Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la doro » 09 tra 2019, 10:51

Tu se slazem jer Martinez bi trebo proc I bas nam treba mladji oras agresivniji I brzi za sredinu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 tra 2019, 12:05

doro napisao:Tu se slazem jer Martinez bi trebo proc I bas nam treba mladji oras agresivniji I brzi za sredinu.

Taj Martinez mene muči odavno. Zna svaki forumaš da mi je on uvijek bio top i da sam ga smatrao najbitnijom komponentom Bayerna nakon Robbery.

Međutim to što je sve sporiji i nepokretljiviji - to ga je smjestilo u drugi red, plus što je se nogomet općenito počeo okanjivati takvih igrača..

O njegovom nogometnom znanju, osjećaju za prostor i za igru ne treba pričat, što smo vidili protiv liverpoola (prva tekma) i protiv dortmunda.. plus što je robustan, snažan i dobar u skoku. Općenito je uvijek među najboljim našim igračima u najvažnijim utakmicama, ali ... kako bi reko ... NIJE DOVOLJNO UNIVERZALAN.
Koliko god to glupo zvučalo

Ja ga isto ne bih prodavao jer je vrijedan igrač, primjer u svakom pogledu, nikad ne žuga i tip je skroz na zemlji, a takvi ti trebaju za balans.

Ali ne treba se ni raspravljat o Martinezu kada je i uprava potvrdila da nema prodaje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 09 tra 2019, 12:12

Situacija kod Martineza je prilično jasna - ili pak nije :D

Bilbao drži na stolu 20 milja i čeka da ga vrate (pod uvjetom da se Martinez želi tamo vratit). S obzirom kako mi prodajemo igrače, njegovu poziciju i godine itd., to je vjerojatno najveća cifra koju možemo dobit za njega IKAD.

Dakle dilema je treba li nam više 20 milja ili Martinez? Po meni drugo može bit točno samo u slučaju da ga ostavljamo "do kraja", nešto kao Riberija i Robbena jer za njega više neke pare dobit nećemo - drugim riječima proći će točku isplativosti prodaje. A tu opet ovisi može li bit solidna zamjena ili će nam pravit sranja kao Robbery jer ako je broj 2 onda ćao Martinez

Tu govorim iz perspektive da trener (Kovač?) planira dat više minuta Martinezu nego Sanchesu...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 tra 2019, 13:11

Martinezu se jasno mora rec u glavu da ostaje al I da nije u prvom planu ako to nisu napravili debili teski...

U vezu us Thiaga I Leona treba instalirat Renata il Tolissa il nekog novog s tim da onda jedan mora proc (Renato,Tolisso).
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 tra 2019, 13:36

Što se tiče Renata Sanchesa, ako mu Kovač neće davat šansu treba ga prodati.
Može se dobiti za njega nekakva odšteta. Jer po meni idalje ima top potencijal. Kojeg u Bayernu ne može razvit.

Jednostavno prelomit, nije uspjelo u Bayernu, nije ni dobio dobru šansu - to mi je žao, ali šta je tu je.. Neka mu je sretno
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 tra 2019, 13:38

doro napisao:Martinezu se jasno mora rec u glavu da ostaje al I da nije u prvom planu ako to nisu napravili debili teski...

U vezu us Thiaga I Leona treba instalirat Renata il Tolissa il nekog novog s tim da onda jedan mora proc (Renato,Tolisso).

Ali pažljivo čitaj što Kovač govori.

Igrača kakvog on želi u vezi Bayern nema - dosloFce je to izgovorio! Znači Martinez je DMC, ali to nije ono što njemu treba da bi sproveo svoju filozofiju...

Znači to o čem mi pričamo ili ovog puta ti, nema veze s onim što se događa, jer za Kovača niti Tolisso niti Renato nisu rješenje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 09 tra 2019, 13:39

cruz napisao:Što se tiče Renata Sanchesa, ako mu Kovač neće davat šansu treba ga prodati.
Može se dobiti za njega nekakva odšteta. Jer po meni idalje ima top potencijal. Kojeg u Bayernu ne može razvit.

Jednostavno prelomit, nije uspjelo u Bayernu, nije ni dobio dobru šansu - to mi je žao, ali šta je tu je.. Neka mu je sretno

Aj pogodite di nam je Renato IDEALAN za trampu!

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 09 tra 2019, 13:48

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Što se tiče Renata Sanchesa, ako mu Kovač neće davat šansu treba ga prodati.

Aj pogodite di nam je Renato IDEALAN za trampu!

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Leipzig ili Leverkusen :mrgreen: hahaha
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 tra 2019, 14:19

anton 1983 napisao:
doro napisao:Martinezu se jasno mora rec u glavu da ostaje al I da nije u prvom planu ako to nisu napravili debili teski...

Ali pažljivo čitaj što Kovač govori.

Igrača kakvog on želi u vezi Bayern nema - dosloFce je to izgovorio! Znači Martinez je DMC, ali to nije ono što njemu treba da bi sproveo svoju filozofiju...

Znači to o čem mi pričamo ili ovog puta ti, nema veze s onim što se događa, jer za Kovača niti Tolisso niti Renato nisu rješenje...

Izuzeo si 3 opciju koju napisao ili nekog NOVOG!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 tra 2019, 14:21

cruz napisao:Leipzig ili Leverkusen :mrgreen: hahaha

Teško za pogoditi jel tak!

Makar ja si brijem da bi Kusenu za Havertza Renato sjeo ko budali šamar i da bi nam se grohoto nasmijali! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 09 tra 2019, 14:21

doro napisao:Izuzeo si 3 opciju koju napisao ili nekog NOVOG!

Nisam, neg ti govorim da je to očito jedina opcija!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 09 tra 2019, 15:01

Za njega da al ne i opcenito i kaj Si onda Martineza ostavil za rezervu I reko mu to...mos mislit NEMA muda!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 10 tra 2019, 08:07

Arp se na ljeto priključuje Bayernu. Tako veli Sportbild i najavljuju da će se na kraju sezone to i službeno objaviti.

Njegov razvoj je definitivno stagniro, u HSV-u ga kritiziraju da mora bolje trenirati..
Brazzers veli: Nije neobično da se talentirani igrači ne razvijaju konstantno. Arp će iz toga naučit i više na sebi radit.

Ne znam, dovede li se Werner još... Ali ok, nije skup transfer, ko zna šta će bit. Neće niko revat ako propadne
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 tra 2019, 12:33

A kaj mislite jel bi Alaba mogo Kantea? :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 10 tra 2019, 12:58

Kak to sve skupa gledam, nekak sam dojma da ćemo opet samo sa 6 pravih obrambenih uć u sezonu i to mi nije baš. možda se davies nametne kao 7. opcija no zasad u to ne vjerujem. Znam da smo na knap s parama jer oćemo PK toga a nemremo sve dobiti, pa sam si razmišljo.

Da li bi vi prodali Hummelsa za neke pare, nećemo pretjerivati i uzeli Davida Luiza FREE koji bi eventualno pristo na 2-3 miljona manju plaču od Hummelsa (možda to i nije bitno) te za taj novac pokušao nabaviti kolko tolko pravog Ausen vertajdigera?

Ne kažem da je idealno, nego ono sam razmišljam na glas....
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi