Bundesliga Saison 2018/2019

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga Saison 2018/2019

PostPostao/la Red passion » 06 tra 2019, 15:47

Izvrsna utakmica u Leverkusenu! Luzerkusen i Lepizig stvarno nude puno toga za gledati.

58. minuta i 2:1. Moglo bi još 2 gola do kraja pasti. :)

edit: Haha :haha: pala ta 2 gola jako brzo. Luzerkusen is shinning again! 71. minuta Leipzig okrenuo na 2:3. :lol: :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 06 tra 2019, 16:32

2:4 na kraju u Leverkusenu. Do 2:1 sam mislio da će Leverkusen ovo uzeti, pao je onda taj 3. gol kojeg se VAR-om poništilo zbog zaleđa i nakon toga je Leipzig okrenuo sve u svoju korist i kroz 7-8 minuta u 64. i 71. potukao Luzerkusenovce i još dodao jedan u 83. minuti da zaključi pobjedom ovaj susret.

Izvrsna utakmica prepuna prilika, odavno nisam gledao ovako zanimljiv susret prepun šansi i toliko atraktivnih i moćnih golova od strane igrača.

Eintracht u zadnjim sekundama zabio za 3 golema i važna boda za LP protiv Scheißea. :o :clapping: :clapping:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 tra 2019, 16:51

Etoh Eintracha u lp mad0012
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2019, 10:51

Kunu prilozim ako Eintracht uleti u LP!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 07 tra 2019, 11:37

Najluđe je to, što smo razbili jučer BVB, a ipak je prvenstvo i dalje uzbudljivo i čini se da će tako ostati. Tako da mislim da je ovo nešto brutalno dobro. Jebu me ti loši nastupi u Evropi, posebno LP, gdje je moralo biti bolje i o čemu sam pisao, ali ipak konačno opet imati uzbudljivo prvenstvo i uzevši još u obzir da od liga petice je još samo uzbudljivo u borbi za titulu u Engleskoj i Njemačkoj, onda je to sjajna stvar.

I mi i BVB imamo još nezgodna gostovanja i generalno nezgodne protivnike, tako da je uzbuđenje zagarantovano... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 07 tra 2019, 11:46

effe__sa napisao:Najluđe je to, što smo razbili jučer BVB, a ipak je prvenstvo i dalje uzbudljivo i čini se da će tako ostati. Tako da mislim da je ovo nešto brutalno dobro. Jebu me ti loši nastupi u Evropi, posebno LP, gdje je moralo biti bolje i o čemu sam pisao, ali ipak konačno opet imati uzbudljivo prvenstvo i uzevši još u obzir da od liga petice je još samo uzbudljivo u borbi za titulu u Engleskoj i Njemačkoj, onda je to sjajna stvar.

I mi i BVB imamo još nezgodna gostovanja i generalno nezgodne protivnike, tako da je uzbuđenje zagarantovano... ;)

Ali kako da se sada veselim ako BVB osvoji naslov? Pa ne možeš mi se onako osramotit jučer i onda bit prvak... smile44

Mi možda ove sezone puno osciliramo i kiksamo na glupostima, ali nismo se baš osramotili u toj mjeri, pogotovo ne protiv direktne konkurencije...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2019, 11:49

E tu effe sam sebi lazes... Jedno je zanimljivo prvenstvo 2012 i ovo sada.

Nikada se ne radi o pukoj zanimljivosti, nego o razini kvalitete, a ona je u kurcu!

Jebote, jel si ti svjestan da je moguce da kovacu osvajanje ovog smeca moze spasiti poso! !!

Bas to konstantno nijekanje i stavljanje istine pod tepih je ono sto jebe Bayern i cijelu bundesligu! S tim se mora prestat!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 07 tra 2019, 12:00

anton 1983 napisao:E tu effe sam sebi lazes... Jedno je zanimljivo prvenstvo 2012 i ovo sada.

Nikada se ne radi o pukoj zanimljivosti, nego o razini kvalitete, a ona je u kurcu!

Jebote, jel si ti svjestan da je moguce da kovacu osvajanje ovog smeca moze spasiti poso! !!

Bas to konstantno nijekanje i stavljanje istine pod tepih je ono sto jebe Bayern i cijelu bundesligu! S tim se mora prestat!

Pa gledaj ne mogu ja reći da ti u određenim stvarima nisi u pravu. Ali je sada pitanje, da li ti više želiš Kovačev otkaz ili te brine kvalitet? Nas ispade više brine kako je BVB ispustio prednost, a zapostavljamo činjenicu da su velikim dijelom sezone igrali brutalan fudbal. Znam na šta ciljaš, ali malo previše negativno gledaš...

U suštini ako Niko do kraja nešto posebno ne zasere mislim da i treba dobiti šansu naredne sezone. Onda će doći pojačanja pa ionako ako ne bude dobro išlo dobit će nogu. Ne vidim sada drugo rješenje. U suštini i da se otpusti ja ne vidim tu pravog nasljednika, dok se Zidane nije vratio u Real, jedino mi je on bio u glavi kao dobro rješenje.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2019, 12:02

ivan napisao:Ali kako da se sada veselim ako BVB osvoji naslov?

Kaj bi se kurac veselio ak BvB osvoji? :twisted:

Da BvB sad nakon ovakvog poraza ima jos 6 bodova prednosti e to bi onda bio sex, zanimljivost, spek! Al ovo sad...

Jadno je sto pored ovakvog Bayerna nakon Pepa 3 godine BvB il nedaj Boze neko drugi nije uspio hapit prvenstvo...

Ak cemo realno BvB je proslo ljeto imo Umbruch.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 tra 2019, 12:08

effe__sa napisao:Pa gledaj ne mogu ja reći da ti u određenim stvarima nisi u pravu. Ali je sada pitanje, da li ti više želiš Kovačev otkaz ili te brine kvalitet? Nas ispade više brine kako je BVB ispustio prednost, a zapostavljamo činjenicu da su velikim dijelom sezone igrali brutalan fudbal. Znam na šta ciljaš, ali malo previše negativno gledaš...

U suštini ako Niko do kraja nešto posebno ne zasere mislim da i treba dobiti šansu naredne sezone. Onda će doći pojačanja pa ionako ako ne bude dobro išlo dobit će nogu. Ne vidim sada drugo rješenje. U suštini i da se otpusti ja ne vidim tu pravog nasljednika, dok se Zidane nije vratio u Real, jedino mi je on bio u glavi kao dobro rješenje.

Ako NK uzme prvenstvo nece dobiti otkaz. Ja zelim da Bayern uvijek bude na razini na kojoj smo bili za vrijeme Pepa. Kako zasto zbog cega, boli me kurac. Znam da to nije realno i da uvijek postoji Umbruch faze kao sto je ova sada. No jebote nemoj te faze jos extra podkrijepit debilnim potezima!

Kovac za mene nije sexualan trener, nema karizmu i svoj ja i nevjerujem da to moze postat.

Ako na ljeto dode i izbije me iz cipela sa odlukom da se mora prodat Mullera imat ce od mene potporu dok ne krepa!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 07 tra 2019, 12:16

anton 1983 napisao:
effe__sa napisao:Pa gledaj ne mogu ja reći da ti u određenim stvarima nisi u pravu. Ali je sada pitanje, da li ti više želiš Kovačev otkaz ili te brine kvalitet? Nas ispade više brine kako je BVB ispustio prednost, a zapostavljamo činjenicu da su velikim dijelom sezone igrali brutalan fudbal. Znam na šta ciljaš, ali malo previše negativno gledaš...

Ako NK uzme prvenstvo nece dobiti otkaz. Ja zelim da Bayern uvijek bude na razini na kojoj smo bili za vrijeme Pepa. Kako zasto zbog cega, boli me kurac. Znam da to nije realno i da uvijek postoji Umbruch faze kao sto je ova sada. No jebote nemoj te faze jos extra podkrijepit debilnim potezima!

Kovac za mene nije sexualan trener, nema karizmu i svoj ja i nevjerujem da to moze postat.

Ako na ljeto dode i izbije me iz cipela sa odlukom da se mora prodat Mullera imat ce od mene potporu dok ne krepa!

Jebalo bi se meni za njegovu sexualnost da je on osvojio LP ili da bar Bayern većinu utakmica pristupa onako kao jučer. S onakvim pristupom kao jučer bi meni i Muller tu trebao ostati zauvijek. Kod njega me nervira što odigra dobro u Gladbachu pa onda nekakvo ko sranje od igre, pa jučer dobar, pa kakav će sada biti u Dusseldorfu?
Samo valjda su te protekle sedmice naučile da Muller opšte nije taj neki problem za Bayern...

I po trenutnom razvoju situacije James je svoje završio u Bayernu, iako sam ja želio da on nas vine u visine i da tu ostane. Ali on ne zna da bude "veliki" na terenu, bar ne kada je najpotrebnije.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 tra 2019, 12:24

Danas BMG mora izgubiti od Werdera kod kuće da bi Eintracht dobio kakvo-takvo rasterećenje u nadolazećim utakmicama jer će biti kikseva a teško će svaku utakmicu dobivati na 90+9, 90+4 kao što je to jučer bio slučaj. Werder hvata priključak za 5. mjesto i ostaje napeto za 6. i 7. mjesto, Hoffić ako ne dobije u Augsburgu lagano mu bježi 5. mjesto i mora loviti 6. mjesto.

Trenutni poredak klubova od 1. do 12. mjesta(s iznimkom Fortune Düsseldorf gdje bi bijedno Scheiße trebalo biti) za nekog bundesligaškog laika(ili osobu koja gleda samo imena) izgleda jako izazovno i primamljivo, gotovo iz snova kad se pogledaju imena klubova.
No onda kad pogledaš da tu fali barem jedno 2 milijarde € vrijednosti(pa naviše) u igračima raspodijeljeno po svim klubovima... shvatiš zašto to i nije ništa posebno. :|

Lijepo za oči kad ignoriraš međunarodne okvire, a ako staviš to sve u kontekst EL i LP, dobiješ skoro pa katastrofu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 14 tra 2019, 20:49

Katastrofa Eintrachta danas na domaćem terenu. Augsburg s 3 komada i 3 boda otišao iz Frankfurta.

Umjesto držanja blage distance od 4 boda pred Gladbachom, sad je to samo 1 bod. Kad se uzme u obzir da mi još s njima moramo odigrati utakmicu na domaćem terenu, mogao bi Eintrachtu biti iznimno skup današnji domaći poraz.

Ovo je trenutak kada Eintracht može izgubiti sve počevši od daljnjeg nastupa u EL do 4. mjesta u LP. Nekako stječem dojam da oni nisu shvatili Augsburg ozbiljno i da će se pravdati na umor od četvrtka prije 3 dana.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 tra 2019, 20:55

Nakon ovog poraza nazalost sva moja vjera u Eintracht je propala. Nista od njih u EL, a i LP...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 14 tra 2019, 22:50

Eintracht zadnjih 5 kola: Wolfsburg(A), Hertha(H), Luzerkusen(A), Mainz(H) i na kraju Bayern koji možda isto bude trebao porciju nabiti za naslov u Allianz Areni.

3 grozna gostovanja protiv klubova koji su u uzlaznoj putanji, tj. Wolfsburg i Luzerkusen za europska mjesta te Bayern koji mora svaku dobiti za naslov prvaka. Plakat će sasvim sigurno za današnjim domaćim porazom.

Borussia Mönchengladach zadnjih 5 kola: RB Leipzig(H), VfB Stuttgart(A), Hoffenheim(H), Nürnberg(A), Jugendmund na kraju na svojem Borussia-Parku.

Na oko Gladbach ima daleko teži raspored jer ide u goste protiv 2 fenjeraša koja se bore za goli opstanak u ligi, a doma imaju odigrati protiv 3 ekipe iz top 6. I oni će se morati jako namučiti da dohvate 4. mjesto.

Tek ćemo vidjeti je li ovo s Eintrachtom danas protiv Augsburga bilo za nastup u LP presudno ili ne.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva