13.03.2010 18.30 FC Bayern - SC Freiburg

Re: 13.03.2010 18.30 FC Bayern - SC Freiburg

PostPostao/la Haris » 13 ožu 2010, 20:43

Igra nam ni na šta ne liči već veoma dugi niz utakmica i bojim se da je samo pitanje vremena kad ćemo nastaviti onaj katastrofalni niz iz prvog dijela sezone. Jednostavno, igramo baš kao tad, bez ikakve ideje, bez ikakvih konkretnih akcija, igra nam djeluje totalno nepovezano i sve se svodi na neki bljesak Robbena i neke iznenadne pogreške protivnika. Sad nam dolaze izuzetno teške utakmice i mene je čak strah da bi nam mogao doći u pitanje direktan plasman u Ligu prvaka...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 13 ožu 2010, 20:46

The Scarface napisao:Al Glavno da se samo sere po Gomezu.

Eto kako ste nepravedni. Klose trune na klupi mjesecima zbog onog idiota Gomeza i sad kad je konačno dobio priliku odmah se pljuje po njemu kao da je zadnje smeće. Jel jasno da čovjek veoma dugo vremena nije igrao? Pa ako jebenom Riberyu to može bit opravdanje 2 mjeseca, onda valjda može i Kloseu 2 utakmice.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2010, 20:49

Haris napisao:Igra nam ni na šta ne liči već veoma dugi niz utakmica i bojim se da je samo pitanje vremena kad ćemo nastaviti onaj katastrofalni niz iz prvog dijela sezone. Jednostavno, igramo baš kao tad, bez ikakve ideje, bez ikakvih konkretnih akcija, igra nam djeluje totalno nepovezano i sve se svodi na neki bljesak Robbena i neke iznenadne pogreške protivnika. Sad nam dolaze izuzetno teške utakmice i mene je čak strah da bi nam mogao doći u pitanje direktan plasman u Ligu prvaka...

Jebote koji si ti pesimist.

Glavno je da se pobjeđuje, kad počnemo gubit onda možeš počet pričat o takvim stvarima.

Gomez je bar zabija nešto pa je zaslužio da bude u prvoj postavi. Klose je u konstantno silaznoj putanji i za najplačenijeg našeg igrača igra vrlo loše. Isti argumenti kao i vaši kad serete po Gomezu zato jer je plaćen 35 milja.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 13 ožu 2010, 20:56

Haris napisao:Igra nam ni na šta ne liči već veoma dugi niz utakmica i bojim se da je samo pitanje vremena kad ćemo nastaviti onaj katastrofalni niz iz prvog dijela sezone. Jednostavno, igramo baš kao tad, bez ikakve ideje, bez ikakvih konkretnih akcija, igra nam djeluje totalno nepovezano i sve se svodi na neki bljesak Robbena i neke iznenadne pogreške protivnika. Sad nam dolaze izuzetno teške utakmice i mene je čak strah da bi nam mogao doći u pitanje direktan plasman u Ligu prvaka...

Znas kako, mi smo par mjeseci igrali u TOP formi, bez greske, i tome je kad-tad morao doci kraj. Kad se pogleda malo unazad: Mi smo proigrali onda kad smo imali cijeli kadar na raspolaganju (osim Riberyja). I imali smo konstantnu ekipu koja se uigrala i znala se u dusu. Onda se vratio Ribery i odmah je pocelo stekati, jer njemu treba vremena da se vrati u formu i da se uklopi u masinu. Ali onda nas krenu je*ati stvari koje su nas je*ale na pocetku sezone: Povrede, povrede i samo povrede. Gaal je opet prinudjen rotirati ekipu, traziti izlaze iz raznoraznih glupih situacija. Pa jbm ti, protekle 4 sedmice nije proslo a da svaki drugi-treci dan nismo vidjeli obavijest da je neko povrijedjen....

E sad, nadati se da ce se situacija sa povredama popraviti sto prije i da cemo imati standardnih prvih jedanaest. I da, ja se ne bojim velikih utakmica, tu uvijek igramo dobro, ali me je strah ovih gnjilih utakmica gdje vec unaprijed upisujemo bodove.....

Al opet, ja na ovo gledam kao zatisje pred buru, jer kad krenu utakmice sa Bayerom, Schalkeom, Liga prvaka, tek tad cemo pokazati ko smo i sta smo, i vidjece se gdje stojimo....jesmo li Evropski krem ili smo jos ekipa u razvoju....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 13 ožu 2010, 21:00

30 milja pardonček :D

Gomez je mlad(budučnost) a Klose na izlaznim vratima..nije on loš al ovo mu je zadnji trenutak za posljedni transfer,šteta da bude stalno rezerva...velim ako žabar otiđe nama treba Džeko al to je sad 2 tema..super važna 3 boda i pokazujemo da se doma ipak nekak vadimo(fiorentina,hsv,freiburg) al sad za prvaka treba nešto i u gostima dobit..eintracht pod obavezno kao i bar 1 tekmu(sa rudarima il leverkusenom) i onda smo 1...u najgoru ruku te 2 tekme moramo ne izgubit da održimo 1 mjesto :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 13 ožu 2010, 23:33

doro napisao:30 milja pardonček :D

Gomez je mlad(budučnost) a Klose na izlaznim vratima..nije on loš al ovo mu je zadnji trenutak za posljedni transfer,šteta da bude stalno rezerva...velim ako žabar otiđe nama treba Džeko al to je sad 2 tema..super važna 3 boda i pokazujemo da se doma ipak nekak vadimo(fiorentina,hsv,freiburg) al sad za prvaka treba nešto i u gostima dobit..eintracht pod obavezno kao i bar 1 tekmu(sa rudarima il leverkusenom) i onda smo 1...u najgoru ruku te 2 tekme moramo ne izgubit da održimo 1 mjesto :bravo:

u pravu si, sve do ovaga s džekom..ako mi njega dopelljamo ja prestajem navijat za Bayern, nemam nikaj protiv njega, ali on nije za Bayern da ga jebeš.... :)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 14 ožu 2010, 00:05

FCB m@niac napisao:u pravu si, sve do ovaga s džekom..ako mi njega dopelljamo ja prestajem navijat za Bayern, nemam nikaj protiv njega, ali on nije za Bayern da ga jebeš.... :)

A po čemu nije za Bayern molim te otkrij tu čudesnu tajnu svima? :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 14 ožu 2010, 07:41

Haris napisao:A po čemu nije za Bayern molim te otkrij tu čudesnu tajnu svima? :lol:

Ne moze se reci da nije za Bayern, on je klasan igrac, vec Bayern za njega nikad nece htjeti iskrcati neku lovu, u tom je bit! :mig: Nemam nista protiv tog igraca ali "organski" ga ne mogu smisliti, nikad ga nisam volio sto se ne moze reci i za Misimovica ili Ibisevica te neke druge bosansko-hercegovacke igrace...

Između ostalog, treba se drzati teme a daljnju raspravu usmjeriti prema odgovarajucim topicima! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 14 ožu 2010, 09:41

Ma ok, ali ja nikad ne bih "dovodio" igrače u Bayern na temelju toga da li ga volim ili ne, nego da li je objektivno dobar ili ne i da li objektivno može pomoći Bayernu. No dobro, nećemo dalje u offtopic, možemo u nekoj drugoj temi.

Treba samo spomenuti da se Robben s ova dva gola jučer izjednačio na listi najboljih strijelaca naše ekipe zajedno sa Gomezom.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 14 ožu 2010, 11:17

Samo ću jedno reći - Velike se ekipe prepoznaju po tome kad i ne igraju dobro ipak pobjeđuju :!:
Na ovakvim se utakmicama osvaja prvenstvo :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Lizarazu » 14 ožu 2010, 11:40

Tako je Effe, ali je vrijeme, majka mu stara, da se konacno pocne igrati nogomet. Forma a samim time i igra je vec duze vrijeme na silaznoj putanji. Provukli smo se protiv Zabara na jedvite jade (jel to ko ocekivao od nas?), pobjeda protiv BvB uz sudijsku pomoc, remi sa fenjerasima (Jarcevi I Club), uzasno lose odigrano protiv HSV-a...i na koncu ova patnja sa poluamaterima iz Breisgau-a.
Nadam se da je ovo prolazno naoblacenje i da cemo sa prvim danima proljeca, gledati bolji Bayern. :)
Ponovo tempirati formu, jer se ulazi u odlucujucu fazu prvenstva. Sem toga, jaka provjera protiv Rudara u semi-finalu DFB-pokala i naravno ono sto svi prizeljkujemo, da se konacno plasiramo medju 4 najbolja tima u Europi.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la FCB m@niac » 14 ožu 2010, 13:53

Haris napisao:
FCB m@niac napisao:u pravu si, sve do ovaga s džekom..ako mi njega dopelljamo ja prestajem navijat za Bayern, nemam nikaj protiv njega, ali on nije za Bayern da ga jebeš.... :)

A po čemu nije za Bayern molim te otkrij tu čudesnu tajnu svima? :lol:

dobro, da priznam, dok čujem da neko spominje džeka, meni se odma diže kosa na glavi....jednostavno ga ne podnosim, za mene je on klasa igrača npr. manđukića....i dok ga neko uspoređuje s ronaldom ili s takvom klasom igrača najradije bi ga ispljuskao... :neee:

Slažem se s effenbergom, bit je pobjediti i onda kad igraš slabo...ali i ne samo to nego mi smo jućer igrali u postavi koja nije uopće uigrana, iz tog razloga smo mi pokazali kolko smo dobra ekipa....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 14 ožu 2010, 13:59

Ja vas stvarno ne razumijem. Ako iti malo pratite BL onda bi trebali znati kakva je klasa Čeko.

Sad mogu reć ništa lošiji od Gomeza, dapače možda i bolji.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 14 ožu 2010, 14:50

ak je džeko bolji od Gomeza, onda nek ide sve u pizdu materinu...

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2010, 16:45

Ne volim ovo kad nepogledam tekam već samo sažetek! :neee: Retko mi se to događa.

Jučer sam mogel sam pogledat dok sam bil u konzumu rezultat u 56 minuti i to je to i kaj svidim gubio 0:1. Još javim jednom frendu da mi kaže rezultat i strijelce kad je tekam gotova a od njega ništa i kao šlag na tortu vidim dva propuštena poziva jednog gada koji navija za Arsenal. Reko 100% smo popušili i sad mi oće mast vadit. Celu noč ja uvjeren da smo mi popljugali i dođem doma u pol 12 i pogledam rezu - kad ONO SEX! Arjen Robben strikes again! Sve više i više mi se sviđa taj Niskozemac, nekako ublažuje moguči odlazak Riberya...SAJK! :D

Inače nije niti čudo kaj smo mi muku mučili sa Freiburgom, pogotovo kad ovak krpamo ekipu. Vjerujem vam da je igra bila loša i da to sve izgleda da je beznandno, ali nemojte tak brijat, ovo je baš suprotno. Nema nam nikog, deca u ekipi, sve spremiješano i mi dobimo tekmu iako nam se smiješio poraz. Zato i imamao taj ŠPEK u ekipi koji će rješavat ovakve tekme - to je sam znak da mi idemao ka razvitku ŠPEK ekipe. Nemre to doč preko noči ali kod nas bi to moglo doč prije nego kaj smo se nadali. Jednom MUTD-u je trebalo 5 sezona ;) Ovo je ujedno i dobra stvar da vidimo kojih se možda igrača trebamo riješiti. teško mi je to za reč ali mislim da je Pranjić jedan od većih promašaja u povjesti Bayerna, jednostavno ja ne znam na kaj smo mi hitili 7 milja. Ali kaj je tu je , sjebeš se na Pranjiću al dobiš Mullera ili Robbena - to je nogomet.

I još jedna stvar kaj je pohvalna. Mi smo sada na istoj razini kao i na početku sezone, muče nas isti problemi - ozlijede, postava, taktika, formacija. Samo je razlika u tome dok se slažemo mi dobivamo tekme, a to je jako bitno. Znači krenuli smo loše, pa je slijedilo razaranje, pa onda pad u kojem smo sada - e znači kaj slijedi sada? 8-) Dobro je to što nam je zasada dobar raspored i bit će vremena da se to posloži, LP i nije tak blizu, a za BL smatram da smo još uvijek dovoljno jaki pa makar nas jebu ozlijede i tu i tam loše odigrali!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.