Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la doro » 27 vel 2019, 19:25

Pa tako smo I najavljivali 200-300 milja Jbg 3g. bilo slabo sad treba pljunut...neke smo igrace prodali to je u carapi,uz Boatenga mozda jos bude neko iznenadjenje za prodaju pa se ta svota bude smanjila...na OVO nabrojano fali Jos jedan stoper-bek iskusnjara sa istekom ugovora.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2019, 10:29

cruz napisao:U sredini terena imamo kvantitetu, ali meni je tu puno nabace bez jasnog plana.. Možda se varam. Ne znam.

Imaš znači samo jednog zadnjeg veznog - Javija
Imaš dvojicu (recimo) jako sličnih igrača - Tolisso i Goretzka
Imaš playmakera u najboljim godinama - Thiago
Imaš mladog powerplaymakera - Sanches
Imaš ofenzivnog playmakera - Jamesa
Imaš i Kimmicha na zadnjem veznom ali tu nije ni blizu dobar ko na beku.
Imaš Alabu ako dovedeš Hernandeza, Alabu koji je jako sličan Tolissou i Goretzki.
I imaš Müllera koji nije veznjak ali njegovo igranje znači jedan veznjak manje..

Ako ćeš igrat s Müllerom - onda TEORETSKI moraš imati Martineza u ekipi.. Pričamo o jakim utakmicama... Za slabije se može i bez čistača.

Kako vi gledate na buduću prvu postavu Bayerna, na sredinu i na formaciju, kako igrati itd. itd.?

Teško je u ovom trenutku bilo što reći. Ovo sada ubacivanje Wernera u jednadžbu mi je sjebalo sve računice.

Ja bi očekivao da će nam primat biti igranje s 3 igrača vezna u sredini, s tim da će Tolisso biti "zamjena" / opcija za šesticu.

Kad pogledaš naš kadar, jedini igrači s obzirom na komentare uprave koji bi mogli donjeti neke noFce u klub su samo Boateng i renato. Ništa od prodaje Hummelsa, Martineza ili Mullera.

E sad ako se tu upliće Werner pa postoji šansa prodaje Lewe, onda je jako teško nešto predvidjeti. U svakom slučaju brijem da će biti 4-5 novih "bitnih" igrača u sljedećoj sezoni, ovisno i o Jamesu za kojeg brijem da ide (tak i izgleda na terenu) te pretpostavljam da će se kadar sastojati od 18 feldspielera + Daviesa i još dvojice klinaca.

Nemam trenutačno neku bolju viziju.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 28 vel 2019, 11:19

Novinari su počeli punom parom nakon Ulijevog intervjua.

RB Leipzig will für seinen Angreifer Timo Werner bei einem möglichen Wechsel zum FC Bayern nach München mindestens 40 Millionen Euro einnehmen. Dies will die Bild erfahren haben. Der FCB soll sich mit Werner bereits auf einen Transfer im Sommer verständigt haben.

Mit einer Forderung in Höhe von 60 Millionen Euro will der Bundesliga-Tabellenvierte aus Leipzig demnach in den Poker um Werner einsteigen. Da Werner nur noch Vertrag bis Sommer 2020 hat, würde man sich offenbar auf bis zu 40 Millionen Euro drücken lassen
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 vel 2019, 13:58

Šta se planira s Wernerom?
Nije mi potpuno jasno. Nije valjda da ćemo prodavati Lewu?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 28 vel 2019, 14:12

cruz napisao:Šta se planira s Wernerom?
Nije mi potpuno jasno. Nije valjda da ćemo prodavati Lewu?

Teško je reći išta osim da je mladi švabo. Ma Lewy neće nikuda...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la luctl » 28 vel 2019, 15:03

Mogu ja?! Mogu ja?!

Slika

1. Ulreich
2. Boateng
3. Henrichs - NOVI
4. Martinez
5. Sanches
6. NOVI PLAYMAKER
7. Gnabry
8. NOVI CF - Zamjena za Lewu

Ne treba nikakav veliki remont. :a045:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2019, 15:23

To bi bilo jako lose jer bi zaradili noFce he he
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 28 vel 2019, 15:27

Zaboravio sam Pavarda.

A ako želiš potrošit novce, fino si dovedemo Martiala + Wernera. :mrgreen:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la anton 1983 » 28 vel 2019, 15:42

Me ja, ljudi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 28 vel 2019, 21:57

Pa dobro Werner se nešto spominje kao napadač - Lewina zamjena (a čak se govori i o toj opciji da se Lewa proda, to sve onako navijači više špekulišu), a spominje se da bi se mogao koristiti i na krilu. Pa opet onda pokrivamo dvije pozicije s jednim igračem, kao što bi nam to slučaj bio u odbrani s Pavardom i Hernandezom. Ali sada ta zamisao Werner na krilu ko i može proći, ali opet to onda nije pravo krilo i teško sada zamisliti takvu postavku...

A Werner je mislim jako blizu dolaska...

Ja bi svakako volio da dođe Havertz (pod muss), a i Jović, jednostavno njega vidim kao neko posebno osvježenje i kako mi se dopada. Ovu dvojicu bi volio prije vidjeti u našim redovima nego Wernera.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 28 vel 2019, 22:06

effe__sa napisao:Pa dobro Werner se nešto spominje kao napadač - Lewina zamjena (a čak se govori i o toj opciji da se Lewa proda, to sve onako navijači više špekulišu), a spominje se da bi se mogao koristiti i na krilu. Pa opet onda pokrivamo dvije pozicije s jednim igračem, kao što bi nam to slučaj bio u odbrani s Pavardom i Hernandezom. Ali sada ta zamisao Werner na krilu ko i može proći, ali opet to onda nije pravo krilo i teško sada zamisliti takvu postavku...

A Werner je mislim jako blizu dolaska...

Ja bi svakako volio da dođe Havertz (pod muss), a i Jović, jednostavno njega vidim kao neko posebno osvježenje i kako mi se dopada. Ovu dvojicu bi volio prije vidjeti u našim redovima nego Wernera.

Zašto mi se čini kao da već u ekipi imamo jednog koji je kao napadač, ali nije pravi. A može i na krilu igrat ali nije pravo krilo. Čekaj malo... :hehe:

Svi putovi vode do antona (mullera) :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 ožu 2019, 07:11

Mediji se fataju za Ulijeve riječi i špekuliraju sve u 16, ali Uli je reko jednu stvar o kojoj mediji još ne pišu tako intenzivno:
Kad bi vam rekao sto smo već dogovorili... ALI TADA BI IGRAČI KOJI SU SADA TU BILI LJUTI.

To znači da ne želi još pričati o odlascima ali ih očekuje i planira.

Dovodimo 2 obrambena igrača - odlazi Rafinha i jel to odlazi još jedan?

Dolazi Havertz, Brandt? - odlazi James? Renato?

Dolazi Odoi i Davies - odlaze Robbery.

Dolaze Werner i Arp - nekako sumnjam da s njima kompenziramo samo Wagnera... o kome je još riječ?
Müller ili Lewa?

Ili svjesno stvaraju (naizgled) nelogičnu gužvu?

------

Prvi sastav:
Slika

Drugi sastav :mrgreen:
Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2019, 07:23

Pa reko je ULI kad oni ne bi pričali da bi novinari propali... :D

Svaki transfer ima i nema logike. jako malo stvari s ebaš zna, a neke se daju iščitati, sad dal je to istina svako zna za sebe.

3 idu 100&% i za svu trojicu treba doči zamjena - možda ne za svoju trojicu direkt ali bar 3 igrača koji će njih nadomjestiti. Mislim da i naši znaju da imamo premalo obrane pa će slijedeće godine biti jedan igrač obrambeni više na uštrb veznog igrača.

Kad vidim Jamesa kak igra on je u glavi i na papiru otišo ma koliko god mi šutjeli o tome. I sa djedini logičan još odlazak je Boa i renato, ovo ostalo bi sve bilo brutalno iznenađenje.

ŠPEKULIRA se da će se puno potrošiti. Određeni igrači koje dovodimo koštaju previše, tako da ne očekuje veliki kadar jer bi to bilo previše novaca. Ove godine baš da vidim nekek dostupne i zanimljive free igrače, baš i ne vidim...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2019, 07:24

@cruz

namjerno 2 puta Hernanedez?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 ožu 2019, 07:25

anton 1983 napisao:@cruz

namjerno 2 puta Hernanedez?

da, jer je očita ideja da Pavard i Hernandez posluže i na bekovskim mjestima, gdje su si u biti i napravili ime na svjetskom prvenstvu. Ta dva transfera su IZUZETNO DOBRA!

Nekako očekjem da Boateng odlazi, još nakon onog debakla litos..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi