Liga Prvaka 2018/19

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2018/19

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2019, 22:24

Samo Ajax i nitko više. Upravo zbog Cristiana, Messija, zločinačkih udruženja Robaralone i Ladrondrida zadnjih 9-10 godina jer se tu sve okrenulo od ovog sporta u totalno krivi smjer.

Da Nizozemci kojim slučajem ne daj Bože ispadnu, onda Tottenham. Kad ne može Bayern, onda protiv bolesne elite se mora ići i s onima koje kroz život nisi ni mogao smisliti niti pomisliti da bi ti se svidjeli, a Tottenham je upravo takav klub meni postao zadnje 4 godine, a cijeli život prije toga :sick: .
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 07 svi 2019, 21:45

Dobro jel itko gleda Pool-Barca? Pa u šta se ovaj nogomet pretvorio zadnjih godina? Slična mi je nekako situacija u rukometu, tamo isto svako malo neka velika momčad izgubi od druge s ogromnom razlikom. Nogomet je također imao zadnjih godina previše nevjerojatnih okreta, počevši od Barce protiv PSG-a, pa Rome protiv Barce, sad ovo večeras...

EDIT: ne znam... u jednu je ruku zanimljivo jer nikad ne znaš, ali u drugu mi ide na živce kao navijaču ako jedna ozbiljna ekipa prokocka vodstvo od 3-0. Vidi se da je sve više balerina na terenu bez karaktera. Zato svake godine vidimo barem jedan okret koji se ne bi smio dogodit. Sve u svemu Liverpool zasluženo dalje, ali nakon prve tekme Barca nije smjela ispast jer ovo je već amaterska razina
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2019, 22:01

Hahaha, Luzeri upravo povećali šanse Ajaxu u finalu ukoliko prođe. :lol: Bože ima te! Vratilo se opet za onu krađu prethodnih godina protiv PSG-a. :)

Tko bi rekao da mogu spakovati 4 gola, zaista nevjerojatno, ali ovo da te odvede u finale... Svaka čast iako mogu zaboraviti titulu prvaka Premier Lige i držati okruglo nulu. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 07 svi 2019, 22:06

Das teški slatki sex!

Barca je totalis zaslužila ispasti. Ono je bilo ARBEITSVERWEIGERUNG
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 07 svi 2019, 22:17

cruz napisao:Das teški slatki sex!

Barca je totalis zaslužila ispasti. Ono je bilo ARBEITSVERWEIGERUNG

Totalno. Nula želje, čak i kod rezultata 4-0. Sve češće to viđam kod top ekipa i živcira me :?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2019, 22:27

Bolja ekipa u ovom polufinalu je prošla iako je prva utakmica govorila da je to iznimno teško ostvarivo. Redsi su nesretno izgubili 3:0 jer su imali i na Camp Nou igru, ali Barcelona je trpala golove i zasluženo dobila, posebice ona zadnja 2 i silne kontre koje nisu realizirali kad su Englezi hvatali gol u gostima. Pa evo večeras vidi se nije bio taj gol u gostima ni potreban jer se sve nadmašilo, a Dembéléov promašaj skupo platio.

Nijedan klub nije toliko specifičan u Europi kao Liverpool. 2 potpuno drugačija lica zadnjih 20-ak godina u Kupu Uefa i Ligi Prvaka te u prvenstvu i engleskim kupovima.

Zato su prvenstvo izgubili ove godine u svojoj najboljoj sezoni u povijesti od Cityja, a u LP uhvatili drugo uzastopno finale. Klopp je odradio golem posao, ali trofeji se broje na kraju.

Zato sam sutra all for Ajax i onda u finalu da Nizozemci odrade ono što najbolje znaju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 07 svi 2019, 22:37

Čudna je ovo sezona u LP, definitivno. Mislim u drugoj utakmici protiv nas Liverpool se nije sastavio s loptom, samo što smo se mi još manje sastavili, oni pogađali i prošli...Ali ipak svaka im čast na borbi i naravno nije im ovo prvi preokret, bilo je masu tih preokreta. Mogu oni nekada gubiti titule, ali daleko su oni od luzera i od one utakmice i finala protiv Milana kada su se vratili nakon 0:3 i osvojili, od tada više luzeri ne mogu biti. I ovo večeras je bila velika stvar, a nekako Barca sve više postaje luzer. Pa njima je Roma nadoknadila veliki zaostatak, a sada im se to ponavlja protiv Liverpoola.

I mi raspravljamo koji nama igrači fale u ekipi, a Liverpool prolazi Barcu s Origijem u napadu. Ali džaba nismo mi naučili ni kako je to Real osvajao LP 3 godine zaredom, niti nam je Liverpool dobar primjer da naučimo. Nekada smo mi to ekipa znali, sada to drugi znaju. A danas navijači Bayerna razmišljaju o igračkim elementima i da li ovom igraču fali ovo ili ono...Vjerovatno i Origiju svašta nešto fali, ali kada ga našpanuješ motivišeš i usmjeriš kako je to Klopp uradio, onda to funkcioniše. I jednostavno je bitno imati igrače koji ginu na terenu za trenera, za klub, koji neće da ispadnu ko budale...I tu je poenta. Džaba ti razni žongleri, dribleri, imaš ratnike, imaš borce, oni poginu na terenu i prođu dalje. Fudbal je vrlo jednostavan i uvijek su neki jednostavni principi ostali, samo što neki treneri komplikuju, a drugi na jednostavan način dođu do uspjeha... ;) S tim što u konačnici će se i Klopp mjeriti po titulama. Ali on ima tamo vremena, niko ga ne pritišće a svjesni su i oni u Liverpoolu da imaju određenih limita....Ali oslanjaju se na taj svoj duh....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 07 svi 2019, 22:53

Kapa do poda Liverpoolu i Kloppu! Nisamo ni pomislio da mogu da prodju u finale. Nadam se da necemo gledati Englesko finale.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 07 svi 2019, 23:11

effe__sa napisao:I mi raspravljamo koji nama igrači fale u ekipi, a Liverpool prolazi Barcu s Origijem u napadu. Ali džaba nismo mi naučili ni kako je to Real osvajao LP 3 godine zaredom, niti nam je Liverpool dobar primjer da naučimo. Nekada smo mi to ekipa znali, sada to drugi znaju. A danas navijači Bayerna razmišljaju o igračkim elementima i da li ovom igraču fali ovo ili ono...Vjerovatno i Origiju svašta nešto fali, ali kada ga našpanuješ motivišeš i usmjeriš kako je to Klopp uradio, onda to funkcioniše. I jednostavno je bitno imati igrače koji ginu na terenu za trenera, za klub, koji neće da ispadnu ko budale...I tu je poenta. Džaba ti razni žongleri, dribleri, imaš ratnike, imaš borce, oni poginu na terenu i prođu dalje. Fudbal je vrlo jednostavan i uvijek su neki jednostavni principi ostali, samo što neki treneri komplikuju, a drugi na jednostavan način dođu do uspjeha... ;)

:bravo:
Svi dobro znamo da se osvajanje LP ne može planirati ni kupiti. Praktički nijedne godine ne osvoji prvi favorit.
Mora biti gladi, mora biti muda i karaktera u ekipi. Danas je sve teže nać igrače koji će živjeti za klub, zato treba imati trenera koji će to napraviti ;)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2019, 06:53

Svaka cast Poolu nada umire zadnja i izbacili usranu barcu....sad se tek vidi da mi sa slabim trenerom,veteranima,kukoljima bez volje I muda bolji od Usralone :mrgreen:

Finale koje sam prizeljkivo te se nadam da danas Ajax prolazi I osvaja to.

Za osvojit Lp trebas imat kombinaciju kvalitete-taktike-volje(muda) I naravno faktor srece u odredjenim trenucima,mnogi su zadnjih godina Imali suce jbg to je iza nas nadamo se svi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 08 svi 2019, 06:56

cruz napisao:
doro napisao:
The Scarface napisao:Messi boze fusbala povedi nas do kante.

Fejk Bavaria navijac :lol:

haha kako se ložiš

gle, dovoljno si star i razuman da akceptiraš svačije preferencije, bez obzira što se ne poklapaju s tvojim.

respektiram tvoje stajalište kao i svačije i to je to.

netko možda voli barcu, pepa, ronalda, real madrid, zrinjski, koliko god to bilo nerazumljivo. Svejedno, svak ima pravo na svoje, jel tako?

isto tako je malo djetinjasto hejtat konstantno po nečemu

Scar vise voli barcu nego Bayern onak potajno u sebi znam ga :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 08 svi 2019, 08:21

Ajmo Ajax! :hehe:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 08 svi 2019, 10:32

The Scarface napisao:Ajmo Ajax! :hehe:

:avogp1:

Ajmo :good:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2019, 10:43

Nazalost ovo je Poolova godina... Zato dam i htio Barcu u finalu jer nekak brijem da bi Ajax ak ude imo vise sanse...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2019, 20:41

Zasad Ajax udara mrkvicu...

Ak se Ziyecha moze dobit za 40...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva