prevelike agresije....al opet možda se sudac malo smilovao na kapetana.....mislim na tu sitaciju.....zaleđa nije bilo,jer je Robben bio na našoj polovini.....a zabio bi gol jer je fintom izbacio vratara i trebao je samo gurnut loptu u gol.....a taj tkzv. penal...sva sreća da ga nije izuo mvb....kak mu je stao na nogu i digao ruke gore....kao nisam ja..... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Effenberg23 » 16 sij 2010, 16:23

gdje ja predloži ove smajliće, kako se bavarac iživljava :lol:
odlična tekma, čestitke našima, idemo dalje... cool0044
Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.