Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la doro » 17 svi 2019, 14:04

anton 1983 napisao:
doro napisao:A koga bi ti kupio da igra krilo?

A kakve veze De Light ima veze s krilom?

Tko spominje De Ligta?Pitanje nemre bit jednostavnije koga bi ti uzeo za krilo i zasto?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2019, 06:03

doro napisao:
anton 1983 napisao:
doro napisao:A koga bi ti kupio da igra krilo?

A kakve veze De Light ima veze s krilom?

Tko spominje De Ligta?Pitanje nemre bit jednostavnije koga bi ti uzeo za krilo i zasto?

Ma bio si se nadovezo na ovaj post za De Lighta, pa sam mislio da nešto o tome sereš...

Iskreno moj doro NE ZNAM! Mislim da je naša uprava po tom pitanju zgubljena kao i JA! Nema niti jednog koji se istiće sa svim karakteristikama. Ovaj Pepe nam je svima zapeo za oko samo zato kaj je neka budala rekla da košta 80 miljona eura i mi se za njega primili ko muha za govno!!!!

Ak pogledaš moje postove zadnjih mjesec dva, vidjet ćeš brdo tih krila i promjene mog mišljenja, ali uvijek slična imena. Nemam jednostavno tog kandidata kakve sam imo prošle godine.

Recimo ovaj Zajec iz Ajaxa izgleda sexualno. To zurka, to kopačke, to geganje, te štucne, ono metrosexualac samo takav, ali nema tu onog nećeg kaj ja volim nasmrduckat kod igrača i ima totalno krivu i fuj nacionalnost :D

U ovakvoj situaciji ja bi spretrgo Bayern; zajebo krila, nekako ih pokrpo s jednim igračem za 40 milja, prodo Mullere MArtineze i ostale pizdarije, doveo Havertza, nekog DMC-a i sredio da imamo uber SEX obranu i Uber vezni red, pa slijedeće godine ako se nešto čudno sa Daviesom, We Jongom ili pak ti novim nedogodi, doveo krilo...

Trenutačno sam u fazi "Tolisso", nemrem doč do onog kaj mi treba, pa onda idem na "next best thing" ali da ne preplatim!

U ovom slučaju prvi pickovi na draftu su mi Bailey i Odoi, ali obojica max za 40 milja pojedinačno! Što oću reči? Do sada kod tih pojačanja nisam stavljo cijene koje bi za njih platio, ali sada ih stavljam.

Odoi - 40

Bailey - 40

Zajec - 35

Pepe - 50

Sane - 70

Ak sam nekog zaboravio, slobodno recite. Jednostavno mi se gadi izbor gdje nema igrača kojeg ja brutalno hoću i u kojeg sam 100% siguran! Samo ću reči da ne želim za Pepea platiti 80, kao ni za Sanea...

Moj najveći problem je što jednostavno dovoljno ne poznam te igrače i što da mu kurac pička materina NEMA JEBENOG BAR POLOVNOG ŠVABE NA TRŽIŠTU ZA TU POZICIJU!!!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 18 svi 2019, 14:17

Antone,potpisujem 100%...
Uprava zeli biti apsolutno sigurna da nece biti flop kao npr.Coutinho...a placen masno..

Svi ovi igraci su ok..

Po meni kad se uzme sve u obzir ako se Sane moze uzeti do 90milj ..odmah bi ga uzeo...
Bolji je od svih i dokazan i mlad i zna njemacki...
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 18 svi 2019, 15:14

Ma Sane trenutno max 70 ja bi pokuso onda dao max 50-60 za Pepea onda 40 milja Odoi il Ajax boy.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 svi 2019, 17:06

Imamo i sada dobra krila, ali treba nam još jedan takav mladi igrač s potencijalom dodatnog napretka.

Ali Havertz Havertz... :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2019, 17:12

Još tjedan dana i tamo nakon 23h iduću subotu, pa se konačno i slobodno uhvatimo zamjenskih krila koja još nisu potpisana, 10-tke, 6-ice te zamjenskih bekova što za ovo što za iduće ljeto.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 svi 2019, 20:04

cruz napisao:Imamo i sada dobra krila, ali treba nam još jedan takav mladi igrač s potencijalom dodatnog napretka.

Ali Havertz Havertz... :roll:

Mali igro Proslu sezonu jako Dobro,ovu odlicno ako sljedecu tako nastavi kostal bu 100 preko milja...medjutim ako sljedecu bude Kao Bailey nikad se nezna al to treba hapit sljedece sezone
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 svi 2019, 10:25

Koliko sam vidio, Havertz je ove sezone kao 10-tka zabio 17 prvenstvenih golova u Bundesligi. :legendo: To se ne može vidjeti u Bundesligi zadnjih 15 godina i tamo negdje od Ballacka u onoj 2001./2002. sezoni.

Mene doista zanima što će biti s Hudson-Odoijem jer su počele priče s odlaskom Sarrija i Hazarda da ovaj želi ostati u Chelseaju jer i uzeti Hazardovu ulogu. :? Ne sviđa mi se to jer upravo Calluma za 'sitnije' novce isto želimo vidjeti ovo ljeto ili iduće kad može i bez odštete. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 19 svi 2019, 13:01

Rekao sam čim su krenule špekulacije oko njega da mali ostaje u Chelseau :a045:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2019, 13:59

Geht es nach Bayern-Präsident Uli Hoeneß, werde man an der Isar zukünftig keine Transfers in dreistelliger Millionenhöhe vollziehen. Nach dem Kantersieg gegen Frankfurt erklärte der 67-Jährige: „Wir sind hier nicht bei Monopoly, sondern wir sind ein Fußballverein. Wir haben mit 80 Millionen mal eine Grenze erreicht. Ich glaube nicht, dass die bei weiteren Transfers überschritten wird."
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 20 svi 2019, 07:40

Lahm napisao:
Geht es nach Bayern-Präsident Uli Hoeneß, werde man an der Isar zukünftig keine Transfers in dreistelliger Millionenhöhe vollziehen. Nach dem Kantersieg gegen Frankfurt erklärte der 67-Jährige: „Wir sind hier nicht bei Monopoly, sondern wir sind ein Fußballverein. Wir haben mit 80 Millionen mal eine Grenze erreicht. Ich glaube nicht, dass die bei weiteren Transfers überschritten wird."

Pa ni netrebaju nam transferi veci od 80 milja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 svi 2019, 11:11

Remont će tek biti okončan kada uradimo slijedeće (po važnosti):
1. Trener znalac = jebački bolji Bayern.
2. Sane = pravi nasljednik Robbena
3. Alternativa za Thiaga = Bayern ne gubi glavu kada srce ne igra.

Obrana je 4. ali smo nju već odradili. Dobro smo ju pripremili za iduće sezone i tu sam zadovoljan.

---

Krenimo s Thiagom i trenerom jer su skroz usko povezani:

Uzevši činjenicu da na tržištu nema puno opcija za 2 tipa veznih igrača: 6ica playmaker i 6ica radnik (svi redom su box-to-box danas) zasad ćemo gledat tu playmakersku poziciju i malo je problem nabrojati klasne igrače koji su dostupni i da nisu prestari. Od takvih dragulja mogu nabrojati de Jonga (Barca), Veratti (PSG), Pogba (Utd) i Thiago. Igrači koji imaju nevjerovatnu tehniku, nevjerovatnu inteligenciju povezano s izuzetnim trkačkim sposobnostima i timskim spiritom. Možda tu spadaju i Pjanić, Rabiot, Saul, Rodri, ne znam, možda… ali ovi prvi su apsolutna klasa. Modrića, Kroosa i slične ne ubrajam jer nisu više najmlađi.
Ovo pišem iz razloga što mi nemamo backup za Thiaga. A možemo se udarati nogom u guzicu što imamo takvog igrača u momčadi. Ako je Thiago odradio sezonu bez ozbiljne ozljede, ko nam može garantirati da će i slijedeća biti takva? Onda se nađeš u situaciji da ekipa koja je navikla na njega ostane 'hendikepirana', uskraćena za organizatora.
NPR: thiago se ozljedio protiv rodinghausena, bez njega gubimo od dortmunda, neriješeno s freiburgom, dusseldorfom, igra ne liči ni na što. Kad se Bayern vratio u formu, falio je samo jednu tekmu i upravo nju izgubimo od leverkusena… Za Liverpool kriv je Kovač.
Mi imamo igrače koji su jaki u svojim ulogama, ali nemamo alternativu za playmakera u srcu naše igre. Pošto imamo trenera kakvog imamo bojim se da ćemo još teže prebroditi njegov izostanak ako potrefi da ga nema 15-20 utakmica!

Svi pričamo o krilu – i slažem se da nam je to top prioritet, ali vjerujte mi, ideja da dovedemo GündoŠPEKa mi se sve više sviđa. Da se razumimo, ja ne bi po svaku cijenu turčina, ali žao mi je što po svaku cijenu nismo gonjali de Jonga, koji je FANTAZIJA od igrača i za 2 godine će biti najbolji veznjak svijeta. Pošto je Kovač krkan, njemu je važnije imati krkana u sredini, zato Martinez i igra jer mu prosto odgovara takva igra, da on gilja, stiže udara, presijeca itd. ali da nam dođe bolji trener koji teži dominantnoj igri (kako priliči Bayernu) onda možeš komotno igrati i bez zadnjeg krkanskog veznog jer imaš Thiaga koji SVE obavlja i Gündogana koji je perfektan suplement Thiagu, kao Kroos Modriću. Oni su imali Casemira koji je igrao kada je taktički trebalo, ali je Zidane vrlo rado igrao bez njega kako bi dobio naprijed igrača, a Modrića malo povuko nazad di više ovisi o njemu.

---

Trener:

Zašto je trener tako bitan, evo primjeri su Zidane i Pep, koji vole posjed i dominaciju. Pep je npr u zadnje vrijeme igrao s vezom sastavljenom od Gundogana (jedini zadnji vezni!), de Bruynea i Silve. Nekad je i Bernarda stavljao u vezu a Mahreza na krilo, prosto iz razloga što želi tehničare i dominaciju. Želim reći da – kada je trener sexualan i zna šta radi, kada uzme loptu, povuče štopere na pola igrališta, tada mu trebaju isključivo tehničari, ništa fenomenalni Fernandinho, ništa fenomenalni Sane, ništa fenomenalni Jesus (samo Aguero)… zato što to može i zato što mu to treba.

Bayern ne treba igrati kao City, Bayern treba igrati svoju igru, ali za svoju filozofiju nam treba trener koji će to sve potaknuti i KOJI ĆE IZVUĆI MAKSIMUM od tih momaka, kao što Pep i Zidane rade. Anton je reko da su svi igrači bolji uz Pepa, pa naravno da je tako kada čovik zna. Zašto su svi igrači Reala bolji i ekipa bolja kada je Zidane tu, zato što čovik zna šta radi, zna kakav klub trenira. Zna iz njih izvući najbolje i najvažnije za ekipu.

Ja sam uvjeren da Bayern ima strašne momke, ali nema strašnog trenera. Neka Kovač uspije u ovoj sekundarnoj ligi uzet double, svaka čast, posebno kada nije dobio pojačanja i sve te druge okolnosti.. Ali dovedi rođo trenera sa HANDSCHRIFT-om i vidit ćeš sexualnosti.

---

Sane:

Antona npr zabrinjava zašto Pep odobrava prodaju Sanea… Pa Pep je tvrdoglavi genijalni idiot koji će rađe staviti Mahreza nego Sanea... Pep Guardiola equals mnogo žrtava, ali sve podređeno njegovoj igri i uspjehu. Zato ga mrze Zlatan, Eto, Mandžo itd. Oni kažu da je on pizda, ali on je jednostavno tvrdoglav i zaboli ga kurac za tvoj renome. Sane je bolji od svih krila u Cityu kada treba driblat i gol zabit, kada treba 1na1 i probijat obranu. Ali Pepu više trebaju igrači za NJEGOVU igru, ne individualci, trebaju mu igrači koji ne gube loptu često, koji će rađe odigrat povratnu nego ući u riskantan dribling, koji će se dobacivati dok protivnik ne zamanta.. Zato Sane više ne igra puno. Ne zato što je lošiji, dapače bolji je od svih krila citya, nego on ulazi u 15 solo akcija di mu samo 5 uspjeva… dok drugi igrači manje igraju solo.
Sane je JAKO DOBRO KRILO koji bi se idealno uklopio u Bayern, jer Bayern je naviko na takva krila koji lome koplja ispred sebe koji driblaju i čine razliku. Prevedeno: Bayernu treba Iverson, Pepu treba Kevin Love :D

Ja sam APSOLUTNO za Sanea jer bi se dobro i brzo uklopio. Ganabry bi punio ozljede Comana i to je isto izvrsna okolnost! Sane je najbolja DOSTUPNA zamjena za Robbena i nadam se da ga nećemo propustiti kao de Jonga (iako mi se on činio da isključivo želi u Barcu).

----

Glede remonta, sve ostale (rezervne) stvari su nebitne. Ko će biti rezervni bek, rezervni štoper, rezervni napadač, šta s Müllerom, bla bla bla :roll: To nije remont, to je facelift.
Remont su ove četiri stavke i drago mi je što smo krenuli s obranom.
Trener će novi doći nadam se. Sane možda isto.
Problem je zamjena za Thiaga.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 svi 2019, 12:07

Za Thiaga budes tesko naso zamjenu...zasto?Jer takav ti nebu bio zamjena a sve ostalo je preslabo...Zato trebamo promjenit igru i sistem imat plan B ako Thiaga nebi bilo...Tolisso moze umjesto njega al onda promjenis nacin igre...za ostalo se slazem.

Ali NK bi dao jos jednu godinu bez veterana,boe i Jamesa sa 4-5 friskih igraca ako je icime zasluzio onda je to trpljenje svih sranja of sviju,igraca,uprave medija i navijaca...mnogi bi potunuli a i jesu on nije, zasluzuje jos jednu godinu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 svi 2019, 12:30

FAscinantno mi je koliko se pojednostavljuje dolazak Sanea...

Pa ja brijem da mu nemremo niti primirisat! 80 milja + 17-18 milja plača brijem da je minimum, a ovdje se radi o dečecu s lošom sezonom iza sebe.

Makar ja bi rađe njega nego bilo kaj se spominje!

Imati Sanea i Comana... :cool:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 svi 2019, 12:54

anton 1983 napisao:FAscinantno mi je koliko se pojednostavljuje dolazak Sanea...

Pa ja brijem da mu nemremo niti primirisat! 80 milja + 17-18 milja plača brijem da je minimum, a ovdje se radi o dečecu s lošom sezonom iza sebe.

Makar ja bi rađe njega nego bilo kaj se spominje!

Imati Sanea i Comana... :cool:

1. Sane-Coman je najbolja zamjena za Robbery, pričam o dostupnim igračima, AKO je Sahnehäupchen uopće dostupan.

2. Sane je extra igrač bez obzira što mu trener nije davao puno vremena u ovoj sezoni. Lanjsku sezonu je počeo kao 21-godišnjak u PL i odigrao 49 utakmica, zabio 14, pripremio 19 golova. Ako je kao 21-godišnjak u stanju tako što napravit u Engleskoj onda kako neće kao 23-godišnjak u BL?
Plus momak se nije ozljeđivao, ova godina potpuni clean sheet, lani je falio 3 utakmice samo.

Misliš li da naši ne bi platili 80+10 ili +20 ako se pruži prilika?
Pa jebote naši su za Renata bili spremni potpisati transfer od 80 plus milijuna
Što se plaće tiče, kada dovodiš prvotimca onda ga i plaćaš kao prvotimca. Posebno kada odlaze Ribery, Robben, James, Boateng...

Nije da pojednostavljujem(o), nego mislim da je to transfer ili-ili.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi