SP 2022.

Arhivirane teme...

Re: SP 2022.

PostPostao/la anton 1983 » 04 pro 2022, 17:33

Ja sam mogu Argentinu i Niskozemsku provarit. Teoretski mogu i Barazil, ali mi se gade njihovi igrači kao nikad do sad.

Ovo sve ostalo apsolutno ne. Dok nisu pustilibtekmu Japanu, poštovo bini Španjolsku, ali sad su za mene izbrisani za sva vremena.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 04 pro 2022, 19:21

Ali Lewa se raduje postignutom golu iz penala za 1:3 i to nakon što 2X izvodi penal. :D :D Nevjerovatno. Baš ko dijete...To je ono što sam ja govorio i što ova utakmica pokazuje da on stvarno u glavi nije nimalo dobar.

A generalno ja nemam ništa protiv Francuza, iako možda bi malo više volio da Nizozemska ode do kraja. Francuza smo uvijek imali u Bayernu i evo ih sada u njihovom kadru pa mi nisu mrski. Za Poljake bi volio da su prošli zato što su mi ko narod dragi i dosta sam ih upoznao...

A ako se vratim na ovo s Njemačkom dosta toga je rečeno. Suština je da ovu reprezentaciju nije javnost kako treba podržala, jer je podržavala i vršila pritisak na nju u vezi nekih drugih društveno-političkih aktivnosti. Sve već poznato. Nije bilo koncentracije na fudbal, onda je jednim dijelom se to odrazilo na poraz protiv Japana, gdje je onda svo negativno ludilo počelo. Protiv Španije se igralo bolje, došlo do remija, ali kada nemaš sve u svojim rukama (a rijetko se to Elf-u desi), onda se desi takvo sranje kao u zadnjem kolu.
Imao je Flick svojih grešaka i u svemu se nije najbolje snašao, on se držao one osovine, gradio je dosta toga oko Kimmicha , Goretzke i Mullera ali mu nije u konačnici pomoglo, jer sva trojica se nisu pokazali u onom najboljem izdanju. Thomas zapravo bio je nikakav. :) Onda Fullkrugu kasno davana prilika...

Dobro za Nijemce da je EURO u Njemačkoj za nepune dvije godine pa je to idealna prilika da se ispolira imidž. Vjerovatno će tamo otići daleko.
A Bierhoff je totalno propao, nakon dosta dobrog posla, zadnjih par godina on ništa korisno ne radi, tako da bi on morao otići. Osvježenje u Flickovom štabu bi isto dobro došlo, jer su mu ovi pomoćnici amateri.
I jednostavno mora se dalje uticati na karakter igrača, jer je par igrača koji trebaju nosi glavnu rolu, daleko od karaktera ranijih reprezentativaca. A i Kimmich koji je često kao lider je još daleko u mnogim segmentima od jednog Schweinija.
I odbrana se konačno mora stabilizovati, nije ona toliko individualno loša (nije ni sjajna, daleko je to npr od one s dvojcem Hummels - Boateng), ali sve je to nekako neorganizovano, bez ikakvog sklada. Ne zna se ni ko pije, ni ko plaća.

I večeras želim svakako da Englezi ispadnu. Previše su se napuhali. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 05 pro 2022, 21:14

Očekivao sam da će Japanci stiskati Lovrena, Juranovića i Barišića ko vrag, kad ono, pustili su našu obranu da uglavnom igra, a stiskali vezni red. Kovačić i Modrić su zato odigrali najgore svoje utakmice na ovom SP, Modrić jednu od najgorih u reprezentaciji. Na kraju su Gvardiol i Lovren bili glavni kreatori uz brozovića, Lovren čak i asistirao.

Bilo je dobrih stvari, bilo je loših stvari, al generalno okej prolaz. Protiv Brazila će biti posve drukčija utakmica. Mislim da cijeli stručni stožer osim Dalića i pola igrača sanja onu iz 2014. i simuliranje za penal.

Svaka čast Livakoviću, baš se vidjelo da je u zoni prije prvog penala. 8-) Ja sam rekao prije penala da prolazimo jer ne mogu naši promašiti koliko Livaković može obraniti. Istovremeno sam se hrabrio i to mislio, bome je ispalo točno.

Baš me zanima tko će imati posjed protiv Brazila, mi ili oni. Nama je velika stvar da Neymar i Richarlison neće igrati presing pa bi mogli dolaziti u situacije 5 na 2 u sredini (naša trojka + stoperi vs brazilski par srednjih veznih). S druge strane, mi volimo ulogu autsajdera više nego kruha jesti. Al onda treba igrati Oršić za kontre.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 05 pro 2022, 22:07

Zanimljivo mi je kak su Japanci u tri različite utakmice odigrali tri različite vrste presinga - protiv Njemačke jako visoko na njihove stopere, nisu im dali da vode igru, protiv Španjolske su se stisli u svojih 20m i izletavali na igrača s loptom jer su znali da Gavi, Pedri i Busquets nisu jednako opasni iz daljine (+ Enrique je neobjašnjivo izvadio Moratu i izgubio visinu), a protiv nas su stisli vezu i pustili obranu da kreira.

Za svaku od tih utakmica bi rekao da su smislili najbolju kontru za protivnika.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 05 pro 2022, 22:50

Sada novi, pravi obračun protiv Kanarinaca. :drool: :drool:
Ovaj put ne želim da FIFA nam opet podvali Nishimuru i Pitanu, imaju asist ko Messi u grupnoj fazi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 pro 2022, 13:34

Red passion napisao:
ivan napisao:Mislim da o Njemačkoj repki dovoljno govori činjenica da nijedan obrambeni ne igra u Bayernu. A to što nijednog makar solidnog golgetera ne mogu proizvesti već 10 godina je posebna priča.

Meni je nevjerojatno da Flick koji je oživio Mullera 2019 sada napravi takvu jednu grešku i stavlja ga u napad. Mullerov rezultat u repki se čudno poklapa s odlaskom Klosea tj zadnjeg pravog napadača

Pitanje je kako će se odraziti na moral naših igrača jer ipak je povijesni neuspjeh Nijemaca ispadanje dvaput zaredom. Imaju 50 dana do iduće tekme koja, ironično, može odlučiti prvenstvo jer pobjedom odlazimo na 9 bodova od ozbiljnih konkurenata

Španjolci vjerojatno jesu tankirali i sjebali njemačku i tako pomogli i sebi. Vjerojatno im je draže igrati s Marokom, ali i izbjeći Brazil. A i nama su pomogli jer protiv Japana moramo bit barem blagi favorit. Nadajmo se da su Japanci ispucali svoje comebackove i iznenađenja za ovaj turnir

Bez bekova i pravih top napadača Njemačka nema što tražiti na top nivou plus prodaja zapadne globalne ideologije u sportu.
A čak se sada pokazuje kako su I stoperi truba žešća. Nimalo mi nije žao što je Sülinho otišao iz kluba i bez odštete. Stvarno nije kapacitet Bayerna I još je odabrao razvojni centar bez budućnosti.

Da su Nijemci prvu utakmicu igrali kao zadnju možda bi i prvi završili u skupini, ovako lijepo s braćom Dancima kući s trakicama. :)

Flick je pogriješio što je otišao u Elf umjesto da je ostao u Bayernu ili čak otišao u inozemstvo trenirati nekoga.

Pogledaj si utakmicu Njemacka-Japan ponovno,prvo pol je trebali bit minimalno 3:0 za Njemce al se zbrukali u realizaciji u 2 pol doslovno poklonili 2 gola Japanu.Flick se obruko sa guranjem Mullera,ne stavljanje ciste spice te guranje Gundogana koji je ocajan u repki,takodjer srotenbergi i sule na desnom beku teski promasaj.Treba bit posten i rec da su suci na kraju izbacili Njemce i Japance doveli na prvo mjesto a trebali bit treci jer gol protiv Spanjolske je neregularan jer lopta cjelim obujmom izasla van,da sudac i var to nisu htjeli vidjet teska mrlja ovog prvenstva Njemci su ok solidno odigrali al nisu momcad , fali tu mentaliteta i muda.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 06 pro 2022, 18:01

Kako je lopta bila vani Doro kad imaš VAR sliku. Ostala je valjda milimetar iznad crte (kad se gleda iz ptičje perspektive) i to po pravilima nije vani. Naravno da nije pao gol nitko to ne bi išao provjeravat, kao što aute ne provjeravaju i čak se i za lopte koje manje izađu van svira aut.

Na stranu to što je već "davna prošlost" - Hrvatski vezni red odigrao dosta slabo, što je već objašnjeno presingom Japana. Svejedno sam malo razočaran što po meni već tamo od 75. minute pa do samog kraja uopće nismo išli na pobjedu nego smo gurali na penale, pa ak nešt slučajno prije zabijemo - super! Ipak smo kvalitetnija ekipa i mislim da smo to mogli i morali riješiti prije.
Brazil se raspucao, iako Koreja nije ta razina bez obzira na prikazano do sad. Stvarno mi je teško prognozirat. Mislim da su šanse onako realno 70-30 za njih...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la GrleREB » 06 pro 2022, 18:51

Viva Espana... Ufff što mi je toplo oko srca. Sve se vraća, sve se plaća
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 06 pro 2022, 18:59

Sramota za Spaniju. Kako babe izvode penale. :roll:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 06 pro 2022, 19:02

Samo kalkulirajte cigani Španjolski :smajl007:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 06 pro 2022, 19:19

:haha:

Al da se odmah vratilo! Uff kak mi je drago.

Samo sad mi se gadi Portugalov put tj. Govno od Ronalda.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 06 pro 2022, 22:16

Bayern players in the World Cup quarterfinals:

Upamecano, Pavard, Coman
Stanišić
de Ligt
Mazraoui

Neko iz Bayerna ce uzeti WM. Ja navijam za de Ligta. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 06 pro 2022, 22:27

Prestrašno kakve je golove primio Sommer večeras, a i onaj Neuerov protiv Japana u bliži kut je isto očaj. Kobel protiv Srbije isto nije ništa obranio. Bundesligaški golmani se nisu baš proslavili na SP. :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 06 pro 2022, 23:26

Španci fino izletili.... :D E sada još samo Englezi i Portugalci ( za koje sam očekivao i večeras da bi mogli posrnuti) da ispadnu i sve će biti ok... :) Švicarci ko razbijena vojska večeras.

A Maroko solidna ekipica, dosta i kompaktna s par dobrih i znalaca... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 07 pro 2022, 09:10

jučer sam se kladio da Maroko prolazi. Nisu kroz redovnu igru ali bitno je dobit okladu 8-)

Ko je gledo njih znat će da bi mogli proć i Portugal, ali ovaj put se neću kladit na njih.

Način kako igraju (kako se brane) strašno troši tijelo i treba ti nakon produžetaka puno vremena da se oporavi ekipa.
Ako ne budu fizički satrani - onda kapa do poda momcima.

Vidit ćemo. Nakon što je prošlo prvo kolo svih skupina, reko sam da (osim naravno za HRV) navijam za Japan i Maroko.

A od prepotentnih ekipa samo je GER ispala, svi ostali su još u igri :x

U tekmi ENG-FRA nemoguće je bit za ikoga. Ne volim engleze nikako, o francuzima da ne pričam, ali opet bi rađe da ispanu francuzi zato što će inače osvojiti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva