Speedy napisao:Ali onaj gol od Riberyja nisu njemu pripisali vec su ga zabiljezili kao autogol digica!

Speedy napisao:Ali onaj gol od Riberyja nisu njemu pripisali vec su ga zabiljezili kao autogol digica!

anton 1983 napisao:Speedy napisao:Ali onaj gol od Riberyja nisu njemu pripisali vec su ga zabiljezili kao autogol digica!
Da to je šteta, ali onaj potez, pa kome to osim njemu more past napamet u tom trenutku!

GrleREB napisao:Ne znam zašto ali mi se ona njegova proslava 'ala Toni' nije nimalo svidjela. Koji je k.... time htio pokazati. A imam nekakav filing da je Ribery poprilično nervozan i da se nije uklopio u ekipu (ne toliko po igri već jednostavno da nema filinga između njega i ostalih igrača). Ne znam da li sam u pravu ali takav me osjećaj prati ... ostatak ekipe diše kao jedno, kada on uđe nekako se to promijeni, kao da je uljez u ekpi ... ali možda griješim.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
GrleREB napisao:Ne znam zašto ali mi se ona njegova proslava 'ala Toni' nije nimalo svidjela. Koji je k.... time htio pokazati. A imam nekakav filing da je Ribery poprilično nervozan i da se nije uklopio u ekipu (ne toliko po igri već jednostavno da nema filinga između njega i ostalih igrača). Ne znam da li sam u pravu ali takav me osjećaj prati ... ostatak ekipe diše kao jedno, kada on uđe nekako se to promijeni, kao da je uljez u ekpi ... ali možda griješim.
anton 1983 napisao:Ono kaj sad od vas želim je da svi kritizirate nađšu obranu jučer! Ima da se svi izjasnite, ja meni za ročkas da vidim 10 posteva. Znači naslov teme vam je gnjiloća naše obrane jučer, a motivi su vam,
1.) Bekovi
2.) Štoper
3.) Pa svaki od njih ponaosob
4.) Bommel
Eto malo samo da vas navedem, nadam se da me ne but razočarali! I tu aludiram na Grleeba, Tulea i ove kaj malo pišu a opet volim pročitat njihove postove!

anton 1983 napisao:@GrleReb
![]()
Ja se bojim da mi za LP trebamo Tyma i da to LvG ne želi vidjeti! >:( Fale nam ta dva kilometra koje tymo po tekmi više pretrči od Bommela. Ne znam više kaj bi reko, nadam se da će mi se Bommel uvijek svidjet i želim ga podržavat, ali jednostavno nikak da to klikne. On je lider na terenu, ne drži njega LvG sigurno bezveze u ekipi, ali bojim se da ta formula nije "idealna". Jučer mi se cjelokupna obrana nije svidjela i kaj je najgore, pogotovo LAHM, jučer je bio jako loš i odigrao debelo ispod svog nivoa.

anton 1983 napisao:Al gle između 10-20 minute, recimo, meni se baš nije svidjelo kaj ja vidim na terenu gledajuči našu obranu.
ili najebemo pa izgubimo tekmu ili jedva jedvice remi izvučemo
. Protiv Wolfia smo imali sreće i s većim klubom ćemo gore proć.....
a Schwein je pokazal da ima puno stamine i pomagal je u obrani....Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju