cruz napisao:U sredini terena imamo kvantitetu, ali meni je tu puno nabace bez jasnog plana.. Možda se varam. Ne znam.
Imaš znači samo jednog zadnjeg veznog - Javija
Imaš dvojicu (recimo) jako sličnih igrača - Tolisso i Goretzka
Imaš playmakera u najboljim godinama - Thiago
Imaš mladog powerplaymakera - Sanches
Imaš ofenzivnog playmakera - Jamesa
Imaš i Kimmicha na zadnjem veznom ali tu nije ni blizu dobar ko na beku.
Imaš Alabu ako dovedeš Hernandeza, Alabu koji je jako sličan Tolissou i Goretzki.
I imaš Müllera koji nije veznjak ali njegovo igranje znači jedan veznjak manje..
Ako ćeš igrat s Müllerom - onda TEORETSKI moraš imati Martineza u ekipi.. Pričamo o jakim utakmicama... Za slabije se može i bez čistača.
Kako vi gledate na buduću prvu postavu Bayerna, na sredinu i na formaciju, kako igrati itd. itd.?
RB Leipzig will für seinen Angreifer Timo Werner bei einem möglichen Wechsel zum FC Bayern nach München mindestens 40 Millionen Euro einnehmen. Dies will die Bild erfahren haben. Der FCB soll sich mit Werner bereits auf einen Transfer im Sommer verständigt haben.
Mit einer Forderung in Höhe von 60 Millionen Euro will der Bundesliga-Tabellenvierte aus Leipzig demnach in den Poker um Werner einsteigen. Da Werner nur noch Vertrag bis Sommer 2020 hat, würde man sich offenbar auf bis zu 40 Millionen Euro drücken lassen

cruz napisao:Šta se planira s Wernerom?
Nije mi potpuno jasno. Nije valjda da ćemo prodavati Lewu?

effe__sa napisao:Pa dobro Werner se nešto spominje kao napadač - Lewina zamjena (a čak se govori i o toj opciji da se Lewa proda, to sve onako navijači više špekulišu), a spominje se da bi se mogao koristiti i na krilu. Pa opet onda pokrivamo dvije pozicije s jednim igračem, kao što bi nam to slučaj bio u odbrani s Pavardom i Hernandezom. Ali sada ta zamisao Werner na krilu ko i može proći, ali opet to onda nije pravo krilo i teško sada zamisliti takvu postavku...
A Werner je mislim jako blizu dolaska...
Ja bi svakako volio da dođe Havertz (pod muss), a i Jović, jednostavno njega vidim kao neko posebno osvježenje i kako mi se dopada. Ovu dvojicu bi volio prije vidjeti u našim redovima nego Wernera.

anton 1983 napisao:@cruz
namjerno 2 puta Hernanedez?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju