Red passion napisao:ivan napisao:Mislim da o Njemačkoj repki dovoljno govori činjenica da nijedan obrambeni ne igra u Bayernu. A to što nijednog makar solidnog golgetera ne mogu proizvesti već 10 godina je posebna priča.
Meni je nevjerojatno da Flick koji je oživio Mullera 2019 sada napravi takvu jednu grešku i stavlja ga u napad. Mullerov rezultat u repki se čudno poklapa s odlaskom Klosea tj zadnjeg pravog napadača
Pitanje je kako će se odraziti na moral naših igrača jer ipak je povijesni neuspjeh Nijemaca ispadanje dvaput zaredom. Imaju 50 dana do iduće tekme koja, ironično, može odlučiti prvenstvo jer pobjedom odlazimo na 9 bodova od ozbiljnih konkurenata
Španjolci vjerojatno jesu tankirali i sjebali njemačku i tako pomogli i sebi. Vjerojatno im je draže igrati s Marokom, ali i izbjeći Brazil. A i nama su pomogli jer protiv Japana moramo bit barem blagi favorit. Nadajmo se da su Japanci ispucali svoje comebackove i iznenađenja za ovaj turnir
Bez bekova i pravih top napadača Njemačka nema što tražiti na top nivou plus prodaja zapadne globalne ideologije u sportu.
A čak se sada pokazuje kako su I stoperi truba žešća. Nimalo mi nije žao što je Sülinho otišao iz kluba i bez odštete. Stvarno nije kapacitet Bayerna I još je odabrao razvojni centar bez budućnosti.
Da su Nijemci prvu utakmicu igrali kao zadnju možda bi i prvi završili u skupini, ovako lijepo s braćom Dancima kući s trakicama.![]()
Flick je pogriješio što je otišao u Elf umjesto da je ostao u Bayernu ili čak otišao u inozemstvo trenirati nekoga.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju