doro napisao:Tu se slazem jer Martinez bi trebo proc I bas nam treba mladji oras agresivniji I brzi za sredinu.

doro napisao:Martinezu se jasno mora rec u glavu da ostaje al I da nije u prvom planu ako to nisu napravili debili teski...
U vezu us Thiaga I Leona treba instalirat Renata il Tolissa il nekog novog s tim da onda jedan mora proc (Renato,Tolisso).
cruz napisao:Što se tiče Renata Sanchesa, ako mu Kovač neće davat šansu treba ga prodati.
Može se dobiti za njega nekakva odšteta. Jer po meni idalje ima top potencijal. Kojeg u Bayernu ne može razvit.
Jednostavno prelomit, nije uspjelo u Bayernu, nije ni dobio dobru šansu - to mi je žao, ali šta je tu je.. Neka mu je sretno

anton 1983 napisao:cruz napisao:Što se tiče Renata Sanchesa, ako mu Kovač neće davat šansu treba ga prodati.
Može se dobiti za njega nekakva odšteta. Jer po meni idalje ima top potencijal. Kojeg u Bayernu ne može razvit.
Jednostavno prelomit, nije uspjelo u Bayernu, nije ni dobio dobru šansu - to mi je žao, ali šta je tu je.. Neka mu je sretno
Aj pogodite di nam je Renato IDEALAN za trampu!
![]()
![]()
![]()
![]()

anton 1983 napisao:doro napisao:Martinezu se jasno mora rec u glavu da ostaje al I da nije u prvom planu ako to nisu napravili debili teski...
U vezu us Thiaga I Leona treba instalirat Renata il Tolissa il nekog novog s tim da onda jedan mora proc (Renato,Tolisso).
Ali pažljivo čitaj što Kovač govori.
Igrača kakvog on želi u vezi Bayern nema - dosloFce je to izgovorio! Znači Martinez je DMC, ali to nije ono što njemu treba da bi sproveo svoju filozofiju...
Znači to o čem mi pričamo ili ovog puta ti, nema veze s onim što se događa, jer za Kovača niti Tolisso niti Renato nisu rješenje...

cruz napisao:Leipzig ili Leverkusenhahaha
doro napisao:Izuzeo si 3 opciju koju napisao ili nekog NOVOG!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 8 gostiju