VfL Wolfsburg - Bayern Munich, 06. 02. 2010

Re: VfL Wolfsburg - Bayern Munich, 06. 02. 2010

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2010, 19:17

Scar di je Riberyev gol? I di je prokleta tablica? :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2010, 19:20

http://www.youtube.com/watch?v=Xaw7ZSs1 ... feature=iv

AAAAAAAAAAA Evo golova, bar na kratko!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 vel 2010, 19:24

Ali onaj gol od Riberyja nisu njemu pripisali vec su ga zabiljezili kao autogol digica! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2010, 19:26

Speedy napisao:Ali onaj gol od Riberyja nisu njemu pripisali vec su ga zabiljezili kao autogol digica! :neee:

Da to je šteta, ali onaj potez, pa kome to osim njemu more past napamet u tom trenutku! :legendo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 06 vel 2010, 23:26

Speedy napisao:Ali onaj gol od Riberyja nisu njemu pripisali vec su ga zabiljezili kao autogol digica! :neee:

Pa kad ga je digić preduhitril i zakucal si ga :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la GrleREB » 07 vel 2010, 09:07

anton 1983 napisao:

Da to je šteta, ali onaj potez, pa kome to osim njemu more past napamet u tom trenutku! :legendo:

Ne znam zašto ali mi se ona njegova proslava 'ala Toni' nije nimalo svidjela. Koji je k.... time htio pokazati. A imam nekakav filing da je Ribery poprilično nervozan i da se nije uklopio u ekipu (ne toliko po igri već jednostavno da nema filinga između njega i ostalih igrača). Ne znam da li sam u pravu ali takav me osjećaj prati ... ostatak ekipe diše kao jedno, kada on uđe nekako se to promijeni, kao da je uljez u ekpi ... ali možda griješim.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 07 vel 2010, 09:27

GrleREB napisao:Ne znam zašto ali mi se ona njegova proslava 'ala Toni' nije nimalo svidjela. Koji je k.... time htio pokazati. A imam nekakav filing da je Ribery poprilično nervozan i da se nije uklopio u ekipu (ne toliko po igri već jednostavno da nema filinga između njega i ostalih igrača). Ne znam da li sam u pravu ali takav me osjećaj prati ... ostatak ekipe diše kao jedno, kada on uđe nekako se to promijeni, kao da je uljez u ekpi ... ali možda griješim.

Pa naravno da je tako, covjek je izbivao sa terena tri mjeseca, a za ta tri mjeseca se mnoogo stvari promijenilo u Bayernu. Zato mu Gaal izmedjuostalog i ne daje da igra od pocetka, dok se malo uklopi u ekipu i prihvati timski nacin razmisljanja....ali bice to sve OK kroz narednih par kola, ne sekiraj se.... :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 07 vel 2010, 12:08

Ma Buyten je najjači! 6 golova ove sezone....prava zamjena Lucia.. :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2010, 12:23

GrleREB napisao:Ne znam zašto ali mi se ona njegova proslava 'ala Toni' nije nimalo svidjela. Koji je k.... time htio pokazati. A imam nekakav filing da je Ribery poprilično nervozan i da se nije uklopio u ekipu (ne toliko po igri već jednostavno da nema filinga između njega i ostalih igrača). Ne znam da li sam u pravu ali takav me osjećaj prati ... ostatak ekipe diše kao jedno, kada on uđe nekako se to promijeni, kao da je uljez u ekpi ... ali možda griješim.

P anisam ja mislio na proslavu gola, nego na ono prebacivanje gola. I danas se baš vidlo da je Ribery igro zadnji, valjda će to ispraviti. A ovo sa prosloavom, ne znam, više mi je PK razmišljati i razbijati sve stvari na miljon komadića i onda razmišljati kaj je pisac htio reč.

Ono kaj sad od vas želim je da svi kritizirate nađšu obranu jučer! Ima da se svi izjasnite, ja meni za ročkas da vidim 10 posteva. Znači naslov teme vam je gnjiloća naše obrane jučer, a motivi su vam,

1.) Bekovi
2.) Štoper
3.) Pa svaki od njih ponaosob
4.) Bommel

Eto malo samo da vas navedem, nadam se da me ne but razočarali! I tu aludiram na Grleeba, Tulea i ove kaj malo pišu a opet volim pročitat njihove postove! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 07 vel 2010, 13:48

anton 1983 napisao:Ono kaj sad od vas želim je da svi kritizirate nađšu obranu jučer! Ima da se svi izjasnite, ja meni za ročkas da vidim 10 posteva. Znači naslov teme vam je gnjiloća naše obrane jučer, a motivi su vam,

1.) Bekovi
2.) Štoper
3.) Pa svaki od njih ponaosob
4.) Bommel

Eto malo samo da vas navedem, nadam se da me ne but razočarali! I tu aludiram na Grleeba, Tulea i ove kaj malo pišu a opet volim pročitat njihove postove! :D

Jesi li ti stvarno otovrio novu temu ili da to ovdje komentiramo? Ja novu temu nisam pronašao pa ću to ovdje ukratko učiniti. Dok gledam utakmicu previše se ja uživim da bih zadržao neki analitički pogled na zbivanja na terenu tako da ti meni samo neke stvarčice ostanu u glavi i to je to. Kao ovo sa proslavom Riberya ili njegova nervoza tu i tamo.

Što se tiče bekova spomenut ću Badstubera koji mi jučer nije nikako djelovao. Nekoliko je puta baš kod njega ostala rupa na krilu, a u napadu nije napravio ništa. Štoperi su pokazali da kada ostanu 1:1 sa pravim napadačem možemo se pomoliti jer su zbilja tromi, i Buyten i Micho.

Bommela da ti pravo kažem nisam primjetio ali s obzirom da su štoperi ostajali 1:1 sa napadačima pretpostavljam da nije radio svoj posao pretjerano dobro. Ali imao je par dobrih dodavanja prema naprijed.

Inače mi se čini da smo jučer malo previše nedisciplinirano ušli u tekmu, a Wolfsburg ipak ima kvalitetu da to kazni samo sreća po nas da su u završnici bili bez samopouzdanja jer inače moglo je biti svašta. Malo smo djelovali kao ovce bez glave kada smo se trebalo braniti. Ali drago mi je da je to i LVG vidio i da mu je to bila prva stvar koju je rekao kada su ga pitali za tekmu što znači da ga je poprilično zasmetalo, kao i mene uostalom.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 07 vel 2010, 16:03

Sorry al nisam gledao jucerasnju tekmu, rezultat sve govori.
Jbg. imam ispite pa ne mogu sve stici.

Kak god igrali jucer Demi i Bommel mislim da su oni visak u Bayern-u.
Demi jer je previse grijesio u prethodnim tekmama, a Bommel jer je njegovo vrijeme proslo.
Volio bi vidjeti igraca poput Marouane Fellaini-a iz evertona koji ce zamijeniti Bommela.
Taj lik je gorostas - preko 193cm + zna odigrati dobro.

Uzivao sam gledajuci golove preko youtube :bravo:
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2010, 16:34

@GrleReb
:bravo:

Ja se bojim da mi za LP trebamo Tyma i da to LvG ne želi vidjeti! >:( Fale nam ta dva kilometra koje tymo po tekmi više pretrči od Bommela. Ne znam više kaj bi reko, nadam se da će mi se Bommel uvijek svidjet i želim ga podržavat, ali jednostavno nikak da to klikne. On je lider na terenu, ne drži njega LvG sigurno bezveze u ekipi, ali bojim se da ta formula nije "idealna". Jučer mi se cjelokupna obrana nije svidjela i kaj je najgore, pogotovo LAHM, jučer je bio jako loš i odigrao debelo ispod svog nivoa.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 07 vel 2010, 17:16

anton 1983 napisao:@GrleReb
:bravo:

Ja se bojim da mi za LP trebamo Tyma i da to LvG ne želi vidjeti! >:( Fale nam ta dva kilometra koje tymo po tekmi više pretrči od Bommela. Ne znam više kaj bi reko, nadam se da će mi se Bommel uvijek svidjet i želim ga podržavat, ali jednostavno nikak da to klikne. On je lider na terenu, ne drži njega LvG sigurno bezveze u ekipi, ali bojim se da ta formula nije "idealna". Jučer mi se cjelokupna obrana nije svidjela i kaj je najgore, pogotovo LAHM, jučer je bio jako loš i odigrao debelo ispod svog nivoa.

Ma nas je juce sje*alo prerano vodstvo, onda i drugi gol...i kontaju igraci "je*o Wolfsburg, mozemo se odmoriti, opustiti, zaje*avati s njima..." i zato je bio pad u igri....zato su svi izgledali pomalo zbunjeno....Mada kad malo razmislim, mi imamo 11 pobjeda u nizu u svim takmicenjima, 9 u BL...pa ne mozemo vjecno biti full koncentrisani i na visini zadatka...i bolje je da se desavaju ovakvi sitni padovi u igri jer mi i tada pobjedjujemo, nego da igramo super, fenomenalno, nepobjedivo, al kad prvi put izgubimo da se sve raspadne........
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 vel 2010, 18:57

Al gle između 10-20 minute, recimo, meni se baš nije svidjelo kaj ja vidim na terenu gledajuči našu obranu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 07 vel 2010, 23:32

anton 1983 napisao:Al gle između 10-20 minute, recimo, meni se baš nije svidjelo kaj ja vidim na terenu gledajuči našu obranu.

da, nikome se nije svidjelo, ali točno kaj je I_Love_Bayern rekao, da je najgore kaj smo mi dali prerani gol.....uvjek, ali baš uvjek, kak ja gledam Bayerna, dok mi povedemo prvi, to je muka živa za gledat :neee: ili najebemo pa izgubimo tekmu ili jedva jedvice remi izvučemo :neee: . Protiv Wolfia smo imali sreće i s većim klubom ćemo gore proć.....

I zato nije kriva samo obrana, nego i sredina koja se previše opušta, naravno najveći krivac je Bommel :neee: a Schwein je pokazal da ima puno stamine i pomagal je u obrani....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.