Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la doro » 30 tra 2019, 16:43

Murta napisao:
anton 1983 napisao:Volim kad mi pisete bisere...

Ne velim ja da se nemre dogoditi, ali Lucas je hapljen da hala stopera a ne beka!

A i jeboti pas mater ak smo 80 milja dali za beka i to levog!

Pa vrhunski levi bek je top investicija, al da, slažemo se da ljudi poop previše jer će Lucas igrat samo stopera, osim ako se nešto neplanirano ne dogodi.

De Light :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 30 tra 2019, 17:45

A tko je zamjena za beka? Zar ćemo iduće sezone imat još manje bekova nego ove?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 tra 2019, 19:26

ivan napisao:A tko je zamjena za beka? Zar ćemo iduće sezone imat još manje bekova nego ove?

Osecam da ce nam ta zamena biti Marco Friedl... Moze kao Rafinha da pokriva obe strane. ;)
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 tra 2019, 19:55

ivan napisao:A tko je zamjena za beka? Zar ćemo iduće sezone imat još manje bekova nego ove?

Youcef Atal iz Nizze
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 30 tra 2019, 21:38

Pa točno, Lucas je zamjena za beka, al ne budemo zbog te situacije kupovali još jednog stopera od 80 milijuna.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 30 tra 2019, 22:02

Ali opet ostaje Alaba bez prave konkurencije za mjesto prema tome. Znači opet se neće trgnut i počet igrat kako može i zna. Pa zar može uprava bit toliko slijepa na nešto što vidi cijeli svijet. Jebote nitko u ekipi nema tako sigurno mjesto kao Alaba i to već godinama (ako ne računamo golmana i napadača). Sad se i Kimmich pridružio, ali ako nastavimo istim principom mogao bi i on brzo počet stagnirat..
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2019, 22:05

Nažalost, neki tu u tome uopće ne vide problem, a kad stupe ozljede onda ne da ima samo jedan-dva problema nego 10 000 problema se pojavi.

De Ligta ne kupiš s Pavardom i Lucasom(koji bi tiskao s beka Alabu), onda moraš kupiti obavezno novog desnog beka kao zamjenu za Kimmića.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 svi 2019, 06:12

Murta napisao:

Pa točno, Lucas je zamjena za beka, al ne budemo zbog te situacije kupovali još jednog stopera od 80 milijuna.

Murta ček malo, kojeg bi ti to beka za 80 milja?

Puno sam iznenađen vašim komentarima. Koda jebote u ekipi moramo imati Albu i Alabu. Mislim ko to ima? :shock:
Kak možete pričat da Alaba nije imo zamjenu il konkurenciju il kak god to oćete nazvat kad je tu bio Bernat? Ovo je prva godina da ju nije imo, al ovdje se priča o godinama kao da nije imao zamjenu ono wtf?
Oću reči da je Bayern plegitimno ulazio u sezonu s dva lijeva beka! Druga je stvar što smo imali nesposobne trenere poput CA i Juppa pa da Bernat bude koristan igrač.

PA nemislite valjda da bi Bayern trebao imati dva beka od 150 milja, a da je jedan na klupi? :shock:

Ja sam i piso govorim i tvrdim da moramo imati 3 prava beka u ekipi, nikako da su jedine zamjene DL/C ili DR/C. Kakva takva zamjena za Alabu mora postojati ma ko god on bio pa makar prvenstveno desni bek.

Mislim nemojte bit idioti i stvarno si govoriti da se sve s milijardama rješava. Mora tu biti Bayernovog odnosno "ajaxovog" štiha! Primjerice Hakimi je kod svih nas izazva smijeh, a nakon prvog djela sezone smo rekli da vrijedi 120 milja...

Alaba sam po sebi će biti bolji čim će obrana i cijela ekipa biti bolja i pritisak kao takav će osjetiti ako mu se nametne bilo kakav igrač koji će dobro igrati pogotovo ako je mlad.

U ovom slučaju di nam je svaka kuna važna, po meni se 20-25 max smije dati za zamjenskog beka...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 01 svi 2019, 09:09

anton 1983 napisao:
Murta napisao:

Murta ček malo, kojeg bi ti to beka za 80 milja?

Puno sam iznenađen vašim komentarima. Koda jebote u ekipi moramo imati Albu i Alabu. Mislim ko to ima? :shock:

U ovom slučaju di nam je svaka kuna važna, po meni se 20-25 max smije dati za zamjenskog beka...

Ovo je više bilo teoretski da bi za lijevog beka dao tolike pare, a i više, da je neko ko Kimmich na desnom. Nema takvog.

Da, treba kupit pravog zamjenskog beka ili dva za max. 40 ukupno, ali i za 15-20 se nađe solidne robe.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2019, 09:43

Aj prekini se praviti iznenađenim kad to jednostavno nema smisla. :) Doslovno od ovog ljeta 2019. nemamo mrtvog zamjenskog beka, a još tijekom ove sezone je bio propuh i blamaža s nekakvim Goretzkom, k tome nam 33-godišnjak zamjenski desni bek već 7 godina i zadnjih 4-5 godina je morao i na lijevog beka otići jer jednostavno nijednog nismo doveli.
Nama će uprava ići sasvim sigurno podvaliti Hummelsa iduće sezone i Pavarda kao desnog beka, mislim da gore od toga ne može. :)

Stvar je jasna - ili kupuješ obavezno 2 nova zamjenska beka(desnog i lijevog) ili kupiš jednog desnog beka, dovedeš stopera u rangu De Ligta, a Lucasa počneš furati u nekim kombinacijama na lijevog beka da Alaba nije već koliko godina jedina opcija na toj poziciji. Koliko ćemo mi platiti za beka - sasvim mi je svejedno dok god mi imamo ozbiljne namjere dovesti ga.

Tko nam je kriv kad uprava već 4-5 godina nije htjela dovesti igrača poput R. Rodrígueza, P. Maxa i dr. Time bi riješili zamjenskog lijevog beka i sve ove godine ne bi bilo šikaniranja Bernata i kritiziranja Alabe koji igra koliko god dobar ili loš bio, drugog nikako nemamo da ga izbaci iz ekipe.

A desni bek... Vidjeli smo protiv Liverpoola što se dogodi kad nemaš dostojnu zamjenu, mada je tu evidentan glavni problem katastrofalna obrana Bayerna ove sezone ne samo u Europi i protiv Ajaxa i Liverpoola već i u njemačkim natjecanjima gdje se čak i od drugoligaša, 3. i 4. ligaša primaju golovi i to po nekoliko.

S Lucasom mi jesmo kupili stopera kako ti kažeš i to je super to se traži od početka, ali ne bih htio reći kako smo samo stopera kupili već braniča i to braniča koji igra i stopera i lijevog beka jako dobro. To je zadnjih 15 godina nekako izumrlo i evo je potpisao isto takvog jednog u Éderu Militaou iz Porta.

Da budem iskren, mladom Süleu smo dali mjesto prvotimca, on je igrao dobro, neke utakmice i jako dobro prošle sezone, ali ne znam hoće li ikad postati top klasa kao De Ligt. On upada u sivu jamu ove sezone zvanu FC Bayern koji umjesto remonta se blamira s krivim trenerima, pogrešnim igračima ili nedostatkom bilo kakvih pravih pojačanja zadnje 2 godine. :?

Prije bih doveo De Ligta i Lucasa na stopere i odrekao se Sülea(Hummelsa sam već prekrižio trajno), pa onda doveo 2 beka ili samo lijevog beka.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2019, 12:09

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1123526436168585216

Glavno da moramo ići po novog trenera nakon ove sezone, to je jasno kao dan. Osvojili s Kovačem Double ili samo prvenstvo ili samo kup ili ništa od navedenog - novi trener uz nove igrače nema alternativu ukoliko želimo se vratiti na razinu i način razmišljanja na kojoj smo bili između 2009. i 2016. :logo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 01 svi 2019, 13:50

Dobro je li itko od vas vidio kakve i de Ligt zna gluposti napraviti na utakmici? Pričate o njemu ko da je nešto neviđeno na nogometnim terenima ikada u povijesti.
Čisto sumnjam da je on glavna razlika osvajamo li LP iduće godine ili ne, s obzirom na dogovorene transfere tj kadar kakav nas u ovom trenutku čeka za iduću godinu.

Obrana bi morala biti ok, treba sada napraviti nešto u drugim dijelovima momčadi ili na trenerskoj poziciji. I čisto da se zna, koliko god mi Ajax i ten Hag bili super, sumnjam da bi on bio uspješan u Bayernu. Jedno je trenirati de Ligta od 19 godina u Ajaxu, a drugo Hummelsa u Bayernu ako me razumijete...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 01 svi 2019, 14:27

ivan napisao:Dobro je li itko od vas vidio kakve i de Ligt zna gluposti napraviti na utakmici? Pričate o njemu ko da je nešto neviđeno na nogometnim terenima ikada u povijesti.
Čisto sumnjam da je on glavna razlika osvajamo li LP iduće godine ili ne, s obzirom na dogovorene transfere tj kadar kakav nas u ovom trenutku čeka za iduću godinu.

Pogledaj nas kadar, kreni recimo od golmana sto se gluposti tice. ;)
Nitko ne govori da je nesto nevidjeno, osim da je za svoje godine jako dobar, koji ima jos potencijala + u glavi je takodjer uredu.

ivan napisao:Obrana bi morala biti ok,

Na temelju cega bi trebala biti ok ? Gerijatrija od lijecnika veli da ce biti spreman na pocetku sezone, sta ako ne bude ? Sta ako se ponovno strga ? A ti prodas nekog od dvojica Boateng/Hummels. Ostajes na onom smjesnom Pavardom i Süleom / (JB ili MH ) kao IV i Alabom i Kimmichem kao bekovima. Kasnije kako sezona odmice, ponovno kuknjava kako smo tanki i sl, kako nemamo srece sa ozljedama itd…
ivan napisao:treba sada napraviti nešto u drugim dijelovima momčadi ili na trenerskoj poziciji. I čisto da se zna, koliko god mi Ajax i ten Hag bili super, sumnjam da bi on bio uspješan u Bayernu. Jedno je trenirati de Ligta od 19 godina u Ajaxu, a drugo Hummelsa u Bayernu ako me razumijete...
Treba napraviti da, ali ne kupovati poluproizvode, "robu druge ili trece kvalitete " i poluinvalide.
A ovo za uspjeh Haga .... neka dodje pa da vidimo. U Ajaxu takodjer ima "gerijatrije", pa ipak uspjeva rukovoditi klubom bez problema.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2019, 18:19

Lahm napisao:Kasnije kako sezona odmice, ponovno kuknjava kako smo tanki i sl, kako nemamo srece sa ozljedama itd…

Gut gesagt, Lahm! :bravo: Iako ja ne bih bio preoštar prema Francuzima koji dolaze ovo ljeto dok se ne pokažu. Uostalom, za širinu u Bayernu su svakako neophodni i jako potrebni ako već ne za prvih 11 onda za klupu.
Arzt-Team u Bayernu se kompletno treba promijeniti u svim kategorijama bez obzira na Bayernove Familie, Leben, Liebe, Freude priče.
Zamjenske bekove od ovog ljeta doslovno više nemamo ako je Lucas isključivo stoper.

A mladi De Ligt je za jednu volinu i plačipičku Matsa Hummelsa doktor jer s 18-19 godina barem radi nešto što ovaj u svojim najboljim nogometnim godinama ne može više pored tolikog iskustva, a gdje još činjenica što stoperi do 35. godine mogu igrati na vrlo visokom nivou, dakle 5 godina još ima, a već u 28. je krenuo padati što je nedopustivo za bilo kojeg stopera svjetske klase.

Ovo za Erika ten Haga... To se utvrđuje i pokazuje samo kad se čovjeku da šansa, ništa prije ništa poslije jer ovo je Bayern. Kod nas su i veliki treneri u prošlosti uspjevali imati neuspjehe, a ne neki Kovač ili Ancelotti.

Pričati sada o uspjehu i Ten Hagu u istoj rečenici pored ovog cirkusa našeg kluba ove i prošle sezone je i više nego neumjesno i maliciozno. Uprava je radila ne samo jednu ili dvije pogreške, nego višestruke pogreške u svemu zadnje 3-4 godine.
Kovač, Salihamidžić i ova igračka garnitura su samo rezultat i plod tih grešaka i naravno Kovačeva vlastita naivnost da može voditi mršavi, anemični, potrošeni i zasićeni Bayern pa prodati svu tešku stečenu reputaciju i simpatije koje je imao prije dolaska u Bayern.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 svi 2019, 05:39

Citirat mi se neda jer mislim da nema smisla.

Ako BAyern uđe u sezonu sa manje od 7 igrača koji su namjenjeni da igraju obranu je debilan potez.

Ako Bayern uđe u sezonu sa 7 obrambenih igrača a da 3 od njih nisu pravi bekovi, to je glup potez. Znači kupovanje De Ligta da bi se Pavrada ili Lucasa oslobodilo da više igraju na beku je glup potez!

Ako Bayern ide po De Ligta onda je prodaja Sulea pod MUSS jer se moraju nabaviti noFci i priznajemo da su Lucas i De Ligt bolji igrači od Sulea i zato nema smisla da on ostaje.

Ako Bayern kupuje De Lighta, onda 3 štopera Lucas, Pavrad, De Ligt i bilo koje govno mogu biti štoperi i ide se po dva zamjenska beka tako da imamo 4 beka i 3 štopera a ALABA ili govno od štopera mogu biti zamjene. Znači Ako se dovode Lucas, Pavrad i De Light onda se moraju prodati sva 3 švapska štopera.

Ako takav remont obrane uvjetuje da nema kvalitetnih pojačanja u ofenzivnom djelu ekipe, onda zajebi kad grunem ću letiti jer imamo ograničeni budžet!

Priča u kojoj se kupuje De Lighta da bi se Alabu izbacilo iz prvih 11 na način da Lucas postane lijevi bek izaziva u meni reakciju na povračanje! :sick: To mi je jednako kao da neko kaže kupit ćemo Jamesa za prvih 11 kako bi Gnabrya izbacili iz ekipe i Muller mogao igrati desno krilo....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi