Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la anton 1983 » 25 ožu 2019, 08:06

ivan napisao:1) Može li Kimmich biti ta naša 6?

Ako pričamo o ovoj o kojoj ja pričam kao podrška Thiagu i Jamesu ili "radilica" šestica ne. On može bit šestica koja "igra Thiaga" kad Thiaga prodaš.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 ožu 2019, 11:24

Kimmich, da su okolnosti bile drugačije, je trebao biti novi Schweinsteiger, njegov upgrade u veznoj liniji i puno opasniji po gol protivnika, ali bi mu trebao opet jedan Martínez, Gustavo i sl. igrači pored njega.

Kimmich nije Edgar Davids, Yaya Toure ili Patrick Vieira. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 ožu 2019, 11:25

Tocno tak...

Ja se najvise nadam da to moze biti Tolisso!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 ožu 2019, 11:42

Tolissoa obožavam, no svi mu spočitavaju manjak taktičkog segmenta igre, onog defenzivnog. Potpuno mi je to jasno da mu nije jača strana jer je u Lyonu bio nešto između 8-ice i 10-tke po igri, ali realno takvu 8-icu danas imati kao što je Tolisso, koji doslovno raspara mreže protivnika iz drugog plana, zna igrati i s loptom dobro, jako okomit je igrač i trkački kapacitet...

To mi se kod njega užasno sviđa. Mislim da Corentin ima dovoljno kvalitete da bude i dobar igrač u fazi obrane. Ova ozljeda ga je zadavila cijelu ovu sezonu i mislim da bi pokazao jako puno jer u sezonu bio ušao izvrsno.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 25 ožu 2019, 12:03

anton 1983 napisao:
ivan napisao:1) Može li Kimmich biti ta naša 6?

Ako pričamo o ovoj o kojoj ja pričam kao podrška Thiagu i Jamesu ili "radilica" šestica ne. On može bit šestica koja "igra Thiaga" kad Thiaga prodaš.

Ma Kićo može biti što god želi :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 ožu 2019, 12:45

Kimmich je ok u sredini, ali klasa na beku.
Zašto ga trošiti u sredini kada možeš imati super beka?

Danas nije lako naći dobrog desnog beka (do čega je nogomet stigo jbt, prije ih bilo na pretek), stoga neka Kimmicha desno, tip melje krilo i ima super nabačaj.

Lahm je u cijeloj profi karijeri (2001 - 2017) imao 78 asistencija.

Kimmich u 2 godine otkad igra beka već ima 30 asistencija.

Nije korektna usporedba s Lahmom naravno, ali u segmentu napadačke igre Kimmich je već sad bolji od Lahma.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 25 ožu 2019, 12:50

Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 ožu 2019, 12:52

ivan napisao:Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...

Pogledaj malo bolje kad opet bude za nas igrao u sredini.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 25 ožu 2019, 12:55

cruz napisao:
ivan napisao:Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...

Pa rekao sam da ne može malo ovo malo ono. Vrati ga u sredinu 5 tekmi za redom pa ćemo vidjeti
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 ožu 2019, 13:10

Low ga stavlja u sredinu gledo ga nije bio nista vise nego solidan...IMA taj nabac I asist a I borac stoga bolji na beku I neka vise poradi na defanzivnom dijelu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 25 ožu 2019, 14:02

ivan napisao:
cruz napisao:

Pa rekao sam da ne može malo ovo malo ono. Vrati ga u sredinu 5 tekmi za redom pa ćemo vidjeti

A dobro, tako je.
Nego gledam njegove snage kojima raspolaže i puno su izraženije na beku. Bar po meni.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 ožu 2019, 14:26

Tada se govorilo kako može postati svjetska klasa u veznom redu, a na beku vrlo dobar. Zadnjih godinu i pol je ta priča preko noći nestala, štoviše, sad ga neki ljudi ocjenjuju očajnim veznjakom i da ne može nikakvu veliku karijeru napraviti u sredini terena.
No po Xaviju koji ga je ove zime u Katru vidio na pripremama, Kimmić je njegov legitimni nasljednik u sredini terena već duže vrijeme.

Sve se svodi na nedostatak pravog trenera koji može svakog igrača izdefinirati i izvući maksimum, a drugi je zvan Müller koji više ne igra ono što je igrao na 10-tki.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 25 ožu 2019, 14:43

E vidiš generale zaboravio sam taj komadić informacije od Xavija... Ako jedan od najboljih veznjaka svih vremena to kaže, onda to valjda nešto znači. Ali trener mora bit pravi da ga nauči i profilira...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 ožu 2019, 14:46

Kao Sso je netko napisao mali Kimmich je jednostavno ful talentiran I moze igrat sve osim golmana sve zavisi da ga se redovno stavlja na istu poziciju.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 25 ožu 2019, 14:55

ivan napisao:Ali trener mora bit pravi da ga nauči i profilira...

da, mi imamo jebenog Niku Kovača.

Imali smo takvog stručnog trener koji je posebnu pažnju posvetio Kimmichu, nažalost sad je u cityu :cry:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi