I ne bumo igrali, to je LvG striktno reko, te taktike više nema, bit je u tome da igramo u formaciji 4-2-3-1 koja se tokom igre može prešaltat u 4-2-4 ili ti 4-4-2.
Francky boy napisao:Ribery-----Gomez---Muller---Robben (kad Ribery bude 100% spreman)
anton 1983 napisao:Mama mi je rekla da on na njega drka!To je činjenica koju ja nikom nebum dokazivo, nit bum se trudio. Muller ist der Gott fur lvG i basta bolonjeze!
I ne bumo igrali, to je LvG striktno reko, te taktike više nema, bit je u tome da igramo u formaciji 4-2-3-1 koja se tokom igre može prešaltat u 4-2-4 ili ti 4-4-2.
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Ribery-----Gomez---Muller---Robben (kad Ribery bude 100% spreman)
Al ne sa Riberyem, ja ne vjerujem da ćemo mi ostati u klasično 4-4-2 ili 4-2-4 sa Riberyem, jer ono kaj Muller radi za ekipu defanzivno Ribery to nemre i neće i ne treba to raditi.
anton 1983 napisao:„im Ausland hätte ich mehr verdienen können. Aber mein Herz hängt am FC Bayern.“
Veli Buyten da je vani mogao više zarađivati, ali njegovo srce kuca za Bayern!Eh takvi nam trebaju, samo da je još malo više kvalitete.
bavarac napisao:mene zanima samo jedna stvar za koliko para on odlazi iz Bayerna....sa takvim igračem mora pasti neki rekord...makar onaj Gomezov....![]()
uglavnom ak ne dobijemo barem 40 milki za njega onda je Nerlinger jako nesposobna osoba po tom pitanju...

Speedy napisao:bavarac napisao:mene zanima samo jedna stvar za koliko para on odlazi iz Bayerna....sa takvim igračem mora pasti neki rekord...makar onaj Gomezov....![]()
uglavnom ak ne dobijemo barem 40 milki za njega onda je Nerlinger jako nesposobna osoba po tom pitanju...
Preselimo mi ovu nasu raspravu u odgovarajuci topic!
A cuj, treba imati na umu da ako ga budemo prodavali na ljeto da ima samo jos jednu godinu ugovora za odraditi. Također, ovisi i o tome kako ce odigrati do kraja sezone jer i to ce igrati kljucnu ulogu u nabijanju cijene!![]()
Sto se tice Nerlingera, jos je on zelen, jbg nije to Hoeness!Ali nadam se da ce me iznenaditi, naravno, pozitivno!

:
i Tymoschuk

Effenberg23 napisao:najveći od najvećih se oglasio! rekao je i svoje viđenje u vezi riberya i kroosa, i apsoluno je u pravu, ma on je uvijek u pravu.![]()
![]()
![]()
Haris napisao:Gomez je bio loš, kao i zadnju utakmicu uostalom.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju