ivan napisao:1) Može li Kimmich biti ta naša 6?
Ako pričamo o ovoj o kojoj ja pričam kao podrška Thiagu i Jamesu ili "radilica" šestica ne. On može bit šestica koja "igra Thiaga" kad Thiaga prodaš.
ivan napisao:1) Može li Kimmich biti ta naša 6?

anton 1983 napisao:ivan napisao:1) Može li Kimmich biti ta naša 6?
Ako pričamo o ovoj o kojoj ja pričam kao podrška Thiagu i Jamesu ili "radilica" šestica ne. On može bit šestica koja "igra Thiaga" kad Thiaga prodaš.

ivan napisao:Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...

cruz napisao:ivan napisao:Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...
Pogledaj malo bolje kad opet bude za nas igrao u sredini.

ivan napisao:cruz napisao:ivan napisao:Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...
Pogledaj malo bolje kad opet bude za nas igrao u sredini.
Pa rekao sam da ne može malo ovo malo ono. Vrati ga u sredinu 5 tekmi za redom pa ćemo vidjeti

ivan napisao:Zašto misliš da je samo OK u sredini? Pa u sredini je igrao super još prije 2 godine dok nije prešao na beka. Normalno da sada ne može baš mijenjati poziciju svaki tjedan i bit super na obje. Barem ja mislim da je bio u sredini više od "ok". Ali znam da fali bekova...

ivan napisao:Ali trener mora bit pravi da ga nauči i profilira...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 9 gostiju