Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2010, 17:28

Mama mi je rekla da on na njega drka! 8-) To je činjenica koju ja nikom nebum dokazivo, nit bum se trudio. Muller ist der Gott fur lvG i basta bolonjeze!

I ne bumo igrali, to je LvG striktno reko, te taktike više nema, bit je u tome da igramo u formaciji 4-2-3-1 koja se tokom igre može prešaltat u 4-2-4 ili ti 4-4-2.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 05 vel 2010, 17:33

Kao što anton napisa mi igramo sistema 4-4-2 kad se branimo i 4-2-4 kad napadamo.

Muller----Olić-----Gomez----Robben (sad igramo)

Ribery-----Gomez---Muller---Robben (kad Ribery bude 100% spreman)
Zadnja izmjena: Francky boy; 05 vel 2010, 17:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2010, 17:35

Francky boy napisao:Ribery-----Gomez---Muller---Robben (kad Ribery bude 100% spreman)

Al ne sa Riberyem, ja ne vjerujem da ćemo mi ostati u klasično 4-4-2 ili 4-2-4 sa Riberyem, jer ono kaj Muller radi za ekipu defanzivno Ribery to nemre i neće i ne treba to raditi.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 05 vel 2010, 17:37

anton 1983 napisao:Mama mi je rekla da on na njega drka! 8-) To je činjenica koju ja nikom nebum dokazivo, nit bum se trudio. Muller ist der Gott fur lvG i basta bolonjeze!

I ne bumo igrali, to je LvG striktno reko, te taktike više nema, bit je u tome da igramo u formaciji 4-2-3-1 koja se tokom igre može prešaltat u 4-2-4 ili ti 4-4-2.

e viš to od vremena reala....tak bezobrazno nije nitko napadao...

cassilas

salgado-------hiero-----elguera-----r.carlos

-----makelele--------------------gutti---------

----------------------------------------------------

-------figo----morientes----raul--zidane--------

još nitko nije igrao.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 05 vel 2010, 17:39

anton 1983 napisao:
Francky boy napisao:Ribery-----Gomez---Muller---Robben (kad Ribery bude 100% spreman)

Al ne sa Riberyem, ja ne vjerujem da ćemo mi ostati u klasično 4-4-2 ili 4-2-4 sa Riberyem, jer ono kaj Muller radi za ekipu defanzivno Ribery to nemre i neće i ne treba to raditi.

i ja mislim da bi bilo samoubojstvo igrat sa Ribery-em tak....al opet kod Gaala nikad nisi 100% siguran... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2010, 10:17

„im Ausland hätte ich mehr verdienen können. Aber mein Herz hängt am FC Bayern.“

Veli Buyten da je vani mogao više zarađivati, ali njegovo srce kuca za Bayern! 8-) Eh takvi nam trebaju, samo da je još malo više kvalitete.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 06 vel 2010, 16:01

anton 1983 napisao:„im Ausland hätte ich mehr verdienen können. Aber mein Herz hängt am FC Bayern.“

Veli Buyten da je vani mogao više zarađivati, ali njegovo srce kuca za Bayern! 8-) Eh takvi nam trebaju, samo da je još malo više kvalitete.

šta će ti veća kvaliteta od ovoga, kako god on golove šika :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Speedy » 08 vel 2010, 11:50

bavarac napisao:mene zanima samo jedna stvar za koliko para on odlazi iz Bayerna....sa takvim igračem mora pasti neki rekord...makar onaj Gomezov.... :mrgreen:

uglavnom ak ne dobijemo barem 40 milki za njega onda je Nerlinger jako nesposobna osoba po tom pitanju... :twisted:

Preselimo mi ovu nasu raspravu u odgovarajuci topic!

A cuj, treba imati na umu da ako ga budemo prodavali na ljeto da ima samo jos jednu godinu ugovora za odraditi. Također, ovisi i o tome kako ce odigrati do kraja sezone jer i to ce igrati kljucnu ulogu u nabijanju cijene! 8-)

Sto se tice Nerlingera, jos je on zelen, jbg nije to Hoeness! 8-) Ali nadam se da ce me iznenaditi, naravno, pozitivno! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 08 vel 2010, 12:01

Speedy napisao:
bavarac napisao:mene zanima samo jedna stvar za koliko para on odlazi iz Bayerna....sa takvim igračem mora pasti neki rekord...makar onaj Gomezov.... :mrgreen:

uglavnom ak ne dobijemo barem 40 milki za njega onda je Nerlinger jako nesposobna osoba po tom pitanju... :twisted:

Preselimo mi ovu nasu raspravu u odgovarajuci topic!

A cuj, treba imati na umu da ako ga budemo prodavali na ljeto da ima samo jos jednu godinu ugovora za odraditi. Također, ovisi i o tome kako ce odigrati do kraja sezone jer i to ce igrati kljucnu ulogu u nabijanju cijene! 8-)

Sto se tice Nerlingera, jos je on zelen, jbg nije to Hoeness! 8-) Ali nadam se da ce me iznenaditi, naravno, pozitivno! 8-)

jep,ne treba se previše zavaravat,najbolje za nas bi bilo da France udara u Južnoj Africi....tak da ga moremo dobrano unovčit...a što se tiče ove sezone....on u bundesligi nemre nabit svoju cijenu...jedino u LP-a....tako da tu moramo otić veoma daleko i napravit neko jeb.. iznenađenje...recimo srušit Real ili Chelsea.... 8-)

ali o tom potom...meni sam krivo ,jer ga nismo unovčili kad smo mogli zaradit 70-tak(ak je postojala tolika cifra :? )....a na godinu ćemo dobit vjerojatno troduplo manje...to mene živcipira.... :neee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 08 vel 2010, 21:35

Evo par svjezih informacija iz FCB:

Prvo, Riberryju je zvanicno priznat gol u Wolfsburgu!

http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /22259.php

Drugo, Klose povrijedjen dok ce Butt i Schweini odmarati u kupu a umjesto njih ce startati
Rensing :sick: :neee: : smile44 i Tymoschuk :bravo: :yeee: :avogp1:

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/n ... 40dca04a3a

Uh, nesto me je strah Rensinga.....

EDIT: Evo sad vidjoh na DFB Pokalu da je Tun napisao za Butta i Rensinga, al nije viska ni ovdje....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 09 vel 2010, 08:46

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... kroos.html

najveći od najvećih se oglasio! rekao je i svoje viđenje u vezi riberya i kroosa, i apsoluno je u pravu, ma on je uvijek u pravu. :legendo: :legendo: :legendo:

p.s.pogledajte i slike na ovom linku, vidit ćete neke nezaboravne trenutke!!!!
Effenberg23
TORero

PostPostao/la GrleREB » 09 vel 2010, 09:56

Predobro sa goal.com :shock:

Christian Lell (remember when Ottmar Hitzfeld tipped him to become Germany's next great fullback?) has won custody of his dog from his ex-girlfriend. You can’t make up these things. :lol:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2010, 10:52

Effenberg23 napisao:najveći od najvećih se oglasio! rekao je i svoje viđenje u vezi riberya i kroosa, i apsoluno je u pravu, ma on je uvijek u pravu. :legendo: :legendo: :legendo:

Pa to i je najgora stvar kaj se more dogodit. Kroos se vrati mediji su napeti ko puške (cigani) i ube mi malog! To nikako ne bi htio da se desi, a lako je moguće. Sa kroosom ćemo ziher dobiti još jednu dimenziju u napadau al ćemo biti "prisiljeni" halat taktiku koja njemu odgovara, u tom slučaju Klose bi trebo ići proč. Čoeće na kraju kad se sve to posloži, ispada da ćemo mi jako puno ušparat jer kad nas napuste igrači tipa Toni i Klose a zamjenjuju ih deca tipa kroos i Muller onda je to jako velika olakšica za budžet. Al ono kaj me veseli u tom slučaju je da kad bi osto Ribery i kad bi se Kroosa uspjelo integrirati u ekipu imali bi uz Barcu i Real valjda najkreativniju ekipu svijeta, nešto po ćemu Bayern nikada nije bio poznat....

Kod nas će na ljeto sigurno morat uslijediti još jedna čistka i to sa dosta prodaje i pravih odlazaka. Evo pogledajte ko je u slijedećoj sezoni za Bayern vezan ugovorom (dodao sam samo Bommela jer mislim da će on uskoro produžiti).

Obrana:

Badstuber
Braafheid
Conteto
Micho
Buyten
Lell
Breno
Lahm

Veza:

Ribery
Kroos
Pranjić
Ottl
Schweini
Bommel
Tymo
Robben
Muller
Sosa
Ekici

Napad:

Toni
Gomez
Olić
Klose

Sad i sami morete vidjet kolko tu posla ima!

Lell, najvjerojatnije prodaja, Pranjić mi je također upitan, Ottl bi mogao proč, ne znamo kaj će biti sa Tymom, za Sosu nevidim nikakvu perspektivu, Ekici bi trebao na posudbu, Conteto isto tako, Tonija se trebamo riješiti, Klose bi također mogao da nas napusti, braafheid mi je također upitan a i ne znamo kaj će biti sa Riberyem.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2010, 08:39

Bleeee a ja se nado da će neko napisat nekaj na ovaj post! :(

Haris napisao:Gomez je bio loš, kao i zadnju utakmicu uostalom.

Malo koda mi pada u formi. Jučer je bio loš, al protiv Wolfsburga to nebi reko. Dobivam dojam koda mu se teže snači u ovoj taktici kad igramo sa jednom špicom, ali on koda ima neku drugu ulogu te nije target men, već prima te lopte naprijed i dalje ih distribuira. uUovoj taktici kad igramo sa ROBBERYEM onda mali Muller više dolazi do izražaja jer vreba iz drugog plana. Kaj se tiće zalaganja na terenu Gomez jako rijetko podbaci.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... erfen.html

Naš pomočni trener, Gerland žali kaj smo pustili Hummelsa. Sad kad vidim kak on igra i kad vidim Demichelisa i meni je žao, al šta ćeš to je fuca...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 vel 2010, 09:29

Sto se tice Gomeza, stekao sam dojam da njemu treba vremena da zalaufa i onda pocne igrati kako zna. I ranije sam rekao da nas niti jedan napadac ne zna igrati "solo" spicu u sto smo se imali prilike uvjeriti kada smo u prvom djelu sezone igrali 4-3-3 taktiku, sad je isti slucaj i s 4-3-2-1 taktikom. Treba vremena da se nasi napadaci priviknu na te taktike jer je totalno drukcija prica kada mi igramo 4-4-2 taktiku, onda nasi napadaci dolaze maksimalno do izrazaja...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva