The Scarface napisao:Al Glavno da se samo sere po Gomezu.

Haris napisao:Igra nam ni na šta ne liči već veoma dugi niz utakmica i bojim se da je samo pitanje vremena kad ćemo nastaviti onaj katastrofalni niz iz prvog dijela sezone. Jednostavno, igramo baš kao tad, bez ikakve ideje, bez ikakvih konkretnih akcija, igra nam djeluje totalno nepovezano i sve se svodi na neki bljesak Robbena i neke iznenadne pogreške protivnika. Sad nam dolaze izuzetno teške utakmice i mene je čak strah da bi nam mogao doći u pitanje direktan plasman u Ligu prvaka...

Haris napisao:Igra nam ni na šta ne liči već veoma dugi niz utakmica i bojim se da je samo pitanje vremena kad ćemo nastaviti onaj katastrofalni niz iz prvog dijela sezone. Jednostavno, igramo baš kao tad, bez ikakve ideje, bez ikakvih konkretnih akcija, igra nam djeluje totalno nepovezano i sve se svodi na neki bljesak Robbena i neke iznenadne pogreške protivnika. Sad nam dolaze izuzetno teške utakmice i mene je čak strah da bi nam mogao doći u pitanje direktan plasman u Ligu prvaka...

doro napisao:30 milja pardonček![]()
Gomez je mlad(budučnost) a Klose na izlaznim vratima..nije on loš al ovo mu je zadnji trenutak za posljedni transfer,šteta da bude stalno rezerva...velim ako žabar otiđe nama treba Džeko al to je sad 2 tema..super važna 3 boda i pokazujemo da se doma ipak nekak vadimo(fiorentina,hsv,freiburg) al sad za prvaka treba nešto i u gostima dobit..eintracht pod obavezno kao i bar 1 tekmu(sa rudarima il leverkusenom) i onda smo 1...u najgoru ruku te 2 tekme moramo ne izgubit da održimo 1 mjesto
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:u pravu si, sve do ovaga s džekom..ako mi njega dopelljamo ja prestajem navijat za Bayern, nemam nikaj protiv njega, ali on nije za Bayern da ga jebeš....

Haris napisao:A po čemu nije za Bayern molim te otkrij tu čudesnu tajnu svima?

Haris napisao:FCB m@niac napisao:u pravu si, sve do ovaga s džekom..ako mi njega dopelljamo ja prestajem navijat za Bayern, nemam nikaj protiv njega, ali on nije za Bayern da ga jebeš....
A po čemu nije za Bayern molim te otkrij tu čudesnu tajnu svima?

Retko mi se to događa.Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju